Benim eşimin kuzenleri evlendi,akrabalar yani dayı hala çocukları :)) senin anlattığından beterler canım. Sürekli hava atarlar,,,kirada oturdukları evleriyle bile (bizde kiradayız bu arada) düşünsene havuzları karşılaştırıyolar,balkonlarımızın büyüklüğünü,jenaratörü vs vs ( onlarınki çalışmıyomuş ama çok güldüm elektrikler kesildiğinde
yedikleri içtiklerini,gezdiklerini,,,hatta ehliyet aldılar geçen. Ben gidemedim kursa sıkışıktık baya. Kadında benden 5 yaş küçük,,, sen almadın mı almican mı falan dedi. Para yok gidemem şimdi dedim, oo benim Kocam tak parayı bastı kursum için dedi :))) sürekli hava atmalar cinslikler. Şimdi o da hamileymiş ve test yaptığı gibi bütün sülale cümle alem duydu fac.. te şurd burda reklam ettiler. Hava atma konusu bu da onlar için... Benim hamile olduğumu bilmiyolar ama,ben ondan önce mğrendim ve kimseye söylemedik. Bayadır görüşmüyorum çenelerini çekemeyeceğimden. Kocama da dedim ben uzun süre görüşemem çekemicem şimdi bebekte var diye. Tamam dedi.. Ameliyat olduğumu biliyolardı aramadı grlmediler, ama yemeye içmeye çağır koşa koşa gelirler. Benim dişçime,benim kadın doğumcuma,benim diyetisyenime gitmeyi biliyolar ama. Brn onlardan sonra gitseydim ohhhooo neler neler söylerlerdi. Ya evlendiler aylarca döne döne aynı şeyleri anlatıp aynı fotoları paylaştılar. Evlerine gittik zorla düğün cd lerini izleteceklerdi sırf tatmin olmak için ama ben sevmiyorum öyle şeyleri zırt pırt izle b.k var sanki,içlerine oturdu :))