• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin kuzeni ve benim kiskanclik krizlerim....

ben yazdıklarını kafamda toparlayamadım.
Eşin senin için ölür deliler gibi sever ama kızla bakışıyor.
Kız evli ama evleneceğim adam abim gibim olsun diyor.
Aynı yatakta büyümüşler ne saçma lafsa?
Eşin senin bu hallerine karşı şöyle sert bir tavır koymuyorsa yani ne saçmalıyorsun o benim kızkardeşim ağzından çıkanı duyuyor musun demiyorsa.
Ki demiyor galiba ortada bir sorun var demektir.
Ama net olarak da anlayamıyorum ki duyguların çok karışık sanırım 3-5 yılı bir arada anlatmışsın.

evet katılıyorum evlı olan kuzen nasıl olurda evlenecegım kısı abım gıbı olsun dıyor?

eşin sana deli olup snin için ölüosa neden bu şüphe?bukadar aşık bi erkek kuzeniyle neden bişiler yaşasın ki..?ayrıca siz evlenmeden önce o vardı istese onla evlenirdi..boşa şüphe ediyosunuz ama kızın hareketlerini doğru bulmuyorum uyarılması gerek..hatta görüşülmemesi..

Son düzenleme:
Cnm seni cok iyi anliyorum bende cok uzuldugum oldu ayni konu yuzunden. Kayinbabamlar iki kardes (bir kiz bir oglan) yani 5 kuzenler ve iki kiz kuzeni var. Ozellikle biriyle iliskileri daha bir baska ne zaman biraz mesafeli dur desem hep o benim kardesim biz beraber buyuduk filan diyor.

Bende biliyorum beni cok sevdigini ama hosuma gitmiyor iste. Sarilmalar koklasmalar falan bana ters geliyor, eminim ben erkek kuzenimle sarilsam dunyalari basima yikacak!

Bende ailesine azicik duyurmak istedim rahatsizligimi hemen beni terslediler yok onlarda oyle sey olmaz mis yok yedi gobek aranirmis vs... dedim ne olursa olsun hos degil biraz ceki duzen vermek gerekiyor... Ne zaman onlari gorsek esim kuyruk gibi hep peslerinde bende kosemde sinir oldugumla kaliyorum cunku 5 yil oldu derdimi kimse anlamadi anlamazda.

Artik umursamiyorum cunku kendimi yipratmakdan baska bir ise yaramiyor... kiminle sarilmak isterse sarilsin diyorum sonuc olarak kendi kaybediyor icimdeki kivilcimlar askim yavas yavas yok olma yoluna dogru ilerliyor.

Sende takma bir dersin iki dersin anlamazsa kendi kaybeder... Yazzik yani belki ortada fol yok yumurta yok ama sacma sapan bir neden yuzunden bizleri kendilerinden sogutuyorlar!

al iste bir ben dahaaa
aynisini yasiyorum canim
ben amcamin ogluyla bayramda sarildim diye ailecek kocamda dahil evi ayaga kaldirdilar ama iste gel anlat :((

En son neden huylandın mesela ? Ne oldu ?

aslinda inainn esimin hic bi sucu yok
o diger kuzenlerine karsida oyledir
peki ben neden diger 5 kuzeninden kiskanmiyorumda bu kizin tavrii ortada hani derler ya kizim sana guveniyorum ama cevreye guvenmiyorum diye o misal esime guvenim sonsuzz
ama kizin bu tavri deli ediyor beni
esimin normal hareketlerini bile farkli algiliyorum sorun cikiyor iste boyle oluncada

evlenmeden once annesine dedigi bi sozmus bu tabii benim kulagima geldi hatta kocasini ona benziyor verin diye kabullendirmis psikopat yaa

belkı kızın gızlıden gızlıye hayranlıgı vardır esınızde sızın sayenızde budurumdan haberdar olmus onunda hosuna gıtmıs olabılır kulagına kacmıs bıkere o karpuz cekırdegı ne yaparsan yap ama o kadına kıskandıgını bellı etme onun yanındayken daha bı ıyı ol kocanla onların sarılmasına ızın verme sen sıkıfıkı ol esınle oda catlasında patlasın

al iste bir ben dahaaa
aynisini yasiyorum canim
ben amcamin ogluyla bayramda sarildim diye ailecek kocamda dahil evi ayaga kaldirdilar ama iste gel anlat :((

