eşimin mesajları

Güçlü durmak istiyorum. Öz eleştiri yapmak istiyorum. Benim eksikliğim olabilir mi diye. Önce suçu kendimde aramak istiyorum bi süre. Sizde duygularıma tercüman olmuşsunuz

Merak ettim, esin seni baska adamlar ile cinsel konusmalarini görse, ilk önce kendisini mi sorgular, yada seni derhal kapi disi mi eder? :KK14:

Yemin ederim azicik gururlu olun ya. Esin seni aldatti. Ve hic bir neden bunu mesrulastirmaz. Eger bir sorun varsa senin ile gelip konusabilirdi. Evlilikte sorunlar ne zamandan beri aldatmak ile cözülüyormus ta?

Buna eger gözünü yummak istiyorsan senin secimin elbette, ama en azindan sucu kendinden ariyarak, alcatma kendini.

Ne saçma şeyler yazmışsın ya adam seni aldatmanın bir adım gerisinde sen "benim ne eksiğim var bulmam lazım" derdindesin .
Of çok sıkıcısın ya en iyisi sen kırmızı çamaşır giy giyin süslen güzel bir sofra hazırla hoşgeldin kocam diye de boynuna sarıl akşam sana başka öneri veremeyeceğim

evliliğinizi korumak istiyorsanız hiç yüz göz olmayın
bu tür konulara girmeyin
kendinizi yenileyin bakıma alın, yatak odanızı renklendirin zaman vermeyin ona başkalarıyla görüşmemesine

Yenilik fikri güzel geliyor. Hem kendi özgüvenimde gelir bu sürede dimi

Zaten daha önce önerilmis ve konu sahibin hosuna gidiyor :KK70:

Evlılıgımı korumak ıstıyorum= susuyorum demek
Hem bıldıgını söyleme bencekı gururunu Koru
Bılıp soyleyıp kabul etmek bıraz baska gelıyor bana

Ben katiliyorum.

Lakin bence erkekler ustun degil, kadinlar salak. Herifler kadinlarin ne olursa olsun kocisim de kocisim diyip kendilerine yapisacaklarini bildikleri icin her halti yiyorlar. Erkeklere bu alti bos ozguveni kadinlar pompaliyor.

En guzel, cekici, meslek sahibi kadinda bile, killi, kara cirkin kekonun ozguveni ve kendine verdigi deger yok. Erkekler insan olarak kendi degerlerinin farkindalar(bir degerleri olmasa bile :p ) Kadinlar her zaman iliski icin kendilerini ezip gecen taraf, kadinlar bireyselliklerinin de kendi degerlerinin de farkinda degiller, surekli paspas modundalar.

Aldatan taraf erkek kabahatli oldugu halde, kadin ozur beklemek yerine aman bosanmasin aman diger kadina gitmesin diye turlu turlu atraksiyona giriyor. Gercekten zavallilik.Herif gitmesin meselesine odaklanmaktan , herifin yaptigi igrenclklere igrenmeye firsat bulamiyor kimse.

Bosuna toplum kadinlarimizin cogu aptal demiyorum, bir ahmaklik almis basini gidiyor.
Erkeklere hayranım. Bunu bir kadın yapsın söver döver hemen boşanır. Adamlar gururlarından ödün vermezler. Aynı şekilde çalışmasına rağmen evde ki tüm işleri o yapsa üstüne çocukları baksa hiç beklemez çeker gider. Zora gelmeyi sevmezler. Hayatlarının kıymetini bilirler. Her türlü pisliği yapsa da terkedilmeyeceğini bilir. O yüzden devam eder haklıdır da. O yüzden erkekleri kadınlardan üstün görüyorum. Sırf bunun için. Ben evliyim. Bana koca boşamak zor değil. O zor olanı yapıp beni aldatacak ben de bakacağım. Yanlış anlaşılmasın kimseye boşan demek haddim değil. Ama en azından ay benim yüzümden mi demesin bari kimse. Kadın yapsın sonra da kocasına senin yüzünden yaptım desin boşanmadan önce afiyetle dayak yer. Ben arkama bakmam giderdim. Yuva kurmak zor gelmedi bir imza yetti

:KK9: :KK9: :KK9:

Bu mesajlari neredeyse bdv'deki her konu ya copy paste yapilabilir!

Arkadaşlar göz görmeyince gönül katlanır durumu var biraz. Ondan boşanmak başka bi erkekte de şüpheci olmayacak mıyım. Boşan diyen arkadaşlar bunu niye göz ardı ediyorlar

Ben evliyim eşimi de canımı vericek kadar seviyorum, ama böyle birşeyde pc kafasına geçiridim o sinirle herhalde birde evde elime ne geçerse....:KK17: Şaka şaka aradım neredeysen hemen eve geld derdim yazılanları gözüne sokra kapının yolunu gösterirdim:KK53:başka kadınla konuşmak hemde cinsellik :KK17:gerçekten ayakta alkışlıyorum sizi

ayrılmayacaksanız söylemeyin bir şey. bari adam "karım bildiği halde kabullendi ohh" diye bir adım ileriye taşımaya kalkmasın. büyük konuşmak istemiyorum yerinizde olsam ne yapardım diye. evliliğinizi korumak istiyorsanız ve bir daha tekrarlanmasın istiyorsanız blöf yapıp evi terk edebilirsiniz boşanıyorum diye. belki bu bir ders olur. ama affetmesi unutması zor bir olay. yani aşabileceğinize emin olmalısınız. her an şüphe içinde araştırırsanız başka bir şey yapıyor mu diye, sıkıntılı bir evliliğe dönüşür.

