• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin nankörlüğü(!)

Hala haksızlıkla mi suçluyorsunuz kendinizi şu kadınları mal gibi gören erkeklerden oldum olası nefret etmişimdir hiç bir kadının eşinin kıyafetini yıkamak yemek yapmak gibi yükümlülüğü yoktur ne durumda olduğunu bilemem ama varsa öyle bir ihtimal boşan yok ise Allah yardımcın olsun iletişim kurmaya çalış.

Sonuna kadar okuyamadım bile. Siz bir eş değil hizmetçisiniz o evde aldatılıyor olma olasılığınız % 99.99 ama olsun koca bu bulan var bulamayan var siz bulmuşsunuz şükredin. Bu kadar şikayet edeceğinize boşanın diyeceğim ama kim adama çorap giydirecek ayakkabılarını parlatacak vs vs bla bla bla.
Şu yazdığınız yazı ve benzerlerini okuyunca erkek olsam böyle bir insan benide böyle manyağa bağlardı diyorum. Canın istedimi sev canın istedimi itele aşağıla ama o kocacım kocacım peşimde dönsün.
Bu adamları dizin gibi erkek abazaları böyle yapıyor hiç kusura bakmayın.
Sizin ki dert mi asla şu dünyada yaşanan acı ve dertlerin yanında dert değil.
Kolay gelsin size mazoşist fantezi dünyanızda

Çorabına kadar giydirir giyecegi kiyafeti hep hazir eder ayakkabasini silerdim neden bana kotu davraniyor.bu ne?esinizin bedensel bir sakatligimi var?
Yada siz bu sekilde yapinca sizi daha cok sevecegini mi saniyorsunuz?
Hayir daha cok sevmeyecek aksine sizi bir kadin degil hizmetci gibi gorecek.
Kendinizi bu kadar hor gormesine izin vermeyin diyecegim ama siz kendi kendinizi ezikliyor horluyorsunuz.kusura bakmayin

Teselli etmeyi bırak Benim üzülmeme kızdı kendisi daha Bebek bile değildi diyor

:KK57:

Geçmiş olsun.Eşine ne desem az gelir.Cahilmi desem merhametsiz mi desem

Anlattıklarından bana fenalık geldi.Eşinde anneside insan değil .Biraz ağır oluyor ama kusura bakma gerçek bu.

Şimdiye kadar ne yaptıysan bundan sonra yapma .Ayakkabısını temizleyip çorabını giydirmek nedir.Bu kadarı çok çok fazla.Küçük bebekmi !

Ütüsünü yapıyorsun, temizliğini yapıyorsun, yemeğini yapıyorsun ,utanmasa yemeğide ağzıma ver diyecek.Zeytinyağı gibi üste çıkıyor öğreneceksin bilmem ne diyor.Kıyafetini almaktan aciz.

Adam evliliğin ne demek olduğundan bihaber .Bildiğin kendine ve ailesine köle olarak almış .

Ablam boşandı birde ben boşanırsam ailem üzülür diyorsun ama ailem ailem diye kendine kötülük yapmaya devam etme.Eşinde bunu biliyor olmalı dediklerimi yapmazsan boşanırıza getiriyor.Boşanırsan boşan umrumda değil kafasında olman lazım.Sustukça eziklendikçe daha çok tepene çıkar hadsiz.

Evlenirken zaten katakulleye getirmişler.Baştan ayrı oturman gerekiyordu.

Zararın neresinden dönersen kardır.Bundan sonra daha akıllı hareket et.

Adamla kalacaksanda çocuk yapma.O korunmuyorsa sen korun.

