Eşimin kuzeni..

Merhaba,

Eşimin kuzeni ile ilgili ama kuzeninin eşiyle..
Biz eşimle 6. senenin içindeyiz. Aynı apartmanda oturduğumuz kuzeni ve eşi var. Eşiyle yaşıtız ama onların 2 çocukları var. Yaklaşık 8 yıllık evliler.Bende şuan ilk bebeğime hamileyim.
Ama hamile olmadan önce ( kendisi kp nin aldığı ev oturuyor) Bizim evimiz var, çocuğum var, 2 tane doğurdum vs vs vs.. gibi laflar ediyordu. İster istemez alınıyordum, neticede bende isterdim bebeğimin olmasını, eşimle evimizi birlikte aldık, eşya borçlarını birlikte ödediğimiz için bebek işi biraz sonraya kalmıştı.Konut kredimizi ödüyoruz hala. Yani ben hayatımdan şikayetçi değilim çok şukur evimi aldım, bebeğime hamıleyım.
Gebelik olmadan önce sürekli bana cocuk yapmayı kolay mı sanıyorsun, ha deyınce olmuyor vs vs birsürü sey söyledi ama çok şükür ilk denememizde oldu.
Ben onun hamileliği sırasında çok yardımımım oldu ona karşı. Evini boyadı gittim temizledim sildim süpürdüm. Çocuguna mevlid okutacaktı herkesten önce gittim tabak çanak ne varsa evimden bardak bile göturdum taşıdım ona. Ama ben şuan hamileyim ve beni sadece bebeğin odası ne oldu, resimlerini gönder. Bebeğin cinsiyetı ne? İzne çıktınmı diye arıyor. Bir kere bile zilime basmadı. Bende mesafe koydum araya. Geçenlerde bana whatsapptan hala çalışıyomusun acıların kadını dedi. Bende çok şükür çalışabiliyorum yazdım. O da bana kocam getiriyor bende yiyorum yazmış. Çok bozuldum artık tahammul edemedim. Ben eşimin kuzenidir şimdi kusluk girse birbirimiz yüzyüze bakıyoruz diye dusunuyordum ama gerek yokmuş. Eşime gösterdim mesajları oda bana hak verdi. Biz gitmeyelım boşver onlarda gelmesınler dedi. Ama içime okadar koyduki yazdıkları. Yani çalışıyosam hala benım evıme sen mı bakıyorsun senı rahatsız eden nedir? Tartışmak kavga etmek istemiyorum ama çok sabrımı zorluyor. Nasıl davranacağımı şaşırdım artık.
Tipik hazımsız ,kıskanç ,kötü niyetli ve zavallı insan profili bende de arkadaş versiyonu var bunun.Mesefe koy canım

