• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin kuzeni ve benim kiskanclik krizlerim....

Bunu genel olarak soyluyorum eslerinizi bunaltmayin gereksiz kiskancliklarinizla birbirinizi seviyorsaniz her anin tadini cikarin su kisacik hayatta tadini cikara cikara yasayin.egerki eslerin aldatma gibi bir egilimi olursa kuzen yada baskasi farketmez yapacagini yapar zaten.

Kayinvalide duymussa kizin kulagina da gitmistir kesin. Kendisi de en basinda ustu kapali soylemis davranislarina ustune basna dikkat et diye. Yani bu kiz davranislarindan dolayi birilerinin fena rahatsiz oldugunu biliyo kuvvetle muhtemelen. Dikkat etmesi gerekirdi hic degilse o saatten sonra. Ustune ustluk devam ediyosa art niyet vardr diye dusundum (yani abim dedigi kuzeniyle arasinda hicbisey olmasa dahi -ki bence yoktur- rahatsiz edici davranislarina devam ediyo). Davranisini oyle ya da boyle duzeltmesi gerekir. Ben hala kuzenin kocasinin bu konuda ne dusundugunu merak ediyorm ( ilk soyledigmde birz tepki aldi ama). Konu sahibi arkadasim bence esin hakkinda canini bu yuzden sikmana gerek yok. Benm de ustum basm acilsa oz abim bu ne hal dikkat et babinda bi bakis atar bence o oyle biseydir esinin oyle bisey dusundugunu hic zannetmiyorm yani sen suzdugu gibi yanlis bi fikre kapilmis olabilirsin. Ama senin -dolayisiyla ailenin- huzurunu kacirmamak icn o atkadasin biraz daha dikkat etmesi gerekir en azindan sen sakinlesene kadar bu duygularindan siyrilana kadar. Kiskaninca insanin gozu bisey gormuyo.

bence bu kuzenle aranıza mesafe koyun yoksa kafanızda birşeyler kurup duracaksınız ve evliliğinizi de zedeliyceksiniz.
sizde kalmasına müsade etmeyin çünkü bu kadar rahat bir insansa ki şahsen bn böyle bir kişiyi evime almak istemem ve tavrımda net olur...kocanızlada açık konuşun onu evinizde istemediğinizi geldiğindeyse görüşmek istemediğinizi söyleyin madem eşi var eşiyle gelsin,adabıyla hareket etsin....

merhaba arkadaslar
evliyim bir kizimiz var
evlilik asamasinda esim ile kuzeni ccok ic icelerdi kuzenler diyordum ne olacakki
iste dugun icin falan cok yardimci oluyordu kiyafetlerini falan hep o utuluyordu ben daha nisanliyim aileye girip cikiyor kuzen tabii abi diyodu fakat icindeki o abiyi biliyorum ben
gereksiz kiskanclikmi kizlar bilmiyorum kafayi yiyecegim biz farkli yerlerde yasiyoruz belki ayda yilda bi kez goruyor
ama yazin bir aylik izinimizde burnumuzun dibinde kendisi evli kocasi izinlerine hic katilmaz kendi basina gelir gider
giyimine kusamina hic dikkat etmez ilk zamanlar cok uyardim bak dedim abla suran belli oluyor dikkat et suran gozukuyor dikkat et amaaannn nolcakki dedi siyrildi
kocama gelince bilmiyorum normalde esim cok sicak bi insandir sakacidirda cok samimilerdi ama kizin agzindan ara sira esimin ismini telafuz ettigini duydum yuzune karsi iste ozaman koptumm
bide annesine demiski benim evlenecegim adam abime cok benzesin a nne demiss bu nedir yaaa sokkkkk
iste o anda anladimm kocami cektim bi koseye bana bak dedim oyle kari gibi hahaa kikiki yok dedim
kendine gel vallahi bosanirim dedim( ozaman cocukta yoktu)
iste noldu bitanem falan tamam yemin ederim farkinda degildim sen benim esimsin nasil bi kiyaslamadir bu sen karimsin helalimsin zirt birt sacmaladi
sonra her dakika gozu uzerimde oldu esimin gozunede yasak koymadim ara sira bakiyordu ama nasil bakma bilmiyorum
kiz demis abim bana karsi cok degisti cok soguk falan demis iyice delirdim
soguk olsa neyine olmasa neyine gerizekali

