Ya evett bende şaşırdım kimsede yadirgamamis.bizim ailede kimse kuzeniyle bayramda düğünde piknikte belli etkinliklerde gorusur,kaynaşır..Güzel muhabbetler olur filan ama kadın olan kişi erkek kuzeninde kalmaz hiç duymadım.Ben kötü niyetli görmedim bu bayanı belliki kardeş gibi buyumusler.yakin goruyor kuzenini ama ben mesela teyzem olmadığı sürece teyzemin oğlunun evinde kalamam.karisi yanlış anlarmi acaba diye rahat edemem.Allah allah normal mi bu peki o ailede?
Hani kuzen çok yakınıdır insanın da, erkek evli kuzenime öyle kalmaya rahatça gitmem, çok geçerli bir sebep olması lazım. Onun dışında bir de bebeğini bırakacakmış.
Valla altından pis işler çıkmasa bari, keşke kalacağım dediğinde bir sorup öğreneydiniz derdini.
Ne alaka yahu. Bende hamileligin ilk 3 ayını çok zor geçimiş biri olarak bırakın eşinizin kuzenine , kendinize bile 1 barsak su alacak haliniz olmuyor. Sürekli mide bulantısı ve uyku hali. Evet o halde çatlarız 2 gün idare etmeye.Çatlarsınız iki gün bir insanı idare etseniz.
Hamileyim nefes alamam, hamileyim yürüyemem, hamileyim fotosentez yapamıyorum :)
Uyu aslında sen bence.Anladığım kadarıyla senden hizmet beklentisi yok.Kahvaltıyı ben erken saatte hazırlıyorum 7 gibi o da çocuğu için kalktı zaten çocuğu olmasa 7 de kalkıp kahvaltı mı hazırlayacak 1 e doğru uyandı... hamile olmasam dediğim gibi sorun değil sabahları özellikle çok kötü oluyorum gün içinde de bulantım oluyor ara ara zaten bulantı yüzünden hastanelik oldum serum yedim birkaç kez. ben mesela uyumak istiyorum şuan ama birazdan gelir ve ben o gelince uyuyamam.
Benim hamileligim o kadar zor gectiki hastaneden cikamadim.Insan 9 ay boyunca yemek yapamazmi yapamadim o kadar zor gecti.Herkesin hamileligi bir degil bosverin.Davetsiz misafirede hizmet etmeyin.Uykunuz gelincede iyi degilim diyin gidin dinlenin .Kimseyi memnun etmek zorunda degilsiniz.Fazla muhattap olmayin, yuz bulursa surekli gelir.Kendi keyfine gore emrivaki yapan insana asla hamile halinizle hizmet etmeyin.Ne alakası var sizin hamileliğiniz rahat geçiyor olabilir ben hastanelik bile oldum bulantılar yüzünden serum yedim ... ve gerçekten çok halsizim...böyle olmasam sorun etmem zaten. abartmadığı sürece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?