Son düzenleme:
Bir derdim var forumundan başka bir yere konu açamayacak mıyım ben diye sorar oldum kendime son zamanda.
1 hafta önce 5 haftalık bebeğimi düşürdüm Ve bunun üzüntüsünü hala içimde yaşıyorum. Düşük tehlikem varken 2 gün kanamam olduğu için evde ayaklarımı uzatıp yattım işleri annem yaptı yemek felan. Eşim bu süre zarfında ne yatıp duruyorsun oh senden iyisi Yok zaten düşecek kalkta bari düşsün bir an önce kurtul hep bu tarz konuşmalar yaptı. Sonrasında bebeğim düştü ki ben düşene kadar inanmadım onun gideceğine tuvalete bile gitmedim onu kaybetmemek için. Birlikte karar alıp hamile kaldığım halde eşim hiç umursamadı bu durumu zaten belliydi ağrılarından fln deyip geçiştirdi. Beni ağlarken görünce noluyor sana bu ne hal gibi şeyler söyleyip kızdı bana. Ağzının payını verdim tabi ama içimde yaşamaya başladım acımı. Ona hissettirmiyorum onunla paylaşmıyorum artık.
Düşük sonrası hemen ilişkiye girilmediğini bilir çoğumuz henüz bir hafta olmamışken eşimin isteğini anlayıp onu rahatlattım açık bir şekilde yazamıyorum anladığınızı umuyorum.
Bu derece düşündüm onu ki hep her konuda düşünmüşümdür. Ayakkabılarını temizlerim çorabını giydiririm. Ama bunlar sürekli olamıyor maalesef çünkü bir oğlumuz var Ve yorulduğum için aksatabiliyorum. İlk zamanlar eşime işe giderken kahvaltı hazırlardım ama ya yemeden gider ya da sofraya hazırlanıp zor gelirdi soğurdu herşey.
Böyle olunca bir de Doğum yapınca hazırlayamadım çoğu zaman. Bir de eşimin ailesiyle yaşıyoruz gün içinde dinlenecek vakit bulamıyorum bile ..
Uzun oldu biraz ama anlamanız için yazıyorum. Hep kötü yönlerimi dile getirir iyi yönümden hiç bahsetmez. Bugün yine sinir etti beni . Çok rahatsızdım bugün hazır çorba Ve fırında makarna yaptım. İşten çıkınca ne yaptın diye sordu sadece bu mu ne yapıyorsun ki zaten? İşe giderken bir kıyafetimi hZırlamıyorsun bile. Bütün kıyafetleri dolapta ütülü sadece dolaptan çıkaracak beyefendi... Yok benim çıkarıp kapının arkasına asmam lazımmış. İlk zamanlar çorabına kadar hazırlar giydirirdim ama kıymet bildiği Yok ki içimden gelmiyor öyle olunca. Hem kocaman adam hazır olan kıyafeti kendi giyemiyor mu Yani ? Bunları söyledim kendisine ve hiç kıymet bilmediğini . Öğreneceksin diyor.
Son birşey daha yazacağım bu ara dikkatimi çekti. Yemekleri hep ben hazırlardım sofradan kalkarken elinize sağlık derdi ortaya annesi geçen yemek yaptı ona özel eline sağlık xciğim dedi bugün ben hazırladım yine elinize sağlık dedi. Benim yaptığım hiçbirşeyin değeri Yok öyle hissediyorum.
Sizce ne yapayım ? Telefonda tartıştığimiz konunun üzerine gideyim mi? Yoksa kırıldığımla kalayım mı ?
Abartıyor muyum sizce ? Daha anlatamadığım çok şey var .. Sizin deneyimlerinize fikirlerinize ihtiyacım var
Seni hizmetci olarak almis belli bide ailesiyle yasiyosun ya nen sozu geciren erkegim havalarinda insan hic mi uzulmez giden bir cana sanki sen sevgilisissinde yanlislikla olmus bebek gibi allah sabırlar versim kardesim

Yaaa kıyamam sana seni iyi anlıyorum onladar fedakarlık yapıyorsun ama hiç birini görmüyor kuzenim 10 yıl böyle çekti iki de çocuğu vardı dayanamadı boşandı şimdi de diyor keşke daha önce çekmeseydim ayrılsaydım bence sende sana kendini değersiz hissettiren biriyle devam etme

