Eşimin küfürleri, şiddeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Din bilginiz sıfır sanırım kusura bakma ama boşanmanın karşısında hükmü kurallar vardır kardeşim keyfiye bosarsa eşin sen aşk bitti diye bosarsan arsi ala titrer ama dinimizde küfür anneye babaya hakaret ese hakarette boşanmak farzdır kuranı Kerim'de ayeti bile geçiyor sana bunları atcam oku belki dine bağlamayı bırakırsın.

Kadının hak hukuk tanimayip isyan etmesi dışında sudan sebeblerle erkek karısını dövemez nisa suresi 4/34

Nisa suresi
Bakara suresi talak suresi ve Tahrim süresine bakabilirsin kardeşim ondan sonra ne yaparsan yap ha bu arada erkek şaka yoluyla dahi olsa bosuyacam dese bile birinci bosol hakkı olmuştur eğer zaten 3 defa demisse siz Allah katında boşanmış insanlar sayiliyorsunuz bunuda belirteyim tek ciddi ve şaka kaldirmayan tek şey budur.
Bildiğin den değil zaten istediği cvp lar gelmeyince konu açanların bir çoğu böyle sıkışınca dine bağlıyor

Merhaba arkadaşlar. Ben yeni üye oldum foruma. Sizlerden akıl almaya ihtiyacım var. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Dün eşimin tabletini kurcalarken tiktok uygulamasına girdim. Ve keşfette sürekli dans eden kadın videoları gördüm. Keşfetin, ilgi alanına göre, izlediğin videolara göre şekillendiğini bildiğimden eşime telefon açıp sen kadınları mı izliyorsun dedim. Olay böyle başladı. Bana o. çocuğu dedi. O.nun çocuğu, a.... koy...mun çocuğu, şerefsizin çocuğu gibi kelimeler sarfetti. Akşam eve gelince seni dövücem dedi. Boğqzını kesip atıcam senin dedi. Babanı mı çağırıyorsun polisi mi arıyorsun ne yapıyorsan yap seni mahvedicem dedi. Ben de havlayan köpek ısırmaz dedim (tabii içimden) kimseye haber vermeden akşamı bekledim. Geldiğinde sakindi. Neyse balkona çıktım, bekledim gelir konuşuruz diye. Gelmedi yanıma. Girip çıktım tepki vermedi. En sonunda geç saatte konuşmaya başladık. O kadınları izleyip beni beğenmiyorsun dedim. Kadınca kıskançlıkla yastığı fırlattım konuşurken. O da sinirlendi yine, kudur dedi bana. Kudur deyince ben de dedim ki ben de video çekip paylaşıcam beni de izlesinler filan. Sonra bu böğürmeye başladı. Kül tabağını fırlattı. Küfürler etmeye başladı yeniden. Ben de tamam tamam falan demeye başladım her zamanki gibi. He bundan önce ben gidiyorum bu evden dedim üstümü giyindim çantamı taktım kızım anne gidiyo musun diye ağlayınca ona sarılınca dayanamadım ve üstümü değiştirdim. Bi kızım var 6 yaşında bi de oğlum 1,5 yaşında bu arada. Sonra kocam dışarı çıktı arabasına binip. Aradım nereye gidiyorsun dedim yine küfür etti. Eve gelmicek misin dedim evinin de senin de çocuklarının da ..... diye küfür etti. 15 dakka sonra geldi girerken pazartesi gidiyorsun bu evden dedi. Seni bu evde görmiycem. Attık seni gördüğüm zaman şeytan görmüş gibi olucam ben dedi. Salonda uyudu. Ben de kızım be oğlumla yatak odasında. Hızlı hızlı geçtim umarım anlayabiliyorumdur derdimi. Bu arada kızlar eşimin çok önemli bi kusuru var evliliğimizin ilk gününden beri. Ne olduğunu sormayın çok özel olduğu için yazamam. Belki anlayan anlamıştır. Ona rağmen ayrılmadım. 2 de çocuk doğurdum. Bu yaşadıklarımı hakettim mi sizce? Şimdi çekip gidicem ama çocuklar ne olacak? Çocuklarıma kral gibi bakarım ben diyor. Böyle bi insanla evlendiğim için çok ama çok pişmanım fakat kader diye de bişey var. Aslında ayrılma heveslisi değilim ama ilgisiz sevgisiz bundna sonra soğuk bi ilişki olacaksa ben böyle yaşayamam. Sizce ne yapmalıyım? Nolur kendi kızınızmışım gibi düşünün bana bi akıl verin! Yaşım 32. Dediğim gibi gitmek zor değil. Çocuklar olmasa 1 saniye bile durmam. Ama çocuklar var. Ne yapacağımı bilemiyorum. Hiç arkadaşım yok. Aile işikileirm iyi değil. Beni buralardan da vuruyor. Aslında konuşacak çok şey bar da nasıl anlatsam
Böyle adamları kıskanmayı nasıl başarıyorsunuz?
Ah o çocuklar var ya o çocuklar onlara üzüldüm..

