• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin nankörlüğü(!)

Belki cevaplamişsindir ama kac yaşindasin ve bir meslegin/ işin varmi?

Eşinle severekmi evlendin?

Sakin yanliş anlama ama lütfen bu adama kaynananin yaninda ikinci cocuk yapma.
Sana deger veren yok. Kadinligin, anneligin ve en önemlisi insanligini ayaklar altina almişlar.

Hem kaynana evde güp gibi otururken senin annenmi gelip temizlik yemek yapdi?

Sana deger veren yok. Kadinligin, anneligin ve en önemlisi insanligini ayaklar altina almişlar.

Kaynanam Yeni hamile olduğumu bildiği halde hasta çocuğumla beni bırakıp gezmeye gitti yatılı çocuğum ateşler içinde yanıyordu kucağıma aldım kaç kere sonra kanamam başladı. 22 yaşındayım. Maalesef üni okumadım. Görücü usulü evlendim

Size kendim ettim kendim buldum türküsünü armağan ediyorum, resmen adamı ellerinize simartmisiniz

Mesleğim Yok evlenmeden önce özel bir şirkette sekreterlik yapıyordum eşim çalışmamı istemedi bıraktım

Ben size aşırı kızdım ya, başınıza şu an ne geliyosa haketmişsiniz. Yazık ya analarınız babalarınız bunun için mi büyütüyo sizi? El elinde hizmetçi olun diye mi? Ben kızımı böyle görsem bırak kızımı ablamı böyle görsem kahrolurum ya

Eşiniz doktor mu, ya da sağlık çalışanı mı? Onlar düşük veya başka bir sağlık sıkıntısında çok duyarsız olabiliyorlar.

Çorabını giydirmek ne demek, daha biraz evvel oğlum pijamalarını kendi giyindi, zorlandı hatta, ben de aaa bu yaşında ben mi giydiricem dedim ki 3,5 yaşında. Nasıl çorabını giydirdiniz, nasıl yani. Geçen bir de eşimin beli rahatsızdı, dedim giydireyim mi çoraplarını, ay bir garip oldum, o da aynen. Ya ben hayal edemiyorum. Yapmayın
Sağlık çalışanıda doktor da değil ama çok bilmiş orası kesin

Ben size aşırı kızdım ya, başınıza şu an ne geliyosa haketmişsiniz. Yazık ya analarınız babalarınız bunun için mi büyütüyo sizi? El elinde hizmetçi olun diye mi? Ben kızımı böyle görsem bırak kızımı ablamı böyle görsem kahrolurum ya
Bende kendime çok kızıyorum aptallık ettim çok sanki bana bulunmaz hint kumaşı...

Abartacağınız kadar abartmışsınız zaten zamanında bu adamı tepenize çıkararak.
Beraber oturduğunuz için sizi ezerek ailesine hava atıyor bence.
Tavırlarınızı değiştirin ama bundan sonra böyle yapacağım vs konuşarak değil uygulayarak, hissettirmeden.
2.çocuğu düşünmeden önce aranızdaki ilişkiyi düzene koymaya ihtiyacınız var.

Abartacağınız kadar abartmışsınız zaten zamanında bu adamı tepenize çıkararak.
Beraber oturduğunuz için sizi ezerek ailesine hava atıyor bence.
Tavırlarınızı değiştirin ama bundan sonra böyle yapacağım vs konuşarak değil uygulayarak, hissettirmeden.
2.çocuğu düşünmeden önce aranızdaki ilişkiyi düzene koymaya ihtiyacınız var.
Konuşmam işe yaramaz mı ki ? Bugün de çok kırdı beni kalkıp kıyafetini hazırlamadım diye

Yerinizde olsam ona sunduğunuz bu sonsuz ilgiyi keserdim umursamazdım.
Eşinize bebek muamelesi yapmayın zaten eşyasını dolabına koymak yeterli bir davranıştır,giyemeyecek kadar aciz değildir heralde...

