bencede eşinizi bunaltmayın ve daha yakın davranın ben olsam o kızı parçalardım o ayrı. eşinize demekle annesine demekle hata etmişsiniz. aklında yoksa bile akıllarına sokmuşsunuz. o yüzden bu sebeple eşinizle tartışmayın yoksa sizden uzaklaşır ona yaklaşır.. diyeceğim sinir oluyorsanız onun yanında eşinizle daha samimi olun öyle bi duygusu varsa eşinize karşı zaten rahatsız olur ve artık pek yanınıza uğramaz yada eşiniz onun yanında samimi olmaktan kaçınırsa eşinizide ona ilgisi olduğunu anlayabilirsiniz... ondan sonra hangisine dalarsınız tercih sizin..ç
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
esimin kuzeni ve benim kiskanclik krizlerim....
- Konu Sahibi _feraye_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Eşinizin kuzeni yani her daim hayatında olan biri. Yeni tanışmadılar. Dolayısıyla birbirleriyle ilgili bir düşünceleri olsa, birlikte olur evlenirler ve siz olmazdınız. Madem ailede akraba evliliğine karşı değil.
Demek ki akıllarında böyle bir düşünce yokmuş. Bu kadar kıskançlık normal mi sizce, hele de ortada birşey yokken ?
Demek ki akıllarında böyle bir düşünce yokmuş. Bu kadar kıskançlık normal mi sizce, hele de ortada birşey yokken ?
Son düzenleme:
ortada hiç bişey yok boşu boşuna eşinin aklına sokmuşsun kayınvalidenin kalbini kırmışsın anneni de dedektifliğe zorlamışsın
hem istediği gibi giyinir eşi varken size hiçbirşey demek düşmez ki
hadi diyelim kuzenin içi kötü (bana pek öyle gelmedi)
ee kocana ne demeli
o benim için herşey yapan adam ne diye bakışıyor o zaman düğünlerde sağda solda ama yok eşin senin için ölür ama kadın fena
bence kocanız sizi bu paranoyayla baş başa bırakmadan kendinize çeki düzen verin
hem istediği gibi giyinir eşi varken size hiçbirşey demek düşmez ki
hadi diyelim kuzenin içi kötü (bana pek öyle gelmedi)
ee kocana ne demeli
o benim için herşey yapan adam ne diye bakışıyor o zaman düğünlerde sağda solda ama yok eşin senin için ölür ama kadın fena
bence kocanız sizi bu paranoyayla baş başa bırakmadan kendinize çeki düzen verin
Son düzenleme:
- 14 Ağustos 2006
- 2.652
- 491
- 688
- 3 Temmuz 2008
- 1.117
- 471
- 648
Ben kıskançlığını çok da gereksiz bulmadım, bu kadar rahat davranışlar kuzende olsa kimsenin hoşuna gitmez. Ama ne olursa olsun bunu eşine hissettirmemeliydin, aklına boşu boşuna sokmuşsun. Belki de bayanın istediği zaten buydu, bazen taa çocukluktan başlayan beğeni-hoşlanma olabilir, belki gönlünde böyle birşey vardı olmadı onun hırsını yapıyor olabilir.
Senin yerinde olsam o bayanında teşhirci davranışlarını görmezden gelir asla uyarmazdım, bence onun istediği birazda bu ve sen o fırsatı verme. Oralı bile olma onunla rekabetteymişsin gibi davranma, bak gör yok saydığın zaman tüm çabası boşa gidecek zaten.
Senin yerinde olsam o bayanında teşhirci davranışlarını görmezden gelir asla uyarmazdım, bence onun istediği birazda bu ve sen o fırsatı verme. Oralı bile olma onunla rekabetteymişsin gibi davranma, bak gör yok saydığın zaman tüm çabası boşa gidecek zaten.
- 20 Nisan 2012
- 600
- 65
- 123
ben hak verdim konuyu açan arkadaşa...walla ben de çıldırırdım bu durumda... yeri geliyor sevgilimi televizyondaki mankenden bile kıskanıyorum...dediğiniz gibi bakışını yakalasam falan delirirdim heralde... elinizden geldiği kadar o kadınla bir araya gelmemeye çalışın... kendinizi de bu kadar hırpalamayın sonuçta size çok düşkünmüş eşiniz seviyormuş... çok kötü hissettiğiniz an eşinizin size düşkünlüğünü getirin aklınıza bir yandan da o kadının basitliğini... kendinizi onunla aynı kefeye koymayın bile
- 15 Şubat 2011
- 368
- 26
- 118
Walla bosu bosuna kendini yipratiyorsun kardesim, adam senle evli her gece senin koynunda uyuyor hayati senle paylasiyor dimi ??