sonra kayinvalideme actim konuyu sinir krizleri gecirdim neymis efendim onlar kardesmis ayni yatakta buyumusler
kizin kardeside kaynimla evli yaa dedim kardesler demii kardes kardesi evlendirdiniz haberin yok o zaman dedim cocuk degilim dedim
oglunun yuvasini yikarim rezil ederim sizi dedim soyle ona haline hareketine dikkat etsin dedim
kadin agladi zirladi umrumdaki kadin yasli saf olan bana olcak

esimle gorucu usulu evlendik ama sonradan inanilmaz sevdik birbirimizi hele o ölür benim icin
aradan uc yil sonra bi nisana gittik yine tatil zamani
kiz kendine bir dikkat ediyor o donem anlatamammmmmmmm
kocasida yok yaninda normalde oyle deil
kendi anneme dedimki anne dedim esime bak arada o kiza bakiyomu dedim ben bakmayayim ki esim farketmesin
annem kizdi bana ölümü gor dedim
nisan sonunda kizim dedi sen bana anlatmistin inanmamistin dedi ama esinde kizda surekli baktilar birbirlerine dedi
kizlar öldügüm andir bunu diyen annem
simdi araya yine 3 yil girdi daha tatil yapmadik esim hic oyle bi insan degil ama o bakmak ne ???
gecmiste biseymi yasadilar ilgimi duydular bilmiyorum
her gece ruyalarimda goruyorum ikisini bi keresinde esimi o sinirler yataktan itmisim yere dusmus:(

esim beni cok seviyor bunu hissediyorum bi kadin hisseder deli oluyor bana bir haftalik annesine gitsem netten surekli gorusmek istiyor kokunu ozledim diyor
ama gelin gorunki benim bu krizlerim bigun deli edecek beni herseyi kusacagim bi akil verin cokmu takiyorum
madem bisey yok niye ayda bi kez ruyalarimda
daha dun gece gordum o yuzden bu konuyu acma geregi duydumm
offff offff
kizlar abinizde kuzeninizle olsa ne olur giyiminize kusaminiza dikkat edin egiliyo gogusleri kalkiyo gobegi pantolandan ic camasiri gozkuyoo
nasil biseydir bu yaaa kadin oldugum halde ben bile bakiyorum ki kaldiki bi erkekk:(((

ay cok guldum:)))
cok fenasin ya sen:)
ama sanirim ayni durumda bende senin yaptigini yapardim..baya dediklerinde sanki gecmisde bir birine karsi bir sey hisetmisler gibi geldi...
Normal yani bukadar kiskanman:) benim nisanlim bile kuzenlerime kezinlikle oyle canim cicim yapmamda rahatsiz oluyor, sarilmama fallan.. zadece selamlasmak icin uzakdan iki kere opup buraka biliyorum.. basda bende anlam vermemiyor
gereksiz kiriz gecirdigini dusunuyordum ama simdi dusununce bunun kuzeni gelse bende ben olmaz degisirdim.. o goyuz gorunmeler, ic camasirlarin gorunmezide goze hic guzel gelmiyor...
sen kaynananin uzerine biraz agir gitmissin yok iste yuvasini yikarim fallan fillan demekle... belki biraz daha sakince coze bilirdin.
Kocanada belirt daima gozun asil onun uztunde oldugunuki korkup kimseye bakamazsin... birde kiskandigini dusunmezsin.. sonra simarir.

Bence aklina karpuzkabugu sokmayin zaten uzaginizda degil mi?bence iliskinize sacma sapan insanlar yuzunden zarar vermeyin ve sizi aldatiyorsa emin olun sizi biraz gormeyince kokunu ozledim webcami ac yapmaz.

bence siz o esinizin kuzeniyle araniza mesafe koyun esinizle birlikte, daha az görüsmeye calisin cünkü o kiz bana hic de masum gelmedi acikcasi..

kOnu sahibi uzak durun dememiş ki Carrie.

K..nıza Başınıza dikkat edin demiş.
Böyle de olması gerekir bence..
Kim olursa olsun babanın yanında dahi dikkat etmek gerekir.Göğüsler gözüküyorsa, arkadan çamaşır gözüküyorsa her erkeğin dikkatini çeker..

ama benim abim her erkek değil, o benim abim.
dikkatini çekiyorsam zaten akli melekelerinden şüphe ederim

Dikkatli olmanızda fayda var sonuçta hepimizin kuzeni var hatta bir çoğumuzda birlikte büyüdük fakat böyle garip davranışlar, saçma sapan bakışmalar da bulunmuyoruz...

