Eşimin kuzeni bize kafa dinlemeye geldi

Sizin aileniz yakın mı size aynı şehirdemisiniz. Öyle ise bende anneme gidip kalacaktım deyin gitsin.

Allah allah normal mi bu peki o ailede?
Hani kuzen çok yakınıdır insanın da, erkek evli kuzenime öyle kalmaya rahatça gitmem, çok geçerli bir sebep olması lazım. Onun dışında bir de bebeğini bırakacakmış.
Valla altından pis işler çıkmasa bari, keşke kalacağım dediğinde bir sorup öğreneydiniz derdini.

Ya evett bende şaşırdım kimsede yadirgamamis.bizim ailede kimse kuzeniyle bayramda düğünde piknikte belli etkinliklerde gorusur,kaynaşır..Güzel muhabbetler olur filan ama kadın olan kişi erkek kuzeninde kalmaz hiç duymadım.Ben kötü niyetli görmedim bu bayanı belliki kardeş gibi buyumusler.yakin goruyor kuzenini ama ben mesela teyzem olmadığı sürece teyzemin oğlunun evinde kalamam.karisi yanlış anlarmi acaba diye rahat edemem.

Senin haftalarındayken sürekli ilaç içip uyudum açlıktan ölüyordum bir şey yiyemiyordum aşırı bulantım vardı. Değil ki eve gelen birisini ağırlamak, kocama bir bardak su getiremedim. Evime de kv bile kabul etmedim. Ne düşüncesiz insanlar var.

Çatlarsınız iki gün bir insanı idare etseniz.

Hamileyim nefes alamam, hamileyim yürüyemem, hamileyim fotosentez yapamıyorum :)
Ne alaka yahu. Bende hamileligin ilk 3 ayını çok zor geçimiş biri olarak bırakın eşinizin kuzenine , kendinize bile 1 barsak su alacak haliniz olmuyor. Sürekli mide bulantısı ve uyku hali. Evet o halde çatlarız 2 gün idare etmeye.

Bir kaç gün idare edin diye yorum yapan insanlara anlam vermedim. Yahu hamile haliyle idare etmek zorunda mi? Hamile olmasa bike idare etmek zorunda mi?
Hemde kalabilir miyim diye sormak bile yok , eşyalarını alıp gelecekmiş.
Anladigim kadarıyla birde çocuğunu da bırakarak geliyor.
Istememekle çok haklısınız.

Bir sefere mahsussa istenmese de idare edilebilinir ama bunu huy haline getirmesin. Zira o nezaketsizliğe sahip gibi. Önünü şimdiden almak lazım

Aman nolcak ya abartmayın bu kadar azıcık rahat olun ya , gelen gelsin kalan kalsın , uykun gelirse git yat bu kadar.

Mutsuzluktan mı besleniyoruz , hayatımıza adrenalin mi katmaya çalışıyoruz artık bilmiyorum nerden ne problem çıkaracağımızı şaşırmışız.

Gelen gelsin kalan kalsın ev sadece bana ait değil , eşim de istediği kişiyi davet edebilir. Davetsiz kalabilecek yakınlıktaki arkadaş akrabası da istediği zaman gelip kalabilir. Ha ben kimsenin önünde koşturup yemek su hazırlayacam diye kendimi paralamam. Karnı acıkan gider yemek yapar , yemek yiyen bulaşığını yıkar. İsteyen yatar isteyen kalkar.

Uyu aslında sen bence.Anladığım kadarıyla senden hizmet beklentisi yok.
Benim kuzenimin boşanma sürecine şahit olmuştum.O karar verme aşamasında nasıl perişan olduğunu,bir gün evvel parmakla gösterilen bir çiftken ,aniden düzeninin yerle bir oluşunu çok yakından gördüm.Böyle perişan bir insan kafasını evet bir süre dinlemek ister.O boşanmış zaten ama bir sorunu var demekki...
Demek sizi kendine yakın gördü.İyi niyetinizi suiistimal etmediği sürece kelimelere çokta takılmayın.Rahat olun.Bizde eşimin kuzenine gitmiştik.Eşiyle orada tanıştım ve çok iyi anlaştık.Sabah bana,deniiiz,orada patates olacak,soyarmısın,masaya da ne bulursan koy.Ben uyuyacağım daha dedi uyudu.Buldum yaptım,garipsemedim de.

Eşinizin kuzeni sizin de kuzeniniz sayılır. Zor zamanlar geçiriyor sanırım.birakin kalsın bikac gün.

Ne alakası var sizin hamileliğiniz rahat geçiyor olabilir ben hastanelik bile oldum bulantılar yüzünden serum yedim ... ve gerçekten çok halsizim...böyle olmasam sorun etmem zaten. abartmadığı sürece.
Benim hamileligim o kadar zor gectiki hastaneden cikamadim.Insan 9 ay boyunca yemek yapamazmi yapamadim o kadar zor gecti.Herkesin hamileligi bir degil bosverin.Davetsiz misafirede hizmet etmeyin.Uykunuz gelincede iyi degilim diyin gidin dinlenin .Kimseyi memnun etmek zorunda degilsiniz.Fazla muhattap olmayin, yuz bulursa surekli gelir.Kendi keyfine gore emrivaki yapan insana asla hamile halinizle hizmet etmeyin.

Belkide zor zamanlar geciriyor.
Erkek kuzenin eve yatiliya gelmesine asla katlanamam. Ama bayan yine oluru bar. Aslinda kiz kiza cokta guzrl vakit gecirebilir. Film, pasta borek yaparsiniz felan. Helede annengilden uzak bi sehre gelin gittiysem mesela ben, bulunmaz nimet oh bi arkdas derim.
Ayrica uykum var dediniz. Uyuyun sorun olmaz. En kotu ihtimal bozulur ve gider. Bunun neresi kotu? Zatn davetsiz misafirdi.

Ben olsam yatar uyurum, madem misafir gibi hissetmiyor kendini, kafasına göre gelip kalabiliyor.

Ne var bunda gelip kalmak istemisse belliki samimi biride rahat oldugundan sizinle rahatta konusabiliyor belkide esiyle kavga etti ne var gelip kalsa ya böyle yazilar okuyunca acaba kimseye gidip yatili kalmiyim artik diyorum evlendiniz tabi gelen giden kalan olacak akrabadir sonucta arayi acmamak lazim ..

Tamam kadin biraz densizmis ama iki gun misafir agirlayamayacak kadar tahammulsuz olmayalim yahu.

Yatcaksan git yat.. soyleme sekli filan iyi degil ama kalsin 2 gun gider.. gitmezse o zaman dusunursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…