- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.451
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
-
Annem biraz duygusal yaklaşır bu yüzden babamla da konuşup öyle karar vericemSessizler,alıştım sayılır filan deyince öyle anlamışım canım,o halde böyle gelmiş ama böyle gitmesin,annene danışarak at adımlarını,eğer fikirlerine güveniyorsan...
Kendi düştü Yani kürtaj gibi bir operasyona gerek Yok dedi doktorum. Kanamam bitince zaten ilişkiye girebilirim evet ama kanamam bitmediği için tabiki kendi isteğimle yaptım böyle birşeyi farklısı düşünülemez. Zaten bu yüzden kendime kızıyorum. Ben onu hep düşündüm ama o beni düşünmedi hep bencil davrandı. Şımarttım evet ona da evet. Şimdi pişmanım umarım kurtarılabilir bir durumdurkardeş corap giydirmek ne la ??? evlenmeyi dürtüşmeyi bilen adam corabını da giyer. yani..oha sen fazla yüz vermişsin. adamda kendini şimdi ne dese haklı görecek...
düşük mevzuna gelince saglıksız embrio düşer. düşük eger sezeryan gibi bir operasyon ile alınma olmadı ise sorun yaratmaz. kanama adet kanaması gibi olur ve biter. kanama bittikten sonra ilişkiye girebilirsiniz.
sadece eşini rahatlatmak için birşeyler yapacagına gidip banyoda kendi işini kendi halletse idi. yazacagım ama diyelim ki gönlün el vermedi yada sende buınu istedin. bunu sende istemiş olman lazım yoksa elinin tersi ile iterdin adamı. zorla yapmadı ya... bazı şeyleri de farklı yerlere cekiyor gibisiniz...
bana bu eşler arasında masum fantezik hareketler cok da garip gelmez.
tabi ana konu bu degil. ama siz eşinizi cok şımartmışsınız. utanmasa al şunu bir işet getir diyecek veya daha abartılısı lazımlık tutturacak size...yuh yuhhh
Annen ciddileştiğini görürse alttan almanı ister bence de.Fakat arkanda ailen olduğunu bilsin eşin,belki bu bile işe yarar...Annem biraz duygusal yaklaşır bu yüzden babamla da konuşup öyle karar vericem
Geçen bir tartışmam oldu hatta konuda açmıştım evi terk edecektim. Dedi ki ailen hem karnındaki hem yanındaki çocuğunla seni kabul eder mi sanıyorsun bende onlar senin gibi vicdansız değil bak gör bakalım edecekler mi dedim gayet net.. Bir keresinde de babam konuşmuştu biz kızımızın ne olursa olsun arkasındayız diye Yani bunu iyi biliyor kendisiAnnen ciddileştiğini görürse alttan almanı ister bence de.Fakat arkanda ailen olduğunu bilsin eşin,belki bu bile işe yarar...
Benim gibi yapan çıkar diyordum da cidden yapılmaması gereken birşey yapıyormuşum meğerCennetliksin bacim sen baska da birsey diyemiyorumcorabini giydirmek nedir ya
sırf onu düşünmek seni mutlu etmese idi hiç birini yapmazdın.Kendi düştü Yani kürtaj gibi bir operasyona gerek Yok dedi doktorum. Kanamam bitince zaten ilişkiye girebilirim evet ama kanamam bitmediği için tabiki kendi isteğimle yaptım böyle birşeyi farklısı düşünülemez. Zaten bu yüzden kendime kızıyorum. Ben onu hep düşündüm ama o beni düşünmedi hep bencil davrandı. Şımarttım evet ona da evet. Şimdi pişmanım umarım kurtarılabilir bir durumdur
Bildigi hali bu yaniGeçen bir tartışmam oldu hatta konuda açmıştım evi terk edecektim. Dedi ki ailen hem karnındaki hem yanındaki çocuğunla seni kabul eder mi sanıyorsun bende onlar senin gibi vicdansız değil bak gör bakalım edecekler mi dedim gayet net.. Bir keresinde de babam konuşmuştu biz kızımızın ne olursa olsun arkasındayız diye Yani bunu iyi biliyor kendisi
Bende pişman olacak birşey yapmak istemiyorum. Hayrılısı olsun artık olacaksa olur engelleyemem zaten er yada geç boşanacaksak şimdi olsun ki daha fazla yıpranmayayımBildigi hali bu yaniO zaman ciddilesmenin vakti çoktan gelmiş sanki...Yine de kendin düşün tart,pişman olma sonra...
Maalesef bu böyleBu hayatta iyi niyetle yapılan fazla özveriler insanın üstüne görev olup yapışıp kalıveriyor. Sanırım merhametli davranınca insanlar bunu ben eşeğim gel sırtıma bin olarak algılıyor. Saygı duymuyorlar. Biraz argo olacak özür diliyorum ama şu hayatta gerçek şu ki, deveye diken insana... yaranır. Açık ve net.
Kimsenin çorabını giydirmeyin. Çocuğunuz bile belli yaşa gelince kendi giyinmeyi, yemeği öğrensin.
çok fena alıştırmışsın zamanında.Bir derdim var forumundan başka bir yere konu açamayacak mıyım ben diye sorar oldum kendime son zamanda.
