Eşimin kuzeni..

Hiç cevap verme yüz de verme kendini birşey sanmasın kendini ne kadar resmi o kadar iyi olursun patavatsız kadın seni kıskanıyor çok açık ve net. Hiç bir şey gösterme ondan gizlediğini belli et sorarsa neden gizliyorsun diye nazar oluyor de.

böyle bir insanla neden tartışmaya gireceksinki.belliki o kendini ezik hissediyor.bırak onu kendi haline gitsin.yaptığın iyilikleride Allah bilsin.demeki o iyilikten falan anlamıyor.

bana sorarsan arayışlarda.bugün kapanır yarın açılır ertesi gün başka bir şeye sarar.ya benim bi kaç arkadaşım böyle çalışmadıkları için midir nedir canları sıkılıyor herhalde ona buna sarıyorlar.istedikleri kadar küçsemeye çalışsınlar çalışan kadın güçlüdür güzeldir.kendileri tembeller özgüvensizler.

eşimin çalıstıgı hastaneden iş istemişti. Eşim yetkilidir orda. Olmadı açıkçası eşim kefil olmak istemedi. İş alımı yok dedi. Eşimde kızdığında dedi ki : Bizden iş istediğin günleri unuttun mu deseydin. Ama ben öyle hazır cevap olmadıgım için söylemıyorum kalp kırmak istemiyorum. Ne kadar namazımı ihmal etsem açık olsamda öbur tarafı dusunuyorum. Kul hakkı daha önemlidir bence.

2 çocuk doğurmuş ama karektersizin tekiymiş olgunluk yok ayrıca senin neler çektiğini çok iyi biliyor
kalbi kötü araya mesafe koyman çok iyi olmuş ,insan bu kadar nasıl kötü kalpli olabilir

git bir çorba götür , veya yardıma ihtiyacın var mı bir sor dimi ama bunlar önemli günler

seni epey kıskanmış ,şimdide aklınca eğleniyor sana laf sokarak

terbiyesiz

Bazı insanlar tutunacak bişeyleri olmayınca egolarını tutunuyolar. Eminim senin yerinde olmayı isterdi.salla gitsin konuşma hiç. Seni eleştirmeyi bildikleri gibi yanında olmayıda bilmiyosa insan yanında olmayı haketmiyodur zaten.

Merhaba,

Eşimin kuzeni ile ilgili ama kuzeninin eşiyle..
Biz eşimle 6. senenin içindeyiz. Aynı apartmanda oturduğumuz kuzeni ve eşi var. Eşiyle yaşıtız ama onların 2 çocukları var. Yaklaşık 8 yıllık evliler.Bende şuan ilk bebeğime hamileyim.
Ama hamile olmadan önce ( kendisi kp nin aldığı ev oturuyor) Bizim evimiz var, çocuğum var, 2 tane doğurdum vs vs vs.. gibi laflar ediyordu. İster istemez alınıyordum, neticede bende isterdim bebeğimin olmasını, eşimle evimizi birlikte aldık, eşya borçlarını birlikte ödediğimiz için bebek işi biraz sonraya kalmıştı.Konut kredimizi ödüyoruz hala. Yani ben hayatımdan şikayetçi değilim çok şukur evimi aldım, bebeğime hamıleyım.
Gebelik olmadan önce sürekli bana cocuk yapmayı kolay mı sanıyorsun, ha deyınce olmuyor vs vs birsürü sey söyledi ama çok şükür ilk denememizde oldu.
Ben onun hamileliği sırasında çok yardımımım oldu ona karşı. Evini boyadı gittim temizledim sildim süpürdüm. Çocuguna mevlid okutacaktı herkesten önce gittim tabak çanak ne varsa evimden bardak bile göturdum taşıdım ona. Ama ben şuan hamileyim ve beni sadece bebeğin odası ne oldu, resimlerini gönder. Bebeğin cinsiyetı ne? İzne çıktınmı diye arıyor. Bir kere bile zilime basmadı. Bende mesafe koydum araya. Geçenlerde bana whatsapptan hala çalışıyomusun acıların kadını dedi. Bende çok şükür çalışabiliyorum yazdım. O da bana kocam getiriyor bende yiyorum yazmış. Çok bozuldum artık tahammul edemedim. Ben eşimin kuzenidir şimdi kusluk girse birbirimiz yüzyüze bakıyoruz diye dusunuyordum ama gerek yokmuş. Eşime gösterdim mesajları oda bana hak verdi. Biz gitmeyelım boşver onlarda gelmesınler dedi. Ama içime okadar koyduki yazdıkları. Yani çalışıyosam hala benım evıme sen mı bakıyorsun senı rahatsız eden nedir? Tartışmak kavga etmek istemiyorum ama çok sabrımı zorluyor. Nasıl davranacağımı şaşırdım artık.
Eziklik psikolojisi. Ben şu olaya karşıyım. Ben yatıyorum kocam getiriyor diye düşünüp bunu güzel bişeymiş gibi yansıtan kadın, ezik kadındır. Çünkü kendi çalışamıyor. Ben de çalışmıyorum ama eşim hiç hissettirmese de bunu, keşke çalışsam diye takıyorum bazen kafaya. Kendi paranı kendin kazanmak kadar güzel bir şey yok. O seni kıskandığı için söylüyordur bunları. Bence onunla hiç görüşme. Evle çocukla hava atıp duruyor sanki bir başarıymış gibi. Seni komplekse sokmaya çalışıyor.

