• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kumar bağımlılığı ve çektiklerim, sonunda boşanıyorum

Ama ne yaparsak yapalım sonunda sabır kalmıyor. Allah yardımcınız olsun inşallah herşey gönlünüzce olur. Eşim benim kartımdan nakit avanslar çekmişti+özel okul paralarınıda benim kattan çekmiştik ama bu ayki asgarisi 8150,dönem borcu 20.000(2aydır borç ödenmediği için kart kullanıma da kapalı) .Karneleri doldururken Gmail açıktı baktım ki 5 tane kartı varmış bol bol nakit avans çekmiş onlardan da güzel bir borçlanmış. Bi de arabasını satarken dediki modelini yükseleceğim bi de yalanları da vardır. Tabi ben bunları görünce dedim ki yine borç batağındasın . Arabayı neden sattığın belli. Benim arabam onun adı aydı işlemlerle uğraşma diye kendi adıma aldım dedi. İki ay önce oldu bunlar. Dedim notere gidiyoruz üzerime alıyorum arabayı bir o kaldı çocuklarım ve benim için ihtiyacımız var. Aldım üstüme. Geçende diyor senin araban daha fazla yakıt yakıyor sat modeli yükselt az yakan birşey al kredi çekip. Dedim satmıyorum. Adıma olan kartın borcunu vermemiş 2aydır, banka bana kredi verecek. Bu seferde gözü onda ama kusura bakmasın . Şimdi de açmış sinema filmi karısı kendisini terk eden biri intahar etmiş. Süt dökmüş kedi gibi çocuklarımı da almış kucağına sarılmış ama ben zaten yapacağımı yaptım yeter artık bıktım.

İyi insan olması sorunları çözmüyor.Size hayatınıza,çocuklarınıza zarar veriyorsa ki veriyor kendinizi daha fazla yıpratmayın.Kendinizin kıymetini bilin o çocukların sizin gibi güçlü annelerine ihtiyacı var.
Kendimi güçlü hissediyorum çok şükür ailemde arkamda.Çocuklarıma üzülüyorum ayrılmamız hiç istemiyorlar ama üstesinden geleceğiz , inanıyorum.

Ama ne yaparsak yapalım sonunda sabır kalmıyor. Allah yardımcınız olsun inşallah herşey gönlünüzce olur. Eşim benim kartımdan nakit avanslar çekmişti+özel okul paralarınıda benim kattan çekmiştik ama bu ayki asgarisi 8150,dönem borcu 20.000(2aydır borç ödenmediği için kart kullanıma da kapalı) .Karneleri doldururken Gmail açıktı baktım ki 5 tane kartı varmış bol bol nakit avans çekmiş onlardan da güzel bir borçlanmış. Bi de arabasını satarken dediki modelini yükseleceğim bi de yalanları da vardır. Tabi ben bunları görünce dedim ki yine borç batağındasın . Arabayı neden sattığın belli. Benim arabam onun adı aydı işlemlerle uğraşma diye kendi adıma aldım dedi. İki ay önce oldu bunlar. Dedim notere gidiyoruz üzerime alıyorum arabayı bir o kaldı çocuklarım ve benim için ihtiyacımız var. Aldım üstüme. Geçende diyor senin araban daha fazla yakıt yakıyor sat modeli yükselt az yakan birşey al kredi çekip. Dedim satmıyorum. Adıma olan kartın borcunu vermemiş 2aydır, banka bana kredi verecek. Bu seferde gözü onda ama kusura bakmasın . Şimdi de açmış sinema filmi karısı kendisini terk eden biri intahar etmiş. Süt dökmüş kedi gibi çocuklarımı da almış kucağına sarılmış ama ben zaten yapacağımı yaptım yeter artık bıktım.
Bunlarin hepsini bende yasadim nakit avanaslar kart kullnamuyorum deyio venim kartımla haracamalar odememeler simdi bana da hala kredi vermiyoralr cunku o benim de gecmisimi pisletti

Bir cok insanin esi alkol aliyor bizimkiler niye sarhos olunca ona buna yazmiyor?
Neremizle ictigimiz onemli demek ki..
Keske bastan bu kadar taviz vermeseydiniz

Şuna bak doktor olmuş sekreterle aldatma, alkol, kumar... Kahvede akşama kadar boş boş oturan emmiler bile bundan daha vizyonludur. Keşkelerle hayat yürümez ama o ilk aldatmada bitirmeliydiniz.

