• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kumar bağımlılığı ve çektiklerim, sonunda boşanıyorum

Bir barıştık bir ayrıldık. Yine ayrıldık. 15 gün önce cebinde yüklüydü yine tjk sı. yine ayri evlerdeyiz.Silerim diyor atlara bakıyor herhalde atı koşacak diye.Ama artık umrumda değil.Bana yaşattığı hiç bir şeyi unutmadım ki zaten.Yüreğimdeki bu kadar enkazla devam edemem ,sevgimi tüketti...

Kızlar kesinkes boşanıyorum.Evrakları yarın veriyorum.Sizi üzen insanlarla bence fazla zaman kaybetmeyin. Sürmüyorsa süründürmenin bir anlamı yok.Artık insan öyle bir noktaya geliyor ki o kişinin gölgesi bile ağır geliyor ...
cnm selam kotu seylermı oldu nıhayet karar vermıssın...Keske bu adamlar farklı olsaydı ama gercekler cok acı

Bir barıştık bir ayrıldık. Yine ayrıldık. 15 gün önce cebinde yüklüydü yine tjk sı. yine ayri evlerdeyiz.Silerim diyor atlara bakıyor herhalde atı koşacak diye.Ama artık umrumda değil.Bana yaşattığı hiç bir şeyi unutmadım ki zaten.Yüreğimdeki bu kadar enkazla devam edemem ,sevgimi tüketti...
Gercekten bır atı var mı idi yoksa senı oyalamak ıcın taktık mi??Öyle ınsanların at satın alsa ki para ayırıp alamaz ;3 gun durdurmaz satar atı......Cok ınandırıcı hıkaye yazarlar...Kendınden bıle suphe edersin..Para kısmı zaten cok yıpratıcı bır de ustune ınsan psıkolojısı ıle oynamaları yokmu..Kendılerını akıllı sanan zavallılar onlar..Mış gıbı yaparak karsıdakının eşinin;cocugunun hayatını da mahfedıyorlar..Cocugumu cok sevıyorum ama onun yemek parası ıle kumar oynamayı daha cok sevıyorum cumlesini kursalar daha durustce olurdu onlar için....Karıcıgım senı sevıyorum ama bana para getırmenı -kumarıma sponsor olmanı bın kat fazla sevıyorum ..Sen bunun ıcın varsın..:)))

Kızlar ben 14yıllık evli bir kadınım. Öncesinde de 3yıllık bir beraberlik söz+nişan 17yıl.2tane çocuğum var. Eşim uzman doktor ben öğretmen. Evliliğin ücüncü yılında ilk çocuğuma hamileyken aldatıldım. Mesaj gördüm hiçbir şey olmadı sadece mesajdı dedi. Bariz aşk yaşadılar. Sonra kızla da konuştum, bilgisayarda sekreter. Çocuğum babasız büyümesin dedim. Sonra biraz küfür, şiddeti de oldu tartışmalarımızda yıllarca. İçki ve sigarasını laf edince çok geriliyorum bana hiç kimse bir şey diyemez diye. Facebooktan mesajlar yazmıştı kadınlara 2.çocuğum 10aylıkken. Şifresini buldum girdim. Annemlere gittim. Sonra boşanacaktım her gün arayıp ağlamalar, arkadaşları arıyor. İçkiliyken yazmış farkında değilmiş. Kızım çok yalvardı bir daha bir şey olursa ayrıl ama babamız bırakma. beni diye. Affetmesemde içimden , çocuğum için kabul ettim. Sonra sosyal medya hesaplar kapatıldı. Zaten beni kıskanır. Bir yere fotoğraf koymamı, hesap açmam istemez. Fiziksel olarak herkes küçük göründüğümü, iki çocuk annesi olduğuma inanmadıklarını, çok güzel olduğumu söylerler. Ayrıca çok insancıl, uyumlu, hayat dolusun derler. Eşimin bi de at yarışı hastalığı var. Önceden az oynuyordu sonra iki yakın arkadaşıyla durumu daha da abartı. Onlar bundan daha iyi kazanıyor. Bi de at yarışı aldılar ortak. İçkiyi biraz azaltmış son zamanlarda yine güzelce içiyor. At yarışına devam. Borçlar yüzünden evimiz, arabamız, huzurumuz gitti. Bir tek benim arabam kaldı dedim kusura bakma bunu satmayacağım. Tedavi ol kabul etmiyor. Çocuklarıma çok düşkün onlar da babalarına ama bu evliliği sürdürmek için dişimi çok sıktım. Çok şans verdim ama bu insanın düzelmeye niyeti yok. İşinde çok başarılı, çok iyi biri derler. Diyorum sen iyi bir insansın ama iyi bir eş değilsin keşke hiç evlenmeseydin diye. Ben normal bir insan değilim biliyorum diyor. Asosyal bir yapısı var. Spora yönlendirmeye çalıştım, kitap okumaya... vb. Şimdi de gelmiş yanımda muhabbet etmeye, şirinlik yapmaya... Boşanmaya karar verdim.
Meslek sahibi maddi özgürlüğü olan bir kadınmışsın keske en basta bitirseymissin ayrıca bu kadar akıllı olup nasil sosyal medya açtırmadı olayına sizi kıskandığı icin olacağına kanaat getirip inandınız bence adam sizin onunla evli olduğu anlaşılmasın diye sosyal medyadan uzak tutmuş gibi cunku hep aldatmış neyse sonunda dgru kararı vermissiniz hayırlısı olsun