2 çocuk doğurmuş ama karektersizin tekiymiş olgunluk yok ayrıca senin neler çektiğini çok iyi biliyor
kalbi kötü araya mesafe koyman çok iyi olmuş ,insan bu kadar nasıl kötü kalpli olabilir

git bir çorba götür , veya yardıma ihtiyacın var mı bir sor dimi ama bunlar önemli günler

seni epey kıskanmış ,şimdide aklınca eğleniyor sana laf sokarak

terbiyesiz

Eşimin ailesinde kendı kendıne birşey yapan insan yok. Ev alan araba alan vs vs.. Hep birilerinin desteğiyle olmuşlar. Biz kendımız yaptık dıye cok göze battık. Ama ben olsam sanki kötü birşey yapmışız gibi davranmazdım. Gidip kendiside çalışabilirdi sonucta.

sen böyle sevimsiz insanları takma kafana, hamileliğinin keyfini çıkar. şımarık sevimsiz insan çok, sallama
bebeğini sağlıkla al kucağına

bana sorarsan arayışlarda.bugün kapanır yarın açılır ertesi gün başka bir şeye sarar.ya benim bi kaç arkadaşım böyle çalışmadıkları için midir nedir canları sıkılıyor herhalde ona buna sarıyorlar.istedikleri kadar küçsemeye çalışsınlar çalışan kadın güçlüdür güzeldir.kendileri tembeller özgüvensizler.
Böyle bi genellemede hoş olmadı sanki.
Ben çalışmıyorum diye tembel ve özgüvensiz mi oluyorum.
Çalışan insan özgüvensiz tembel olamaz mı?

Kendi buyuk bir ihtimal esiyle mutlu degil mutlu gorunuyor olabilir. Bu tur insanlar baskasinin mutlulugunu kiskanir. Isterki mutsuz olsun. Aman cnm dikkat et gozude deger bunun aile hayatinla ilgili konusma

kesınlıkle hele o mesajdan sonra bitti bende.. Ki günde kaç kere kapımın önunden geçiyordur eminim. Yani o şekilde bile uğramıyor ama surekli bebeğin odasını ne yaptın geldımı at resımlerını dıye merak gidermek istiyor aklınca işte..

eşim getiriyo ben yiyorum lafa bak ya , böylelerinin eşi dünyaya kazık çakıyor galiba, Allah korusun eşi ölse kaza geçirse felan o zaman ne yapacaksın ? elin ekmek tutsun sen de çalış bağlanmışlar iyice kocaya yazık ya acınacak haldeler, birde sizi eziklemiş acıların kadını diye , böylelerinin kırı can kalbini hiç acımayacaksın işte.

genelleme yapmadım ki.çalışmayan kadınlar mı demişim ben? kendileri derken kuzenin eşinden bahsediyordum?