Merhaba,

Biz eşimle 6. senenin içindeyiz. Aynı apartmanda oturduğumuz kuzeni ve eşi var. Eşiyle yaşıtız ama onların 2 çocukları var. Yaklaşık 8 yıllık evliler.Bende şuan ilk bebeğime hamileyim.
Ama hamile olmadan önce ( kendisi kp nin aldığı ev oturuyor) Bizim evimiz var, çocuğum var, 2 tane doğurdum vs vs vs.. gibi laflar ediyordu. İster istemez alınıyordum, neticede bende isterdim bebeğimin olmasını, eşimle evimizi birlikte aldık, eşya borçlarını birlikte ödediğimiz için bebek işi biraz sonraya kalmıştı.Konut kredimizi ödüyoruz hala. Yani ben hayatımdan şikayetçi değilim çok şukur evimi aldım, bebeğime hamıleyım.
Gebelik olmadan önce sürekli bana cocuk yapmayı kolay mı sanıyorsun, ha deyınce olmuyor vs vs birsürü sey söyledi ama çok şükür ilk denememizde oldu.
Ben onun hamileliği sırasında çok yardımımım oldu ona karşı. Evini boyadı gittim temizledim sildim süpürdüm. Çocuguna mevlid okutacaktı herkesten önce gittim tabak çanak ne varsa evimden bardak bile göturdum taşıdım ona. Ama ben şuan hamileyim ve beni sadece bebeğin odası ne oldu, resimlerini gönder. Bebeğin cinsiyetı ne? İzne çıktınmı diye arıyor. Bir kere bile zilime basmadı. Bende mesafe koydum araya. Geçenlerde bana whatsapptan hala çalışıyomusun acıların kadını dedi. Bende çok şükür çalışabiliyorum yazdım. O da bana kocam getiriyor bende yiyorum yazmış. Çok bozuldum artık tahammul edemedim. Ben eşimin kuzenidir şimdi kusluk girse birbirimiz yüzyüze bakıyoruz diye dusunuyordum ama gerek yokmuş. Eşime gösterdim mesajları oda bana hak verdi. Biz gitmeyelım boşver onlarda gelmesınler dedi. Ama içime okadar koyduki yazdıkları. Yani çalışıyosam hala benım evıme sen mı bakıyorsun senı rahatsız eden nedir? Tartışmak kavga etmek istemiyorum ama çok sabrımı zorluyor. Nasıl davranacağımı şaşırdım artık.
kıyamam hamilelkte insan öyle oluyor her seyi takıyorsun alınıyorsun.boşversene sen huzurlu mutlu olduktan sonra gerisi inanboş.ne güzel çalabiliyorsun kötü bir şey değil bu.asıl o seviyiesz kendi derdine yansın amip gibi yaşıyorçsen ona öyle laf çarp madem ben evde çürüyemem vs gibilernden aman ya da hiç uğraşma bebeğnin tadını çıkar.takılma boşver.sağlıkla kucağına alrsın bebğini inşallah.

kocam getiriyor ben de yiyorum cümlesine cevap olarak ömrünü asalak olarak yaşamaya devam et zira istesen de çalışamazsın bu kafayla yazabilirsin.
ev hanımı olan arkadaşlar üstüne alınmasın istemeyen çalışmak zorunda değil ama çalışmayıp da çalışanı küçümsemek asalaklıktır

Merhaba,

Merhaba,

çalıstıgınız için sizi kıskanıyor hemde cok .net

Kıskançç net resmen kıskanıyor bence seni sizi aileni mutlulugunu araya fesat sokmaya çalışıyor,bebeşşini sağlıklı bişekilde kucagına alman dilğiyle
Not:kuzenden uzak dur :KK66:

çok enteresan kadınmış. kayın valide bitti görümce bitti elti bitti kuzen karısı nedir ya? hep bir yarış benim şuyum var bu senden iyi yarışı.. biz kadınlar neden böyle rekabetçi ruhlu yaratılmışız ki..

böyle tipler hem çalışmaz hem çalışanın zenginliğini fesatlar
sonra bir fırsatını buldumu laf sokar karşındakini enayi ve salak görür

çok var bu tiplerden ,

ancak kendi kalitesini gösterir bence başka arkadaşlar edin onuda çağırma değerini anlasın zavallıcık

en iyisi uzak ve soğuk durmak yardım istediğindede şu an ki günleri hatırlayarak yardım etmemek

herkes ettiği değer kadar veririrsin yoksa bir yerleri kalkıyor bu tiplerin

çağırmıyorum da işte.. aile arası toplantı oldugunda mecbur kalıyorum ister ıstemez. Soruluyor diğer akrabalar tarafından o nıye gelmedi bu niye gelmedi diye.

Hiiiccc kafana takma, bir güzel su hamileligin tadini doyasiya esinle cikar, sen mutlu ve mesut oldukca, zaten bazilarina birseyler olacak. Kimsenin seviyesinede düsme.
Ne mutlu sana, esinle mutlusun, beraber elele vermis ve birseyler basarmissiniz ve simdide bu güzel giden evliliginizin meyvesi gelecekkiiiiiii, oooohhhh sefaaammmm olsun de gec. Senin gibi bayanlara hayranim, bravo canim benim. Calisip ayaklari üzerinde duran her kadin benim basimin tacidir, hele hele hamile halinle calisiyorsunya, vallahi mutluluktan gururdan burada bittim okurken. Senin önün acik, süper bir hayatarkadasi olmussun esine, süperde bir anne olacaksin cocuguna...Daha ne olsun. Allah seni nazarlardan korusun be güzelim :anneadayı::nazar::anneadayı::nazar::emir_bebek::nazar::KK68::KK68::KK68:

işte bak burda hiç tanımadığım ınsanlar ne kadar güzel motive ediyorlar Bir de akbabaların yaptığına bak acıların kadını oluyorum :)

