esimin kuzeni ve benim kiskanclik krizlerim....

Birşey sorabilir miyim ? Kız evliyken nasıl ''evleneceğim kişi abim gibi olsun'' diyor ? Evli değil miydi zaten ...

benim kuzenimde kimi abime abi ,kim zaman isiyle hitap eder,bunda bir şey görmedim açıkcası..

Ama kıyafet konusunda biraz dikkat etmeli kapı kapatarak giyinmeli.ama öbür türlü şunu giyme felan diyemezsin ,kimsenin kıyafetibe karışmaya hakkınız yok..

Abim gibi olsun isterim eşimin demesi ile bunun altında bişey aramanız çok mantıksız açıkcaı,güzel yanlar varsa eşinin de öyle olmasını istiyordur,nasıl biz ayy böyle sevgilim olsun ,böyle davransın deriz buda böyle birşey..

Keyfinizi kaçırmayın boşyere..

kadın fazla rahat kuzen bile olsalar eşine ilgisi bencede fazla ama eğer eşinin sevgisinden eminsen güveniyorsan adamı bunlatma kıskandığını çok belli etme adamın aklında yoksa da sokma canım.sanırım ayda yılda bir görüyorsun bu kuzeni çok umursama boşver

Şahsen ben kuzen muzen anlamam, sonuçta nikah düşüyor mu düşüyor Herkes hareketlerine dikkat edecek

Valla hiç bir kuzenimle,abim dediğmi insanlarla böyle haşır neşir olmadım,olanları da acayip yadırgıyorum,normal de bulmuyorum.Sonuçta kuzenler evet öz kardeş değiller ya..Sizin durumunuzu bilemem tabi,abartıyor da olabilirsiniz bu da bir ihtimal.Belki yaşadığınız bazı şeyleri unutup yazıya da dökmemiş olabilirsiniz.Bu yazdıklarına ek bir şeyler daha varsa bu samimiyet sizi rahatsız edebilir(Haklısınız sonuna kadar yani!) Ya da ben kıskanç ve şüpheci olduğum için durumunuza bü tür yorumlar da getirmiş olabilirim:)

eşinize de size de yazık çünkü takıntı haline getirmişsiniz bu durumu.3 yılda bir azıcık bi zaman diliminde görüyorsunuz kadını ve ortalığı birbirine katıyorsunuz.işi o kadar ilerletmişsiniz ki k.validenizi bile tehdit edebiliyorsunuz,sinir krizleri geçiriyorsunuz falan..birde k.validenizin,annenizin ve eşinizin alına böyle olur olmadık şeyler sokuyorsunuz.yoksa bile var etmeye çalışıyormuşsunuz gibi geldi bana.eşiniz zaten size açıklamasını yapmış daha ne yapması gerekir?ayrıca kadın istediği gibi giyinir ve eşi dışında kimseyi ilgikendirmez.ona karışmanızda ayrı bir hoşluk..siz kuzene değil eşinize söz geçirmeye bakın madem baktığınızı söylüyorsunuz.

Son düzenleme:
şüphelenmekte haklı sebepleriniz vardır,onu bilemem ama tavrınız çok yanlış.
durduk yere şüpheleniyorsunuz,ortalığı birbirine katıyorsunuz.eşinizi uyarmanız tamam da,kayınvalidenizi niye ağlatıyorsunuz??onun nilgisi var konuyla.
hem eşimden eminim deyip hem de bu kadar başına kakarsanız bu konuyu,korktuğunuz başınıza gelir.kimse durduk yere başının eti yesin istemez.ben abarttığınızı düşünüyorum.

ben de olsam çıldırırdım..
çok kıskancımdır...
uzak durun demekten başka ne denilebilirki....
rabbim o kadınada akıl fikir versin..
allah korusun olabilecek her türlü kötü şeyden....

bilmiyorum, belki bizde kuzen = kardeş olduğu için, kuzenime asla o gözle bakamayacağım için, halamın oğlunun yanında bebeğimi bile emzirdim ben. yanında askılıyla da otururum şortla da. ben evendim, davranışlarımda hiçbi değişiklik olmdı eşim de sen ne yapıyorsun demedi, sarmaş dolaş oturduğumuz olur uzun süre görmeyince. o evlenince de tavırları değişse, eşi beni kıskansa çok üzülürdüm. ama bunda belki kuzenimin benden küçük olması etkilidir, bilemiyorum. o abla ddiğinde bir abla daha çıkar ağzından.

