eşimin mesajları

O mesajları okuduğum an pcyi kafasına gömerdim.

Üstüne de bundan sonra gizli değil açık açık yaziş çünkü ben öyle yapacağım derdim. Pislik herif!

neden onurunuzu ayaklar altına alıyorsunuz susuyorsunuz susmayın siz bir bireysiniz en önemlisi kadınsınız. En mükemmel canlı sizsiniz. siz böyle bir şey yapsaydınız o susar mıydı belki de ülkedeki kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklenirdi ( Allah korusun ). susmayın pişman edin yaptığına madem evliliğe devam etmek istiyorsunuz.

Kotu bir durum allah kimsenin basina vermesin. Bence esinizi karsiniza alin ve konusun bunlAri birdaha yapmasini soleyin ve birdaha bole bir durmla karsilasirsaniz bu kadar sakin olmicanizi soleuon ve enmati yapmasini isteyin kendisini ayni durma dustugnu dusunsun belki o zmn biraz anlar

Arkadaşlar göz görmeyince gönül katlanır durumu var biraz. Ondan boşanmak başka bi erkekte de şüpheci olmayacak mıyım. Boşan diyen arkadaşlar bunu niye göz ardı ediyorlar

Ayrilmak istemedigin icin kesinlikleee kocana hic söyleme bilmiomussun gibi unut gitsin diyenlerin akli nasil calisio anlamadim..
Kocasina bundan bahsetmezse adam devam edicek bu duruma. Böyle evlilik devam etmez!

Bu yüzden kesinliklee kocana sakin bir sekilde kadinlarla yazistiklarindan haberim var de. Ve sessizce kocani izle..
Evliligini kurtarmak istiyorsa hatasinin farkina varip özür dileyecektir tabikide süründür bi süre. Sonra umarim birdaha öyle hatalar yapmaz ve mutlu olursunuz..

Ama senin bildigni bildigi halde haalaa devam ederse internette bu seylere ve senden özür dileyip yalvarip yakarmazsa üzgünüm seni sevmiyo demektir ve en dogrusu ayrilman olucaktir ki senin icin cabalamayan bi erkegi zaten istemezsin..

Bu sakinliginin arkasinda eminim firtinalar kopuyodur allah sana sabir versin umarim kocan hatasinin farkina varip kendini affettirir veee birdaha asla böyle yollara basvurmaz.
Bu arada sakin kendinde sorun arama nolursa olsun baska kadinlarla konusmasi icin bir neden olamaz.

Evliliği bitirmiyorsanız göz korkutun.sessiz kalınır mı ya?Yazıların çıktısını alın.duvara yapıştırın ama heryere...bi de o kadına giymesini istediği şeyi alıp siz giyin.sonra da tozu dumana katıp kapı dışarı edin kilitleyin giremesin.aaa ne bu ya internet geldi mertlik bozuldu.
Süpper taktik.

Senin mesajlarını gördüm ve bende bir iki siteye üye oldum oradan gelecek cevapları bekliyorum senin gibi sohbet edeceğim , de. Süs trip at. Konuşma yalvarsan yakarsin. Erkekler evliliği yıkmaya kadınlar gibi aceleci değildir. Biraz gözünü Korkut. Sabırlı davran ama kendini üzme hayatına daha iyi devam et. O senin peşinden koşup merak etsin

Ayrılmayacaksanız hiç konusunu açmayın. İçinizde tutmanızda sizi daha çok üzecek. Onun her hareketini takip edeceksiniz ama o bilmeyecek ; bu daha zor bir durum.
Maalesef bende bu konu için akıl yok..
Evliliğimi korumak istiyorum dediğiniz için tıkanıyorum.

Valla ne denir ki..
Evliliginizi korumak istiyorsaniz en mantiklisi susmak..
Verilen surundur, gozunu korkut taktikleri bana cok uygun gelmedi..
Tutar veya tutmaz o ayri ama bunlarin ise yaramasi muhattap oldugunuz adama bagli..
Goz korkutup rest cekeceksiniz, adamin isine yarar fln hop yine gitti evlilik..
Bu sefer siz olayi kurtarma cabasina girersiniz olay dahada b.ka sarar..
Bu bensiz yapamiyor der sizi ezer durur.

Yok rest cekmeyip sakin sakin anlatsaniz,
aa bizimkine bak bir sey demiyor der bu sefer direk ipleri eline almis olur ki aldatmaya devam eder..

Yani kocanizi siz taniyorsunuz,
sizi cok cok sevdiginden eminseniz korkutun gozunu..
Ama zaten tavrinizdan ve sakin sakin yazisinizdan pusturulmus bir hanim oldugunuzu dusunuyorum..
Ve evliligimi kurtarmak istiyorum dediginiz icin,
bildiginizi ifsa etmeniz her iki sekilde de kurtarmak istediginiz evliliginizi riske atar.