Meslek sahibi maddi özgürlüğü olan bir kadınmışsın keske en basta bitirseymissin ayrıca bu kadar akıllı olup nasil sosyal medya açtırmadı olayına sizi kıskandığı icin olacağına kanaat getirip inandınız bence adam sizin onunla evli olduğu anlaşılmasın diye sosyal medyadan uzak tutmuş gibi cunku hep aldatmış neyse sonunda dgru kararı vermissiniz hayırlısı olsun

Sosyal medya hesabımız vardı kendisi o hesabları kadınlara mesaj yazmak amacıyla kullanmıştı en son 6 yıl önce. Sonra kapatmıştık.Onun dışında açmamı istememesinin sebebi kisi kendinden bilir işi meselesi.Benim iç ahlakımın ne kadar yoğun olduğunu biliyor.Ama kendine guvenmedigi için ...

Atı var gerçekten .Foto çekiniyordu.Çocuklarımı iki kez götürmüştü hipodroma,benim findıklarım anne çok tatlı demişti.Ama bergiri bir koşamadı gitti hazır değilmiş.Şimdi de borçları için çok çabalıyor gece gündüz çalışıyor.Bize de destek madden artık.Ama güvenim yok .Evlilikte güven çok onemli.Yılların birikimi var içimde.Bu satten sonra ağzıyla kuş tutsa ne olur.6 ay olmazsa 1 yıl sonra beni mahvetecek ,travma yaşatacak bir şey yapar yine.Artık merhamet etmiyorum.Onun bana merhameti var mıydı da bu kadar çok şey yaşadım.Bu arada atı sattığımız evin borçları ödedikten sonra kalan paradan almıştı iki ortakla .

Tabi bana sonradan söylemişti.At aldığından haberim yoktu.
Inanın onun bir atı yoktur,,,Eğer varsa kumar bağımlısı değildir demektir,,Evden kalan parayla kumar oynayıp at aldım demiştir,,Her hangi bir atla resim çektirebilir,, Çocukları götürüp ikna etmek basit,,Atlar konuşamaz sonuçta,, Onun bir atı olduğuna inanıyorsanız Bu sıkıntı,,,Ki bence bunu araştırın ama tabii siz bilirsiniz, En azından gerçeği öğrenirseniz ki inşallah bir at vardır en azından acabalar olmaz,,Kendisi ve arkadaşları ile gerçeğe ulasamazsiniz,,,

Bir bağımlı etrafında paraya cevirebileceği hiç bir şey bırakmaz,, Cebinde nakit olmaz,kredi kartında limiti bulunmaz,evi,arabası varsa satar asla almamak üzere,,,Kısaca para edebilecek her şeyi tüketir ve bi şekilde maddi kaynak bulduğunda onu hemen tüketir,, Tabiki kumarla,,Ve buna engel olabilecek bisey yoktur,,Söz verebilir düzeldim der ama o an için de samimidir belki,,,Ama sözünü tutamayacağını bilir,,

