• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin nankörlüğü(!)

Maalesef öyle... Bunları yapmayacaksan niye evlendim seninle dedi bir ara bende dedim hizmetçi mi aldın kendine beni hayır eş aldım Benim eşim herşeyi yapmalı dedi :deli: böyle delirmezsem iyi
Çünki öyle alıstırılmış:sopa:Annesi bir de PAŞAAMM dıye büyütmüştür onuo_OYaz kızım[kendime not]Oğlanlar insaflı,vicdanlı ve normal faniler olarak büyütülecek:kahve:

Çünki öyle alıstırılmış:sopa:Annesi bir de PAŞAAMM dıye büyütmüştür onuo_OYaz kızım[kendime not]Oğlanlar insaflı,vicdanlı ve normal faniler olarak büyütülecek:kahve:
Ben öyle büyütmek istiyorum ama bu ortamda o kadar zor ki ben A diyorum eşim ve ailesi B(!) şiddetle çocuk terbiye edilir düşüncesindeler kendileri ben hiç vurmuyorum yavruma ama döveyim diye baskı yapıyorlar resmen tepeme çıkarmış şımarırmış... Siz oğlunuzu dövdünüzde iyi mi yetişti kaba öküz herifin teki tabi bende bunlara katlandığını için aptalın tekiyim kabul

Desteğiniz o naif güzel düşünceleriniz için saolun... Gereken neyse onu yapacağımdan şüpheniz olmasın. Eğer beni anlamaz hala bu tavırlara devam ederse boşanmayı düşünüyorum. Ailem bu kadar dayanmama bile şaşırıyor. O kadar el bebek gül bebek büyütüldüm ki onlar da koyamıyorlar üzülüyorlar durumuma farkındayım :KK43: Ama artık ezilen taraf ben olmayacağım kararlıyım sayenizde hemde çok
Boşanmayı düsünme hemen,eldeki kumaş defolu evet,ama sağlam yerlerinden iyi bir şey çıkar gibi sanki:sopa:

Sürekli giydirmiyorum bir ara işe giderken kıyafetlerini hazırlayıp çorabını giydirirdim eşim biraz eski kafa nenelerimizin yaptığı hürmeti bekliyor ama aynı hürmetin zerresi Yok onda bu yüzden haketmiyor beni ve yaptıklarımı. Evet şaşılası yanlışlar yaptım evet ezildim ezdirdim ama artık uyandım gözümü açtım. Lütfen sizde daha fazla sorgulamayın çözüm odaklı yardımcı olun lütfen ...
cidden saçmalık ama.
işte sorgulayarak gözün açılıyor.
inşallah öyle umuyorum.
düşük yaparken bile sana değil hürmet ,insani bir vicdan titremesi bile gösteremeyen eşine diyecek lafım yok.

Kızlar bir de birşey sormak istiyorum. Bu son yaşadıklarımdan sonra o kadar bunaldım ki gerçekten kötü patlıcam ve Sonu boşanmak olacak. Biraz dinlenip kafamı toplamak istiyorum. Ailemin yanına gidip 1 hafta fln kalsam diyorum. Bu durumda ayrı kalmam iyi mi olur yoksa gereksiz mi ? Fikirlerinizi bekliyorum

Ben öyle büyütmek istiyorum ama bu ortamda o kadar zor ki ben A diyorum eşim ve ailesi B(!) şiddetle çocuk terbiye edilir düşüncesindeler kendileri ben hiç vurmuyorum yavruma ama döveyim diye baskı yapıyorlar resmen tepeme çıkarmış şımarırmış... Siz oğlunuzu dövdünüzde iyi mi yetişti kaba öküz herifin teki tabi bende bunlara katlandığını için aptalın tekiyim kabul
O not kendimeydi ama,hepimiz öyle büyütmeliyiz evet, Ortalık paşalardan,prenseslerden geçilmiyor bu aralar,20 yıl,sonra ki evlilikleri merak ediyorum dogrusu..
Dovmek mi diyorlar hem de,vallahi ayrı eve çıkabilmek için her yolu dene,kendi istediğin gibi büyütürsün cocuğunu...
Dövulmeyen cocuk şımarık mı oluyormuş,denge kurmak bu kadar mı zor,çok aşırı uclarda geziyorlar...

O not kendimeydi ama,hepimiz öyle büyütmeliyiz evet, Ortalık paşalardan,prenseslerden geçilmiyor bu aralar,20 yıl,sonra ki evlilikleri merak ediyorum dogrusu..
Dovmek mi diyorlar hem de,vallahi ayrı eve çıkabilmek için her yolu dene,kendi istediğin gibi büyütürsün cocuğunu...
Dövulmeyen cocuk şımarık mı oluyormuş,denge kurmak bu kadar mı zor,çok aşırı uclarda geziyorlar...
Eşim ayrı ev ancak ailesi kendi isteğiyle giderse olacağını söylüyor. Bana tercih yaptırma diyor. Tercih yapacak olsa onları seçecek çünkü

Kızlar bir de birşey sormak istiyorum. Bu son yaşadıklarımdan sonra o kadar bunaldım ki gerçekten kötü patlıcam ve Sonu boşanmak olacak. Biraz dinlenip kafamı toplamak istiyorum. Ailemin yanına gidip 1 hafta fln kalsam diyorum. Bu durumda ayrı kalmam iyi mi olur yoksa gereksiz mi ? Fikirlerinizi bekliyorum
Bır iki gün kal gideceksen,ama tartışarak sakın gitme,normal gezme amaclı çık...Biraz kafanı toplarsın,annenle konuşursun..
Ama birden duzeltmeye kalkma,bir günde bu hale gelinmemiştir çünki...