Kocaman adam hazır kıyafeti alıp giyemiyormu olmamalı soru, kazık kadar adama kıyafet hazırlamak niye olmalı böyle adama çorapmı giydirdin birde yazık gerçekten. Düşük yapmak üzereyken sana onca laf eden adamı rahatlatmak ne ya, neden bu kölelik. Bu hayatta en değerli olan sensin sen yoksan etrafındakilerin ne anlamı var ? Şu adam hayatında olmasa ne kaybedersin düşündünmü hiç ? Evliliğimizin ilk ayında yaptığım bir yemeğe bu kadarmı dedi diye döktüm yemeği şu an ağzını açmaz. Yemek bendeyse bulaşık onda, ben çamaşırları attıysam makineye çıkarıp serer. Sermezse kurumaz o çamaşırlar. Ben ev süpürdüysem o siler ya da tam tersi. 5 para etmez adamları yükseltmeyin şu kadar hayat müşterek. Ayrıca sen istersen ilişki olur uçkurunun derdine düşmek zorundada değilsin

Zorunlu değilsiniz ki hizmetçisi olmaya...ihtiyacı olmayan eli ayağı tutan adama kölelik yapmak neden içinizden gelir onu da anlamam....

Çok ama çok fazla abartmişsınız...bundan sonra nasıl davranırsınız bilmem ama azıcik kendinize saygı duyun

Bir derdim var forumundan başka bir yere konu açamayacak mıyım ben diye sorar oldum kendime son zamanda.
1 hafta önce 5 haftalık bebeğimi düşürdüm Ve bunun üzüntüsünü hala içimde yaşıyorum. Düşük tehlikem varken 2 gün kanamam olduğu için evde ayaklarımı uzatıp yattım işleri annem yaptı yemek felan. Eşim bu süre zarfında ne yatıp duruyorsun oh senden iyisi Yok zaten düşecek kalkta bari düşsün bir an önce kurtul hep bu tarz konuşmalar yaptı. Sonrasında bebeğim düştü ki ben düşene kadar inanmadım onun gideceğine tuvalete bile gitmedim onu kaybetmemek için. Birlikte karar alıp hamile kaldığım halde eşim hiç umursamadı bu durumu zaten belliydi ağrılarından fln deyip geçiştirdi. Beni ağlarken görünce noluyor sana bu ne hal gibi şeyler söyleyip kızdı bana. Ağzının payını verdim tabi ama içimde yaşamaya başladım acımı. Ona hissettirmiyorum onunla paylaşmıyorum artık.
Düşük sonrası hemen ilişkiye girilmediğini bilir çoğumuz henüz bir hafta olmamışken eşimin isteğini anlayıp onu rahatlattım açık bir şekilde yazamıyorum anladığınızı umuyorum.
Bu derece düşündüm onu ki hep her konuda düşünmüşümdür. Ayakkabılarını temizlerim çorabını giydiririm. Ama bunlar sürekli olamıyor maalesef çünkü bir oğlumuz var Ve yorulduğum için aksatabiliyorum. İlk zamanlar eşime işe giderken kahvaltı hazırlardım ama ya yemeden gider ya da sofraya hazırlanıp zor gelirdi soğurdu herşey.
Böyle olunca bir de Doğum yapınca hazırlayamadım çoğu zaman. Bir de eşimin ailesiyle yaşıyoruz gün içinde dinlenecek vakit bulamıyorum bile ..
Uzun oldu biraz ama anlamanız için yazıyorum. Hep kötü yönlerimi dile getirir iyi yönümden hiç bahsetmez. Bugün yine sinir etti beni . Çok rahatsızdım bugün hazır çorba Ve fırında makarna yaptım. İşten çıkınca ne yaptın diye sordu sadece bu mu ne yapıyorsun ki zaten? İşe giderken bir kıyafetimi hZırlamıyorsun bile. Bütün kıyafetleri dolapta ütülü sadece dolaptan çıkaracak beyefendi... Yok benim çıkarıp kapının arkasına asmam lazımmış. İlk zamanlar çorabına kadar hazırlar giydirirdim ama kıymet bildiği Yok ki içimden gelmiyor öyle olunca. Hem kocaman adam hazır olan kıyafeti kendi giyemiyor mu Yani ? Bunları söyledim kendisine ve hiç kıymet bilmediğini . Öğreneceksin diyor.
Son birşey daha yazacağım bu ara dikkatimi çekti. Yemekleri hep ben hazırlardım sofradan kalkarken elinize sağlık derdi ortaya annesi geçen yemek yaptı ona özel eline sağlık xciğim dedi bugün ben hazırladım yine elinize sağlık dedi. Benim yaptığım hiçbirşeyin değeri Yok öyle hissediyorum.
Sizce ne yapayım ? Telefonda tartıştığimiz konunun üzerine gideyim mi? Yoksa kırıldığımla kalayım mı ?
Abartıyor muyum sizce ? Daha anlatamadığım çok şey var .. Sizin deneyimlerinize fikirlerinize ihtiyacım var
yarısında okumayı bıraktım bana da sizin gibi biri lazım hanım efendi şımarık kocanızın totosunu nereye kadar kaldırmayı planlıyorsunuz.maaile yaşıyorsunuz zaten düşeceği belliydi laflarını kendi hür iradesiyle mi söylüyor sanıyorsunuz.artık iyice anladım bazılarınız bu dünyaya eziyet çekmeye gelmişsiniz size verilen görev bu evet evet tamda bu.

