Eşimin önyargısı

Benim bildiğim bir pitbull var çok sevecen kendini sevdiren bir köpek. Ama yanlışlıkla zarar da verebilen bir tür. O evde 2 kişi yaşanıyorsa mutlaka diğerinin rızası alınmalı. Bence eşinizi bu tür köpeklerle bir araya getirin önce.

He sen ukala deyince sorun yok ben diyince haddimi bilecegim yok ya .. eger sizden pitbull hakkinda bilgi istesem zaten kizmazdim oku bakalim konunun amaci bilgi alnak mi ikna etmek mi ?? Senden istenmeyen iyiligi ustune vazife degilken yaparsan evet maraz dogabilir en sinir oldugum sey sormadigim seylere sordum gibi bir ton laf soylenmesi kisaca

SORDUK MU???

Ben ve diger arkadaslarda kimse tuhh kaka bu kopek demiyor haddime degil sadece benim anlatmak istedigim turu geregi tehlikeli bir kopek yetistirilme tarzindan cok,bir cok ozelligi genetik olarak geliyor ozel ugras gerektirir savundugum mevzu bu sadece.almak yada almamak size kalmis tabiki ...sorunuza gelince ben de dedigim gibi sibirya kurdunu cok istiyordum hala daha bor yanim

Tesekkur ederim eskiden tanidiklarim vardi ama suan yasadigim sehirde yok malesef aklima geldi yoksa oda sagolasin ulabilirsem en iyisi o olcak sagol

Umarim istedigin kopege kavusursun kizdigim yorumlar olumsuz olmasi degil sordugum soru yanitlanmayip sormadigim konulara girilmesi kopege niyetlendiysem neyin ne oldugunu gordugumden herkesin kendi fikri sagol

Bi kere ister pitbul olsun ister baska bi cins, bir kopegi nasil yetistirirsen sonucunu ona gore alirsin. Mesela bir kopegi saldirgan yapmak isteyenler karanlik bir ortamda, hic insanla muhattap etmeden yetistiriyorlar kopegi. Kucuklukten beri insana alisan kopek saldirgan olmaz.
Eger kucuklukten alip bakarsaniz emin ol, hic caninizi sikmaz. Pitbul hic beslemedim, hic yaklasamam ama ben sahiplerine guvenmiyorum. Ruh hastalari kopek saldirgan olsun diye her seyi yapiyor.
Bi de cig et vermemek gerektigini duymustum, kan kokusuna alismasinlar diye.
Esine yavru putbul istedigini soyle, nasil yetistirirsek o oyle olacak de.

istedğin yorumu almazsan ozaman yorum yapmazsın, ukala ve çooook şımarıksın, bencede sen pitpull almalısın, seni ikna etmeyede çalışmadım sadece uyardım, yorumları doğru düzgün oku, ve istemedeğin yorumada cevap yazma ozaman, çok şımarık ve ukalasın gerçekten hadsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…