Ben sizin yapınızdan anladığım kadarıyla maalesef takıntılı bir yapınız var.

Kaynınız, o kuzenin kız kardeşi ile evliymiş... Ne güzel demişsiniz. Eğer eşinizle o kızın aralarında bir hoşlantı bir aşk olsaydı !

Eşiniz kalkıp da sizinle görücü usulü evlenmez , o kızla evlenirdi ! Aileler de karşı çıkmazdı çünkü, kaynınız için kuzeni ile evlenmesine bir şey dememişler değil mi ?

Bir de bu açıdan bakın bence ... Ayrıca , iki insan birbirinden etkileniyorsa onları kimse durduramaz, gerekirse ikisi de boşar eşlerini evlenir...

Biraz vazgeçin bence bu hastalıklı düşüncelerinizden. Kalkıp koca kadını tehdit etmişsiniz, "oğlunu rezil ederim filan" bunlar ne kadar kötü laflar farkında mısınız ??

Kadını ağlatmışsınız, Bir de yaşlı saf diyorsunuz. Ağlatmadan önce yaşlı, saf değil miydi de tehdit ettiniz ?

Ayda, yılda bir değil kaç yılda bir görüyorsunuz o kızı ?!

Ben değil, annem de fark etti dediniz. Anneniz sizin söyleminiz üzerine değil, kendi kendine fark etseydi tamam derdim.

Ama şimdi biri bana dese, X i gözle ... Ben onu gözlerken, bakmıcağı varsa da bakar , bu işler böyledir.

Hem, sizin eş soğuk davranmaya başlayınca, ikisi de bu duruma üzülüyorlardır belki o yüzden olamaz mı ? İnsan sonuçta sevdiği kuzeni ile küs gibi olmak istemez .

Eşim beni seviyor, deli gibi seviyor. Hem emin gibi konuşup hem nasıl böylesine kıskançlık krizine giriyorsunuz ben anlayamadım ?

Ya eşinizin sevgisinden aslında emin değilsiniz, kendinizi kandırıyorsunuz ya da özgüveniniz eksik ...

Herkes ben de kıskanırım, haklısın filan demiş. Belki de size hak vermeyen tek kişi benim. Üzgünüm , benim fikrim bu.​

Kapı açık kıyafet değiştirmesi biraz abartılı olmuş tabi, ama bazı insanlar öyledir düşünemezler mesela yanlış anlamadıysam kayınvalidenizin eviymiş orası aynı zamanda kayınbabanızda evdeyken aynı dabranışları yapıyor demektir, hepsine birden cile yapmıcak ya, bazı insanlar rahat oluyorlar yapıları öyle, zaten nadiren görüyorsunuz birbirinizi ayrı şehirlerdesiniz kayınalidenize kadar taşımanız pek hoş olmamış, sizi kötü göstermiş

bence bu kadar kıskanclık normal degıl ya kendıne guvenın yok yada esıne guvenmıyorsun bıde kayınvaldenı agolatmıssın tam bır sacmalık ayrıca kımse bır erkegın karsısında ustunu degıstırmez abartmayın bence sız kadını kıskandıgınız ıcın her syeı gozunuze batıyor oda evlıymıs bıde ya ayıp vallaha ayda yılda bır goruyorsunuz ona bıle tahammul edemıyorsunuz bence sorun sızde ne kuzenınızde nede esınızde bırkaın ınsnaları ya allah askına vallaha en sonunda esınız bu kıskanclıklardan bıkıcak o zaman zok uzuleceksınız bu arada kesınlıkle bır pısıkolag gıtmelısınız ınsanın bıraz kıskanması normaldır ama kıskanclıgın bır hastalık oldugunuda unutmayın