O kadın evinde, kocasıyla hiç mutlu değildir emin ol canım.
'Kocam getiriyor ben yiyorum oohhg sefam olsun' falan diyen kadınların da içlerinde çok büyük kıskanclık yattığını düşünüyorum. :)
Sen keyfine bak ayol oh mis gibi herseyini kendin yapmıssın birde melek bekliyorsun kıskanan çatlasın boşveerr :)

teşekkur ederım artık ona göre davranıyorum bende.. Umrumun dışında kaldı artık. Akraba diye yuzyuze bakıyoruz dıye alttan alamayacağım. Onlar düşünsün artık okadarınıda ona göre konuşsunlar. :/

Kadının sizi kıskandığı ortada. Böyle insanların evinize girmemesi lazım. Geldiklerinde negatifliklerini ve kem gözlerini sizin evinizde bırakıp gidiyorlar.

kocam getiriyor bende çatır çatır yiyorum mu dedi seviyesini belli etmiş

bu övünücelecek bir şey mi hazırcıyım mutluyum diye sana hava atıyor aklınca:KK53:

yanlış anlaşılmasın sakın.. o lafın ustune parazıtmısın demek vardı da neyse :)

Ahhh cnm yaaa evde oturmaktan devrelerin yanmis senin bence sende biran önce bir iş bulup çalışmalısın gidişatini hic iyi görmedim yazsaydiniz ya

Benim eşimin kuzenleri evlendi,akrabalar yani dayı hala çocukları :)) senin anlattığından beterler canım. Sürekli hava atarlar,,,kirada oturdukları evleriyle bile (bizde kiradayız bu arada) düşünsene havuzları karşılaştırıyolar,balkonlarımızın büyüklüğünü,jenaratörü vs vs ( onlarınki çalışmıyomuş ama çok güldüm elektrikler kesildiğinde :p yedikleri içtiklerini,gezdiklerini,,,hatta ehliyet aldılar geçen. Ben gidemedim kursa sıkışıktık baya. Kadında benden 5 yaş küçük,,, sen almadın mı almican mı falan dedi. Para yok gidemem şimdi dedim, oo benim Kocam tak parayı bastı kursum için dedi :))) sürekli hava atmalar cinslikler. Şimdi o da hamileymiş ve test yaptığı gibi bütün sülale cümle alem duydu fac.. te şurd burda reklam ettiler. Hava atma konusu bu da onlar için... Benim hamile olduğumu bilmiyolar ama,ben ondan önce mğrendim ve kimseye söylemedik. Bayadır görüşmüyorum çenelerini çekemeyeceğimden. Kocama da dedim ben uzun süre görüşemem çekemicem şimdi bebekte var diye. Tamam dedi.. Ameliyat olduğumu biliyolardı aramadı grlmediler, ama yemeye içmeye çağır koşa koşa gelirler. Benim dişçime,benim kadın doğumcuma,benim diyetisyenime gitmeyi biliyolar ama. Brn onlardan sonra gitseydim ohhhooo neler neler söylerlerdi. Ya evlendiler aylarca döne döne aynı şeyleri anlatıp aynı fotoları paylaştılar. Evlerine gittik zorla düğün cd lerini izleteceklerdi sırf tatmin olmak için ama ben sevmiyorum öyle şeyleri zırt pırt izle b.k var sanki,içlerine oturdu :))

canım eşimin küçük kuzeninin eşiyle aynı anlattıkların, gerçekten bak. Onlarda havuzlu sitede kirada oturuyorlar. Birgün evimize gelecektik onlarda misafirdik . Gelin havuzbasında bir tur atalım öyle gidersınız dedi düşünebılıyomusu :) Görgusuz.

