- 25 Eylül 2011
- 7.416
- 11.122
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim eşimin kuzenleri evlendi,akrabalar yani dayı hala çocukları :)) senin anlattığından beterler canım. Sürekli hava atarlar,,,kirada oturdukları evleriyle bile (bizde kiradayız bu arada) düşünsene havuzları karşılaştırıyolar,balkonlarımızın büyüklüğünü,jenaratörü vs vs ( onlarınki çalışmıyomuş ama çok güldüm elektrikler kesildiğinde yedikleri içtiklerini,gezdiklerini,,,hatta ehliyet aldılar geçen. Ben gidemedim kursa sıkışıktık baya. Kadında benden 5 yaş küçük,,, sen almadın mı almican mı falan dedi. Para yok gidemem şimdi dedim, oo benim Kocam tak parayı bastı kursum için dedi :))) sürekli hava atmalar cinslikler. Şimdi o da hamileymiş ve test yaptığı gibi bütün sülale cümle alem duydu fac.. te şurd burda reklam ettiler. Hava atma konusu bu da onlar için... Benim hamile olduğumu bilmiyolar ama,ben ondan önce mğrendim ve kimseye söylemedik. Bayadır görüşmüyorum çenelerini çekemeyeceğimden. Kocama da dedim ben uzun süre görüşemem çekemicem şimdi bebekte var diye. Tamam dedi.. Ameliyat olduğumu biliyolardı aramadı grlmediler, ama yemeye içmeye çağır koşa koşa gelirler. Benim dişçime,benim kadın doğumcuma,benim diyetisyenime gitmeyi biliyolar ama. Brn onlardan sonra gitseydim ohhhooo neler neler söylerlerdi. Ya evlendiler aylarca döne döne aynı şeyleri anlatıp aynı fotoları paylaştılar. Evlerine gittik zorla düğün cd lerini izleteceklerdi sırf tatmin olmak için ama ben sevmiyorum öyle şeyleri zırt pırt izle b.k var sanki,içlerine oturdu :))Merhaba,
Eşimin kuzeni ile ilgili ama kuzeninin eşiyle..
Biz eşimle 6. senenin içindeyiz. Aynı apartmanda oturduğumuz kuzeni ve eşi var. Eşiyle yaşıtız ama onların 2 çocukları var. Yaklaşık 8 yıllık evliler.Bende şuan ilk bebeğime hamileyim.
Ama hamile olmadan önce ( kendisi kp nin aldığı ev oturuyor) Bizim evimiz var, çocuğum var, 2 tane doğurdum vs vs vs.. gibi laflar ediyordu. İster istemez alınıyordum, neticede bende isterdim bebeğimin olmasını, eşimle evimizi birlikte aldık, eşya borçlarını birlikte ödediğimiz için bebek işi biraz sonraya kalmıştı.Konut kredimizi ödüyoruz hala. Yani ben hayatımdan şikayetçi değilim çok şukur evimi aldım, bebeğime hamıleyım.
Gebelik olmadan önce sürekli bana cocuk yapmayı kolay mı sanıyorsun, ha deyınce olmuyor vs vs birsürü sey söyledi ama çok şükür ilk denememizde oldu.
Ben onun hamileliği sırasında çok yardımımım oldu ona karşı. Evini boyadı gittim temizledim sildim süpürdüm. Çocuguna mevlid okutacaktı herkesten önce gittim tabak çanak ne varsa evimden bardak bile göturdum taşıdım ona. Ama ben şuan hamileyim ve beni sadece bebeğin odası ne oldu, resimlerini gönder. Bebeğin cinsiyetı ne? İzne çıktınmı diye arıyor. Bir kere bile zilime basmadı. Bende mesafe koydum araya. Geçenlerde bana whatsapptan hala çalışıyomusun acıların kadını dedi. Bende çok şükür çalışabiliyorum yazdım. O da bana kocam getiriyor bende yiyorum yazmış. Çok bozuldum artık tahammul edemedim. Ben eşimin kuzenidir şimdi kusluk girse birbirimiz yüzyüze bakıyoruz diye dusunuyordum ama gerek yokmuş. Eşime gösterdim mesajları oda bana hak verdi. Biz gitmeyelım boşver onlarda gelmesınler dedi. Ama içime okadar koyduki yazdıkları. Yani çalışıyosam hala benım evıme sen mı bakıyorsun senı rahatsız eden nedir? Tartışmak kavga etmek istemiyorum ama çok sabrımı zorluyor. Nasıl davranacağımı şaşırdım artık.