Bence çalışmayan kadınlar için genelleme yapmadı. Yani yanlıs anlasılmasın. Bizimki gibi olanlardan bahsetti :)

böyle tipler hem çalışmaz hem çalışanın zenginliğini fesatlar
sonra bir fırsatını buldumu laf sokar karşındakini enayi ve salak görür

çok var bu tiplerden ,

ancak kendi kalitesini gösterir bence başka arkadaşlar edin onuda çağırma değerini anlasın zavallıcık

en iyisi uzak ve soğuk durmak yardım istediğindede şu an ki günleri hatırlayarak yardım etmemek

herkes ettiği değer kadar veririrsin yoksa bir yerleri kalkıyor bu tiplerin

genelleme yapmadım ki.çalışmayan kadınlar mı demişim ben? kendileri derken kuzenin eşinden bahsediyordum?
Çalışan kadın güçlüdür güzeldir falan diyince diğerinide çalışmayanlar için dediniz olarak algıladım.
Kastetmediyseniz alınganlık etmişim kusura bakmayın:)

Kocam getiriyo derse bi daha "amaaaan olsun be en azından yüzüne vurmuyo üzülme nolcak para paradır" de. Madem o seni çalıştığın için küçümsüyo sen de onu ez. Böcek gibi bas üstüne. Öyle kompleksli insanlar onu arıyo çünkü. Nezaketle susturamazsın anlamaz.

Bu arada çalışmayanlar yanlış anlamasın. Kimseye bişey dediğim yok tam tersi olsaydı da çalışmasına kulp bulurdum. Burda amaç onu bertaraf etmek:KK53:

Çalışmayana bişey demiyorum keşke ben de çalışmasam ilerde öyle bi imkan olsa ama illa birinin parasını yiyeceksem en güzel para baba parası. El oğlunun parası yenmez o yüzden mecbur çalışıcam kendi ayaklarımın üzerinde durmam gerek.

Evini barkını kurmuşsun bebişine kavuşmuşsun hatun çatırdıyo:KK53:

Hiiiccc kafana takma, bir güzel su hamileligin tadini doyasiya esinle cikar, sen mutlu ve mesut oldukca, zaten bazilarina birseyler olacak. Kimsenin seviyesinede düsme.
Ne mutlu sana, esinle mutlusun, beraber elele vermis ve birseyler basarmissiniz ve simdide bu güzel giden evliliginizin meyvesi gelecekkiiiiiii, oooohhhh sefaaammmm olsun de gec. Senin gibi bayanlara hayranim, bravo canim benim. Calisip ayaklari üzerinde duran her kadin benim basimin tacidir, hele hele hamile halinle calisiyorsunya, vallahi mutluluktan gururdan burada bittim okurken. Senin önün acik, süper bir hayatarkadasi olmussun esine, süperde bir anne olacaksin cocuguna...Daha ne olsun. Allah seni nazarlardan korusun be güzelim :anneadayı::nazar::anneadayı::nazar::emir_bebek::nazar::KK68::KK68::KK68:

O kadın evinde, kocasıyla hiç mutlu değildir emin ol canım.
'Kocam getiriyor ben yiyorum oohhg sefam olsun' falan diyen kadınların da içlerinde çok büyük kıskanclık yattığını düşünüyorum. :)
Sen keyfine bak ayol oh mis gibi herseyini kendin yapmıssın birde melek bekliyorsun kıskanan çatlasın boşveerr :)

X