Ha bide senin anlattığın gibi onların herşeylerini aileleri yaptı,bütün eşyalarını onlar aldı. Bi sürü altınlar takılar vs. Bşz eşimle evlendiğimizde inanmayacaksınız ama hiçbirşeyimşz yoktu.yavaş yavaş aldık eşyamızı,düzenimizi hala tam anlamıyla kurabilmiş değiliz eksiklerimiz var. Ama onlar evimize gelince tv kaç ekran diye soruyolar,,kiminki daha büyükmüş diye :))) maalesef aynı almışlar fark yaratamadılar :p

ay aynı kişilerdenmi bahsediyoruz dicem şimdi nerdeyse demekki bazı kuzenlerde var bu :) Bizde kendımız aldık dediğin gibi yenı yenı duzen oturtuyorduk ve bize ev görmeye geldiğinde ayy bizim tv bile daha güzel gösterıyor mutfak halını hiç begenmedım dıyen bırısı :)

insanlar hakkında olumsuz yorum yapmaktan pek hoşlanmam normalde ama bu sefer dayanamayacağım galiba :) karı koca olarak "biz" olabilmiş, el ele üretmiş kazanmış bir şeyleri başarmış bir insansınız belli ki. hem çalışmışsınız hem ev sahibi olmuşsunuz hem de çocuk yapmışsınız bu da bayanı rahatsız etmiş aklınca laf sokuyor sadece kendini küçültmüş oysaki tabi bu cümleleri kuran biri bunu algılayamaz. boşver arkadaşım belli ki güçlü bir kadın oluğunuzu görmüş ve hazmedememiş. Bebeğiniz ve eşinizle mutluluklar :)

Günün birinde öyle bişey yaşar ki, ah ben kimin içini bu kadar yaktım da başıma geldi der, siz de duyarsınız. :KK6:
Anlayamıyorum insanları, herkesin hayatı farklıdır yahu. Nispet yapmaya çalışıp böcek kadar değersizleşmek neden?

Allah ıslah etsın bende bundan korkuyorum. Çünkü eşimin halası biz evleneceğimiz zaman bızım herseyımızı mahvettı, çok laflar söyledi. Şimdi o iki gelininden çekiyor. Yani bu kuzeninin eşi diye anlattığım onun gelini oluyor. Ama hep Allah'a havale ettim.

Kadın kıskançlıktan ölüyor yahu! Sen de bu kafayla gidersen kusura bakma ama çok üzülürsün. Karşındaki alttan alttan gönderme yapıp duruyor. (Hatta altıda kalmamış her şey açık sadece şakaya getirip söylüyor söyleyeceğini) Eğer bu göndermelere susarsan sen kafaya takıp üzülürsün söyleyeceğini söylersen karşı taraf takar. Bu kadar basit. Neden hamile halinle kendine dert edecekmişsin? Ne söylüyorsa sen iki katını şakaya getirip söyle gereken cevabı ver. Sakın samimiyette kurma. Yardım da etme onun yardımını da kabul etme. Kadın seni kıskanıyorken bir de minnettarlık mı bekliyorsun? Allah bilir kocası falancanın eşi çalışıyor sen de evde yatıyorsun bile diyordur. Şimdi siz hamilesiniz ve onun yaptığını çalıştığınız halde yapıyorsunuz. Övünecek bir şeyi kalmadığını düşünür. Aman uzak olun! Dediğim gibi cevabını da verin.

Eşimin tarafı kalabalığı çok sever. İsterlerki bi mevlid bi birbirimize gelme gitme olsun hep birlikte yapmak isterler. Bende Allah nasip ederse bebeğimi kucağıma alıp mevlidimi yaparsam eğer, Onun bana yaptığı gibi aramayıp sormayıp kapımın onunden günde kimbilir kaç kere geçtiği halde çalmayıp,, sadece whatsapptan yazdığı için mevlidime sadece whatsapptan yazmakla kalacağım. Çünkü diğer aile bireylerine sorun yaratıyor imajı vermek istemıyorum sonra biz kötü oluyoruz çünkü. Sadece çağırmış olmak için çağıracağım o da yuzsuz yuzsuz gelecek biliyorum :)

X