1 hafta önce 5 haftalık bebeğimi düşürdüm Ve bunun üzüntüsünü hala içimde yaşıyorum. Düşük tehlikem varken 2 gün kanamam olduğu için evde ayaklarımı uzatıp yattım işleri annem yaptı yemek felan. Eşim bu süre zarfında ne yatıp duruyorsun oh senden iyisi Yok zaten düşecek kalkta bari düşsün bir an önce kurtul hep bu tarz konuşmalar yaptı. Sonrasında bebeğim düştü ki ben düşene kadar inanmadım onun gideceğine tuvalete bile gitmedim onu kaybetmemek için. Birlikte karar alıp hamile kaldığım halde eşim hiç umursamadı bu durumu zaten belliydi ağrılarından fln deyip geçiştirdi. Beni ağlarken görünce noluyor sana bu ne hal gibi şeyler söyleyip kızdı bana. Ağzının payını verdim tabi ama içimde yaşamaya başladım acımı. Ona hissettirmiyorum onunla paylaşmıyorum artık.
Düşük sonrası hemen ilişkiye girilmediğini bilir çoğumuz henüz bir hafta olmamışken eşimin isteğini anlayıp onu rahatlattım açık bir şekilde yazamıyorum anladığınızı umuyorum.
Bu derece düşündüm onu ki hep her konuda düşünmüşümdür. Ayakkabılarını temizlerim çorabını giydiririm. Ama bunlar sürekli olamıyor maalesef çünkü bir oğlumuz var Ve yorulduğum için aksatabiliyorum. İlk zamanlar eşime işe giderken kahvaltı hazırlardım ama ya yemeden gider ya da sofraya hazırlanıp zor gelirdi soğurdu herşey.
Böyle olunca bir de Doğum yapınca hazırlayamadım çoğu zaman. Bir de eşimin ailesiyle yaşıyoruz gün içinde dinlenecek vakit bulamıyorum bile ..
Uzun oldu biraz ama anlamanız için yazıyorum. Hep kötü yönlerimi dile getirir iyi yönümden hiç bahsetmez. Bugün yine sinir etti beni . Çok rahatsızdım bugün hazır çorba Ve fırında makarna yaptım. İşten çıkınca ne yaptın diye sordu sadece bu mu ne yapıyorsun ki zaten? İşe giderken bir kıyafetimi hZırlamıyorsun bile. Bütün kıyafetleri dolapta ütülü sadece dolaptan çıkaracak beyefendi... Yok benim çıkarıp kapının arkasına asmam lazımmış. İlk zamanlar çorabına kadar hazırlar giydirirdim ama kıymet bildiği Yok ki içimden gelmiyor öyle olunca. Hem kocaman adam hazır olan kıyafeti kendi giyemiyor mu Yani ? Bunları söyledim kendisine ve hiç kıymet bilmediğini . Öğreneceksin diyor.
Son birşey daha yazacağım bu ara dikkatimi çekti. Yemekleri hep ben hazırlardım sofradan kalkarken elinize sağlık derdi ortaya annesi geçen yemek yaptı ona özel eline sağlık xciğim dedi bugün ben hazırladım yine elinize sağlık dedi. Benim yaptığım hiçbirşeyin değeri Yok öyle hissediyorum.
Sizce ne yapayım ? Telefonda tartıştığimiz konunun üzerine gideyim mi? Yoksa kırıldığımla kalayım mı ?
Abartıyor muyum sizce ? Daha anlatamadığım çok şey var .. Sizin deneyimlerinize fikirlerinize ihtiyacım var
Benim esim kiyafet katlamayi bilmez. Kurban oldugum o haliyle yamuk yumuk katlamaya calisir oyle koyar dolabaBenim gibi yapan çıkar diyordum da cidden yapılmaması gereken birşey yapıyormuşum meğer
Düşük yaptığımdan emin olunca kanamam devam ederken bile kalktım işimi gücümü yaptım. Hiç kimseye surat asmadım. Olabilir hayırlısı buymuş dedim. Yani psikolojik olarak iyiyim sorun yok ama destekçim olmayınca insan bunalıyor haliyleçok fena alıştırmışsın zamanında.
şimdi artık kendisi yapsın . bırak yapma. ne derse desin
düşük yaşamışsın ama üzüntünün de bi zaman içinde geçeceğini bilmelisin . o nedenle günlük rutininden vazgeçme.
hani ilk 1-2 gün ağlaman normal olabilir ama fazla düşünmemeye çalış . çok kadının başından geçmiş bi olay bu.
Allah olanlara ömür versin . yine olur bebek.
kürtaj oldunuz mu. kürtaj olmamışsanız kanamanız yoksa eşiniz ile birlikte olabilirsiniz
Çok doğru bende şimdi anlıyorum bunu. Yaptıklarımın çoğunu yapmıcam artık bakalım nasıl olacakSana şunu da söylemek istiyorum,erkekler öyle zannetseler de aslında ezilip büzülen kadınları sevmiyorlar...Oyle olup sonra değişen bir kurs arkadasım demişti ki,eşim korkusuz,eşine benim gibi eyvallah etmeyen kadınları bana övüyordu.O kadın kendini ezdirir mi,korkulur valla ondan gibi sözlerle.
Baktım yaptığımın kıymeti yok bıraktım,yapacağımın asgarisini yapıyorum, ah sağol diyor,anca kıymetli oldum,diye anlatıp bekarları uyarıyordu...
Çok doğru ... Halada öyle el üstünde tutuluyor özellikle kayın annem tarafındanBu adamın aılesı bu adamı kendını pasa zannetırecek kadar sımartarak buyutmemısse hıcbısı bılmıyorum ben
Benım kv de kocamı pasa gıbı yetıstırmıs de ordan bılıyorum. Ayıptır soylemesı ıc camasırlarına kadar utulermıs ben gomlerklerını bıle utulemıyorum.:OÇok doğru ... Halada öyle el üstünde tutuluyor özellikle kayın annem tarafından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?