Degilim ama bekara kari bosamak kolay jib jib jib dicekseniz demeyin, zira ben de nisan attim.
Ustelik aldatilmamistim. Ayriligimiz oldu, herif o sirada baska biriyle yatip kalkti. Sonra barismaya geldi ama ben boyle bir murdarligi kaldiracak karakterde bir insan degilim. Igrendim bir kere cunku, ondan sonra her seyin ayni olmasi kesinlikle mumkun olamazdi.
Neyse, bakin ben size bosanin demedim zaten. Bosanip bosanmamaniz konusunda da bir yorum yapmadim, hayat sizin bana ne yapacaginizi soylemek dusmez. Ilk mesajima bakarsaniz , yuz goz olmayin dedim madem bosanma niyetiniz yok.
Hala bosanin demem ama bunu kendinize yapmayin. Adami aklamaya da calismayin, kendinizde eksik aramaya da.
Adami hakli cikarmaya calsimak icin kendinizi yere batirmayin. Aldatildiginiz icin ozguveniniz yerlerde ama eksik ya da kusurlu oldugnuz icin degil, anlatabiliyor muyum?
Kendinize bu eziyeti yapmayin. Deli gibi sacinizla, basinizla , mobilyayla oynayacaginiza oturun adam gibi esinizin ahlaksiz ve serefsiz oldugunu kabul edin daha az aci cekersiniz.
Siz neye caba harcayacaksiniz daha, nedamet getirmesi , pesinizden kosmasi gereken o herif.