Bildiğin den değil zaten istediği cvp lar gelmeyince konu açanların bir çoğu böyle sıkışınca dine bağlıyor
Ayrıca burda hoşuna gitmeyen yorumları şikayet etmeyi biliyor ama bu adamı polise verip boşayamiyor....sana yol gostermeye calışan insanları şikayet edip günahına girince arşı ala titremiyor da bu yaratiktan boşanip çocuklarini kurtarinca mı titriyor konu sahibi?

Bastada demiştim bizden sabret dememizi bekliyor ama yanlış yer kusura bakmasın bir kadın olarak ne kendime ne yakın cevreme nede uzaktaki hiç bir kadına dur demem boyle bir insan için ha kendi hatasiysa çoğu abartmaysa bişey diyemem artık

Ya şu kadın için bu "DÜNYAMDAN" tamı tamına 20 dk verdim ve gerçekten yardımcı olmak için üzerine birde laf yedik hanımdan o da yetmedi kısa süreli ban yedik 🤣🤣 sana sesleniyorum konu sahibi benim bu "Dünyamdan" yediğin süreyi talep ediyorum gereğini yap lütfen!! Kusura bakma ben tahsilatı bu "DÜNYADA" yapıyorum sonra çekler karşılıksız çıkıyor diğer dünyada hiç uğraşamam valla.. Sen kalk bu dünyadan diğer dünyaya git bir de ödemelerin yapılmasın yok öyle yavv... En temizi bu dünyada tahsil edip gitmek 🤣🤣

Helal olsun kardeşim ağzına sağlık yüreğine sağlık anlatmak istediğimi yazmışsın çokta güzel açıklamıssin üç sayfa gittim direk bu boşanmak değil bizden sabret lafını duymak istiyor dedim gerçekten öyle
Yani onu da duymak isteyebilir, sonra da çok sert mi yazdım diye biraz pişman da olmadım değil, herkesin kendi tercihi ama ben kişisel şartlarından, zaaflarından, isteklerinden ziyade bu kadar tehlikeli bir evlilikte boşanmamayı inanca dayama durumuna katlanamıyorum açıkçası. Her gün kaç kadın ölüyor bu ülkede, tavuk gibi acımadan kesiyorlar. Bunun dinle alakası yok. Erkek tahakkümünü arttırmak için, kadınları daha da fazla köleleştirmek için yine erkekler tarafından dayatılan, öğretilen şeylere dayandırılması, bunun da en çok kadınlar tarafından savunulması zoruma gidiyor. Dilerim konu sahibi içinde bulunduğu durumun farkına varır. Çocukları böyle bir evliliği izlemekten kurtulur

Ayrıca burda hoşuna gitmeyen yorumları şikayet etmeyi biliyor ama bu adamı polise verip boşayamiyor....sana yol gostermeye calışan insanları şikayet edip günahına girince arşı ala titremiyor da bu yaratiktan boşanip çocuklarini kurtarinca mı titriyor konu sahibi?
İşine gelmiyor cnm bilmedigindenmi bide çocukları da bosanmamak için kullanıyorlar ya daha bir sinir oluyorum öyle ortamda buyutecegime gider bulaşık yıkarım hiç mesleğim yoksa afedersiniz ama tuvalet yıkarım ama ne o cocuklara nede kendimi ayak altına atmam siginti gibi yaşamaktansa kuyruğum dik ölürüm

Tamam boşanmak dediginiz gibi dinimizde belki ama haramda değil. Rabbim izin vermiş haksızlık karşısında susanda dilsiz şeytandır yani hem kendine hem çocuklarına hem seni istemeyen birine eziyet...