evet bazı insanlar bu konuda bencil oluyor. benim eltim psikopat derecesinde kıskançtır ama eşi de garip.. kocası kuzenleri gelğinde sarılıp, tokalaşır ama eltim amca oğluyla sarılmış kaynım ortalığı kaldırmış. işte salak saçma birbirlerini kıskanıp hayatı zehrediyorlar birbirlerine. eşinin yapmasını istemediğini kendin de yapmayacaksın olay budur:47:
benim eşim de bazen tokalaşmak zorunda kalır bi bayanla, bayanın eli havada kalmasın diye zor durumda kalır yani. oysa eşim dindardır. Allah var içimden hiç kıskançlık geçmez ama kıskanır gibi yaparım günah olduğu için istemem çünkü. o da istemez ama bazı durumlarda oluyor işte. sanki tokalaşmadan merhabalaşılamaz. ben bu konuda kıstası islam olarak alırım. benim dayımın oğlu var aynı zamanda halamın da oğlu.beraber büyüdük. küçük benden birbirimizi çok sever şakalaşır konuşuruz. bazen insanın kardeşinin sırtına vurası gelir ya öyle vurasım ya da sarılasım gelir ama tutarım kendimi. ablasının bitansei şimdi öğretmen de olmuş. ay bak yine sevesim geldi:52:
ayy konuyu dağıttım sanki..:17:

Belli ki yakınlıkları sizin canınızı sıkmış, haklısınızda,
Fakat böyle yapmanız eşinizin ve o kadının daha fazla bu konuda yakınlaşmasını sağlamaz mı ?

Rüyalarda görmek tamamen bilinç altı.Ayda yılda birbirlerini görüyorlarsa bu konuda bu kadar üzmeyin kendinizi.

Son düzenleme:
evet bazı insanlar bu konuda bencil oluyor. benim eltim psikopat derecesinde kıskançtır ama eşi de garip.. kocası kuzenleri gelğinde sarılıp, tokalaşır ama eltim amca oğluyla sarılmış kaynım ortalığı kaldırmış. işte salak saçma birbirlerini kıskanıp hayatı zehrediyorlar birbirlerine. eşinin yapmasını istemediğini kendin de yapmayacaksın olay budur:47:
benim eşim de bazen tokalaşmak zorunda kalır bi bayanla, bayanın eli havada kalmasın diye zor durumda kalır yani. oysa eşim dindardır. Allah var içimden hiç kıskançlık geçmez ama kıskanır gibi yaparım günah olduğu için istemem çünkü. o da istemez ama bazı durumlarda oluyor işte. sanki tokalaşmadan merhabalaşılamaz. ben bu konuda kıstası islam olarak alırım. benim dayımın oğlu var aynı zamanda halamın da oğlu.beraber büyüdük. küçük benden birbirimizi çok sever şakalaşır konuşuruz. bazen insanın kardeşinin sırtına vurası gelir ya öyle vurasım ya da sarılasım gelir ama tutarım kendimi. ablasının bitansei şimdi öğretmen de olmuş. ay bak yine sevesim geldi:52:
ayy konuyu dağıttım sanki..:17:

ne guzel anlatmissin iste butun kadinlar senin gibi olsaydi
dunyada yikilan yuva kalmazdi erkeginde rolu cok tabii
benimde erkek kuzenlerim gelir eve esleriyle bir gorsen varya titrerim uzerlerine yanlis durum anlasilmasi olmasin diye
mesela teyzemin ogluna istediler beni
simdi onun esiyle bir gorsen varya kardes gibiyiz o bana derki canim rahat ol ben herseyi biliyorum diye teyzenin oglundan bu kadar soguma der
senin yuregin temiz der inan aklima hic kotu seyler gelmiyor bacim gibisin der
demek ben bu guveni verebilmisim
teyzemin oglu gelirken bacagimi uzattiysam toplanirim etegim ustum basim yayildiysa ceki duzen veririm
bi kere sacimi boyattim dedi illa bakayim yok dedim esin var evde o gitsin acar gosteririm
bu guveni verebiliyosam insanlara neden urksun ki kadin benden

Belli ki yakınlıkları sizin canınızı sıkmış, haklısınızda,
Fakat böyle yapmanız eşinizin ve o kadının daha fazla bu konuda yakınlaşmasını sağlamaz mı ?

