• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin misafirleri

Haklısın çok haklısın hem de.
Ev kadınındır,madem o temizliyor düzenliyor.
Sana sormak zorunda.
Hamile olmasan da sormak zorunda.
Çok güldüm bu yoruma :) kimse birseyin zorunda degil adam demez mi sen kim kopeksin de ev sadece kendinin gibi davraniyorsun ?? Sormak degil de haber vermek daha uygun olur iki taraf icin de. Karsinizdaki kucuk cocuk degil ki izin alacaksiniz. Ev kadinindir ev erkegindir geciniz bu ayaklari. Evlenince hersey ortaktir ve izin mevzusu olmaz haber verme mevzusu olur...

misafir sever bazı erkekler ama benim takıldıgım beakrları çağırıyor olması.. benim eniştem de böyleydi.bir gün birtsei ablama sarkrıntılık yaptı :(

Küçük bir konu bence. Çünkü inat davranıp tersime gitmiyor ha pek anlamadı tamam ama sonuçta konuştum bir daha yapmayacağından da eminim. Yumuşak kalplidir benim kocam. Ne olursa olsun benim zıttıma gidip kalbimi kırmaz. İnat yapıp hatasına devam etseydi o zaman ciddi bir mesele olurdu ama yok çok şükür. Benim için önemli olan anlamasa bile bir bildiği vardır diyerek dediğimi yapması zaten.:KK71:

Aynen öyle yaptım zaten. Bir daha tekrarlamayacağına eminim. :süslü:

Hiç canım. Ben de öyle dedim epey konuştuk pek anlamadı açıkcası ama bir bildiğin vardır dediğin gibi olsun artık sana sormadan eve kimseyi davet etmem dedi. Benim için önemli olan da bu zaten. Büyütüp zıttıma gitse kötü patlardım.

Yok fikrim sabit net bir şekilde bir daha bana sormadan kimseyi çağırmaması konusunda uyardım. Surat da asmıyor ya konuşuyor normal şekilde bana karşı bir tribi falan yok ama ben o gün aniden patladım. Ona üzüldü morali bozuktu sadece ya da ben öyle hissettim bilmiyorum. Küslük yapmıyor yani. :KK22:
Anlayışlı davrandıysa sıkıntı yok o zmn tabi. İnş öyle de gider. Ben sandm ki siz söyledğnz halde devam ediyor

Çok güldüm bu yoruma :) kimse birseyin zorunda degil adam demez mi sen kim kopeksin de ev sadece kendinin gibi davraniyorsun ?? Sormak degil de haber vermek daha uygun olur iki taraf icin de. Karsinizdaki kucuk cocuk degil ki izin alacaksiniz. Ev kadinindir ev erkegindir geciniz bu ayaklari. Evlenince hersey ortaktir ve izin mevzusu olmaz haber verme mevzusu olur...
Sormak zorunda.Ev kirli ise eğer kadın utanıyorsa bu durumdan sormak zorunda.
Allah dimağ versin.

Ayrıca sadece saldırmak için beni yanıtlamanıza gerek yok,boşuna kibler havada uçuşacak şimdi.

Sormak zorunda.Ev kirli ise eğer kadın utanıyorsa bu durumdan sormak zorunda.
Allah dimağ versin.

Ayrıca sadece saldırmak için beni yanıtlamanıza gerek yok,boşuna kibler havada uçuşacak şimdi.
Amacım saldırmak değil ben doğruyu söylerim. Annenizden babanızdan izin almıyorsunuz veya çocuğunuza izin vermiyorsunuz, ev kirliyse arkadaşını çağıracak olan kişi temizlesin ne var bunda. İsteyrn kiblesin canım sorun yok doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar 3 gün forumdan kovsalar ne olur :)) ben eve arkadaşımı çağırmak için izin isteyeceğim öyle mi ? Arkadaşım gelcek sen biraz takıl dışarda derim konu kapanır. Akşamsa da başka odaya geçmesini rica ederim. Emri vaki yapmam ki karşılığnda emri vakiyle karşılaşmayayım... herkesin tercihi kendine ama kesin dille olmaz yapamaz soracak demeniz komiğime gitti :)

Amacım saldırmak değil ben doğruyu söylerim. Annenizden babanızdan izin almıyorsunuz veya çocuğunuza izin vermiyorsunuz, ev kirliyse arkadaşını çağıracak olan kişi temizlesin ne var bunda. İsteyrn kiblesin canım sorun yok doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar 3 gün forumdan kovsalar ne olur :)) ben eve arkadaşımı çağırmak için izin isteyeceğim öyle mi ? Arkadaşım gelcek sen biraz takıl dışarda derim konu kapanır. Akşamsa da başka odaya geçmesini rica ederim. Emri vaki yapmam ki karşılığnda emri vakiyle karşılaşmayayım... herkesin tercihi kendine ama kesin dille olmaz yapamaz soracak demeniz komiğime gitti :)
Doğru sana göre doğru.
Benim doğrum bu diye söylemiyor,geçiniz bu ayakları gibi terbiyesiz bir üslup kullanıyorsunuz.
Herkes fikrini tabi ki söyleyecek ama üsluba dikkat edecek.net.