Eee nedir bu dusunceler o zaman ?? bence sen kiskanacagina o seni kiskansin bunun icinde elinden geleni yap derim ben, senin onu kiskandigini elbet duymustur belkide sirf senin kiskanman icin bilerek kocana yakin davraniyordur.. kiskanilmak kadinin hosuna gidiyordur, sende onun ekmegine yag suruyorsun :)
Birak bu takintilari ve hayati kendine zehir etme derim ben ...
Eee nedir bu dusunceler o zaman ?? bence sen kiskanacagina o seni kiskansin bunun icinde elinden geleni yap derim ben, senin onu kiskandigini elbet duymustur belkide sirf senin kiskanman icin bilerek kocana yakin davraniyordur.. kiskanilmak kadinin hosuna gidiyordur, sende onun ekmegine yag suruyorsun :)
Birak bu takintilari ve hayati kendine zehir etme derim ben ...
ben olsam ben de sinir olurdum.insanların kendi kızlarına kardeşlerine yan gözle baktığı bir devirde yaşıyorken kuzenlerin bu kadar yakın olmalarından rahatsız olman çok normal.ama eşine bu kadar güveniyorsan çok sorun yapma bence.bakıyor diyorsun ama kendin de söylediğin gibi sen bile bakıyormuşsun o kadar açılırsa kim olsa bakar.ona bakması seni aldattığı ya da aldatacağı anlamına gelmez onla ilgili hayaller kurduğu anlamına gelmez sana yeterince sadıksa ve gözü senden başkasını görmüyorsa sadece bakar yani iç geçirmez.sen öyle yap diye demiyorum ama ben olsam bu kadar kızmama rağmen hala aynı devam ediyorsa resti çekerdim bi daha görüşmüceksin onla hazzetmiyorum bu durumdan kızıma ve bana biraz saygın varsa ondan uzak dur derdim anası değil babası değil kardeşi değil sonuçta görüşmemekle bişey kaybetmez siz onun önceliğisiniz ailesisiniz sizi ona tercih etmesi gerekir.rüyalarında görüp durman da çok normal çünkü çok fazla kafaya taktığın için bilinçaltına işlemiş muhtemelen ve bu da korkuların şeklinde rüyana yansıyor.
Canım kıskanmakla ve o kızla uğraşmakla kendini yer bitirirsin anca.Burada merceğine kocanı al ve onun mesafe koymasını iste. Eğer hala aynı davranıyorsa karısının üzülmesine rağmen o zman ne yapılacağını sen biliyorsun. O kızla muhatap olursan akrabalarını sana karşı doldurabilir bence o yüzden ilişiğini kes.Bir de tek bir kere söyle kocana ama öyle bir söyle ki tekrarı olmasın.Çünkü sürekli söleyip söleyip dırdır gibi algılamasın sonra.Az eli maşalı birine benziyorsun ayol lafları yapıştırıver yaparsın sen güveniyorum
- 9 Mayıs 2012
- 1.049
- 899
- 323
ayy tövbeeee canım bellıkı suphelenmıssın ben olsam bnde suphelenırdım ne o oyle yaa
herkes haddını bılsın bıde evlı barklı kadın !!!!!
kocana durumun cıddıyetını zaten anlatmısssın senı sevıosa kaybetmeyı goze alamaz
kocanı goz altında tut yınede ama ısını gızlıden yurut esıne yıne aynı davran sen zaten soylıcegını soylemıssın onlara.
ama sen de bı kadınsın ınsanın ıcıne bosu bosuna kurt dusmuo benım en yakın kankam dedıgım kız (eskı)sevdıgımle bırlıkte suan oyuzden ben herseye
ınananırım aman dıyım madem esın senı sevıo yuvana sahıp cık o kuzen mıdır nedır uzak tut .ay ne rahat ınsan hıc gelemem ole seylere
oyle abı abı dıyenlerı cok gorduk bız....kendıne takıntı halıne getırme ama dıkkat et ( ayrıca suaraya takıldım hanı annen demısya ıkısıde
bırbırıne baktı dıye ama burda uzuldum ben sımdı esın senı sevıyosa o kıza nıye baksın ay sınırlendım yaaa (((
canım gaza getırme gıbı algılama sakın soyledıklerımı basıma geldıgı ıcın soyluyorum kımseye guvenmıceksın kuzen muzen hıkaye yanı dıkkat et sen
Allah yardımcın olsun kuzum kotu ınsanları da merhametınden eksık bıraksın
herkes haddını bılsın bıde evlı barklı kadın !!!!!