Bir cok insanin esi alkol aliyor bizimkiler niye sarhos olunca ona buna yazmiyor?
Neremizle ictigimiz onemli demek ki..
Keske bastan bu kadar taviz vermeseydiniz
Alkol alsanda, sarhoş olsanda bu kadar mı bilincini yitirirsin yoo bahane.

Şuna bak doktor olmuş sekreterle aldatma, alkol, kumar... Kahvede akşama kadar boş boş oturan emmiler bile bundan daha vizyonludur. Keşkelerle hayat yürümez ama o ilk aldatmada bitirmeliydiniz.
Bitirmeliydim bencede ama olan oldu önüme bakacağım artık. İnsanın eşine güvenini kaybetmesi o kadar acı ki birşeylerin büyüsü bozuluyor. Kahvede oturan emmiler daha vizyonu...

Bunun yine kendisi gibi çok hastası olan uzman doktor arkadaşı daha da level atlamış. At kanalı açık, içki içiliyor her akşam, şiddet, küfür. Ve evliyken bir doktorla basbayağı deliler gibi aşk yaşamış. Eşi de çok güzel, çok tatlı bir kadın. Pırlanta gibi de iki çocuğu var. Yani o dıştan gördüğünüz muhteşem doktorların bir kısmı hiç okul okumamış insanların tırnağı bile etmiyorlar. Genelde bilgisayarda çalışan kızlar doktorlara çok kur yapıyorlar evli dahi olsa.Kariyer, para cezbediyor onları. Halbuki adamların niyeti evlenmek değil gönül eğlendirmek.

Evi terkettim olmadi küs kaldim olmadi... Avukata gittim biraz olir gibi oldu.. Günlerce Internette bununla ilgili makalaleler var onlari okutum okudum baskalarinin cocuklarinin rizkini yedigini falan soyledim. Hep bunlarla ilgili olaylar anlattim... 2 senemi aldi ama basardim.. birde bir akrabamiz idda yuzunden batinca tuuzu biberi oldu birakti ama cok zor zamanlar gecirdim. Psikologa goturebilir baska kafasini kurcalayacak seyler yapabilirsiniz. Biz genelde arkadaslarimizla takildik ve soz verdik telefon elimize almicaz diye. Maclari takip edemedigi icin oynamamaya basladi. Birde ben takip sistemi kurdum isyerine dedim oynadigin an gorurum dedim sana bisey demeden bosanirim dedim. Tabi yok oyle bir takip sistemi falan :)
bunları aynen ileticem arkadaşıma. çok teşekkürler :KK200:

Doktora sicak bakmiyorsa elinizden hicbirsey gelmiyorsa en dogru karari vermis olursunuz.

Benim esiminde idda bagimliligi vardi. Ben cözdüm ama cözene kadar cok yiprandim omrumden omur gitti cok agladim üzüldum cok sey koptu icimden. Cok zor surecler allah yardimciniz olsun...

Nasil basardiniz? Merak ettim

çok üzüldüm adınıza. böyle bir adam çekilmez ya.
aldatma var, şiddet var, psikolojik şiddet var, küfür var, alkol var, kumar var.. yani var oğlu var.
her biri boşanma sebebi tek tek.
boşanın da bari çocuklara nafaka diye aylığının bir kısmı helale yani çocuklarına gider. sizin de maaşınız size yeter.
ben düzeleceğini düşünmüyorum açıkçası. çünkü iş çok ciddi boyuta geçmiş at almaya kadar gitmiş yani.