Bir derdim var forumundan başka bir yere konu açamayacak mıyım ben diye sorar oldum kendime son zamanda.
1 hafta önce 5 haftalık bebeğimi düşürdüm Ve bunun üzüntüsünü hala içimde yaşıyorum. Düşük tehlikem varken 2 gün kanamam olduğu için evde ayaklarımı uzatıp yattım işleri annem yaptı yemek felan. Eşim bu süre zarfında ne yatıp duruyorsun oh senden iyisi Yok zaten düşecek kalkta bari düşsün bir an önce kurtul hep bu tarz konuşmalar yaptı. Sonrasında bebeğim düştü ki ben düşene kadar inanmadım onun gideceğine tuvalete bile gitmedim onu kaybetmemek için. Birlikte karar alıp hamile kaldığım halde eşim hiç umursamadı bu durumu zaten belliydi ağrılarından fln deyip geçiştirdi. Beni ağlarken görünce noluyor sana bu ne hal gibi şeyler söyleyip kızdı bana. Ağzının payını verdim tabi ama içimde yaşamaya başladım acımı. Ona hissettirmiyorum onunla paylaşmıyorum artık.
Düşük sonrası hemen ilişkiye girilmediğini bilir çoğumuz henüz bir hafta olmamışken eşimin isteğini anlayıp onu rahatlattım açık bir şekilde yazamıyorum anladığınızı umuyorum.
Bu derece düşündüm onu ki hep her konuda düşünmüşümdür. Ayakkabılarını temizlerim çorabını giydiririm. Ama bunlar sürekli olamıyor maalesef çünkü bir oğlumuz var Ve yorulduğum için aksatabiliyorum. İlk zamanlar eşime işe giderken kahvaltı hazırlardım ama ya yemeden gider ya da sofraya hazırlanıp zor gelirdi soğurdu herşey.
Böyle olunca bir de Doğum yapınca hazırlayamadım çoğu zaman. Bir de eşimin ailesiyle yaşıyoruz gün içinde dinlenecek vakit bulamıyorum bile ..
Uzun oldu biraz ama anlamanız için yazıyorum. Hep kötü yönlerimi dile getirir iyi yönümden hiç bahsetmez. Bugün yine sinir etti beni . Çok rahatsızdım bugün hazır çorba Ve fırında makarna yaptım. İşten çıkınca ne yaptın diye sordu sadece bu mu ne yapıyorsun ki zaten? İşe giderken bir kıyafetimi hZırlamıyorsun bile. Bütün kıyafetleri dolapta ütülü sadece dolaptan çıkaracak beyefendi... Yok benim çıkarıp kapının arkasına asmam lazımmış. İlk zamanlar çorabına kadar hazırlar giydirirdim ama kıymet bildiği Yok ki içimden gelmiyor öyle olunca. Hem kocaman adam hazır olan kıyafeti kendi giyemiyor mu Yani ? Bunları söyledim kendisine ve hiç kıymet bilmediğini . Öğreneceksin diyor.
Son birşey daha yazacağım bu ara dikkatimi çekti. Yemekleri hep ben hazırlardım sofradan kalkarken elinize sağlık derdi ortaya annesi geçen yemek yaptı ona özel eline sağlık xciğim dedi bugün ben hazırladım yine elinize sağlık dedi. Benim yaptığım hiçbirşeyin değeri Yok öyle hissediyorum.
Sizce ne yapayım ? Telefonda tartıştığimiz konunun üzerine gideyim mi? Yoksa kırıldığımla kalayım mı ?
Abartıyor muyum sizce ? Daha anlatamadığım çok şey var .. Sizin deneyimlerinize fikirlerinize ihtiyacım var
Ona buraya yazdigin gibi icinden ne geciyorsa bir kagida dok ve ver okusun yuzyuze konusmayin ve onada bos bir kagit kalem ver yazmasi icin kendine uzaktan bir baksin ama okuzlugu hala devam ediyorsa Allah yardimcin olsun

Ben eşini rahatlatma kısmına takıldım ve kusura bakma gece gece midem bulandı :kusmuk:

O seni rahatlatıyor mu? Sen düşük yapmışsın, üzüntülüsün adamın derdinde değil.. seni teselli edip, rahatlatması gereken o..:sinirli:

Ben eşini rahatlatma kısmına takıldım ve kusura bakma gece gece midem bulandı :kusmuk:

O seni rahatlatıyor mu? Sen düşük yapmışsın, üzüntülüsün adamın derdinde değil.. seni teselli edip, rahatlatması gereken o..:sinirli:
Teselli etmeyi bırak Benim üzülmeme kızdı kendisi daha Bebek bile değildi diyor

Konuşmam işe yaramaz mı ki ? Bugün de çok kırdı beni kalkıp kıyafetini hazırlamadım diye

Bence konuşup uygulamamak işe yaramaz. Bazı şeylere alışması zaman alacak, kırılacaksın belki ama sonrası iyi olur umarım. Yoksa kacana köle olmaya gelmedin dünyaya. Senin de insan olarak onun kadar her şeye hakkın olduğunu unutma.

Er kişi suçlanmış

Ama

Onun da üzülmüş olmAsı, durumu eşinin eşiğini yükseltmemek adına, küçülteceği düşünülmemiş.

Kaybedilen yavru sonrası, hayvanlar da birbirlerine öfkeleniyor.

Herkes üzgün,

Konuşmalar günlük hayata dair muhtemelen,

Cesaret edip gündeme getirmiyor iki taraf da

Benimce

Canım,bebeğine üzüldüm,sana da gecmiş olsun:KK19:...
Okudugun yorumlara üzülme,kendine bir sentez yap,bir harita ciz yavaşça bu işin seyrini değistir...Boyle olmaz,sen esine odun rolü vermişsin,o da rolünün hakkını veriyor:sopa:...Fevri de olma,zamana yay.
O senin bebeğin değil,bir kere bunun farkına var.O dediğin hizmetleri, insan ancak eşinin gücü yetmeyecek bir rahatsızlığı olduğu zaman yapabilir,günlük rutin olamaz.
Sabrını zamansız tüketme,bak 22.yaşındasın.Sabır sarj gibi boşaldıkça dolan bir şey mi sanıyorsun?Bir taşarsa sen bile kendini tanıyamazsın...:KK20:

Er kişi suçlanmış

Ama

Onun da üzülmüş olmAsı, durumu eşinin eşiğini yükseltmemek adına, küçülteceği düşünülmemiş.

Kaybedilen yavru sonrası, hayvanlar da birbirlerine öfkeleniyor.

Herkes üzgün,

Konuşmalar günlük hayata dair muhtemelen,

Cesaret edip gündeme getirmiyor iki taraf da

Benimce
Düşük tehlikesi olan eşine"ne yatıp duruyorsun"diyen bir eş,ahh evet çookk üzgün:işsiz:

Back