kocana durumun cıddıyetını zaten anlatmısssın senı sevıosa kaybetmeyı goze alamaz
kocanı goz altında tut yınede ama ısını gızlıden yurut esıne yıne aynı davran sen zaten soylıcegını soylemıssın onlara.
ama sen de bı kadınsın ınsanın ıcıne bosu bosuna kurt dusmuo benım en yakın kankam dedıgım kız (eskı)sevdıgımle bırlıkte suan oyuzden ben herseye
ınananırım aman dıyım madem esın senı sevıo yuvana sahıp cık o kuzen mıdır nedır uzak tut .ay ne rahat ınsan hıc gelemem ole seylere
oyle abı abı dıyenlerı cok gorduk bız....kendıne takıntı halıne getırme ama dıkkat et ( ayrıca suaraya takıldım hanı annen demısya ıkısıde
bırbırıne baktı dıye ama burda uzuldum ben sımdı esın senı sevıyosa o kıza nıye baksın ay sınırlendım yaaa (((
canım gaza getırme gıbı algılama sakın soyledıklerımı basıma geldıgı ıcın soyluyorum kımseye guvenmıceksın kuzen muzen hıkaye yanı dıkkat et sen
Allah yardımcın olsun kuzum kotu ınsanları da merhametınden eksık bıraksın
Ya hepsini okuyamadim ama bence kizin kocasiyla konus sakayla karisik.. Bunlar da cok samimi ayni yatakta buyumusler kocasinin da benimki gibi olmasini istemis hep de.:/ (simdi hepsini bir araya getirince tuhaf oldu o da durumun garipligini benmsesin). Biraz da o mucadele etsi, kocasi dikkat etmesini soylesin biraz esine. Ben aralarinda bsey oldugnukesnlikle dusunmuyorm ama kizin ezelden beri bi ilgisi var belli ki. bi adam akrabasi bile olsa, karisi rahatsiz oluyosa yaninda boyle rahat davranmamali. Uyuz oluyorum boyle insanlara
Ya hepsini okuyamadim ama bence kizin kocasiyla konus sakayla karisik.. Bunlar da cok samimi ayni yatakta buyumusler kocasinin da benimki gibi olmasini istemis hep de.:/ (simdi hepsini bir araya getirince tuhaf oldu o da durumun garipligini benmsesin). Biraz da o mucadele etsi, kocasi dikkat etmesini soylesin biraz esine. Ben aralarinda bsey oldugnukesnlikle dusunmuyorm ama kizin ezelden beri bi ilgisi var belli ki. bi adam akrabasi bile olsa, karisi rahatsiz oluyosa yaninda boyle rahat davranmamali. Uyuz oluyorum boyle insanlara
tabi eşini kayınvalidesini annesini karıştırdığı yetmiyormuş gibi bide kuzenin kocasını da olaya karıştırsın hatta benim ki gibi kocası olmasını istemiş,aynı yatakta büyümüşler diye de açıklasın tam şenlensin ortalık
oldu olacak başbakana cumhurbaşkanına mail at tam olsun sınır dışı etsinler hatta
- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.101
- 498
tabi eşini kayınvalidesini annesini karıştırdığı yetmiyormuş gibi bide kuzenin kocasını da olaya karıştırsın hatta benim ki gibi kocası olmasını istemiş,aynı yatakta büyümüşler diye de açıklasın tam şenlensin ortalık
oldu olacak başbakana cumhurbaşkanına mail at tam olsun sınır dışı etsinler hatta
birde ne akla hizmet annesine söylediyse.şimdi kendisi kocasına güvense bile annesi her zaman o şüpheyle yaklaşacak damadına
birde ne akla hizmet annesine söylediyse.şimdi kendisi kocasına güvense bile annesi her zaman o şüpheyle yaklaşacak damadına
aynen..hatta annesi evet düğünde bakıştılar demiş
konu sahibi onu unutup hala kadını suçlamakta ama gel gelelim anne ne düşünüyor kim bilir
