Eşimin kuzeni..

kayra
Kendi öz güveninizi artırın. Siz değerli ve bütün bir insansınız, eğer sizde değersizlik korkusu varsa karşınızdaki kişiler de size değersiz olduğunuzu hissettirecektir. Çünkü bu sizin düşünceniz ve bu düşüncenizin sürekliliği için çalışacaktır. Unutmayın, kendine güveni yerinde olan, huzurlu ve mutlu olan insanlar kendilerine bolluk ve bereketi daha rahat çekerler. Problemli, sorunlu ve içine kapanık kişiler de kendilerine bu tür insanları çeker. Kendisini o kişiler içinde görür ve onların içinde kendini güçlü göstermeye çalışır. Bu kişiler cesur gözükür fakat kendi içlerinde kendilerini yer bitirirler.
şimdi anladığım kadarıyla sizin karşı tarafa belli bir hizmetiniz olmuş ve ondan bir karşılık beklentisi içine girmişsin
bu insanı üzen bir beklentidir. bundan kurtulmalısın.
karşı tarafın size yanlış gelen hareketleri ise sizin görmemeniz ve takılmamanız gereken olaylardır.
sizin kendiniz ve aileniz ile ilgilenmeniz ve pozitif enerjinizi bu yönde harcamanız daha doğru olur.
şuan sizin pozitif enerjinizi vakumluyor ve sizi yorgun bitkin bir hale sokuyor. sinirli mutsuz bir hale getiriyor. o yüzden düşüncelerinize hakim olmalısınız. karşı tarafla ilişkinizi en alt düzeye indirmelisin veya kesmelisin.
mutlu olmak istiyorsan.

teşekkur ederım dusuncelerınız ıcın. Kendisi şuan benden beklenti halinde hala, ama dediğim gibi ben herkesi sanırım kendim gibi görüyorum. İyi niyetli bakıyorum akraba olarak yada kendiside belli bi hamilelik dönemi geçirdiği için kendisinin beklentilerini bildiğimden onun bu tutarsızca yaklaşımına kızıyorum. Ve benden beklenti içine girmesine kızıyorum hala. Sonra umarsızca küstünmü küsmüyüz afedersiniz ama ota b.. a küsülür mü diye mesajlar çekiyor bana. Söylediği cümlelerin farkında bile değil. Sanki öylesine söylenmiş sözler gibi görüyor. Bende dediğim gibi iyi niyetli yaklaşıyorum, asla yaptıklarını ve söylediklerini söylemem ben. Bu yüzden beklemediğim davranışlarmış demekki.

şuan o çok rahat ama sen üzüntülüsün değil mi?
senin bu üzüntüyü atman gerek bir şekilde onun rahatlığı sende de olmalı
yoksa mutsuz olursun

Araya mesafe koymakla çok iyi yapmışsınız. Eşinizin size hak vermesi çok güzel. Arada kalmayacaksınız. Hamileliğinizi düşünün ve o insandan uzak durun.

Ağzı olan konuşur canım , hele ki böyle hazıra konmuş insanlar çalışıp çabalayarak bişeyler yapan insanlara kıl olurlar.
Sende bu yüzden dediklerini hiiç hamiş hamiş dinleme bile.
Biliyorum zor olur insanın zoruna gidiyor ama dedim ya sende benim gibi kendin yapmışsın herşeyini.
O yüzden canım hiç tasa bile yapma, bak eşinde senin haklı oldugunu söylemiş o sebeple salla gitsin kısaca :KK39:

şuan o çok rahat ama sen üzüntülüsün değil mi?
senin bu üzüntüyü atman gerek bir şekilde onun rahatlığı sende de olmalı
yoksa mutsuz olursun

Aslinda tabiiki onun uzuntusuyle yasamiyorum. Ama bende soyle birsey var ister istemez boylentutumdaki bi insana tavir aldigim icin huzursuzluk ortami yatatildigi icin kendimi suclu gibi goruyorum cunku onlar cok arsiz ve yuzsuz olduklarindan dolayi ben mesafeli durunca kusen huzursuzluk yaratan taraf biz oluyoruz ve bunu herkesede bu sekilde yansıtıyorlar.

X