Sizin bu evlilikten herhangi bir çıkarınız veya sizin iyiliğinize bir şey var mı? En temelinden sevgi bile yok. Ne diye bu adama köle oluyorsunuz?

Eşim ayrı ev ancak ailesi kendi isteğiyle giderse olacağını söylüyor. Bana tercih yaptırma diyor. Tercih yapacak olsa onları seçecek çünkü
Anne baba için zararsızlar diyordun,beraber yasamak hiç te olmaz gibi değil aslında,fakat sorun eşinde işte,annesine caka satan,şımaran çocuklar gibi davranıyor...Bu sürecte annen neredeydi,durumu görüp yavaştan seni uyandırmadı mı şimdiye kadar?

Anne baba için zararsızlar diyordun,beraber yasamak hiç te olmaz gibi değil aslında,fakat sorun eşinde işte,annesine caka satan,şımaran çocuklar gibi davranıyor...Bu sürecte annen neredeydi,durumu görüp yavaştan seni uyandırmadı mı şimdiye kadar?
Kv kp de çok çektirdi bana zararsız demedim hiçbir zaman. Annem en başından uyardı arkamda durdu ama ben hep düzelir dedim bir inat uğruna evliliğim bitmesin dedim ama yanlış yapmışım

Desteğiniz o naif güzel düşünceleriniz için saolun... Gereken neyse onu yapacağımdan şüpheniz olmasın. Eğer beni anlamaz hala bu tavırlara devam ederse boşanmayı düşünüyorum. Ailem bu kadar dayanmama bile şaşırıyor. O kadar el bebek gül bebek büyütüldüm ki onlar da koyamıyorlar üzülüyorlar durumuma farkındayım :KK43: Ama artık ezilen taraf ben olmayacağım kararlıyım sayenizde hemde çok
hakkınızda hayırlısı olsun ..ailenizin size destek olması gerçekten çok güzel ve artı bi durum .tabiki hiç bir anne evladının böylesi bi duruma maruz kalmasına izin vermez vermemeli.. eğer ki iş o durumlara gelirse hiç de üzülmeyin ...öldürmeyen her acı insanı daha da güçlü kılar ... hayatınızın baharındasınız belliki değerleri olan saygılı da birisiniz hak ettiğiniz gibi yaşayın :KK200:

hakkınızda hayırlısı olsun ..ailenizin size destek olması gerçekten çok güzel ve artı bi durum .tabiki hiç bir anne evladının böylesi bi duruma maruz kalmasına izin vermez vermemeli.. eğer ki iş o durumlara gelirse hiç de üzülmeyin ...öldürmeyen her acı insanı daha da güçlü kılar ... hayatınızın baharındasınız belliki değerleri olan saygılı da birisiniz hak ettiğiniz gibi yaşayın :KK200:
Çok teşekkür ederim umarım hakettiğim gibi yaşarım , umarım herkes hakettiği gibi yaşar . Sizin gibi düşünceli ince fikirli olan empati kurabilen insanların düşüncelerine tanık olduğum için çok şanslıyım:KK50:

Kv kp de çok çektirdi bana zararsız demedim hiçbir zaman. Annem en başından uyardı arkamda durdu ama ben hep düzelir dedim bir inat uğruna evliliğim bitmesin dedim ama yanlış yapmışım
Sessizler,alıştım sayılır filan deyince öyle anlamışım canım,o halde böyle gelmiş ama böyle gitmesin,annene danışarak at adımlarını,eğer fikirlerine güveniyorsan...