Haklısınız. Deli oluyorum böyle durumlara. Kadınlar neden bunu yapıyor kendilerine anlamıyorum. Ne ana ne baba ne gurur varsa yoksa koca. Bunları bu kadar değerli kılan ne senelerdir düşünüyorum henüz bir cevap bulamadım. Yazık ki kadınların kendilerine değer verdiğini hiç göremeyeceğiz. Yazık
Ben de size katılıyorum.hayır demeyi bilmeyen kadınları evlendikten sonra arkadaşını ailesini ikinci plana atan kadınları evli kalmak için maddi anlamda sıkıntı çekeceğini düşündüğü için ayrılmaktan korkan kadınları bunları anlamıyorum .konu sahibine gelince büyük konuşmayayım ben sorardım hesabını en azından gözünü korkuturdum bakalım böylece beni seviyorum sevmiyorum onu anlardım.belkide erkeklerin bazıları eşletinden korktuğu için yapamıyordur.madem seviyorsunuz konuşun pişmansa unutun gitsin yok üste çıkarsa ona göre davranın madem.umarım pişman olur.bu konu gerçekmi bilemedim ama ben konu sahibi sakin hatta neşelide maşallah. anketmi yoksa bu.

bosanmayacaksan en azindan konusup grurunu ayaklar altina alma. hani demissinya baska erkeklerde yapar diye yok canim yapmayanida var sen yapani bulmussun.

Tepki koymazsan bu konuşmalar sanalda değil reelde olur bencr. Ayrıca ortada koruncak bi evlilik kalmamış ben olsam eşimin burnundan getirirdim

Ben anlamadım bu evlilikte korunacak birşey kalmışmı.daha ne yapmalı bu adam evliliği bitirmek için. :KK12:

Senin mesajlarını gördüm ve bende bir iki siteye üye oldum oradan gelecek cevapları bekliyorum senin gibi sohbet edeceğim , de. Süs trip at. Konuşma yalvarsan yakarsin. Erkekler evliliği yıkmaya kadınlar gibi aceleci değildir. Biraz gözünü Korkut. Sabırlı davran ama kendini üzme hayatına daha iyi devam et. O senin peşinden koşup merak etsin
teşekkür ederim. bunu dikkate alıcam

Ya hang evlilik, evlilik mi kalmış, boşan diyen olmuş ama konu sahibinin şartlarını, gerekçelerini bilemiyoruz. Belki de evliliği aşkı için değil, hayat şartları yüzünden korumak zorunda.. Tabir-i caizse bekara karı boşamak kolay işte.
Gerekçenizi bilmiyorum, neden korumak istediğinizi bilsek belki ona göre yorumlardık am aşu şartlarda eşinin karakteri yüzleyince arsızlaşacak şekildeyse bilmezden gel, çünkü 2. olayda zaten biliyordun diyebilir.
Utanıp, ezilip, pişman olacak bir daha yapmayacak biriyse bildiğini söyleyip uyarabilirsin.
Ama sanmıyorum, alışmış oluyorlar bunlara. İnternet onlara göre çok basit bir şey gibi geliyor. Kendin dah aiyi ölçer tartarsın, hakkında hayırlısı olsun.

Evli çapkınlar ne kadar salak oluyorlar .Bir şekilde yakalanıyorlar . Kadın milleti çapkınlığı asla evli erkekle yapmamalı.

• Beğen
Reactions: tse
arkdaşlar eşimin bilgisayarını karıştırdım. bi kaç foruma üye. şifreleride kayıtlı durumdaydı. gelen giden mesajlarını kontrol ettim. bir sürü kadınla konuşmuş. normal konuştukları da var. cinsel sohbetlerde mevcut. bi kadının ne giyeceğine falan karar vermiş. Üzüldüm kırıldım incindim ama ona henüz bişey söylemedim. Evliligimide korumak istiyorum. Nasıl bi tepki vermeliyim nasıl kendimi ifade etmeliyim ??
Haydaa ....Korumak mı ben olsam o evi bilgisayarı kafasına geçirirdim .Sonra o düşünsün o kadınlardan fikir al bakalım derdim ,kurtarsınlar seni derdim..

arkdaşlar eşimin bilgisayarını karıştırdım. bi kaç foruma üye. şifreleride kayıtlı durumdaydı. gelen giden mesajlarını kontrol ettim. bir sürü kadınla konuşmuş. normal konuştukları da var. cinsel sohbetlerde mevcut. bi kadının ne giyeceğine falan karar vermiş. Üzüldüm kırıldım incindim ama ona henüz bişey söylemedim. Evliligimide korumak istiyorum. Nasıl bi tepki vermeliyim nasıl kendimi ifade etmeliyim ??

Boşanmak istemiyorsan, ya hiçbişey söylemeyip aldatılmaya devam edeceksin, ya da herşeyi bildiğini söyleyeceksin ve mutsuuuzz bi evlilik süreceksiniz. Eşine hiç bi zaman güvenmeyeceksin. Sürekli kontorl halinde olacaksın ve bu yaptığını sürekli yüzüne vuracaksın. Mutsuz bi adam seni de mutlu etmeyecektir zaten. Bu evlilikten pekte iyi şeyler beklenmez yani.

Evliliği korumak mı yok ya yok ben cidden anlamıyorum sen ve senın gıbı düşünenleri; bana iğrenç gelıyor böyle şeyler asla tahammül edemeyeceğim şeyler!!! Arkadasım ıyımısın sen ne koruması ılışkıyı duzeltmek adına korumak adına hatta kopek gıbı yalvaracak olan EŞİN!!!! sen değilsin neden kendını bu kadar aciz görüyorsun?

X