Bu gün boşanma için iş yerine gittim.Nufus cüzdanı fotokopisini aldım.Sapsarı oldu ,gözlerinden yaşlar geldi.Sana çok çektirdim ama isteyerek yapmadım, seni çok seviyorum falan dedi.Ben iyi bir insanın ama biliyorum berbat bir kocaydım dedi.Simdiki aklım olsa seni üzmezdim..Ona da dedim o kadar şeyi unutmanın imkanı yok...

Kızlar bu gün mahkemeye veriyorum evrakları. Yılların birikimi var.Artık adamın yüzünü görmeye tahammülüm yok.

Kızlar slm son bir yılda eşimden ayrı yaşadığım dönemler oldu .Ama sonra birleştik.Boşanma davası açtım süt dökmüş kedi gibiydi ,çocuklara ilgi alakası, çocuklarımın ona düşkünlüğü yine birleştik.Ama içimde o kadar cok kırgınlık,kızgınlık var ki geçmiyor.Ve kendime bile itiraf etmeye korkuyorum ama sanırım artık kendisini sevmiyorum.Çocuklarım boynumu büküyor. Ne yapacağımı bilemiyorum.

Kızlar slm son bir yılda eşimden ayrı yaşadığım dönemler oldu .Ama sonra birleştik.Boşanma davası açtım süt dökmüş kedi gibiydi ,çocuklara ilgi alakası, çocuklarımın ona düşkünlüğü yine birleştik.Ama içimde o kadar cok kırgınlık,kızgınlık var ki geçmiyor.Ve kendime bile itiraf etmeye korkuyorum ama sanırım artık kendisini sevmiyorum.Çocuklarım boynumu büküyor. Ne yapacağımı bilemiyorum.

Herşeyi deyin de bahane olarak “çocuklarım” demeyin Allah aşkına

Cesur olun. Deyin ki:
“korkuyorum”
“tek başıma kalmak istemiyorum”
“kendi hayatımı kendi başıma idame ettirebileceğimden emin değilim”

Ama çocuklar demeyin. Kusacağım geliyor. Lütfen.

Allah her seyin hayırlısını versin lafinin karşılığı. Maalesef bazı insanlar değişemiyor. Ciddi tedavi ihtiyaçları oluyor. Eşiniz de bunlardan biri. Kişisel görüşüm çocuklarla birlikte onu terk etmeniz. Muhakkak geri dönüş isteyecektir. Tek şart koşun tedavi. Tedavi bitmeden de dönmeyin. Bu da işe yaramazsa yapılabilecek hiçbir şey kalmamış demektir. Size direkt boşan demek istemedim. Bu da denenebilir. Çünkü vazgeçerseniz çocuklar babalarını hastalar iyi bir doktorunu belki dünya aslında iyi bir insanı kaybedecek. Son bir mücadele ile de belki her şey tersine dönecek. Çok kararlı olmalısınız. Benim de doktor bi sevgilim vardı. Problemli olmak doğalarında mi var bilmiyorum. Onun da ciddi problemleri vardı. Çok mücadele ettim ama tedaviyi kabul etmeyince bıraktım. Siz evlisiniz son kozunuzu kullanabilirsiniz.