Rüyalarda görmek tamamen bilinç altı.Ayda yılda birbirlerini görüyorlarsa bu konuda bu kadar üzmeyin kendinizi.

iste korkumda bu dediginiz bidaha o gun bugundur agzimi acmadim acamadim daha daha takmiyor mus gibi yapiyorum ama gelin bide icime sorun
ama esime acikca demedim ben biraz fazla sulusun kendine ceki duzen ver dedim hahaahaa kikiki olma dedim
onun yapisi bu kuzenlerinin hepsine karsi boyledir ama
tutamadim iste napiimm :((((

ne guzel anlatmissin iste butun kadinlar senin gibi olsaydi
dunyada yikilan yuva kalmazdi erkeginde rolu cok tabii
benimde erkek kuzenlerim gelir eve esleriyle bir gorsen varya titrerim uzerlerine yanlis durum anlasilmasi olmasin diye
mesela teyzemin ogluna istediler beni
simdi onun esiyle bir gorsen varya kardes gibiyiz o bana derki canim rahat ol ben herseyi biliyorum diye teyzenin oglundan bu kadar soguma der
senin yuregin temiz der inan aklima hic kotu seyler gelmiyor bacim gibisin der
demek ben bu guveni verebilmisim
teyzemin oglu gelirken bacagimi uzattiysam toplanirim etegim ustum basim yayildiysa ceki duzen veririm
bi kere sacimi boyattim dedi illa bakayim yok dedim esin var evde o gitsin acar gosteririm
bu guveni verebiliyosam insanlara neden urksun ki kadin benden
çok güzel bi davranış. aslında bu dikkati bekar olsun evli olsun birbirine evlilik düşen herkesin göstermesi gerek.
işte dedim yaa kadın rahat biri, hem de aşırı.. inşallah çok sık görüşmüyorsunuzdur. öyleyse sorun yok:24:

bu kuzenin kardeşi kaynınızla evliyse bence dikkat edin. akraba evliliği varsa arada neden olmasın? zihniyet bu yönde demek ki ama kimseyi de itham altında bırakarak evliliğinizi yıpratmayın.

iste korkumda bu dediginiz bidaha o gun bugundur agzimi acmadim acamadim daha daha takmiyor mus gibi yapiyorum ama gelin bide icime sorun
ama esime acikca demedim ben biraz fazla sulusun kendine ceki duzen ver dedim hahaahaa kikiki olma dedim
onun yapisi bu kuzenlerinin hepsine karsi boyledir ama
tutamadim iste napiimm :((((

ayyy varya ben kocama bunları desem nasıl sevinirrr.... onu kıskanmam çok hoşuna gidiyor garibim ama ayda yılda bir kıskanıyorum işte. tabi Allah böyle durumlar göstermesin de ben de kıskanmayım.. Allah ne bizleri ne de onları şeytana uydurmasın.
bazen korkmuyor değilim karanfil beni niye kıskanmıyo diye bilinçaltında bişeyler saklamasın diye:27::52:

canım ben senın gereksız kıskanclık krızlerı gecırdıgını dusunuyorum .bak konunun baslıgını gorunce direk konu da buldum kendımı

cunku ben de erkek arkadasımın kuzenınden cok cektım .ben de hıc tahammul edemem kuzen ılıskılerının vıcık vıcık olmasına

ama senın anlattıklarına bakılırsa ortada cıddı bırsey olmadıgını ve senın gereksız yere kıskanclık krızlerı gecırdıgını gordum .

en basta kızın gıyım kusamı kesınlıkle sızı ılgılendırmemelı dıye dusunuyorum .kımsenın gıyım kusamına karısma gıbı bır luksumuz yoktur !

daha sonra;kayınvalıdenızı arayıp o sekıl de konusmanız cok ayıp olmus ."oglunuzun yuvasını yıkarım sızı de rezıl ederım"demek de ne demek!

kadıncagıza yazık gunah .oyle bır yakınlık varsa bıle kadının gunahı ne!ona neden sınırınızı bosaltıyorsunuz .

bu senın esınle aran da olan bır mevzu ,kayınvalıdene yansıtman hıc hos olmamıs .esıne gereken uyarıyı yaparsın hal ve hareketlerıne cekı duzen verır .

ne yasadınız bılmıyorum ama anlattıklarınız da cıddı bırsey yok gıbı .belkı farklı seyler de var anlatamadıgınız o yuzden bu kadar doldunuz bılemem .

ama kuzenın annesıne gıdıp de esımın abım gıbı olmasını ısterım cumlesın de ben bır artnıyet gormedım .kuzenını cok sevıyordur huyunu suyunu begenıyordur oyle dıyebılır .