Arkadaşlar göz görmeyince gönül katlanır durumu var biraz. Ondan boşanmak başka bi erkekte de şüpheci olmayacak mıyım. Boşan diyen arkadaşlar bunu niye göz ardı ediyorlar

Illa baska erkek olmak mi zorunda hayatinda? Ki o baska erkegi degil, su an esinden süphe duymuyormusun? Duymayacakmisin ömür boyu? Asil buna ne yapacaksin? Birak baska erkekleri.

Ve ilk aldatilan sen degilsin ki. Flört döneminde aldatilan insanlar ne yapsin ömür boyu evlenmesinler?? :KK14:

Sizi cok iyi anliyorum bosanmak kolay degil cok haklisiniz.. Ben olsam bende savasirdim evliligim icin ama karsimdaki hak ediyorsa. Aldatmanin sadece cinsel iliskiyle oldugunu dusunuyorsunuz sanirim ama benim dunyamda baska bir kadinla yatmayi dusunmek bile aldatmaktir. Esiniz dusunmeyi gecmis fantezilere ve konusmalara gecmis. Sizce bu adam icin "benim sucum, hatayi kendimde aramaliyim, daha fazla kirmizi gecelik giymeliyim" demek ve kendini suclamak ve assagilamak neyi cozer? Unutmayin bu mesajlari sans eseri siz yakaladiniz, daha yakalamadiginiz neler vardir. Sen istedigin kadar kirmizi gecelik giy, dunyanin en guzel insani olsan bile karsindaki adam degil yine aldatir!

Yok bosanmayacam diyorsaniz asla bu konuyu konusmayin.. konusursaniz "bak yakaladi yinede affetti tekrar yapsam biseycik olmaz" der ve tekrar tekrar yapar gozunuze soka soka.. icinize atin bu olayi ve bundan sonra olacak tum aldatmalari.. o icinize attiklariniz ters tepip genc yasta hastalik sahibi olunca ve 2-3 cocuk sonra dersiniz ah kafam keske bosansaydim..

Illa baska erkek olmak mi zorunda hayatinda? Ki o baska erkegi degil, su an esinden süphe duymuyormusun? Duymayacakmisin ömür boyu? Asil buna ne yapacaksin? Birak baska erkekleri.

Ve ilk aldatilan sen degilsin ki. Flört döneminde aldatilan insanlar ne yapsin ömür boyu evlenmesinler?? :KK14:
Bende onu diyorum zaten. Bi başka erkeğe şans vereceğime eşime versem olmaz mı o şansı. Yapıcı yorumlar daha huzur veriyor insana emin olun

Maşallah bu ne genişlik bu ne mide ... Nerdeyse kocan yanında başka Kadınla sex yapsa oturup izleyecek kadar rahat bi tipe benziyorsun. Ya kocan zengin bırakmak istemiyorsun ya da konu fake. Çünkü hiç bi kadının böyle bişeyi görüp kocasına hiç bişey söylemeden buraya gelip kızlar naaaapmalıyım yazacağını sanmıyorum.

Konu sahibi seni anladı ama yanlış anladı galiba canım o_O

arkdaşlar eşimin bilgisayarını karıştırdım. bi kaç foruma üye. şifreleride kayıtlı durumdaydı. gelen giden mesajlarını kontrol ettim. bir sürü kadınla konuşmuş. normal konuştukları da var. cinsel sohbetlerde mevcut. bi kadının ne giyeceğine falan karar vermiş. Üzüldüm kırıldım incindim ama ona henüz bişey söylemedim. Evliligimide korumak istiyorum. Nasıl bi tepki vermeliyim nasıl kendimi ifade etmeliyim ??
esinizle konuşun açıklamasını dinleyin ortada açıklanacak biseyde kalmamış ama hersey ortada :KK51:

yok bakkalda konusmus, pcde konuşmuş, kahvede konuşmş, telefonda konuşmuş , yüzyüze konuşmuş bi ayrımı yokki.
basbayağı aldatmış
basbayağı siz yetememişsiniz ki başkalarına gitmiş, neyini anlamak istemiyorsunuz bunun?
evliliğini korumak istiyorsan daha çoook boynuz yersin

O degilde sogukkanliliga hayran kaldim...ben olsam o msjlari gordgm an cokmustum kocamn girtlagina...ya basbaya aldatms cnsel muhabbetlere girecek kadar derinlesmis sohbet..sen bu adama nasi guveniceksn bakkala gitse icinde hep bi suphe olucak cok ozur dilerim birlikte oldgnuzda bile acaba baskasinimi hayal ediyo diceksn.ne bileyim iliskinizn her doneminde bu yaptigi ikinizin arasinda dag gibi durucak bira gec kalsa baskasiylami diye beynini yiceksin .ha ben bunu kabulleniyrm diyosan ona hcbsey deme ama bu daha kotu insan boyle bseyi nasil icinde tutabilir..sen bnu smdi gormezden gelip devam edersen oh nasilsa bilmiyo diyip katlanarak devm edicek bu konusmalar bulusmaya varicak belki..umarim kendn icin en dogru karari verirsinn

hm evliliği korumayı dusundugune göre kocası iyi ona karşı.
maddi manevi yannniii ama gerçekte aldatmış aldatmak uzere hatta

Nekadar sakinsiniz pes doğrusu:110:benim iki çocuğum var büyük konuşmayım eşimin böyle bişeyini yakalayım onun o beynini dağıtmazsam bende insan değilim :KK34:

Sizi rencide etmek istemem asla yanlış anlamayın illede boşanmak çözüm değil bu şekilde çok afedersiniz saf yerine konmak bana göre değil bi şekilde göz dağı verin sessiz kalmayın :KK43:

X