Çarşambanın gelişi salıdan belli imiş.
Adamda insanlık yok, vicdan yok, dürüstlük yok, hiçbirşey yok kısaca sadece doktor o kadar...
Bir de kendi babamdan biliyorum çocukları ve sizi çok sevse ve kaybetme korkusu yaşasa az da olsa toparlar kendini.
Ama siz yine de evlatlarınız icin güçlü olun bu pisliği de kapıya koyun.
Boşansanız bile hala babaları görür yine onları.
Anlamıyorum kendi annem hem aldatılacak hem şiddet görecek ben derim boşa git ne hali varsa görsün. Benim anneme acımayana babam bile olsa acımam.
Bu saatten sonra sizin öküz sizin gibi fedakar bir es bulacak mi?
Kendi topuğuna sıktı.
Çok çok mutlu olun ve kararınızdan donmeyin. Hayat kısa. ...

çok üzüldüm adınıza. böyle bir adam çekilmez ya.
aldatma var, şiddet var, psikolojik şiddet var, küfür var, alkol var, kumar var.. yani var oğlu var.
her biri boşanma sebebi tek tek.
boşanın da bari çocuklara nafaka diye aylığının bir kısmı helale yani çocuklarına gider. sizin de maaşınız size yeter.
ben düzeleceğini düşünmüyorum açıkçası. çünkü iş çok ciddi boyuta geçmiş at almaya kadar gitmiş yani.
Ben ona güvenimi ve inancımı yitirdim zaten çok şans verdim, destek oldum. Olmayınca olmuyor.

Çarşambanın gelişi salıdan belli imiş.
Adamda insanlık yok, vicdan yok, dürüstlük yok, hiçbirşey yok kısaca sadece doktor o kadar...
Bir de kendi babamdan biliyorum çocukları ve sizi çok sevse ve kaybetme korkusu yaşasa az da olsa toparlar kendini.
Ama siz yine de evlatlarınız icin güçlü olun bu pisliği de kapıya koyun.
Boşansanız bile hala babaları görür yine onları.
Anlamıyorum kendi annem hem aldatılacak hem şiddet görecek ben derim boşa git ne hali varsa görsün. Benim anneme acımayana babam bile olsa acımam.
Bu saatten sonra sizin öküz sizin gibi fedakar bir es bulacak mi?
Kendi topuğuna sıktı.
Çok çok mutlu olun ve kararınızdan donmeyin. Hayat kısa. ...
Kararımdan dönmeye niyetim yok. Bu gün bankadan aradılar kısa süre sonra hukuki işlemlere geçilecek. Kredi çekemeyeceksiniz, maaşınız icra gelecek diye. Borçları halledeceğim. İnşallah herşey çok güzel olur.

Kararımdan dönmeye niyetim yok. Bu gün bankadan aradılar kısa süre sonra hukuki işlemlere geçilecek. Kredi çekemeyeceksiniz, maaşınız icra gelecek diye. Borçları halledeceğim. İnşallah herşey çok güzel olur.
Borç için mecbur arabayı satacağım gibi. Kimbilir daha ne kadar borcu vardır. Belki tefecilere bile bulaşmıştır.