Bir derdim var forumundan başka bir yere konu açamayacak mıyım ben diye sorar oldum kendime son zamanda.
1 hafta önce 5 haftalık bebeğimi düşürdüm Ve bunun üzüntüsünü hala içimde yaşıyorum. Düşük tehlikem varken 2 gün kanamam olduğu için evde ayaklarımı uzatıp yattım işleri annem yaptı yemek felan. Eşim bu süre zarfında ne yatıp duruyorsun oh senden iyisi Yok zaten düşecek kalkta bari düşsün bir an önce kurtul hep bu tarz konuşmalar yaptı. Sonrasında bebeğim düştü ki ben düşene kadar inanmadım onun gideceğine tuvalete bile gitmedim onu kaybetmemek için. Birlikte karar alıp hamile kaldığım halde eşim hiç umursamadı bu durumu zaten belliydi ağrılarından fln deyip geçiştirdi. Beni ağlarken görünce noluyor sana bu ne hal gibi şeyler söyleyip kızdı bana. Ağzının payını verdim tabi ama içimde yaşamaya başladım acımı. Ona hissettirmiyorum onunla paylaşmıyorum artık.
Düşük sonrası hemen ilişkiye girilmediğini bilir çoğumuz henüz bir hafta olmamışken eşimin isteğini anlayıp onu rahatlattım açık bir şekilde yazamıyorum anladığınızı umuyorum.
Bu derece düşündüm onu ki hep her konuda düşünmüşümdür. Ayakkabılarını temizlerim çorabını giydiririm. Ama bunlar sürekli olamıyor maalesef çünkü bir oğlumuz var Ve yorulduğum için aksatabiliyorum. İlk zamanlar eşime işe giderken kahvaltı hazırlardım ama ya yemeden gider ya da sofraya hazırlanıp zor gelirdi soğurdu herşey.
Böyle olunca bir de Doğum yapınca hazırlayamadım çoğu zaman. Bir de eşimin ailesiyle yaşıyoruz gün içinde dinlenecek vakit bulamıyorum bile ..
Uzun oldu biraz ama anlamanız için yazıyorum. Hep kötü yönlerimi dile getirir iyi yönümden hiç bahsetmez. Bugün yine sinir etti beni . Çok rahatsızdım bugün hazır çorba Ve fırında makarna yaptım. İşten çıkınca ne yaptın diye sordu sadece bu mu ne yapıyorsun ki zaten? İşe giderken bir kıyafetimi hZırlamıyorsun bile. Bütün kıyafetleri dolapta ütülü sadece dolaptan çıkaracak beyefendi... Yok benim çıkarıp kapının arkasına asmam lazımmış. İlk zamanlar çorabına kadar hazırlar giydirirdim ama kıymet bildiği Yok ki içimden gelmiyor öyle olunca. Hem kocaman adam hazır olan kıyafeti kendi giyemiyor mu Yani ? Bunları söyledim kendisine ve hiç kıymet bilmediğini . Öğreneceksin diyor.
Son birşey daha yazacağım bu ara dikkatimi çekti. Yemekleri hep ben hazırlardım sofradan kalkarken elinize sağlık derdi ortaya annesi geçen yemek yaptı ona özel eline sağlık xciğim dedi bugün ben hazırladım yine elinize sağlık dedi. Benim yaptığım hiçbirşeyin değeri Yok öyle hissediyorum.
Sizce ne yapayım ? Telefonda tartıştığimiz konunun üzerine gideyim mi? Yoksa kırıldığımla kalayım mı ?
Abartıyor muyum sizce ? Daha anlatamadığım çok şey var .. Sizin deneyimlerinize fikirlerinize ihtiyacım var
kardeş corap giydirmek ne la ??? evlenmeyi dürtüşmeyi bilen adam corabını da giyer. yani..oha sen fazla yüz vermişsin. adamda kendini şimdi ne dese haklı görecek...
düşük mevzuna gelince saglıksız embrio düşer. düşük eger sezeryan gibi bir operasyon ile alınma olmadı ise sorun yaratmaz. kanama adet kanaması gibi olur ve biter. kanama bittikten sonra ilişkiye girebilirsiniz.
sadece eşini rahatlatmak için birşeyler yapacagına gidip banyoda kendi işini kendi halletse idi. yazacagım ama diyelim ki gönlün el vermedi yada sende buınu istedin. bunu sende istemiş olman lazım yoksa elinin tersi ile iterdin adamı. zorla yapmadı ya... bazı şeyleri de farklı yerlere cekiyor gibisiniz...
bana bu eşler arasında masum fantezik hareketler cok da garip gelmez.
tabi ana konu bu degil. ama siz eşinizi cok şımartmışsınız. utanmasa al şunu bir işet getir diyecek veya daha abartılısı lazımlık tutturacak size...yuh yuhhh

Maalesef öyle... Bunları yapmayacaksan niye evlendim seninle dedi bir ara bende dedim hizmetçi mi aldın kendine beni hayır eş aldım Benim eşim herşeyi yapmalı dedi :deli: böyle delirmezsem iyi

Birçok arkadaşında dediği gibi yaşadıklarınız %50 eşinizin zihniyetiyle ilgili % 50 de sizin abartılı özverinizden.yani sizi ''almış olduğu bir eşya'' olarak görüyor ve o eşyanın tabiri caizse suyunu çıkarana kadar kullanmamın derdince...kanlı canlı nefes alan duyguları olan bir ''CAN'' olduğunuzu düşünmüyor..siz nekadar tavırda koysanız.onu bugünlere getiren zihniyetle beraber yaşamayı sürdürdükçe annesiyele gözgöze gelmesi bile hep kendini haklı görmesi için yetecek...korkarımki işiniz tavır koymayca çözülecek gibi görünmüyor

Canım,eski konularına biraz göz attım:KK35:
Evlilik böyle bir şey değil,sen baştan yanlış anlamışsın ne yazıkki,düzeltmeye çalış ama ne kadar düzeliir,bilemedim yani.:KK64:

Back