Esimi sikayet etsem mi ? Etmesem mi ? Cok caresizim

malum sosyl sitede haçiko derneği var oraya da yazabilirsiniz. gelip alırlr
Sirf bu yavru yuzunden esimle birbirimize girdik bugun ben verecegimi gerekli yerleri arayacagimi soyledim bagirdi cagirdi bos konusma dedi sanirim bu yavru bosanma sebebim olacak :KK43: bnde bunu gercekten göze almis durumdayim dua edin bna :)

Sakin esini şikayet etme. Baska bir cins olsa sorun yok ama pitbull cinslerini uyutuyorlar direk. Artik yasak ulkemizde bakmak. Sahiplendirmenin yoluna bak mumkunse :KK43: ins.te falan yogisan vs var oralara ilan at sahiplendirme icin.

Köpeğin ipini uzunca tutarsa yakın çevrede gezer. Ama ip dolasirsa o da olmaz. Küçücük köpekten kv neden korkuyor ki? Bizim köpek günde 2 kez salardik, gün içinde bağlıyken de çocuklar sever oynardı onunla ama ipi oldukça uzundu. Tuvaletini uzağa yapardı mesela. 5-6 metre vardı ipi. O köpekten de bir cacık olmaz. Anneden ayrı, oyun da yok. Neyle öğrenecek kendini savunmayı. Salsan ilerde kendine bakamaz. Birine versen ev kopekligi yapamaz. Köy yerinde sürekli salsa da olmaz. Çocuklar okula gidip geliyor sorun olur. En iyisi akşamüstü salıp bir kaç saat sonra bağlamak. Ama çok ufaksa eve de gelemez, bulamaz. Bilemedim.

eşinize hissettirmeden sanki başkasi sikayet etmis gibi bi durum yaratamazmisiniz ortam buna musait degil mi eşinizin kopege bakmadaki amac ne hic ilgilenmiyor mu mesela

Ben yarin cikacagim Allah izin verirse insallah yavruyu alip veterinere goturecegim asilari yapilmamis once hastalik vs kapmasin diye asilarini vs yaptiracagim oyuncak almayi dusunuyorum mama da azicik sutle ezip yediriliyormus en azindan 1 2 gun gidene kadar stres olmasin istiyorum ..
Köpeğimiz varken araştırmıştım, süt ve süt ürünleri vermeyin diyordu internette. Çoban köpeği idi bizimki, cinsi ile alakası var mı bilmem. Yemek artıkları yumuşak olur, yiyebilir. Kürü ekmeği ıslatıp verince de yiyorlar ama her zaman da verilmez öyle.

Evet şikayet etmelisin! Net!
Yazık günah o hayvana. Yasak zaten direk elinden alırlar. Ceza da yemez merak etme.
Bu arada bunu düşündüğün için bile seni tebrik ederim. Sessiz kalma bu duruma lütfen!

Sirf bu yavru yuzunden esimle birbirimize girdik bugun ben verecegimi gerekli yerleri arayacagimi soyledim bagirdi cagirdi bos konusma dedi sanirim bu yavru bosanma sebebim olacak :KK43: bnde bunu gercekten göze almis durumdayim dua edin bna :)
karpuz kabugu düşürmüşsünüz aklına.. hiç konu etmeden yapacaktınız bunu sizden bilmeyecekti.geçmiş ola artık

kemik suyu ile besleniyo aslinda genelde kemigi kaynatip suyunu ekmek dograyip verebilirsiniz daha saglikli olur hem onun icin bagisiklugida guclenir

herkes şikayet et yavruyu kurtar demiş. yahu o cins köpekleri uyutuyorlar direk. bizim komşumuzdada vardı lanet olasıca alt komşusu şikayet etti diye aldılar uyuttular köpeği. üstelik gül gibide bakıyordu 10 yıllık köpeği idi.

Siz gerçekten çok iyi bir kadinsiniz, inşallah köpeği kurtarabilirsiniz.

haysevder@gmail.com

Bakın bu haysevin Gmail adresi. Benim kedi ile ilgili önemsiz mesajıma bile dönmüşlerdi zamanında . Sizinki gibi önemli bı konuyla mutlaka ilgilenirler.
Başlığı ilgi çekici -acil falan diye atın ki daha çabuk okusunlar...
Belediyeyi bence de aramayın, gaddarlar maalesef. Mezbahada çalışmak için veterinerlik okuyan adamlar çalışıyor resmen, o kadar çok 'uyutuldu' haberi gördüm ki...
İşiniz rast gitsin
Lütfen yazın gelişmeleri

