Eşimin nankörlüğü(!)

Sessizler,alıştım sayılır filan deyince öyle anlamışım canım,o halde böyle gelmiş ama böyle gitmesin,annene danışarak at adımlarını,eğer fikirlerine güveniyorsan...
Annem biraz duygusal yaklaşır bu yüzden babamla da konuşup öyle karar vericem

Kendi düştü Yani kürtaj gibi bir operasyona gerek Yok dedi doktorum. Kanamam bitince zaten ilişkiye girebilirim evet ama kanamam bitmediği için tabiki kendi isteğimle yaptım böyle birşeyi farklısı düşünülemez. Zaten bu yüzden kendime kızıyorum. Ben onu hep düşündüm ama o beni düşünmedi hep bencil davrandı. Şımarttım evet ona da evet. Şimdi pişmanım umarım kurtarılabilir bir durumdur

Annen ciddileştiğini görürse alttan almanı ister bence de.Fakat arkanda ailen olduğunu bilsin eşin,belki bu bile işe yarar...
Geçen bir tartışmam oldu hatta konuda açmıştım evi terk edecektim. Dedi ki ailen hem karnındaki hem yanındaki çocuğunla seni kabul eder mi sanıyorsun bende onlar senin gibi vicdansız değil bak gör bakalım edecekler mi dedim gayet net.. Bir keresinde de babam konuşmuştu biz kızımızın ne olursa olsun arkasındayız diye Yani bunu iyi biliyor kendisi

sırf onu düşünmek seni mutlu etmese idi hiç birini yapmazdın.
su an da sen bunları bana yaptı dedi diye ayrılmayı düşünüyor degilsin. düşük yaptıgın için adama kızıyorsun.o süreçte seni anlamadıgını ve başka digert şeyleri toplayıp artı bencil kendini düşünüyuor vs.. diyorsun ??
duygularını iyi derle topla düşün.

Bildigi hali bu yaniO zaman ciddilesmenin vakti çoktan gelmiş sanki...Yine de kendin düşün tart,pişman olma sonra...

Bildigi hali bu yaniO zaman ciddilesmenin vakti çoktan gelmiş sanki...Yine de kendin düşün tart,pişman olma sonra...
Bende pişman olacak birşey yapmak istemiyorum. Hayrılısı olsun artık olacaksa olur engelleyemem zaten er yada geç boşanacaksak şimdi olsun ki daha fazla yıpranmayayım

Bu hayatta iyi niyetle yapılan fazla özveriler insanın üstüne görev olup yapışıp kalıveriyor. Sanırım merhametli davranınca insanlar bunu ben eşeğim gel sırtıma bin olarak algılıyor. Saygı duymuyorlar. Biraz argo olacak özür diliyorum ama şu hayatta gerçek şu ki, deveye diken insana... yaranır. Açık ve net.
Kimsenin çorabını giydirmeyin. Çocuğunuz bile belli yaşa gelince kendi giyinmeyi, yemeği öğrensin.

Maalesef bu böyle çok haklısınız

çok fena alıştırmışsın zamanında.
şimdi artık kendisi yapsın . bırak yapma. ne derse desin
düşük yaşamışsın ama üzüntünün de bi zaman içinde geçeceğini bilmelisin . o nedenle günlük rutininden vazgeçme.
hani ilk 1-2 gün ağlaman normal olabilir ama fazla düşünmemeye çalış . çok kadının başından geçmiş bi olay bu.
Allah olanlara ömür versin . yine olur bebek.
kürtaj oldunuz mu. kürtaj olmamışsanız kanamanız yoksa eşiniz ile birlikte olabilirsiniz

Benim gibi yapan çıkar diyordum da cidden yapılmaması gereken birşey yapıyormuşum meğer
Benim esim kiyafet katlamayi bilmez. Kurban oldugum o haliyle yamuk yumuk katlamaya calisir oyle koyar dolaba

Sen bunlari yaptigin icin seni resmen kole olarak goruyor adam. Yapmak zorunda olmadigin hic biseyi yapma. Kiymet bilmiyorsun dediginde catir catir ben bunlari yaptim sen asil kiymet bilmedin diye ciddi bir sekilde de soyle.

Düşük yaptığımdan emin olunca kanamam devam ederken bile kalktım işimi gücümü yaptım. Hiç kimseye surat asmadım. Olabilir hayırlısı buymuş dedim. Yani psikolojik olarak iyiyim sorun yok ama destekçim olmayınca insan bunalıyor haliyle

Sana şunu da söylemek istiyorum,erkekler öyle zannetseler de aslında ezilip büzülen kadınları sevmiyorlar...Oyle olup sonra değişen bir kurs arkadasım demişti ki,eşim korkusuz,eşine benim gibi eyvallah etmeyen kadınları bana övüyordu.O kadın kendini ezdirir mi,korkulur valla ondan gibi sözlerle.
Baktım yaptığımın kıymeti yok bıraktım,yapacağımın asgarisini yapıyorum, ah sağol diyor,anca kıymetli oldum,diye anlatıp bekarları uyarıyordu...

Çok doğru bende şimdi anlıyorum bunu. Yaptıklarımın çoğunu yapmıcam artık bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…