Bence kesinlikle haklısınız

Ben de başımdan geçen bir olayı anlatayım. Eşimle 7 sene flörtün ardından evlendik. Düğünümüz olmadan önce o farklı şehirde ben farklı şehirde görev yapıyordum. Düğün hazırlıkları için izin alıp yanına gittim. Evimizi tuttuk, mobilya bakacagız vs. Eşim o zamanki nişanlım diyeyim, yatılı okuldaydı hafta içi nöbetçiydi. Her yatılı okul gibi bir bayan, bir erkek ögretmen nöbetçi. O akşam ben de yanındaydım gece geç vakte kadar oturup beri geri eve bırakacaktı. Neyse yanındaki nöbetçi bayan da bizim bir üst devremiz üniversiteden tanıgımız bir bayan arkadaş. O da yeni evlenmiş onun da eşi geldi vs. Akşam oturduk falan ama ben çok rahatsız oldum eşimle yan yana oturuyor el kol hareketleri şakalaşmalar falan. 7 yılda eşimi hiç öyle görmemiştim. Şok oldum hiç bir şey demedim. neyse iznim bitti geri döndüm görev yerime. Üzerinden 2 gün ya geçti ya geçmedi bu akşam ..... beni yemege çagırdı dedi. Neyse yine ses etmedim, bir süre sonra bir gün eşimi aradım aradıgınız kişi başka bir konuşma yapıyor uyarısı verdi bekledim birazdan kendisi aradı meger yine o bayanla konuşuyormuş neymiş müfettişler geldi diye şaka yapıyormuş eşim gülerek anlatıyor tabi açtım agzımı yumdum gözümü bu tür davranışlar ilerde bizim evliliğimize zarar getirir kendine çeki düzen ver vs agzıma geleni saydım eşime. O oldu.

Sonra evlendik ben eş durumundan eşimin yanına gittim o bayanla da 2 yılda 3-4 defa eşlerle birbirimize gittik geldik fakat eşim anında toplamıştı kendini.

Dogum yaptım o bayan bebek görmeye evimize geldi. Ben oglumun altını degiştirmek için yatak odasına gittim arkamdan geldi biraz konuştuk sonra bana ..... evlendikten sonra çok degişti hiç böyle degildi herkes böyle söylüyor,sen ne yaptın bu adama dedi ben de hep öyleydi dedim ama içimin yagları eridi resmen :)

Son düzenleme:
arkadaş kuruntu yapmıyor.kuzenle nikah düşer.kardeş gibi değil ne gibi büyürlerse büyüsünler,kuzenide olsa,evli bir insan bir erkeğe bu tavırlarla yaklaşamaz:20:.bahsettiğiniz hareketlerin de bilinçli yapıldığı çok açık.böylesine hafif,gevşek davanışları olan bir insana tepkisiz kalınmaz.asıl tepki verilmezse olay çirkinleşir diye düşünüyorum.eşinizin aklına bişey gelmesede,karşı tarafın sütü bozuk.rahatsızlığınızı dile getirmenizin yanlış bi tarafı yok.hatta getirin zaten.dikkat edin.

Kesinlikle sonuna kadar haklisiniz.
Kim olursa olsun bir erkegin yaninda uzerine basina dikkat etmeli.
Bunun kuruntu ile alakasi yok...
Ozellikle ince fikirli insan sizin yanlis anlamanizdan cekinir.
Defalarca uyarmaniza ragmen hala ayni seyi yapiyor anladigim kadari ile.
Kuzen olsun fark etmez...
Sizin esinizin kuzeni baya bir piskinmis.

Son düzenleme:
Aynı rahatsız durum bende de vardı bır aralar. Bende esımın kuzenıne! sınır oluyordum.Abı abı dıye dıbınde dolasması, bıze geldıklerı zaman sarmas dolas oturmaları :S boyle fenalıklar gelırdı ıcıme. Bırıne bahsetsem sacmalama onlar kuzen dıye tepkı alırdım buyuk ıhtımal ama oncesınde esımın abısı ve bu kuzenın ablası bırbırlerıne ılgı duymus evlılıkten donmusler falan fılan.. Yanı kardes kardes ayagına aynı yataga gıren ınsanlardan. Sonraları kestım bu kuzen! hanımla ılıskımı. Hatta neredeyse tum aılesıyle ama sebep bu degıl. Onuda baska bahara anlatırım :)) Ama su anda cokkk mutlu huzurluyum. Arada bır gıder gorur kuzenını o kadar. Benım esımde o tarz bır ınsan degıldır kesınlıkle. Ama kuzenının ıcınde kı art nıyetı kadın olmamdan dolayı anlamam uzun surmedı.