eşinize hissettirmeden sanki başkasi sikayet etmis gibi bi durum yaratamazmisiniz ortam buna musait degil mi eşinizin kopege bakmadaki amac ne hic ilgilenmiyor mu mesela
Ilgileniyor aksam uzeri yarim saat falan cikiyor koye zaten bugun 3 gun yavru geleli kp bu sabah cikarmis oynatmis biraz tuvaletini yaptrmis biraz olsun icim sogudu bunu duyunca cikamadim da koye kv aradim o soyledi karnini doyurdum babanda gezdrdi tuvaletini yaptrdi dedi dun sabah kizimla gitmisti esim koye oynamislar biraz ( bugun mama almis esim onu goturucem aksam dedi ) bilmiyorum hic hayvan bakmadim bu kadar ilgi yeterli olur mu onun icin

haysevder@gmail.com

Bakın bu haysevin Gmail adresi. Benim kedi ile ilgili önemsiz mesajıma bile dönmüşlerdi zamanında . Sizinki gibi önemli bı konuyla mutlaka ilgilenirler.
Belediyeyi bence de aramayın, gaddarlar maalesef. Mezbahada çalışmak için veterinerlik okuyan adamlar çalışıyor resmen, o kadar çok 'uyutuldu' haberi gördüm ki...
İşiniz rast gitsin
Lütfen yazın gelişmeleri
Bu sabah kp cikarip gezdrmis tuvaletini yaptrmis karnini da kv doyuruyor esimle kavgadan sonra mama alicam sordum veterinere dedi mama onermis onu alip aksam goturucem dedi dunde kizimla oynamisti yavru esim goturmustu kizimi yaa bilmiyorum bu kdar ilgi yeterli olur mu onun icin psikolojisi bozulur mu? Kendini yalniz hisseder mi acaba ben gunaha girmek istemiyorum o da bir can tasiyor dogru duzgun ilgi gosterilemeyecekse bakilmasini istemiyorum surekli ilgi gosterilmesi gerekiyor diye dusunuyorum dha bebek cnku

haysevder@gmail.com

İşiniz rast gitsin
Lütfen yazın gelişmeleri
Gunde 1 saat falan cozuluyor ama yeterli gelmiyor bana yanlis mi dusunuyorum dogru mu bilmiyorum 1 saat sonra baglaniyor ve gun boyu bagli psikolojisi bozulsun istemiyorum esim kabul etse kuzenim sahiplenmek istiyor belediyeye vs gerek yok zaten aramama cok sukur aile buldum bu sabah ama veren yok :KK43:

Bilerek dövüş için bile çiğ etlerle besliyorlar hayvancagızları.
Yasadışı dövüş yaptırıyorlar.
Olan o dilsiz gariplere oluyor sonra da saldırgan diyorlar.
Ben kendim hayvan beslemiyorum severim ama besleyemem daha önce kedsi besledim evden kaçtı.
Ölüyorlar diye çok üzülüyorum o yüzden eve almam balık dahi almıyorum.
Besleyemeyecek insan almasın evine beslemesin daha çok zarar dokunuyor hayvanlara.

İyi niyetiniz beni çok mutlu etti isim vermeden eşiniz köyde değilken belediyeyi arayabilirsiniz

Gunde 1 saat falan cozuluyor ama yeterli gelmiyor bana yanlis mi dusunuyorum dogru mu bilmiyorum 1 saat sonra baglaniyor ve gun boyu bagli psikolojisi bozulsun istemiyorum esim kabul etse kuzenim sahiplenmek istiyor belediyeye vs gerek yok zaten aramama cok sukur aile buldum bu sabah ama veren yok :KK43:

bi saat hic yeterli degil yawru ve daha hareketli enerjisini atmasi lazim atmadigi zamanda bunalima giriyolar psikolojileri bozuluyo bahce gibi bi yerdeyse salikta durabilir hem alisirda bi saat cikarmayla olucak sey degil nasil kendi evlatlarimiza buyurken ozen gosteriyoruz onlarinda oyle oluyor

kopegin cinsiyeti ne acaba

Uyutmak öldurmek mi ? Asla vermem belediyeye koynumda yatiririm yine vermem
Bence eşinizi şikayet etmeyin, zaten şikayetlerden bir şey çıkmıyor bir çok zaman ve evliliğinizi mahveder bu durum. Ama köpeğe online falan sorumlu bir şekilde bakacak birini bulun. Hayvansever derneklerinin facebook sayfalarından yararlanabilirsiniz. Eşinize bir şey demeden gizlice alın köpeği verin yeni sahibine. Her şey bittikten sonra söylersiniz sahiplendirdiğinizi ama kime verdiğinizi söylemeyin, gidip almasın.

X