az bile demissin.
ben esime bastan, oyle gelen birini getirirsen kapidan kovarim kaliverirsin dedim.yapamazsin dedi. yaparim demistim.
bir gun birini benim yanimda eve cagirdi. oha durun ev uygun degil.gidin disarda takilin dedim.
esimin gozleri yuvasindan cikmisti ama eve gelmediler. bir keresinde de mecbur kaldim agirladim :D boyle inatlasip durduk.
sonra ciddi ciddi konustuk. simdi sorar hayir dersem disarda grsurler.
birde senin durumun bilg. da isleri varsa disarda da artik net var. girsinler bi cafeye yapsinlar islerini. heep bir bahene heep
Arkadaşlar biliyorum benim derdim ufacık ama kafama takıldı. Paylaşmak istiyorum. Bu arada memleketten döndüm sonunda evimdeyim. Misafirim de var annanem memleketten benimle beraber geldi.

Eşim zaman zaman bana danışmadan eve misafir davet ediyor. Ev müsait mi, misafir ağırlayabilecek durumda mıyım düşünmeden. Elbette burası onun da evi arkadaşları elbette gelecek. Ama çağırdığı kişiler çoğunlukla bekar. Hani evli arkadaşlarını davet etse eşleriyle gelseler başım üstüne... Misafiri geldiği zaman erkek erkeğe muhabbet ediyorlar yani. Eşim yanlarında oturabileceğimi söylüyor ama beni pek açmadığı için kaçıyorum salondan odaya. Hayır ne işim var adamı tanımam etmem hayatımda ilk defa görücem bana ne yani o ortamda oturmak istemiyorum.. Şimdi karnım da burnumda. Zaten bir tek salonumuz var vaktimiz orada geçiyor oturma odamızla salon bir. Uzun süre oturamıyorum ayaklarımı uzatmam gerekiyor uzanıyorum vs ama misafiri gelince buz gibi odaya kaçmak zorunda kalıyorum.
İki oldu üç oldu seslenmedim bu duruma evidir misafir çağırmak hakkı diyerekten. Dün işten geldi kapıyı açtım baktım kulağında telefon yine birini davet ediyor. Konuşmayı duyuyorum adam diyor ki hamile eşin var rahatsız etmeyeyim dışarıda buluşalım. Ama benim şapşik koca gözünün içine ters ters baktığım halde ısrarla davet etti. Neyse telefonu kapattı. Bana sordun mu misafir isteyip istemediğimi dedim. Burası benim de evim misafir çağırırken izin mi alıcam dedi. Bu mu senin misafirperverliğin dedi. Evet izin alacaksın senin karın hamile zaten sırtının belinin ağrısından duramıyor yeri geliyor uzanmak zorunda kalıyor dedim. Annaneme ayıp olmasın diye odaya geçtik tartışmaya orada devam ettik. Kaldı ki senin evinde zaten bir misafir var onun rahatını düşünmeden nasıl çağırırsın ayıp oluyor çağırdığın kişiler eşleriyle gelse başım üstüne ama elin adamıyla biz oturup ne konuşacaz şimdi dedim. Hem de Annanem salonda yatıp kalkıyor ve genelde erken yatar misafir yüzünden uykusuz kalacaktı. Genelde eşimin bekar arkadaşları geldi mi gitmek bilmez eşim de saat 12 bile olsa otur erken der. Eşime bunu anlatamadım ne var sanki rahatsız olursanız gerekirse mutfakta otururuz zaten bilgisayarda işimiz var keyfimden çağırmadım dedi. Ama haksız mıyım ya sıkıldım yani. Benle kıyasladı kendini. Ben bayan arkadaşlarımı çağırırken kendisinden mi izin alıyormuşum cart curt... Evet benim bayan arkadaşlarım zaman zaman geliyor ama eşim evde olmadığı zaman geliyorlar... Dün net bir şekilde bana danışmadan bir daha misafir çağırmamasını söyledim. Artık çağırmaz bundan eminim. Ama haksızlık mı ettim diye düşündürüyor beni dünden beri biraz morali bozuk yansıtmamaya çalışsa da farkındayım. Kızdım epey yani. Kocamın bekar arkadaşlarını ağırlamak zorunda mıyım? Hiç değilse bana haber vermeli yanii... Müsait misin çağırayım mı demeli. Haksız mıyım? Yumuşamalı mıyım bu konuda? Yoksa bu konudaki fikrimi sabit mi tutmalıyım?

