• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin kuzeni ve benim kiskanclik krizlerim....

kesinlikle eşine söyle o kadınla görüşmesin kuzense kuzen ben eşime desem şunun tarafına bakma bakmaz sizde söyleyin hayatından çıkarcaksın onu yokmuş gibi davranacaksın diyceksin bak mahremlerimiz hariç her kadın erkeğe her erkek kadına haramdır mecburiyetten görüşürsün ama samimi olmaya gerek yok ben kimseyle tokalaşmam çok kapalı değilim ama asla hiç bir erkekle samimi olmam çok samimi arkadaşlarım komşularım var asla eşleriyle muatap olmam eşimin kardeşi kuzenleri gereksiz muhabbetlerde bulunmam bana ters geliyor zaten her kadın dikkatli olsa haramdan kaçsa kimse karısını aldatamaz siz kıskanç değilsiniz bence karşınızdaki kız resmen sizi rahatsız etmiş bende kimin eşime ne şekilde yaklaştığını görüyorum bir sürü kişi varken bir kişiden rahatsızlık duymak kıskançlık değil bence gerçekten birşeyler var diye düşünmeli..

Kuzenlere kıl olan hatunlar, onlar yani kuzenleri eşlerinizin hayatında sizden öncede vardılar.

Eğer eşleriniz onları seçseydi hayatlarında siz olmazdınız, siz olduğunuza göre onlarla işleri olmamış, o gözle bakmamışlar bile.

Eee o zaman nedir bu çekememezlik. Az relax ya, hayatı zehir etmeye değer mi ?

Back