Ahlakı bozuk karektersiz adamla evlenip,
Düzeltemezsin,
İyi huylu adam ile evlenmek gerekir
Bence yine de ayrılman iyi olacak gibi çocuklara iyi örnek olacak baba figürü yok ortada, yarın birde çocuklar da raydan çıkarsa işte buna hiç katlanılmaz, özellikle yaşlılıkta

sevgili kazen, durumun munferitliginden hareketle banlanan arkadaşın yorumu durum tespiti gibi olmamış mı? Yani sonuçta göze göz denmiş bence ama yine de siz bilirsiniz tabii :KK22: banlanmak istemiyorum, çok sıkiliyorum banlaninca , arkaşlarımı çok özlüyorum ama haksizlik görünce duramıyorum ben , ne yapayım:kızgın:canimin istediğini banlayamıyorum, yorum yapabiliyorum sadece:anne:

Birine cahil demek tespit değil terbiyesizliktir.

İnsanların yetileri veya bilgilerine göre sınıflandırmak doğru değildir. Burada bir haksızlık yok velevki kişi cahil, bu üslup ile kimseyi yeremezsiniz. Olay tespit değil üslup hatasıdır.

Yani onu da duymak isteyebilir, sonra da çok sert mi yazdım diye biraz pişman da olmadım değil, herkesin kendi tercihi ama ben kişisel şartlarından, zaaflarından, isteklerinden ziyade bu kadar tehlikeli bir evlilikte boşanmamayı inanca dayama durumuna katlanamıyorum açıkçası. Her gün kaç kadın ölüyor bu ülkede, tavuk gibi acımadan kesiyorlar. Bunun dinle alakası yok. Erkek tahakkümünü arttırmak için, kadınları daha da fazla köleleştirmek için yine erkekler tarafından dayatılan, öğretilen şeylere dayandırılması, bunun da en çok kadınlar tarafından savunulması zoruma gidiyor. Dilerim konu sahibi içinde bulunduğu durumun farkına varır. Çocukları böyle bir evliliği izlemekten kurtulur
Bu kadın bir kez daha kanıtladı böyleleri kocam değil mi severde döverde soverde diyen cinsten Allah akıl versin baya bir zamanımi çaldı resmen yazık gerçekten psikopat bir ilişki olan çocuklara oluyor yazık

Bosanmaktan baska caren yokk ne demek cocuklarına kufur etmek ve dıgerlerı boyle bı adamın yanunda cocuk yetıstırlmez arsızz resmen hem yapıo herseyı bıde uste cıkıyor. Keske durmak yerıne evet kızım gıdıyoruz deyıp cocuklarıda alıp cıksaydın