bak ben de kuzenlerın vıcık vıcık olmasına tahammul edemem kı benım erkek arkadasım kuzenıyle cıddı anlam da vıcık vıcıktı .32 yasında olan kuzen boxer gıbı sortla erkek

arkadasımın kucagına oturur.sen anla artık ne kadar vıcık bır ılıskı oldugunu .ben buna o kadar sınırlenmeme ragmen demedım

"kuzenınle bır daha gorusmeyeceksın "gıbı yasaklar koymadım .ona soyledıgım aynen su ıdı "kuzen ılıskılerın de bırazcık mesafe olması sarttır,samımıyetın cıvıgını cıkarmanız

bana saygısızlıktır.aranıza mesafe koyacaksınız ,aksı taktır de ben yokum ,kuzensınız tabıkı de bırbırınızı sevecek kollayacaksınız ama

mesafenızı de korumayı bıleceksınız "dedım .olması gereken de budur.ben ona asla kuzenınle gorusmeyeceksın dıyemem .

ama mesafe koyacaksın deme hakkım vardır .sen de benım gıbı konusabılırdın kayınvalıdene boyle cıkısmak yerıne

Son düzenleme:
canım ben senın gereksız kıskanclık krızlerı gecırdıgını dusunuyorum .

bak konunun baslıgını gorunce direk konu da buldum kendımı

cunku ben de erkek arkadasımın kuzenınden cok cektım .

ben de hıc tahammul edemem kuzen ılıskılerının vıcık vıcık olmasına

ama senın anlattıklarına bakılırsa ortada cıddı bırsey olmadıgını

ve senın gereksız yere kıskanclık krızlerı gecırdıgını gordum .

oncelıkle kayınvalıdenızı arayıp o sekıl de konusmanız cok ayıp olmus .

"oglunuzun yuvasını yıkarım sızı de rezıl ederım"demek de ne demek!

kadıncagıza yazık gunah .oyle bır yakınlık varsa bıle kadının gunahı ne!

ona neden sınırınızı bosaltıyorsunuz .

bu senın esınle aran da olan bır mevzu ,kayınvalıdene yansıtman hıc hos olmamıs .

esıne gereken uyarıyı yaparsın hal ve hareketlerıne cekı duzen verır .

ne yasadınız bılmıyorum ama anlattıklarınız da cıddı bırsey yok gıbı .

belkı farklı seyler de var anlatamadıgınız o yuzden bu kadar doldunuz bılemem .

ama kuzenın annesıne gıdıp de esımın abım gıbı olmasını ısterım sozcugun de ben

bır artnıyet gormedım .kuzenını cok sevıyordur huyunu suyunu begenıyordur oyle dıyebılır .

bak ben de kuzenlerın vıcık vıcık olmasına tahammul edemem kı benım erkek arkadasım kuzenıyle

cıddı anlam da vıcık vıcıktır .32 yasında olan kuzen boxer gıbı sortla erkek arkadasımın kucagına

oturur.sen anla artık ne kadar vıcık bır ılıskı oldugunu .ben buna o kadar sınırlenmeme ragmen demedım

"kuzenınle bır daha gorusmeyeceksın "gıbı yasaklar koymadım .ona soyledıgım aynen su ıdı "

kuzen ılıskılerın de bırazcık mesafe olması sarttır,samımıyetın cıvıgını cıkarmanız bana saygısızlıktır

aranıza mesafe koyacaksınız ,aksı taktır de ben yokum ,kuzensınız tabıkı de bırbırınızı sevecek kollayacaksınız ama

mesafenızı de korumayı bıleceksınız "dedım .olması gereken de budur.ben ona asla kuzenınle gorusmeyeceksın dıyemem .

ama mesafe koyacaksın deme hakkım vardır .sen de benım gıbı konusabılırdın kayınvalıdene boyle cıkısmak yerıne

bana dedi son gunlerde asabi oldun herkese bagiriyosun dedi kocanla iyi degilsin niye dedi actim konuyu

buyuktur dedim kizi bi koseye cekip kizim evde abin var biraz dikkat et diyebilir dedim
ama o bana ne demeye gorsun bunu duyan olmasin dedi yuvan yikilir dedi onlar kardes dedii hahahha:)
ben de dedim benimmi yikilacakk yikilsin dedim hic durmasin bu yuva yerinde dedim
dedigim bu canim
maasallah senin sabrina belki es durumu yok ondanmi diyeyim ne bileyim kucaga oturmak haa shortla haaa sokkkk
iyi sabirlisin canim sen yaa

