Eşimin küfürleri, şiddeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalnız ablacım adam zaten seni istemiyormuş ,sen hala çocuklarım için diyorsun . Seni ortada bırakıp gitmesini mi bekliyorsun . Boşa gitsin . Böyle biriyle ömür mü geçer . Kendine değer ver biraz ..

Ne kusuru var çok merak ettim anlayan varsa yazsın.Ettigi iğrenç küfürleri bile yazmışsınız ama onu yazamam diyorsunuz.
Adam açıkça söylemiş istemediğini zaten hareketleri sözleri de doğruluyor artık nasıl ayrılacağınızi nasıl yaşayacağınızı düşün.
Kimsen yoksa aile bakanlığından yardım al çalışmaya başla.

Boğazını kesip atıcam diyen bir manyaktan kacmayip kıskanıp üstüne ya atık atiyorsunuz pes😨 kiakancliktan önce hayatın tehlikede kaç kurtul.
Ben konu sahibinin eşini sevmediğine, eşinden kaçıp kurtulmak istediğine inanmıyorum.
Yoksa aman bana dokunmasında cehenneme direk olsun derdi.
Ama hala kıskançlık peşinde
Bu adam bir gün içinde bu küfürleri edecek seviyeye gelmemiştir mutlaka öncesi vardır.
Konu sahibi hala izlenen videoya dertlendiğine göre çok konuşulacak bir durum yok

evinin de senin de çocuklarının da ..... diye küfür etti.
Cocuklarim için ayrilamam falan diyemezsiniz değil mi sunlari yazdıktan sonra?
Aslında ayrılma heveslisi değilim ama ilgisiz sevgisiz bundna sonra soğuk bi ilişki olacaksa ben böyle yaşayamam
Ne ayrılma heveslisi yahu?Adam sizi öldürmekle tehdit ediyor ağzından les akiyor.Ne soğuk ilişkisi.
kızım anne gidiyo musun diye ağlayınca ona sarılınca dayanamadım ve üstümü değiştirdim.
Destek çıkacak aileniz yok mu?Çocukları bu herife bırakıp gidecek değilsiniz herhalde? Bu herif çocuklarınızının hayatını da mahveder biliyorsunuz değil mi?

Offf ins fakesindir bacım
O küfürlerin icinde büyüyen cocıklara da yazık
Yani böyle adamlara 2.bebe neden ya😒
Aile iliskilerinizin düzelme sansı yok mu?
İse girip calıssanız cocuklara anne falan baksa?
Sıgınma evi bile bu adamın yanında kalmaktan iyidir
Allah yardımcınız olsun😔

Bu kadar saygısız bir evlilik olsa ne olur olmasa ne olur.

Adam terbiyesiz ve siz de tuhafsınız.Kocanızı kızdırmak için ben de videolarımı yükleyeceğim demeyi kendinize nasıl yakıştırdınız..Çocukça tavırlar ve aşağılıkça sözler..Burdan benim midem bulandı..

Sizde boşanma isteği falan da görmedim.Adam sizi boşarsa die korkuosunuz resmen.Merak etmeyin bulmuş her türlü kahrını çeken birini ,bırakmaz asla.Barışırsınız yakında.Ama benden tavsiye madem ayrılmıcaksınız adamın telefonunu falan da kurcalamayın.Koca adamı hatalarını yüzüne vurarak düzeltemezsiniz,hata olduğunu düşünse yapmaz zaten.

Kusur büyük ihtimalle cinsellikle ilgilidir, seks hayatları nadir olmasına rağmen birlikte yaşıyorlar.
Boyle bir leşle sevısmemek kusur degıl ödül olmalı degıl mı ya, bu adamı insanın içi almaz.
Iyyy. Adam kendi cocuklarına soven bir oksijen israfı.
İnsallah benimle sevısmıyor kusuru bu demez.

İki cocuk yaptık dıyınce, mı acaba dedım. Kendinden duymak istedim kusuru sordum ama, henuz yanıt gelmedi
Öyle öyle zaten kusuruna rağmen 2 çocuk verdim bu adama anlamında söylüyor. 🤣🤣 Bu arkadaşının sorunu bana çok tanıdık geldiği için çok üzüldüm gülüp, gırgıra vurmam diyordum ama Ereksiyon veya belki de basit bir cinsel sorunu anlatılamıcak özel kusur olarak görüp, eve gelince kafanı kesicem demesini normal karşılıyor olması çok ilginç

" Anne gidiyor musun " cümlesi kulaklarımı çınlattı. Gerçekten içim sızladı.

6 yaşındaki çocuğunuzun yanında bunca küfür bunca şiddet çok fazla ama çok yazık ya. :KK43: Arkasından da bir çocuk daha

Kendinize gelin , yolunu bulun. O ortamdan kurtarın çocukları.

Terbiye , ahlak yoksunu , vicdansız , kötü kalpli o yanınızdaki şahıs.

Kusurdan kastı cinsel bi sorundur tahminimce ben öyle anladım yani
valla bu anlattiklarindan daha önemli daha mahrem olan cinsel bir sorun var mı ben bilmiyorum? küçuk çocukları kaçirip evde tecavuz edip mutfaga mi gömüyor bu adam? ki bence var öyle bi potansiyel..... konu sahibi için de küçük cinsel kusur böyle bişey herhalde

Son düzenleme:
Boyle bir leşle sevısmekmek kusur degıl ödül olmalı degıl mı ya, bu adamı insanın içi almaz.
Iyyy. Adam kendi cocuklarına soven bir oksijen israfı.
İnsallah benimle sevısmıyor kusuru bu demez.
Adam yaşayamadığı cinselliği kaba ve küfürbaz olarak dışa vuruyor. Asıl amaç burada kadını bundan sorumlu göstermek ve üste çıkmak.

BDV'de takıla insan psikolojisi üzerine uzmanlaşmaya başladım, okul gibi burası 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X