Kızlar ben 14yıllık evli bir kadınım. Öncesinde de 3yıllık bir beraberlik söz+nişan 17yıl.2tane çocuğum var. Eşim uzman doktor ben öğretmen. Evliliğin ücüncü yılında ilk çocuğuma hamileyken aldatıldım. Mesaj gördüm hiçbir şey olmadı sadece mesajdı dedi. Bariz aşk yaşadılar. Sonra kızla da konuştum, bilgisayarda sekreter. Çocuğum babasız büyümesin dedim. Sonra biraz küfür, şiddeti de oldu tartışmalarımızda yıllarca. İçki ve sigarasını laf edince çok geriliyorum bana hiç kimse bir şey diyemez diye. Facebooktan mesajlar yazmıştı kadınlara 2.çocuğum 10aylıkken. Şifresini buldum girdim. Annemlere gittim. Sonra boşanacaktım her gün arayıp ağlamalar, arkadaşları arıyor. İçkiliyken yazmış farkında değilmiş. Kızım çok yalvardı bir daha bir şey olursa ayrıl ama babamız bırakma. beni diye. Affetmesemde içimden , çocuğum için kabul ettim. Sonra sosyal medya hesaplar kapatıldı. Zaten beni kıskanır. Bir yere fotoğraf koymamı, hesap açmam istemez. Fiziksel olarak herkes küçük göründüğümü, iki çocuk annesi olduğuma inanmadıklarını, çok güzel olduğumu söylerler. Ayrıca çok insancıl, uyumlu, hayat dolusun derler. Eşimin bi de at yarışı hastalığı var. Önceden az oynuyordu sonra iki yakın arkadaşıyla durumu daha da abartı. Onlar bundan daha iyi kazanıyor. Bi de at yarışı aldılar ortak. İçkiyi biraz azaltmış son zamanlarda yine güzelce içiyor. At yarışına devam. Borçlar yüzünden evimiz, arabamız, huzurumuz gitti. Bir tek benim arabam kaldı dedim kusura bakma bunu satmayacağım. Tedavi ol kabul etmiyor. Çocuklarıma çok düşkün onlar da babalarına ama bu evliliği sürdürmek için dişimi çok sıktım. Çok şans verdim ama bu insanın düzelmeye niyeti yok. İşinde çok başarılı, çok iyi biri derler. Diyorum sen iyi bir insansın ama iyi bir eş değilsin keşke hiç evlenmeseydin diye. Ben normal bir insan değilim biliyorum diyor. Asosyal bir yapısı var. Spora yönlendirmeye çalıştım, kitap okumaya... vb. Şimdi de gelmiş yanımda muhabbet etmeye, şirinlik yapmaya... Boşanmaya karar verdim.
Bilmiyorum ne denir ki... Allah yardımcınız olsun...

Çocuklar 3-5 seneye belki üniversiteye gidecek ayrı hayat kuracaklar. Siz bu adamla yalnız kalacaksınız farkında mısınız?

Allah her seyin hayırlısını versin lafinin karşılığı. Maalesef bazı insanlar değişemiyor. Ciddi tedavi ihtiyaçları oluyor. Eşiniz de bunlardan biri. Kişisel görüşüm çocuklarla birlikte onu terk etmeniz. Muhakkak geri dönüş isteyecektir. Tek şart koşun tedavi. Tedavi bitmeden de dönmeyin. Bu da işe yaramazsa yapılabilecek hiçbir şey kalmamış demektir. Size direkt boşan demek istemedim. Bu da denenebilir. Çünkü vazgeçerseniz çocuklar babalarını hastalar iyi bir doktorunu belki dünya aslında iyi bir insanı kaybedecek. Son bir mücadele ile de belki her şey tersine dönecek. Çok kararlı olmalısınız. Benim de doktor bi sevgilim vardı. Problemli olmak doğalarında mi var bilmiyorum. Onun da ciddi problemleri vardı. Çok mücadele ettim ama tedaviyi kabul etmeyince bıraktım. Siz evlisiniz son kozunuzu kullanabilirsiniz.
Artık kumar oynamıyor. Sürekli çalışıyor,nöbet tutuyor,borçlarını ödüyor.Gecen hafta beş gün evde içki içti.Icki tekrar hayatımızda olsun istemiyorum içkin ile mutluluklar dilerim dedim bıraktı içmeyi.Ama yaşadıklarımı silemiyorum aldatılma,yıllarca alkol kullanımı,nadiren şiddet...Ama o kadar çok çektim ki içimdeki sevgi tükenmiş gibi.Geçen yıllarıma açıyorum .Ama çocuklarım o kadar güzel,o kadar mahdumlar ki babasız büyütmeye hakkım var mı acaba diyorum?Gerçekten doktorların çok büyük bir bölümü iyi insan,iyi hekim ama kötü eş.Ayrılmakla iyi yapmışsınız.

Back