- 6 Nisan 2014
- 1.704
- 1.735
- 133
- Konu Sahibi Amazing family
Hahaha harikasınBenım kv de kocamı pasa gıbı yetıstırmıs de ordan bılıyorum. Ayıptır soylemesı ıc camasırlarına kadar utulermıs ben gomlerklerını bıle utulemıyorum.:O
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha harikasınBenım kv de kocamı pasa gıbı yetıstırmıs de ordan bılıyorum. Ayıptır soylemesı ıc camasırlarına kadar utulermıs ben gomlerklerını bıle utulemıyorum.:O
Benım kv de kocamı pasa gıbı yetıstırmıs de ordan bılıyorum. Ayıptır soylemesı ıc camasırlarına kadar utulermıs ben gomlerklerını bıle utulemıyorum.:O
Dün konuştum aynı şeyleri o da bana söylüyor nankörmüşüm bir çorap giydirdiğimi başına kalkmışım yapacakmışım bu evin beyi oymuş o ne derse o olurmuş ... Ya böyle evlilik mi olur arkadaş hayat müşterekti hani (?)Analari bole yetistirmis kiymet bilmez halden anlamaz ozel hizmetcimi almış sizi kendisine gercekten nankormus esiniz allah sabir versin
Ben kendim istedim ve yaptım istemediğim birşeye zorlanmadım. Üzüldüğüm nokta bunu bilmemesi birşey söyleyincede yapmasaydın diyor bu kadar nankörEşim bu süre zarfında ne yatıp duruyorsun oh senden iyisi Yok zaten düşecek kalkta bari düşsün bir an önce kurtul hep bu tarz konuşmalar yaptı.
Düşük sonrası hemen ilişkiye girilmediğini bilir çoğumuz henüz bir hafta olmamışken eşimin isteğini anlayıp onu rahatlattım açık bir şekilde yazamıyorum anladığınızı umuyorum.
Bu derece düşündüm onu ki hep her konuda düşünmüşümdür.
Ayakkabılarını temizlerim çorabını giydiririm. Ama bunlar sürekli olamıyor maalesef çünkü bir oğlumuz var Ve yorulduğum için aksatabiliyorum.
Yazdığınız şu cümlelere çok takıldım.
Uzun uzadıya yazıcaktım, sıkıldım.
Çok yüz vermişsiniz,sizin adınıza üzüldüm.
Şu öneriyi vermeden edemeyeceğim; cinsellik açısından "eşimin isteği var anladım ben" diyerek onu rahatlatmaya çalışmayın Allah aşkına ya..Biraz öz saygı,biraz ya. Size hiç değilse bu konuda saygısı olsun.
Ben çorabını fln kendim hadi giydireyim diye düşünmedim ki.. Ailemde de böyle görmedim babam herşeyimi kendi yapardı. Ama eşim istediği için hadi giydir dedi giydirdim ayakkabılarımı temizle dedi garip geldi kendi de yapabilir dedim baktım ısrarla benim yapmamı söylüyor yapayım elimemi yapışır dedim ama beyefendi şimdi bunu bunu yaptım nankörsün deyince yapmasaydın diyor pişkin pişkin .. O da ona göre davranırmış bana! Allahım aklımı koruSiz bebek gibi corabina kadar niye giydiriyosunuz ki ? Seversiniz ilgilenirsiniz tamam da siz biraz abartmissiniz. Tabi o da alışmış bu kadar rahata dusuncesizlik had safhada. Ev hanimisiniz heralde. Yapmanız gereken seyler belli. Bundan sonra gereksiz dusunceliliklere girmeyin. Karsinizda pek iyilikten anlayan biri yok zaten.
Ben kendim istedim ve yaptım istemediğim birşeye zorlanmadım. Üzüldüğüm nokta bunu bilmemesi birşey söyleyincede yapmasaydın diyor bu kadar nankör
Tamam işte bebek gibi bakmışsınız kocanıza o sizin kocanız koca adam kendine baksın bi zahmet. Bu hizmetlerden sonra nankörlüğü iyice ortaya çıkmış demek ki. Çok acıdır "yapmasaydın" gibi bi cevapla karşılaşmak. Bakın, cidden "yapmayın" bakalım o zaman nasıl oluyomuş.Ben kendim istedim ve yaptım istemediğim birşeye zorlanmadım. Üzüldüğüm nokta bunu bilmemesi birşey söyleyincede yapmasaydın diyor bu kadar nankör
Ben kendim istedim ve yaptım istemediğim birşeye zorlanmadım. Üzüldüğüm nokta bunu bilmemesi birşey söyleyincede yapmasaydın diyor bu kadar nankör
Ben çorabını fln kendim hadi giydireyim diye düşünmedim ki.. Ailemde de böyle görmedim babam herşeyimi kendi yapardı. Ama eşim istediği için hadi giydir dedi giydirdim ayakkabılarımı temizle dedi garip geldi kendi de yapabilir dedim baktım ısrarla benim yapmamı söylüyor yapayım elimemi yapışır dedim ama beyefendi şimdi bunu bunu yaptım nankörsün deyince yapmasaydın diyor pişkin pişkin .. O da ona göre davranırmış bana! Allahım aklımı koru
Ben alıştırmış olabilirim ama yaptığımı taktir etmemesi bilmemesi yapmadığım zaman dile getirmesi nankörlükten başka birşey değil bana göreSorun bunları isteyerek yapmanızda zaten...
Adam nankör değil, siz bu hale getirmişsiniz.
İstedim ve yaptım dediğim onu rahatlattığım konusuydu iyi anlayın öyle yargılayınAklımı koru demekte geç kalmışsınız, sizin devreler yanmış zaten 1 dk içinde iki farklı şey yazıyorsunuz aynı konularla alakalı.
Ya eşim sürekli anlayışsız değil.. Yeri geldi birlikte yemek yaptık, saçımıda taradı,evi de süpürdü ama bazen en anlayışlı olması gereken durumda anlayış sıfır oluyor neden bilmiyorum sürekli böyle olsa zaten çekemezdimHatırladım sizi kandırılıp aynı evde yaşamaya mahkum edilmiş ayrı yaşamak isteyincd boşanma tehtidi alan arkadaşsınız.
E be arkadaşım bi çocuğun var ( ayrı ev olmadan yapmaman lazımdı ) herşeyden memnunmuş gibi ikinciyi niye yaptın ?
Bu adamı rahatlatma birlikte olma ayrı eve çıkana kadar yapma !
Çoraba gelince bende giydiririm ama ben bir giydirdiysem eşimde 3 giydirir bana oturur saçımıda tarar yolda ayakkabımın bağı çözülse eğilir bağlarda. Yemek yapmadığım yada böyle hazır çorba yaptığım hiç olmadı ama kapıdan girince bişey yok dediğimde oldu tamam yumurta kırarız yapma neolucak dedi.
Çünkü ne ben ne sen nede başka bi kadın hizmetçi değil yeter kullandırma artık kendini sen bu kafayla gittikçe asla ayrı eviniz olmaz
Valla sonuç yok henüz alıştırdığım şeyleri anladım ki birden kesemicem kabullenemiyor çünkü bende yavaş yavaş alıcam elindenYav tamam adam nankör diyelim. Ee sonuç?
Öncelikle kendi görebileceği şeyleri yapmayı bırakın sonrası zaten gelir.Valla sonuç yok henüz alıştırdığım şeyleri anladım ki birden kesemicem kabullenemiyor çünkü bende yavaş yavaş alıcam elinden