Bak canım ben senin çocuklarının şuan olduğu konumdaydım üstelik benim babam senin kocan olacak mahkuktan çok daha düzgündü küfrederdi çok sinirlenince annemle tekme tokat birbirlerine girerlerdi biz hep araya girerdik bunlar haricinde bir sorunu yoktu öyle tehditler falan yoktu ve ne mi oldu tabii annem boşanma falan bilmediği ve yaşadıkları yerin kültüründe böyle bişey olmadığı için yaşayıp gittiler 30 senedir evliler.. Şimdi sizin çocuklarınızın yerinde olan ben dönüp baktığımda keşke 30 sene evvel boşansalardı en azından sorunsuz, sağlam bir psikolojiyle yaşardık diyorum hiçbir zaman iyi ki bunca soruna rağmen annem ve babam evliler demedim, diyen de olmaz yani anlıcağın boşanmak hayatın olağan akışında hatta çok sağlıklı bir eylemken,akşam eve gelince kafanı kesicem çocuklara şunu yapıcam bunu yapıcam polisi ara diyen bir psikopatla yaşamak hayatın akışına ters bir durum...ayrıca sen de pek sağlam değilsin psikolojik olarak haklısındır böyle bir mahlukla yaşamak kafa bırakmaz insanda bir an evvel bir çaresine bak ya da gazetelerin 3.sayfalarından kendine yer bakın şöyle işkenceli cinayet manzaralı olsun xd.