Ya hepsini okuyamadim ama bence kizin kocasiyla konus sakayla karisik.. Bunlar da cok samimi ayni yatakta buyumusler kocasinin da benimki gibi olmasini istemis hep de.:/ (simdi hepsini bir araya getirince tuhaf oldu o da durumun garipligini benmsesin). Biraz da o mucadele etsi, kocasi dikkat etmesini soylesin biraz esine. Ben aralarinda bsey oldugnukesnlikle dusunmuyorm ama kizin ezelden beri bi ilgisi var belli ki.bi adam akrabasi bile olsa, karisi rahatsiz oluyosa yaninda boyle rahat davranmamali. Uyuz oluyorum boyle insanlara
tabi eşini kayınvalidesini annesini karıştırdığı yetmiyormuş gibi bide kuzenin kocasını da olaya karıştırsın hatta benim ki gibi kocası olmasını istemiş,aynı yatakta büyümüşler diye de açıklasın tam şenlensin ortalık
oldu olacak başbakana cumhurbaşkanına mail at tam olsun sınır dışı etsinler hatta
birde ne akla hizmet annesine söylediyse.şimdi kendisi kocasına güvense bile annesi her zaman o şüpheyle yaklaşacak damadına
benim abim sapık değilki
hem bizim sülalede hiç akraba evliliği yok
onu bırak, neysede, abimdendemi uzak duracam yengem yanlış anlar diye
töbe töbe... o benim abim ya, canım, kanım, karındaşız biz, aynı karnı paylaştık aynı sütü emdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?