Kimseye haketmediğinden daha fazla değer vermeyin.
Bu kim olursa olsun.
Hep yaparsın bir kez yapmadın mı senden kötüsü yoktur.
O yüzden başta alıştırmayacaktın.
Kırıldığınla kalma tabi ki de.
Kavga et demiyorum ama tavrını belli et.
Ve ikinci çocuk için acele etme bence.

bu adamları niye tepenice çıkarıyosunuz. iyice şımartmışsınız. çorabını giydirmek ne ayakkabı silmek ne allah aşkına? kendi yapamıyor mu? koskoca erkeği 3yaşında çocuk gibi güderseniz böyle tepenize çıkar sizin de bi kıymetiniz olmaz işte.

bazen hemcinslerimi anlayamıyorum ben. valla boşanılası koca. hanımlar diyorlar ya öyle ehrşeye boşan da denilmez diye. ama bu adamda çekilecek gibi değil ki.
hem ailesine bir ev kuramayan erkek benim için ne koca ne baba olmaya uygun geliyor.
bebeği düşmesin diye kadın savaşırken adamın böyle densiz konuşması da çok çirkin.
kanaması olan kadından beklentileri de iğrenç.
yani konu sahibi sen de garipsin. böyle adamdan isteyerek 2. çocuk neden ki??
çorap giydirmek ne ya hu?? ben eşime çorap giydirsem hastalık vb. durum yoksa onu eşim olarak görmemeye başlarım. 3. yaşındaki oğlum bile kendi giymeye çabalarken komik yani.
bir de şeyi anlamadım. kv ile yaşıyorsun ama düşük yaparken annen sana bakıyor?? çok tuhaf

abartıyorsun evet.
çorap giydirmek te neyin nesi?
kendine gel lütfen.
annesi olmuşsun eşinin resmen.
geçmiş olsun bu arada.
bu üzücü oalyla eşinin ne kadar bencil kibirli ve anlayışssız olduğu da ortaya çıkmış.
umarım görürsün.

adam sızı esı gıb degılhızmetcısı gıbı goruyor ben olsam ne yemek ne utu yapmam otur kendın yap hatta al anan yapıyor ıste otur da ye derım sınrılenrısem ana bacı tanımam valla..

adam sızı esı gıb degılhızmetcısı gıbı goruyor ben olsam ne yemek ne utu yapmam otur kendın yap hatta al anan yapıyor ıste otur da ye derım sınrılenrısem ana bacı tanımam valla..

hadi yemek ütü vs yapılır da en azından konu sahibi artık kocasına çoraplarını kendisinin giymesini,pijamasını kendisinin giymesini,ayakkabılarını kendisinin boyamasını öğretebilir

tahmin ediyorum ki kocası 5 yaşından büyüktür bunları bizzat yardımsız yapabilir :KK53:

Onemli yerleri alintilayim dedim sözde :)

Iyi de ilk alintidakini soyleyen adama daha o hafta ikinci alintidaki muameleyi yaparsan senin daha cook tepene biner. Kesinlikle yapmamaliydin bunu. O halde ve o laflarin uzerine hala adami rahatlattim diyorsun. Iste bu yuzden o laflari duyuyorsun ya zaten. Bildiğin kölelik seninki bence de.
ve bile bile köle olmak!!
lütfen yapmayın yavaş yavaş çekin elinizi eteğinizi
2. çocuk konusunu da erteleyin lütfen

Back