• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin nankörlüğü(!)

evet abartiyorsunuz!! herseyi bu kadar yaparak abartiyorsunuz.farkinda değilsiniz ama esinize jest olsun diye yaptığınız hersey ,esinizin gözünde vazifeniz haline dönüşmüş.normal yapmanız gereken seyler gibi olmus.üstünede kıymet bilmiyor.Allah yardımcınız olsun.öncelikle ise yükünüzü hafifletmekle başlayın.yaptığınız ne varsa azaltın.vazifeniz olmaktan çıkartın..
Aynen dediğiniz gibi yapıcam saolun

O adama ne denir ki gıcık oldum ona su an !!! Abartmıyorsun haklısın .. valla ben iyi EDIYORUM sabah kahvaltı hazırlamadımhazırlamam da kıyafet keza oyle gitsin kendısı alsın . Erkek milleti ne nankör ve acayıp görüyoruz ki asla asla fazlasını yapmıcaksın onlara asla
Keşke bende başından yapmasaydım. Kıymet bilse can feda ama nerdee

Ben de kendime böyle köle bulsam keşke
oh ne güzel yaa
yemeğini yedir giysileri giydir
istediğinde sevis
hayat eşinize güzel
siz niye buna katlaniyorsunuz ki
adam ne veriyor bunun karşılığında
Hiçbirşey sadece yapması gereken sorumluluklarını yapıyor çalışıp evi geçindirmek vs

Bir derdim var forumundan başka bir yere konu açamayacak mıyım ben diye sorar oldum kendime son zamanda.
1 hafta önce 5 haftalık bebeğimi düşürdüm Ve bunun üzüntüsünü hala içimde yaşıyorum. Düşük tehlikem varken 2 gün kanamam olduğu için evde ayaklarımı uzatıp yattım işleri annem yaptı yemek felan. Eşim bu süre zarfında ne yatıp duruyorsun oh senden iyisi Yok zaten düşecek kalkta bari düşsün bir an önce kurtul hep bu tarz konuşmalar yaptı. Sonrasında bebeğim düştü ki ben düşene kadar inanmadım onun gideceğine tuvalete bile gitmedim onu kaybetmemek için. Birlikte karar alıp hamile kaldığım halde eşim hiç umursamadı bu durumu zaten belliydi ağrılarından fln deyip geçiştirdi. Beni ağlarken görünce noluyor sana bu ne hal gibi şeyler söyleyip kızdı bana. Ağzının payını verdim tabi ama içimde yaşamaya başladım acımı. Ona hissettirmiyorum onunla paylaşmıyorum artık.
Düşük sonrası hemen ilişkiye girilmediğini bilir çoğumuz henüz bir hafta olmamışken eşimin isteğini anlayıp onu rahatlattım açık bir şekilde yazamıyorum anladığınızı umuyorum.
Bu derece düşündüm onu ki hep her konuda düşünmüşümdür. Ayakkabılarını temizlerim çorabını giydiririm. Ama bunlar sürekli olamıyor maalesef çünkü bir oğlumuz var Ve yorulduğum için aksatabiliyorum. İlk zamanlar eşime işe giderken kahvaltı hazırlardım ama ya yemeden gider ya da sofraya hazırlanıp zor gelirdi soğurdu herşey.
Böyle olunca bir de Doğum yapınca hazırlayamadım çoğu zaman. Bir de eşimin ailesiyle yaşıyoruz gün içinde dinlenecek vakit bulamıyorum bile ..
Uzun oldu biraz ama anlamanız için yazıyorum. Hep kötü yönlerimi dile getirir iyi yönümden hiç bahsetmez. Bugün yine sinir etti beni . Çok rahatsızdım bugün hazır çorba Ve fırında makarna yaptım. İşten çıkınca ne yaptın diye sordu sadece bu mu ne yapıyorsun ki zaten? İşe giderken bir kıyafetimi hZırlamıyorsun bile. Bütün kıyafetleri dolapta ütülü sadece dolaptan çıkaracak beyefendi... Yok benim çıkarıp kapının arkasına asmam lazımmış. İlk zamanlar çorabına kadar hazırlar giydirirdim ama kıymet bildiği Yok ki içimden gelmiyor öyle olunca. Hem kocaman adam hazır olan kıyafeti kendi giyemiyor mu Yani ? Bunları söyledim kendisine ve hiç kıymet bilmediğini . Öğreneceksin diyor.
Son birşey daha yazacağım bu ara dikkatimi çekti. Yemekleri hep ben hazırlardım sofradan kalkarken elinize sağlık derdi ortaya annesi geçen yemek yaptı ona özel eline sağlık xciğim dedi bugün ben hazırladım yine elinize sağlık dedi. Benim yaptığım hiçbirşeyin değeri Yok öyle hissediyorum.
Sizce ne yapayım ? Telefonda tartıştığimiz konunun üzerine gideyim mi? Yoksa kırıldığımla kalayım mı ?
Abartıyor muyum sizce ? Daha anlatamadığım çok şey var .. Sizin deneyimlerinize fikirlerinize ihtiyacım var
Adamin coraplarnı neden siz giydirirsiniz ki?

Sizde hersey tek taraflı
Eşiniz cok bencil

Çorap giydirmek nedir Allahaşkına?
Bir bebekten mi söz ediyorsunuz?
Bu kadar ayağına serilirseniz sonuç bu işte.
Şımarık, kaypak, terbiyesiz ve vicdansız bir adam!

Kocaya itaati savunurum, severim saygıyı hürmeti. Ama siz abartmış - af buyurun-saçmalamışsınız.

*Siz çoraplarını giydiriyorsunuz ama adam size ayrı ev dahi açmamış.
Bu kadar özveri bu kadar kölelik yeterli sanırım.
Biraz dik olun, indirin o kalkmış burnunu.

Konunun yarısına kadar tahammül edebildim
Sizin tercihiniz tabi biri ben köleyim derse buyur derim
Haklısınız.. Bunları eşim başta istedi ben ayakkabı temizlemeyi felan kabullenemedim kavga etti fln bende kabul ettim sonunda yaptım alıştırdım öyle

Cool people. Nickini çok sevdim. Bence sende sev ve nickine uygun davran. Eşini şımartmışsın.

Çok aradın mi bu öküzü?
Hiç kendine saygın yokmu senin?
O kim oluyor ki sen çorabıni bile giydiriyorsun?
Topla kardeşim kendini bu ne böyle ya sen neyisin bu adamın?

Çorap giydirmek nedir Allahaşkına?
Bir bebekten mi söz ediyorsunuz?
Bu kadar ayağına serilirseniz sonuç bu işte.
Şımarık, kaypak, terbiyesiz ve vicdansız bir adam!

Kocaya itaati savunurum, severim saygıyı hürmeti. Ama siz abartmış - af buyurun-saçmalamışsınız.

*Siz çoraplarını giydiriyorsunuz ama adam size ayrı ev dahi açmamış.
Bu kadar özveri bu kadar kölelik yeterli sanırım.
Biraz dik olun, indirin o kalkmış burnunu.
Evet kalktı bi tarafları indirmem lazım

Erkek milletine yaranılmaz yada karışı bu denli ilgili olup kıymet bilen azdır genel de şımarırlar yapmamız gerekıyor gibi söylerler . Bende bu konularda kavga ederim bıseeyını istedi diyelim getırmem kendısı alsın ben senden istemıyorum dıyorum oda iste dıyo gerırym denemedim bilmıyorum ama orta ayar gitmek lazım bende biraz fazla sertim orta şeker olabılırsem daha iyi olabılır ama eekegın en iyisine de cok bısey gapmıcan ya

Back