canim burada anlatamadigim seyler var madem neden once abi dedi sonra isim telafuzu
sonra neden evlenecegi insanin esime benzemesini istiyor
sonra gozu surekli esimin uzerinde sureeekkkliiiii
onunla konusurken acayip kahkahalar cilveler kapi acik kiyafetini degistiriyor dedim delirdin mi sen evde erkek var dedim bu ne rahatlik dedim
o anda esim mutfaga gecse gorecekkkkkkkkk %100 bu nasil rahatliktir kocanmi oz abinmi evdeki seninnn

ben hiç begenmedim bu kuzenin davranışlarıını.... sanki kuyruk sallıyor gibime geldi.. evde kapı açık kıyafet değiştirmeler bu özellikle cok dikkatimi çekti.bir bayana erkege yakışmaz... bende olsam art niyet arardım.. sizde haklı olarak takmışssınız. ama rüyalarınıza kadar gelmeside sizi daha cok etkiliyor... o kuzenle illaki karşılaşacaksınız.. belki size çok yakın davranmayada çalışacak ama çok muhatap olmayın.. eşinizle kuzeni başbaşa bırakmayın....birde içinizdeki kuşkuları ve kıskançlıkları bize yazdıgınız gibi eşinize o kadar yansıtmayın...

merhaba arkadaslar
evliyim bir kizimiz var
evlilik asamasinda esim ile kuzeni ccok ic icelerdi kuzenler diyordum ne olacakki
iste dugun icin falan cok yardimci oluyordu kiyafetlerini falan hep o utuluyordu ben daha nisanliyim aileye girip cikiyor kuzen tabii abi diyodu fakat icindeki o abiyi biliyorum ben
gereksiz kiskanclikmi kizlar bilmiyorum kafayi yiyecegim biz farkli yerlerde yasiyoruz belki ayda yilda bi kez goruyor
ama yazin bir aylik izinimizde burnumuzun dibinde kendisi evli kocasi izinlerine hic katilmaz kendi basina gelir gider
giyimine kusamina hic dikkat etmez ilk zamanlar cok uyardim bak dedim abla suran belli oluyor dikkat et suran gozukuyor dikkat et amaaannn nolcakki dedi siyrildi
kocama gelince bilmiyorum normalde esim cok sicak bi insandir sakacidirda cok samimilerdi ama kizin agzindan ara sira esimin ismini telafuz ettigini duydum yuzune karsi iste ozaman koptumm
bide annesine demiski benim evlenecegim adam abime cok benzesin a nne demiss bu nedir yaaa sokkkkk
iste o anda anladimm kocami cektim bi koseye bana bak dedim oyle kari gibi hahaa kikiki yok dedim
kendine gel vallahi bosanirim dedim( ozaman cocukta yoktu)
iste noldu bitanem falan tamam yemin ederim farkinda degildim sen benim esimsin nasil bi kiyaslamadir bu sen karimsin helalimsin zirt birt sacmaladi
sonra her dakika gozu uzerimde oldu esimin gozunede yasak koymadim ara sira bakiyordu ama nasil bakma bilmiyorum
kiz demis abim bana karsi cok degisti cok soguk falan demis iyice delirdim
soguk olsa neyine olmasa neyine gerizekali

sonra kayinvalideme actim konuyu sinir krizleri gecirdim neymis efendim onlar kardesmis ayni yatakta buyumusler
kizin kardeside kaynimla evli yaa dedim kardesler demii kardes kardesi evlendirdiniz haberin yok o zaman dedim cocuk degilim dedim
oglunun yuvasini yikarim rezil ederim sizi dedim soyle ona haline hareketine dikkat etsin dedim
kadin agladi zirladi umrumdaki kadin yasli saf olan bana olcak