ne istiyorsan ne düşünüyorsan onu söylemelisin sen rahatsız oluyorsan elbet söyle çünkü kendin 1. sırada olmalısın
hamilesin ve tanımadığın adamlar tamam ama eşin gece 12 diyip hala oturtmada haksız
misafir çağırıyorsa kendi hazırlar kendi servis yapar

Bekar arkadaşlarıyla dışarda buluşsun bi zahmet beleş cafe bulmuşlar oh.. Bekar arkadaşı bırak evli arkadaş sayısı bile sınırlıdır eşimde öyle her adamı evime almam der.
Dışarda buluşmalarını teklif edin hoş değil bence durum.

Keşke tavrımı baştan gösterseymişimm. Ya çok da gelmiyorlar aslında. Ama şu son iki olaya çok sinirlendim. Memlekette kaldığım dönemde de çağırmış abisini ve arkadaşını. Bekar gibi evde takılmışlar yemek yapmışlar çay içmişler ama halılarım da resmen nasibini almış. Hamile halimle o halıları temizleyene kadar öldüm sile sile ellerim yara oldu. Çok sinirlerim bozuldu. Biraz dikkatli olur bari insan ya... Demliği halıya devirmişler onu da iyi temizlememişler batmış halı. :( Üstüne bir de bana danışmadan birini davet etmeye kalkışınca tüm sinirim döküldü. Bir daha yapamaz. Kafasını kırarım bir daha yaparsa.

misafir sever bazı erkekler ama benim takıldıgım beakrları çağırıyor olması.. benim eniştem de böyleydi.bir gün birtsei ablama sarkrıntılık yaptı :KK43:

Yuh.:KK57: Eee sonra ne oldu merak ettim?

az bile demissin.
ben esime bastan, oyle gelen birini getirirsen kapidan kovarim kaliverirsin dedim.yapamazsin dedi. yaparim demistim.
bir gun birini benim yanimda eve cagirdi. oha durun ev uygun degil.gidin disarda takilin dedim.
esimin gozleri yuvasindan cikmisti ama eve gelmediler. bir keresinde de mecbur kaldim agirladim :KK70: boyle inatlasip durduk.
sonra ciddi ciddi konustuk. simdi sorar hayir dersem disarda grsurler.
birde senin durumun bilg. da isleri varsa disarda da artik net var. girsinler bi cafeye yapsinlar islerini. heep bir bahene heep

Ya aslında son çağırdığı yani olayın patlamasına sebep olan kişi evliydi. Ama ne adamı ne de eşini tanımıyorum. Bir de sadece adamı davet etti. Sinirlendim haliyle. Zaten memlekette kaldığım dönemde eve abisini ve onun ev arkadaşını davet etmiş. Evi ahıra çevirmişler ev yeni gelin evi. Tüm eşyalarım yeni. İlk defa açıp kullandığım, tertemiz yeni halıma demliği defalarca devirmişler çay olmayan yeri kalmamış onu da temizleyememişler... Afedersin b...k götürüyordu evi. :kusmuk: Çok sinirlendim karnım burnumda o halde eğile eğile halı sildim ellerim yara oldu silmekten ve ona rağmen tam temizlenmedi:temizlik::mad::mad: İstemiyorum bu evde bekar erkek.:KK62: Hizmetini vs ben yapmasam da evin içine ediyorlar ister istemez. Çok istiyorsa gitsin dışarıda buluşsun ben de öyle dedim bundan sonra böyle.

ne istiyorsan ne düşünüyorsan onu söylemelisin sen rahatsız oluyorsan elbet söyle çünkü kendin 1. sırada olmalısın
hamilesin ve tanımadığın adamlar tamam ama eşin gece 12 diyip hala oturtmada haksız
misafir çağırıyorsa kendi hazırlar kendi servis yapar

Kendi hazırlar kendi servis yapar zaten. Ama yine de bir erkeğin hizmeti, temizliği ne kadar olabilir ki? Ev ahıra döndüğü için sonradan ben çektiğim için istemiyorum eşimin arkadaşlarını. Bundan sonra çok istiyorsa gitsin kafede buluşsun bana ne.:KK12:

Haftada 1 gün belirleyin. Sana da önceden haber vermek şartıyla çağırsın

Valla benim esiminde bekar arkasalari var 5 senelik evliyim hayatta eve getirmez. Evli olanlarlada ailecek görüşürüz ben zatenn uyuz olurum ne isi var benim evimde bekar adamin kesinlikle haklisiniz