olabılır tamam kıskanabılırsınız ama keske kaynanaya anlatmasaydınız sonucta kaynana yanı en son anlatılabılecek kısı bıle degıl burda yanlıs yapmıssınız kuzenden rahatsız oluyosanız ona laf carptırsaydınız esınıze bellı etmeseydınız keske boylelerı var maalesef kıskanclıgı fazla abartmayın sakın olun olsa bıle bole durum ınkar edılır sız kotu duruma dusersınız boylelerı maalesef suyun yuzune cıkıverır zeytınyagı mısalı sız mılletın gozunde sacmalayan kıskanc komık bı duruma dusersınız sorun kuzen onu ıgneleyın bence

bence konu sahibi haklı. evet eşim beni çok seviyor diyor ama kuzeni orasını burasını açarsa bakar. ve malesef (bu hepimizin dikkat etmesi gereken bir şey) erkeklerin dikkatini çeker bu kadınlar sevmeseler bile isterler arzularlar. bu ne yazık ki böyle. hele ki anne bile bunun farkına varmışsa ki annesi olayın ciddiyetini bile bile atıp tutmaz gerçekten farketmiştir de öyle söylemiştir. siz dikkat edin ve bence sakın ola evinize almayın direkt evime gelemezsin demeyin ama bulun bir bahane.

ayrıca durum ne olursa olsun eşinize bu konuyu açmayın. önce reddeder sonra aklına sokarsınız alın başa belayı

Son düzenleme:
bu tarz ınsanlar kuzen bıle olsalar bence tehlıkelıler.fazla samımıyetten hoslanmam.esımın de gereken mesafeyı koymasını ısterım.ne demek kapı acıkken ustunu degıstırmek.neyse kı fazla gorusmek zorunda degılsınız.

Kimseyi yargılamam da yadırgamam da çünkü maalesef toplumumuzda olabilen şeyler bunlar kuzenleriyle evlenenle yada aşk yaşayanlar...diyeceğim şu ben çerkezim bırak kuzenlerin yan gözle bakması aynı sülaleden olanlar bile bu tarz şeyleri yaşayamazlar misal ben 2 sene önce erkek kuzenimle tatile gittim hatta şu an nişanlımla da çıkıyorduk...çok şükür ki O nun aile yapısıda benimkinden farklı değil zaten öyle olsaydı ilişkimiz kesinlikle sürmezdi...Ayrıca bende çok kıskancımdır nişanlımda öyle ama söz konusu kuzen yada akraba olunca ikimizde de iş değişir ne ben onu ne de o beni kıskanır...Eşine tepkini koyduğunda o benim kardeşimdir asla böyle şey olmaz diyorsa bence kuruntu yapma ama anladığım kadarıyla o da bu durumu kabul etmiş tamam dikkat ederim demiş yoksa kesin tepkisini koyardı sana ve makul bir dille böyle birşey olamayacağını anlatırdırdı...Böyle bir tepkisi olmadığına göre sen net fikrini belirtmeye devam et yoksa kendi kendini yersin..

kizlar abinizde kuzeninizle olsa ne olur giyiminize kusaminiza dikkat edin egiliyo gogusleri kalkiyo gobegi pantolandan ic camasiri gozkuyoo
nasil biseydir bu yaaa kadin oldugum halde ben bile bakiyorum ki kaldiki bi erkekk((

benim abim sapık değilki
hem bizim sülalede hiç akraba evliliği yok
onu bırak, neysede, abimdendemi uzak duracam yengem yanlış anlar diye
töbe töbe... o benim abim ya, canım, kanım, karındaşız biz, aynı karnı paylaştık aynı sütü emdik

Son düzenleme:
Git tedavi ol bacım sen.

Ortada fol yok yumurta yok.

Evden çıkarma bari kocanı, kapıyı da üstüne kitle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…