Keşke tavrımı baştan gösterseymişimm. Ya çok da gelmiyorlar aslında. Ama şu son iki olaya çok sinirlendim. Memlekette kaldığım dönemde de çağırmış abisini ve arkadaşını. Bekar gibi evde takılmışlar yemek yapmışlar çay içmişler ama halılarım da resmen nasibini almış. Hamile halimle o halıları temizleyene kadar öldüm sile sile ellerim yara oldu. Çok sinirlerim bozuldu. Biraz dikkatli olur bari insan ya... Demliği halıya devirmişler onu da iyi temizlememişler batmış halı.
Üstüne bir de bana danışmadan birini davet etmeye kalkışınca tüm sinirim döküldü. Bir daha yapamaz. Kafasını kırarım bir daha yaparsa.
Yuh.
Eee sonra ne oldu merak ettim?
Ya aslında son çağırdığı yani olayın patlamasına sebep olan kişi evliydi. Ama ne adamı ne de eşini tanımıyorum. Bir de sadece adamı davet etti. Sinirlendim haliyle. Zaten memlekette kaldığım dönemde eve abisini ve onun ev arkadaşını davet etmiş. Evi ahıra çevirmişler ev yeni gelin evi. Tüm eşyalarım yeni. İlk defa açıp kullandığım, tertemiz yeni halıma demliği defalarca devirmişler çay olmayan yeri kalmamış onu da temizleyememişler... Afedersin b...k götürüyordu evi.
Çok sinirlendim karnım burnumda o halde eğile eğile halı sildim ellerim yara oldu silmekten ve ona rağmen tam temizlenmedi
İstemiyorum bu evde bekar erkek.
Hizmetini vs ben yapmasam da evin içine ediyorlar ister istemez. Çok istiyorsa gitsin dışarıda buluşsun ben de öyle dedim bundan sonra böyle.
Kendi hazırlar kendi servis yapar zaten. Ama yine de bir erkeğin hizmeti, temizliği ne kadar olabilir ki? Ev ahıra döndüğü için sonradan ben çektiğim için istemiyorum eşimin arkadaşlarını. Bundan sonra çok istiyorsa gitsin kafede buluşsun bana ne.