Haftada 1 gün belirleyin. Sana da önceden haber vermek şartıyla çağırsın

O kadar sık görüşmüyorlar yaa. Bir de bu halde kimseyi çekemem benim annanem geldi ama bana yardımcı olmaya geldi ben şu an hareket edemeyecek kadar çok acı çekiyorum. Geceleri uyku bile uyuyamıyorum misafir ağırlayamam yani. Odaya gitsem saatlerce tv yok bişe yok ne yapacağım? Yanlarında otursam rahat olamam ayağımı uzatamam uzanamam vs... Çok istiyorlarsa dışarıda görüşsünler ya. Zaten ben memleketteyken evin içine etmişler afedersin. Yepyeni halıya defalarca demliği devirmişler her tarafı çay... Annanemle beraber sildik sildik leke tekrar çıktı arınmıyor mahvetmişler yeni halımı... Ellerim yara oldu silmekten ya. :( Sinirlerim tepemde yani. Bura yeni gelin evi ama eser kalmadı. İstemiyorum eşimin dikkatsiz pasaklı misafirlerini. Çok istiyorsa dışarda buluşsun bana ne.

Keşke tavrımı baştan gösterseymişimm. Ya çok da gelmiyorlar aslında. Ama şu son iki olaya çok sinirlendim. Memlekette kaldığım dönemde de çağırmış abisini ve arkadaşını. Bekar gibi evde takılmışlar yemek yapmışlar çay içmişler ama halılarım da resmen nasibini almış. Hamile halimle o halıları temizleyene kadar öldüm sile sile ellerim yara oldu. Çok sinirlerim bozuldu. Biraz dikkatli olur bari insan ya... Demliği halıya devirmişler onu da iyi temizlememişler batmış halı. :KK43: Üstüne bir de bana danışmadan birini davet etmeye kalkışınca tüm sinirim döküldü. Bir daha yapamaz. Kafasını kırarım bir daha yaparsa.

Yuh.:KK57: Eee sonra ne oldu merak ettim?

Ya aslında son çağırdığı yani olayın patlamasına sebep olan kişi evliydi. Ama ne adamı ne de eşini tanımıyorum. Bir de sadece adamı davet etti. Sinirlendim haliyle. Zaten memlekette kaldığım dönemde eve abisini ve onun ev arkadaşını davet etmiş. Evi ahıra çevirmişler ev yeni gelin evi. Tüm eşyalarım yeni. İlk defa açıp kullandığım, tertemiz yeni halıma demliği defalarca devirmişler çay olmayan yeri kalmamış onu da temizleyememişler... Afedersin b...k götürüyordu evi. :kusmuk: Çok sinirlendim karnım burnumda o halde eğile eğile halı sildim ellerim yara oldu silmekten ve ona rağmen tam temizlenmedi:temizlik::mad::mad: İstemiyorum bu evde bekar erkek.:KK62: Hizmetini vs ben yapmasam da evin içine ediyorlar ister istemez. Çok istiyorsa gitsin dışarıda buluşsun ben de öyle dedim bundan sonra böyle.

Kendi hazırlar kendi servis yapar zaten. Ama yine de bir erkeğin hizmeti, temizliği ne kadar olabilir ki? Ev ahıra döndüğü için sonradan ben çektiğim için istemiyorum eşimin arkadaşlarını. Bundan sonra çok istiyorsa gitsin kafede buluşsun bana ne.:KK12:
aramizda bir fark ben ne evli nede bekar kimseyi istemiyorum :D
birileri gelirse misafir illa ki geliyor. cok sevdigim bir iki kisi var. zaten. olurda ben.varken veya yokken gelirler ve birsey dokerlerse ben kizmam. temizlenir gecer. sende halini.yikamaciya verseydin hali da cay lekesi bizim.silmemizle.cikmaz

[/QUOTE]Yuh.:KK57: Eee sonra ne oldu merak ettim?[/QUOTE]
ne olacak ablam depresyona girdi ilaçlar kullanıyor şuan

Yuh.:KK57: Eee sonra ne oldu merak ettim?[/QUOTE]
ne olacak ablam depresyona girdi ilaçlar kullanıyor şuan[/QUOTE]
alıntı yapamadım bir türlü yahu

Burası benim de evim ne demek ayol? Sizin bebeğiniz olacak siz bir aile olmuşsunuz, senin evin benim evim mi var? O cümleyi ev arkadaşı kurar insana, eşi değil.

Cok haklisin hem hamileskn hem odaya cekilmek zorunda kaliyorsun hem birde anneanen var evde birde o odada uyumasi gerekiyor esin bu konuda gercekten cok dusuncesiz olacak is degil. hamilesin bide insan rahat rahat oturamiyor ben kendimden biliyorum son haftalar hic rahat oruramazsim yatmaj isterdim heryerim agrirdi yazik sana vallah cekilecek sey degil

Back