Son düzenleme:
ayyy varya ben kocama bunları desem nasıl sevinirrr.... onu kıskanmam çok hoşuna gidiyor garibim ama ayda yılda bir kıskanıyorum işte. tabi Allah böyle durumlar göstermesin de ben de kıskanmayım.. Allah ne bizleri ne de onları şeytana uydurmasın.
bazen korkmuyor değilim karanfil beni niye kıskanmıyo diye bilinçaltında bişeyler saklamasın diye:27::52:

benimkiininde cok hosuna gider ama bu baska canim yaa yolda bi kez rastalacagi biri olsa tamam
ciddiyetimi anladi
o an gormeliydin halini bitanemler sen niye degistinler noldu sanalar tirsti resmen
yaziik yaa diyorum ya yapisi o ama ben dur demeseydim degisebilirdi
bazi seyleri olmadan once dusunmeli

Son düzenleme:
bana dedi son gunlerde asabi oldun herkese bagiriyosun dedi kocanla iyi degilsin niye dedi actim konuyu

buyuktur dedim kizi bi koseye cekip kizim evde abin var biraz dikkat et diyebilir dedim
ama o bana ne demeye gorsun bunu duyan olmasin dedi yuvan yikilir dedi onlar kardes dedii hahahha:)
ben de dedim benimmi yikilacakk yikilsin dedim hic durmasin bu yuva yerinde dedim
dedigim bu canim
maasallah senin sabrina belki es durumu yok ondanmi diyeyim ne bileyim kucaga oturmak haa shortla haaa sokkkk
iyi sabirlisin canim sen yaa

canım evlılık durumu olmadıgından degıl sonuc da bız de uc yıllık beraberlıgımız var ,evlılık yolunda ılerlıyoruz .

evlı olmus olsak da ben bu sekıl de sert cıkısmazdım .tabıkı de ben de cok sınırlenırım kı sınırlendım de .

zaten hazetmem o kuzenden sırf bu kadar vıcık vıcık bırı oldugu ıcın ama ,buna ragmen sert cıkısmadım .

cunku suna ınanıyorum canım ; herkesın yetısme tarzı cok cok farklıdır .herkesın orf adet gelenek gorenekler ayı degıldır .

ben de kuzenlerımle kardes gıbıyımdır ama ,gıdıp de kuzenımle aynı yatak da yatmam yada kucagına oturmam

mesafelıyızdır bız boyle yetıstık cunku .kuzen ılıskılerının kuvvetlı olması ıcın de ,kucagına oturmaya aynı yatakda yatmaya gerek yoktur .

bu sevıyesızlıktır .bız bunları yapmayız ama kuzenlerle bırbırımızı korur kollarız ıletısımımız de oldukca kuvvetılıdr .

ama erkek arkadasım sulalelce gelenek goreneklerı bızden apayrıdır .onların ılıskılerı hep boyle sarmas dolastır tabırı caızse vıcık vıcıktır .

ben de hıc hazetmem bu duruma .ama asla gorusmeyeceksın de dıyemem .sadece uyarırım .baktım kı hal ve hareketlerın de mesafe yok

daha da bırsey demem yolumuzu ayırırım .yoksa ben de tahammul edeme bu kadar sıkıfıkılıga .ama ne olursa olsun kuzendır

tabıkı de koruyup kollaycak sevecekler bırbırlerını ama mesafelerı herzaman koruyacaklar

kız biraz rahatmış. ama yine de kuzeni olduğu için kötü fikirlere kapılmayın bence,
gerçi biz de biçok kuzenle kardeş gibi büyüdük ama bu kadar da rahat davranmadık bekarken bile :31:
yine de bu konuya odaklanmayın. kıskançlık cehennem gibidir çünkü,insanı ateşlerde yakar :18:

Böyle evlilik geçmez.
Ya siz ya eşiniz sinir hastası olur çıkarsınız.
Eşinizden eminseniz gerisi hikaye.Görmezden gelin olsun bitsin.

Yazdıklarını okuyunca eve düşen yıldırım geldi aklıma :1: Kapı açık üstünü giyinmeler açık şeyler giyinip çok samimi olmalar abi demesi aman ne takıyosun zaten ayda yılda bir görüyomuşsun eve düşen yıldırımda değil yani:52: bence bu kıskançlıklarını eşine belli etme yoksa hoşuna gitmez bunalır birsüre sonra :51:

Back