eşimin mesajları

Aynen canım internet gelince mertlik bozuldu. Herşeye ulaşmak o kadar kolay ki. Kadına mini etek altında siyah jartiyer giy demiş aşağılık
ha bir de kıyafet derken bu şekilde seksi iç çamaşırlardan bahsediyorsunuz
ben çok farklı düşünüyorum galiba bir daha ellerini tutup gözlerinin içine bile bakamazdım :)

Şunu da düşünün bence. Bundan sonra peki yapmayacağım dediğinde gerçekten yapmayacak mı yoksa daha iyi mi saklayacak? Ve siz sözüne güvenip geçebilecek misiniz bu konuyu?
Onun garantisini kimse veremez. Sözüne güvenmek istiyor olacağım kesin. Eski günlere dönmeyi umut ediyorum

İnternette bir kadinla cinsel icerikli konusmalar yapan ve bu konusmalar sirasinda kadina sunu giy bunu giy diyen adam baskalarini arzuyordur ve ilk firsatta karisini akdatir. Siz belliki bu durumda bile evliligim elden gitmesin dersiniz o yuzden bence hic konusunu acmayin.

Aynen canım internet gelince mertlik bozuldu. Herşeye ulaşmak o kadar kolay ki. Kadına mini etek altında siyah jartiyer giy demiş aşağılık
bu kıyafetine yorum yapmak değil ki kalkıp o pantolonla o bluz olmamış dememiş ki o da yanlış sana ne milletin kıyafetinden ama bu düpedüz fantazi yapmak...
ben de böyle bi durumda yediremezdim evliliği bitirmek kolay olmayabilir ama iki kişilik bi kurum değil mi bu? karşımdaki saygılı davranmamış başkasına hatta başkallarına ilgi duyabilmiş .ben neden hala korumaya çalışayım üstelik bunun için kendimi suçlayayım ki.

ha ısrarla korumaktan yanaysanız bunlar sizin için önemsiz yorumlarsa gördüğünüüzü dahi söylemeyin yoksa onun gözünde aldattım ama affetti demek ki beni hiç bi şekilde bırakmaz imajı yaratıcaksınız.

güzel bi konuşma yap gördüm deee
gözüm üzerinde de
tekrarı olursa yine yakalarsam beni bu evde bulamazsın de
sakin blöf yaptığımı düşünme de
aynısını ben yapsam bana neler derdin sana olan güvenim bitti ama son kez şans veriyorum de iyi değerlendirsin

X