esimle gorucu usulu evlendik ama sonradan inanilmaz sevdik birbirimizi hele o ölür benim icin
aradan uc yil sonra bi nisana gittik yine tatil zamani
kiz kendine bir dikkat ediyor o donem anlatamammmmmmmm
kocasida yok yaninda normalde oyle deil
kendi anneme dedimki anne dedim esime bak arada o kiza bakiyomu dedim ben bakmayayim ki esim farketmesin
annem kizdi bana ölümü gor dedim
nisan sonunda kizim dedi sen bana anlatmistin inanmamistin dedi ama esinde kizda surekli baktilar birbirlerine dedi
kizlar öldügüm andir bunu diyen annem
simdi araya yine 3 yil girdi daha tatil yapmadik esim hic oyle bi insan degil ama o bakmak ne ???
gecmiste biseymi yasadilar ilgimi duydular bilmiyorum
her gece ruyalarimda goruyorum ikisini bi keresinde esimi o sinirler yataktan itmisim yere dusmus:(

esim beni cok seviyor bunu hissediyorum bi kadin hisseder deli oluyor bana bir haftalik annesine gitsem netten surekli gorusmek istiyor kokunu ozledim diyor
ama gelin gorunki benim bu krizlerim bigun deli edecek beni herseyi kusacagim bi akil verin cokmu takiyorum
madem bisey yok niye ayda bi kez ruyalarimda
daha dun gece gordum o yuzden bu konuyu acma geregi duydumm
offff offff
kizlar abinizde kuzeninizle olsa ne olur giyiminize kusaminiza dikkat edin egiliyo gogusleri kalkiyo gobegi pantolandan ic camasiri gozkuyoo
nasil biseydir bu yaaa kadin oldugum halde ben bile bakiyorum ki kaldiki bi erkekk:(((
Tatlim kusura bakma ama Bence sorun Sende cooook kiskancsin. Canim daha dogrusu benim esim de ayni sen Gibi kuzenlerimi kisjaniyor ve beni bunaltiyor ve Ben ondan istiyorum. Yakinda kocam sana yeter diyebilir dikkat et. Sen eger onlarin icinde bir kotuluk varsa birsey yapamazsin Bence sen kalbini temiz tut fazla abartma zaten Seni onla aldatirsa bu onun ayibi ve isterse Seni bir sekilde kandirip aldatir zaten

canim burada anlatamadigim seyler var madem neden once abi dedi sonra isim telafuzu
sonra neden evlenecegi insanin esime benzemesini istiyor
sonra gozu surekli esimin uzerinde sureeekkkliiiii
onunla konusurken acayip kahkahalar cilveler kapi acik kiyafetini degistiriyor dedim delirdin mi sen evde erkek var dedim bu ne rahatlik dedim
o anda esim mutfaga gecse gorecekkkkkkkkk %100 bu nasil rahatliktir kocanmi oz abinmi evdeki seninnn

Canim adamin aklinda yoksa bile aklina sokuyirsun. Kadin da ne rahatmis kapi acik giyinmeler. Oz abisi bile olsa kapiyi kapatir normal bir insan. Sana gicikligina yapiyor olabilir

Kızın nieti belli ama bence sen eşine de fazla güvenme derim ben aptal değil ya karşısındaki bi bayanın bu kim olursa olsun niyetini anlar bi adam.bence onunda hoşuna gidiyor.senin yerinde olsam hem kızla muhatab olmam eşimede elimden geldiğince yanaştırmam olduki ailesiniz sonuçta bir araya geldiniz kocanla mutlu ol sen onu çatlat daha yanaşamaz ama keşke ailelere yansıtmadan halletseydin sen bu işi :)

ortada bir şey milleti birbirine katmışsın,resmen beynini şartlandırmışsın ailede akraba evliliği olunca,kız da orasını burasını açınca hemen kocayı fanusa alma durumu :)
yapacak olan kişi fanus içinde bile yapar, bu arada dizilerden etkilenme durumuda olabilir "eve düşen yıldırım" gibi fazla takılma ,güven yoksa gerisi boş.

bende sinir oluyorum böyle şeylere.kuzense kuzen herkes yerini bilsin yada elini çabuk tutup önce tavlasın.bi sürü kuzen evleniyo.nasıl kardeş gibi olunabilirki.bnimde kuzenlerim var tokalaşmam bile..

Kuzen evli diyosun evlenirse senin eşin gibi birisini istemesi ne iş? anlamadım:50: ama şu var ki bir hanım ile bir erkek öz kardeş ya da yiğen değilse fazla samimi olmamalı sınırı aşmamalı kuzenmiş,kayınmış arkadaşmış bunlara aldanmamak lazım.Nefis şeytana uyup herşeyi yaptırır.Kendini bilsen karşındakini beleemzsin hele ki bu zamanda.:47:

Back