Merhaba arkadaşlar. Ben yeni üye oldum foruma. Sizlerden akıl almaya ihtiyacım var. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Dün eşimin tabletini kurcalarken tiktok uygulamasına girdim. Ve keşfette sürekli dans eden kadın videoları gördüm. Keşfetin, ilgi alanına göre, izlediğin videolara göre şekillendiğini bildiğimden eşime telefon açıp sen kadınları mı izliyorsun dedim. Olay böyle başladı. Bana o. çocuğu dedi. O.nun çocuğu, a.... koy...mun çocuğu, şerefsizin çocuğu gibi kelimeler sarfetti. Akşam eve gelince seni dövücem dedi. Boğqzını kesip atıcam senin dedi. Babanı mı çağırıyorsun polisi mi arıyorsun ne yapıyorsan yap seni mahvedicem dedi. Ben de havlayan köpek ısırmaz dedim (tabii içimden) kimseye haber vermeden akşamı bekledim. Geldiğinde sakindi. Neyse balkona çıktım, bekledim gelir konuşuruz diye. Gelmedi yanıma. Girip çıktım tepki vermedi. En sonunda geç saatte konuşmaya başladık. O kadınları izleyip beni beğenmiyorsun dedim. Kadınca kıskançlıkla yastığı fırlattım konuşurken. O da sinirlendi yine, kudur dedi bana. Kudur deyince ben de dedim ki ben de video çekip paylaşıcam beni de izlesinler filan. Sonra bu böğürmeye başladı. Kül tabağını fırlattı. Küfürler etmeye başladı yeniden. Ben de tamam tamam falan demeye başladım her zamanki gibi. He bundan önce ben gidiyorum bu evden dedim üstümü giyindim çantamı taktım kızım anne gidiyo musun diye ağlayınca ona sarılınca dayanamadım ve üstümü değiştirdim. Bi kızım var 6 yaşında bi de oğlum 1,5 yaşında bu arada. Sonra kocam dışarı çıktı arabasına binip. Aradım nereye gidiyorsun dedim yine küfür etti. Eve gelmicek misin dedim evinin de senin de çocuklarının da ..... diye küfür etti. 15 dakka sonra geldi girerken pazartesi gidiyorsun bu evden dedi. Seni bu evde görmiycem. Attık seni gördüğüm zaman şeytan görmüş gibi olucam ben dedi. Salonda uyudu. Ben de kızım be oğlumla yatak odasında. Hızlı hızlı geçtim umarım anlayabiliyorumdur derdimi. Bu arada kızlar eşimin çok önemli bi kusuru var evliliğimizin ilk gününden beri. Ne olduğunu sormayın çok özel olduğu için yazamam. Belki anlayan anlamıştır. Ona rağmen ayrılmadım. 2 de çocuk doğurdum. Bu yaşadıklarımı hakettim mi sizce? Şimdi çekip gidicem ama çocuklar ne olacak? Çocuklarıma kral gibi bakarım ben diyor. Böyle bi insanla evlendiğim için çok ama çok pişmanım fakat kader diye de bişey var. Aslında ayrılma heveslisi değilim ama ilgisiz sevgisiz bundna sonra soğuk bi ilişki olacaksa ben böyle yaşayamam. Sizce ne yapmalıyım? Nolur kendi kızınızmışım gibi düşünün bana bi akıl verin! Yaşım 32. Dediğim gibi gitmek zor değil. Çocuklar olmasa 1 saniye bile durmam. Ama çocuklar var. Ne yapacağımı bilemiyorum. Hiç arkadaşım yok. Aile işikileirm iyi değil. Beni buralardan da vuruyor. Aslında konuşacak çok şey bar da nasıl anlatsam
Çocukların da büyüdüğünde tıpkı senin gibi "berbat bir ailem, bencil pislik bir babam, korkak ezik bizi korumayan bir annem vardı" diyecekler.

Ben diğer dünyamı da düşünüyorum. Boşanmayı öyle basit birşeymiş gibi lanse etmeyin. Allah’ın en sevmediği helal boşanmaktır. Arşı ala titrer bir çift boşandığı zaman.
Cahilliğine dini alet etme bari.
Çok şey yazarım da boşuna banlanmak istemiyorum.

Eşinizin o bahsettiğiniz özel kusurdan daha çok önemli bir kusuru olduğunu anlamış bulunmaktaydım , öncelikle eşiniz çok saygısız bir insan eşine nasıl küfür eder nasıl hem fiziksel hemde duygusal şiddet uygular. Ve siz buna rağmen nasıl hala evlisiniz? Eşinizin söylediği küfürlere bakılırsa bu ilk küfürleri değil sizi resmen piskolojik şiddete maruz bırakıyor. Çocuklarınızı mahkeme yolu ile alabilirsiniz ondan ne koca nede baba olur , ve bir an önce boşanmanızı tavsiye ederim. Mesleğiniz var ise o işi yapmanızı yoksa iskurdan herhangi bir işte çalışmanızı tavsiye ederim. Böyle hayat yaşanmaz çünkü

Ay ben çok üzüldüm yaa 🥺 Allah Hidayet versin. Senin için doğrusu neyse Allah sana o gücü versin. Boşanman hayırlıysa umarım öyle olur. Ve böyle pislik heriflerin soyu kurusun. 😡😡

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X