Ha bide senin anlattığın gibi onların herşeylerini aileleri yaptı,bütün eşyalarını onlar aldı. Bi sürü altınlar takılar vs. Bşz eşimle evlendiğimizde inanmayacaksınız ama hiçbirşeyimşz yoktu.yavaş yavaş aldık eşyamızı,düzenimizi hala tam anlamıyla kurabilmiş değiliz eksiklerimiz var. Ama onlar evimize gelince tv kaç ekran diye soruyolar,,kiminki daha büyükmüş diye :))) maalesef aynı almışlar fark yaratamadılarBenim eşimin kuzenleri evlendi,akrabalar yani dayı hala çocukları :)) senin anlattığından beterler canım. Sürekli hava atarlar,,,kirada oturdukları evleriyle bile (bizde kiradayız bu arada) düşünsene havuzları karşılaştırıyolar,balkonlarımızın büyüklüğünü,jenaratörü vs vs ( onlarınki çalışmıyomuş ama çok güldüm elektrikler kesildiğinde yedikleri içtiklerini,gezdiklerini,,,hatta ehliyet aldılar geçen. Ben gidemedim kursa sıkışıktık baya. Kadında benden 5 yaş küçük,,, sen almadın mı almican mı falan dedi. Para yok gidemem şimdi dedim, oo benim Kocam tak parayı bastı kursum için dedi :))) sürekli hava atmalar cinslikler. Şimdi o da hamileymiş ve test yaptığı gibi bütün sülale cümle alem duydu fac.. te şurd burda reklam ettiler. Hava atma konusu bu da onlar için... Benim hamile olduğumu bilmiyolar ama,ben ondan önce mğrendim ve kimseye söylemedik. Bayadır görüşmüyorum çenelerini çekemeyeceğimden. Kocama da dedim ben uzun süre görüşemem çekemicem şimdi bebekte var diye. Tamam dedi.. Ameliyat olduğumu biliyolardı aramadı grlmediler, ama yemeye içmeye çağır koşa koşa gelirler. Benim dişçime,benim kadın doğumcuma,benim diyetisyenime gitmeyi biliyolar ama. Brn onlardan sonra gitseydim ohhhooo neler neler söylerlerdi. Ya evlendiler aylarca döne döne aynı şeyleri anlatıp aynı fotoları paylaştılar. Evlerine gittik zorla düğün cd lerini izleteceklerdi sırf tatmin olmak için ama ben sevmiyorum öyle şeyleri zırt pırt izle b.k var sanki,içlerine oturdu :))
Merhaba,
Biz eşimle 6. senenin içindeyiz. Aynı apartmanda oturduğumuz kuzeni ve eşi var. Eşiyle yaşıtız ama onların 2 çocukları var. Yaklaşık 8 yıllık evliler.Bende şuan ilk bebeğime hamileyim.
Ama hamile olmadan önce ( kendisi kp nin aldığı ev oturuyor) Bizim evimiz var, çocuğum var, 2 tane doğurdum vs vs vs.. gibi laflar ediyordu. İster istemez alınıyordum, neticede bende isterdim bebeğimin olmasını, eşimle evimizi birlikte aldık, eşya borçlarını birlikte ödediğimiz için bebek işi biraz sonraya kalmıştı.Konut kredimizi ödüyoruz hala. Yani ben hayatımdan şikayetçi değilim çok şukur evimi aldım, bebeğime hamıleyım.
Gebelik olmadan önce sürekli bana cocuk yapmayı kolay mı sanıyorsun, ha deyınce olmuyor vs vs birsürü sey söyledi ama çok şükür ilk denememizde oldu.
Ben onun hamileliği sırasında çok yardımımım oldu ona karşı. Evini boyadı gittim temizledim sildim süpürdüm. Çocuguna mevlid okutacaktı herkesten önce gittim tabak çanak ne varsa evimden bardak bile göturdum taşıdım ona. Ama ben şuan hamileyim ve beni sadece bebeğin odası ne oldu, resimlerini gönder. Bebeğin cinsiyetı ne? İzne çıktınmı diye arıyor. Bir kere bile zilime basmadı. Bende mesafe koydum araya. Geçenlerde bana whatsapptan hala çalışıyomusun acıların kadını dedi. Bende çok şükür çalışabiliyorum yazdım. O da bana kocam getiriyor bende yiyorum yazmış. Çok bozuldum artık tahammul edemedim. Ben eşimin kuzenidir şimdi kusluk girse birbirimiz yüzyüze bakıyoruz diye dusunuyordum ama gerek yokmuş. Eşime gösterdim mesajları oda bana hak verdi. Biz gitmeyelım boşver onlarda gelmesınler dedi. Ama içime okadar koyduki yazdıkları. Yani çalışıyosam hala benım evıme sen mı bakıyorsun senı rahatsız eden nedir? Tartışmak kavga etmek istemiyorum ama çok sabrımı zorluyor. Nasıl davranacağımı şaşırdım artık.
Kıskanç+Görgüsüz=EŞİNİZİN KUZENİNİN EŞİ=DIDINIZINDIDISIMerhaba,
Sen muhtaç değilsin seni kıskanıyo calışmıyor mesleği yok diye bu kadar netben entrikacı olamadım asla :) ama işte kıyaslama yapıyor insan ben nasılım ve sen nasılsın dıye. Bir de akraba sonucta ama akbaba diye bosuna dememisler
Patavatsız bir kadınmış ciddiye alma ama görüşme bence de derim canımızı sokan insanlardan uzak durmak lazım hele de siz hamilesiniz suandaMerhaba,