Kızlar ben 14yıllık evli bir kadınım. Öncesinde de 3yıllık bir beraberlik söz+nişan 17yıl.2tane çocuğum var. Eşim uzman doktor ben öğretmen. Evliliğin ücüncü yılında ilk çocuğuma hamileyken aldatıldım. Mesaj gördüm hiçbir şey olmadı sadece mesajdı dedi. Bariz aşk yaşadılar. Sonra kızla da konuştum, bilgisayarda sekreter. Çocuğum babasız büyümesin dedim. Sonra biraz küfür, şiddeti de oldu tartışmalarımızda yıllarca. İçki ve sigarasını laf edince çok geriliyorum bana hiç kimse bir şey diyemez diye. Facebooktan mesajlar yazmıştı kadınlara 2.çocuğum 10aylıkken. Şifresini buldum girdim. Annemlere gittim. Sonra boşanacaktım her gün arayıp ağlamalar, arkadaşları arıyor. İçkiliyken yazmış farkında değilmiş. Kızım çok yalvardı bir daha bir şey olursa ayrıl ama babamız bırakma. beni diye. Affetmesemde içimden , çocuğum için kabul ettim. Sonra sosyal medya hesaplar kapatıldı. Zaten beni kıskanır. Bir yere fotoğraf koymamı, hesap açmam istemez. Fiziksel olarak herkes küçük göründüğümü, iki çocuk annesi olduğuma inanmadıklarını, çok güzel olduğumu söylerler. Ayrıca çok insancıl, uyumlu, hayat dolusun derler. Eşimin bi de at yarışı hastalığı var. Önceden az oynuyordu sonra iki yakın arkadaşıyla durumu daha da abartı. Onlar bundan daha iyi kazanıyor. Bi de at yarışı aldılar ortak. İçkiyi biraz azaltmış son zamanlarda yine güzelce içiyor. At yarışına devam. Borçlar yüzünden evimiz, arabamız, huzurumuz gitti. Bir tek benim arabam kaldı dedim kusura bakma bunu satmayacağım. Tedavi ol kabul etmiyor. Çocuklarıma çok düşkün onlar da babalarına ama bu evliliği sürdürmek için dişimi çok sıktım. Çok şans verdim ama bu insanın düzelmeye niyeti yok. İşinde çok başarılı, çok iyi biri derler. Diyorum sen iyi bir insansın ama iyi bir eş değilsin keşke hiç evlenmeseydin diye. Ben normal bir insan değilim biliyorum diyor. Asosyal bir yapısı var. Spora yönlendirmeye çalıştım, kitap okumaya... vb. Şimdi de gelmiş yanımda muhabbet etmeye, şirinlik yapmaya... Boşanmaya karar verdim.

Onca yıl boşuna heba etmişsiniz kendinizi.

Borç için mecbur arabayı satacağım gibi. Kimbilir daha ne kadar borcu vardır. Belki tefecilere bile bulaşmıştır.
Hakkında hayırlısı olsun.Lutfen altında imzanın olmadığı hicbir borcu üstüne alma,onun borçlarını kendin yapılandırma.Arkadasim eşi tedaviyi kabul etti psikiyatriste gidiyor diye borçların bir kısmını üstüne aldı.Adam oynamaya devam ediyormuş.Ayrilirsan kendimi öldürürüm diyen adam ,bir kredi daha çekmiyor diye karısına silah çekti.Lutfen kendini tehlikeye atacak birşey yapma

Hakkında hayırlısı olsun.Lutfen altında imzanın olmadığı hicbir borcu üstüne alma,onun borçlarını kendin yapılandırma.Arkadasim eşi tedaviyi kabul etti psikiyatriste gidiyor diye borçların bir kısmını üstüne aldı.Adam oynamaya devam ediyormuş.Ayrilirsan kendimi öldürürüm diyen adam ,bir kredi daha çekmiyor diye karısına silah çekti.Lutfen kendini tehlikeye atacak birşey yapma
Arkadaşın çok üzğ
Arkadaşına çok üzüldüm gerçekten şimdi ne yapıyor? Geçende dedim arabayı sattım psikiyatriye gittik destek oldum sonra yine oynayacak kendisine hiç inancım, güvenim yok. Ve bu kez onu kurtarmak için kredi mi çekeceğim? Resmen içimden geçenleri arkadaşın yaşamış. Allah yardımcısı olsun arkadaşının ve onungibilerin ve aklını kumara yiyenlerin

Back