- 19 Temmuz 2018
- 184
- 96
- 18
Ama ne yaparsak yapalım sonunda sabır kalmıyor. Allah yardımcınız olsun inşallah herşey gönlünüzce olur. Eşim benim kartımdan nakit avanslar çekmişti+özel okul paralarınıda benim kattan çekmiştik ama bu ayki asgarisi 8150,dönem borcu 20.000(2aydır borç ödenmediği için kart kullanıma da kapalı) .Karneleri doldururken Gmail açıktı baktım ki 5 tane kartı varmış bol bol nakit avans çekmiş onlardan da güzel bir borçlanmış. Bi de arabasını satarken dediki modelini yükseleceğim bi de yalanları da vardır. Tabi ben bunları görünce dedim ki yine borç batağındasın . Arabayı neden sattığın belli. Benim arabam onun adı aydı işlemlerle uğraşma diye kendi adıma aldım dedi. İki ay önce oldu bunlar. Dedim notere gidiyoruz üzerime alıyorum arabayı bir o kaldı çocuklarım ve benim için ihtiyacımız var. Aldım üstüme. Geçende diyor senin araban daha fazla yakıt yakıyor sat modeli yükselt az yakan birşey al kredi çekip. Dedim satmıyorum. Adıma olan kartın borcunu vermemiş 2aydır, banka bana kredi verecek. Bu seferde gözü onda ama kusura bakmasın . Şimdi de açmış sinema filmi karısı kendisini terk eden biri intahar etmiş. Süt dökmüş kedi gibi çocuklarımı da almış kucağına sarılmış ama ben zaten yapacağımı yaptım yeter artık bıktım.