Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kayra
Kendi öz güveninizi artırın. Siz değerli ve bütün bir insansınız, eğer sizde değersizlik korkusu varsa karşınızdaki kişiler de size değersiz olduğunuzu hissettirecektir. Çünkü bu sizin düşünceniz ve bu düşüncenizin sürekliliği için çalışacaktır. Unutmayın, kendine güveni yerinde olan, huzurlu ve mutlu olan insanlar kendilerine bolluk ve bereketi daha rahat çekerler. Problemli, sorunlu ve içine kapanık kişiler de kendilerine bu tür insanları çeker. Kendisini o kişiler içinde görür ve onların içinde kendini güçlü göstermeye çalışır. Bu kişiler cesur gözükür fakat kendi içlerinde kendilerini yer bitirirler.
şimdi anladığım kadarıyla sizin karşı tarafa belli bir hizmetiniz olmuş ve ondan bir karşılık beklentisi içine girmişsin
bu insanı üzen bir beklentidir. bundan kurtulmalısın.
karşı tarafın size yanlış gelen hareketleri ise sizin görmemeniz ve takılmamanız gereken olaylardır.
sizin kendiniz ve aileniz ile ilgilenmeniz ve pozitif enerjinizi bu yönde harcamanız daha doğru olur.
şuan sizin pozitif enerjinizi vakumluyor ve sizi yorgun bitkin bir hale sokuyor. sinirli mutsuz bir hale getiriyor. o yüzden düşüncelerinize hakim olmalısınız. karşı tarafla ilişkinizi en alt düzeye indirmelisin veya kesmelisin.
mutlu olmak istiyorsan.
Ay koptum"keşke sen de kendine bir iş bulsan, komşuların olarak biz de rahatlasak tatlım" dersin bir kere.. ya da karşı karşıya geldiğiniz de "valla izne ayrılmaya korkuyorum ben de komşularıma sarar mıyım acaba" deyin
şuan o çok rahat ama sen üzüntülüsün değil mi?
senin bu üzüntüyü atman gerek bir şekilde onun rahatlığı sende de olmalı
yoksa mutsuz olursun