Bence sizin yaptiginiz basit bir kiskanclik boyutunu asmis k.valide anne ,kuzen ,koca yanlis anlamayin ama sanirim bu iliskiyide biraz siz lackalastirmissiniz .Aralarinda tam olarak ne vardir bilemeyiz gözümüzle görmedik ama diyelim ki süphelerinizde haklisiniz ,bunu halletmeniz gereken tek kisi esiniz olmali yine.Sizin yerinizde olsam esimle konusur hatta sadece kuzenini degil butun kadinlari kastederek "lütfen bi daha baskalariyla konusurken biraz sinir koyarsan sevinirim senin fazla samimiyetin beni rahatsiz ediyo derdim"Bi ikincisi ise kiskancliginizi kadinada hissettirmis hatta acik acik söylemis olmaniz diyelim ki böyle bir durum var kadina belli etmeniz onu iyice tetikleyip sizi kiskancliktan deli etmek isteyebilir(ki olmussunuz bile)yada yoksa bence cok ayip etmissinizKusura bakmayin ama bana kuzenimin esi gelip yok öyle giyinme, egilme,oran buran gözüktü dese bir guzel agzinin payini verirdim.Herkez istedigi gibi giyinir,konusur sinirlari asmadigi sürece kimsede bisey diyemezsizin muhattap olmaniz gereken tek kisi esinizdir.olayin asli varsa bile ortaligi karistirarak gercekleri yok edemezsiniz
- 19 Aralık 2011
- 1.742
- 34
- 113
- 32
Birincisi benim eşim olsun sevgilim olsun (şuan sevgilim) kuzeni bile olsa çok içli dışlı olamaz buna izin vermem. Kaldı ki eşinin kuzeni dediğin insan giyinişine, tavırlarına hiç dikkat etmeyen çok rahat biri. Bide annesine evleneceğim kişi abime (eşine) benzesin falan dese ben kıyametı koparırım kuzeni falan dinlemem eşimden uzak tutarım onu konuşturmam. Kesinlikle kuzeni dediğin kişiyi eşinden UZAK TUT bence.
- 5 Aralık 2011
- 1.677
- 25
- 158
Kıskanmakta haklısın.
Ama yapmaman gereken şeyleri de yapmışsın.
Annene konudan hiç bahsetmeyecekti.
Kayınvalidene tehditvari konuşmayacaktın.
Eşine de çok fazla rahatsız olduğunu söylemeycektin.
Sinir krizlerine felan da gerek yok.
Bilemiyorum o an ki duygularını.
Ama eşimin kuzeninin göğüslerine ya da göbeğina ardarda bakışını yakalasam fena paralardım eşimi.
Ama kuzene çaktırmazdım.
Sen de öyle yapacaktın.
Şimdiden sonra dikkat et.
Ama yapmaman gereken şeyleri de yapmışsın.
Annene konudan hiç bahsetmeyecekti.
Kayınvalidene tehditvari konuşmayacaktın.
Eşine de çok fazla rahatsız olduğunu söylemeycektin.
Sinir krizlerine felan da gerek yok.
Bilemiyorum o an ki duygularını.
Ama eşimin kuzeninin göğüslerine ya da göbeğina ardarda bakışını yakalasam fena paralardım eşimi.
Ama kuzene çaktırmazdım.
Sen de öyle yapacaktın.
Şimdiden sonra dikkat et.
- 5 Aralık 2011
- 1.677
- 25
- 158
benim abim sapık değilki
hem bizim sülalede hiç akraba evliliği yok
onu bırak, neysede, abimdendemi uzak duracam yengem yanlış anlar diye
töbe töbe... o benim abim ya, canım, kanım, karındaşız biz, aynı karnı paylaştık aynı sütü emdik
kOnu sahibi uzak durun dememiş ki Carrie.
K..nıza Başınıza dikkat edin demiş.
Böyle de olması gerekir bence..
Kim olursa olsun babanın yanında dahi dikkat etmek gerekir.Göğüsler gözüküyorsa, arkadan çamaşır gözüküyorsa her erkeğin dikkatini çeker..
belkide sandıgınız gibibirsey yok supheler buyudukce bu hale geldiniz hani bende kuzenimin huyunu suyunu kisiligini cok sevsem bende derim evlencegim kisi boyle olsun diye bosuna demiyorlar kızlar evlencegi adamın babası gibi olsun isterler diye kotu bir niyetten oturu degildir bu bende kuzenlerimle el sakası yaparım gider vurur kacarım onlar gelir yapar ne biliyim benim erkek arkadasımda yapsa bozulmam ama siz daha iyi biliyorsunuz kuzenin hareketleri aynı ortamda gormeden de birsey denmiyor valla