- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.023
- 398
- 34
- Konu Sahibi Amazing family
Bencede.Aynen esinede boyle yapiyorsa isine geldi adamin ezdi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede.Aynen esinede boyle yapiyorsa isine geldi adamin ezdi.
Office. Konudan bağımsız olacak ama sana bir şey sormam lazım. Yalnız özel mesaj atamıyorum sana. Pro üye olduğun için sanırım profil mesajı da yazamıyorum. Bana yazar mısın?o k.validenin yatacak yeri yok.. elini hiçbir şeye sürme de anası yıkasın oğlunun popişini.. bu ne yahu, ağzına iki tane çakasım geldi eğilip çorabını giyemiyor mu şehzade.. nasıl konulara girdim yahu bugün, nasıl yetiştiriyorusunuz abi bu erkek çocukları.. ne demek bebek düşerse düşsün.. keşke kendi düşeymiş zamanında..
O haksız olduğu için konuşuyorum hakkımı savunuyorum. Şuan söylenilenler doğru olduğu için diyecek söz bulamadımEsin sana birsey soyledigindede konusmak yerine ifademi kullaniyorsun merak ettim.
Peki ne yapmayi dusunuyorsun ayni hizmete devammi yoksa tavirmi.O haksız olduğu için konuşuyorum hakkımı savunuyorum. Şuan söylenilenler doğru olduğu için diyecek söz bulamadım
Konuyu neden saptırıyorsunuz anlamıyorum zaten kötüyüm diyecek birşey bulamıyorum haklısınız demekten başkaDeğil mi? Konu sahibi ikonlarla iletişim kurma konusunda gayet başarılı.
Aslında saptırmıyorum. Sadece nasıl diyeyim çok pasif bir profil çiziyorsun. Bağır, çağır, kavga et demiyoruz ama bu kadar da pasif kalma.Konuyu neden saptırıyorsunuz anlamıyorum zaten kötüyüm diyecek birşey bulamıyorum haklısınız demekten başka
Yapmadığım şey değil onu da yaptım desemKonu sahibi kocasının çoraplarını çıkarıp,pijamalarını giydirmeye gitti zaar
Ortada yok
Az kaldı benimde cinnet geçirmeme bir ara eline törpü fln yapmadım değil hani Benim gibi sizde çok fedakarlık yapmışsınız ama sonu güzel olmuş akıllanmışsınızKocanın hakkından ben iyi geliyorum. Çok fedakardım.Bir cinnet geçirdim her şeyi kırdım bak şimdi evi bile o temizliyor. Çorap giydiriyormuşsun ben tırnaklarını kesiyordum. Ama akıllandım şimdi çalışmıyorum da. Evi de temizliyor haftada 1, bulaşıkları da makineye atıp çalıştırıp işe öyle gidiyor. Bir cinnete bakar her şey