• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin nankörlüğü(!)

o k.validenin yatacak yeri yok.. elini hiçbir şeye sürme de anası yıkasın oğlunun popişini.. bu ne yahu, ağzına iki tane çakasım geldi eğilip çorabını giyemiyor mu şehzade.. nasıl konulara girdim yahu bugün, nasıl yetiştiriyorusunuz abi bu erkek çocukları.. ne demek bebek düşerse düşsün.. keşke kendi düşeymiş zamanında..

Eşiniz doktor mu, ya da sağlık çalışanı mı? Onlar düşük veya başka bir sağlık sıkıntısında çok duyarsız olabiliyorlar.

Çorabını giydirmek ne demek, daha biraz evvel oğlum pijamalarını kendi giyindi, zorlandı hatta, ben de aaa bu yaşında ben mi giydiricem dedim ki 3,5 yaşında. Nasıl çorabını giydirdiniz, nasıl yani. Geçen bir de eşimin beli rahatsızdı, dedim giydireyim mi çoraplarını, ay bir garip oldum, o da aynen. Ya ben hayal edemiyorum. Yapmayın

Kocanın hakkından ben iyi geliyorum. Çok fedakardım.Bir cinnet geçirdim her şeyi kırdım bak şimdi evi bile o temizliyor. Çorap giydiriyormuşsun ben tırnaklarını kesiyordum. Ama akıllandım şimdi çalışmıyorum da. Evi de temizliyor haftada 1, bulaşıkları da makineye atıp çalıştırıp işe öyle gidiyor. Bir cinnete bakar her şey

o k.validenin yatacak yeri yok.. elini hiçbir şeye sürme de anası yıkasın oğlunun popişini.. bu ne yahu, ağzına iki tane çakasım geldi eğilip çorabını giyemiyor mu şehzade.. nasıl konulara girdim yahu bugün, nasıl yetiştiriyorusunuz abi bu erkek çocukları.. ne demek bebek düşerse düşsün.. keşke kendi düşeymiş zamanında..
Office. Konudan bağımsız olacak ama sana bir şey sormam lazım. Yalnız özel mesaj atamıyorum sana. Pro üye olduğun için sanırım profil mesajı da yazamıyorum. Bana yazar mısın?

Kocan bildigin ok.z onu anladikta siz niye bu kadar yuz verdiniz yani anlamiyorum niye kocanin corabini giydirirsiniz herkes giyemiyormu evlikle koleligi karistirmayin

Bence abartmışsın ama şimdi değil, ilk evlendiğinde abartmışsın. Çorabını giydirmeler filan. Adam o düzen o hizmet hürmet devam etsin istiyor. Ayar vermezsen de 70 yaşına da gelsen bunları senden bekleyecek.. Evlenince felç mi oluyor bu adamlar anlamıyorum sularını bile içemiyorlar illa ayaklarına gelecek. Çocuk konusuna da ayrıca takıldım, zaten düşecek kalk da düşsün demek nasıl bir kişiliğin dışa vurumu? İnsan bir canlı parçası için hele ki yavrusu için bunu nasıl söyleyebilir? Eşinde zerre merhamet yok. Tamam dört dörtlük kocalarımız yok hiçbirimizin ama şunu diyen adamdan koca da olmaz baba da...

Bir kez esim gözünün önündeki corabi görememisti ben de sakasina esimin corabini giydirir gibi yapmistim da, ikimiz de ürpermistik, Allah korusun sadece kendi isini kendi göremeyecek sekilde bir engeli olursa böyle bir seyin gerceklesebilecegini ikimiz de biliyorduk cünkü.

Imkansiz geliyor bana böyle kadinlar, böyle iliskiler. Ama sanirim size göre olmasi gereken bu. Baska sorunlar olmasa böyle kölelige devam edeceksiniz gibi.

Lütfen kendinize gelin :(

Bu arada kaybiniz icin üzgünüm, üzüntümü paylasmayi unutmusum, corap olayindan dolayi kendimden gectim...

Konuyu neden saptırıyorsunuz anlamıyorum zaten kötüyüm diyecek birşey bulamıyorum haklısınız demekten başka
Aslında saptırmıyorum. Sadece nasıl diyeyim çok pasif bir profil çiziyorsun. Bağır, çağır, kavga et demiyoruz ama bu kadar da pasif kalma.

Kocanın hakkından ben iyi geliyorum. Çok fedakardım.Bir cinnet geçirdim her şeyi kırdım bak şimdi evi bile o temizliyor. Çorap giydiriyormuşsun ben tırnaklarını kesiyordum. Ama akıllandım şimdi çalışmıyorum da. Evi de temizliyor haftada 1, bulaşıkları da makineye atıp çalıştırıp işe öyle gidiyor. Bir cinnete bakar her şey
Az kaldı benimde cinnet geçirmeme bir ara eline törpü fln yapmadım değil hani Benim gibi sizde çok fedakarlık yapmışsınız ama sonu güzel olmuş akıllanmışsınız

Back