eşimin komşunun küçük kızının tuhaf hareketlerine müsade etmesi

Çocuk normal de olsa, problemi de olsa, eşinize platonik aşık da olsa çocuktur. Sorun eşinizde. Hiçbir şekilde böyle bir yakınlaşmaya izin vermemeli. Tabi çocuğun ailesi ve sizin de.... o daha çocuk, ama eşiniz değil. Bunca çocuk tacizinin, tecavüzünün olduğu bir ülkede masumiyet arayamam.
bana da masum gelmiyor eşimden soğudum onunla konuşmak gelmiyor içimden bundan sonra ne yapmam lazım onu bilmiyorum

YA BI SÖYLESENE YAHU COCUK KAC YASINDA KAC YASINDA BE KADIN :KK70: canım vala sinir basti bi yaşını yaz artik onca soran olmuş :)) Orphan filmi geldi aklima bak tüylerim tiken tiken. Yasina gore yorum yapicam bazi kizlarda erken uyarilma aydinlanma oluo. Özellikle zekasi biraz kit olanlar bu islere daha meyilli oluo. Erkeklerin salak sevmesi ordan gelio.

Hemen engel olmalisiniz annesi olacak kadini uyandirin cocuk baska bir erkege de yapar ve o kisi cocuga tecavuz edebilir. Evinize almayin cocugu ve annesini kesin bir dille uyarin cok sevdigim yok iyi arkadasim falan dinlemeyin! Sokakta oynayan çocuğu kaciran sapiklar etrafta kol gezerken boyle sırnaşan cocuga ne yapmazlar.

Esinize gelince eve almadiginizda size bunu neden yaptığınızı sorarsa anlatin ve eger eve gelmesini isterse de suphelerinizde hakli oldugunzu gorursunuz.

inanmayan okumasın lütfen işim gücüm yok niye bunları yaziyim canımı aşırı sıkan ve yakınlarıma söyleyemeyeceğim çirkin bi durum diye belki anlayışlı akıllı biri çıkar da bi şey der diye yazdım okumayın inanmıyorsanız
Okurken sizle aynı düşünceler benimde aklımdan geçti.

YA BI SÖYLESENE YAHU COCUK KAC YASINDA KAC YASINDA BE KADIN :KK70: canım vala sinir basti bi yaşını yaz artik onca soran olmuş :)) Orphan filmi geldi aklima bak tüylerim tiken tiken. Yasina gore yorum yapicam bazi kizlarda erken uyarilma aydinlanma oluo. Özellikle zekasi biraz kit olanlar bu islere daha meyilli oluo. Erkeklerin salak sevmesi ordan gelio.

yeni üye oldum biraz karışık geldi ve çocuk pek ilgilendirmiyor beni asıl odaklandigim başka da neyse 10 yaşında sanırım net bilmiyorum

inanmayan okumasın lütfen işim gücüm yok niye bunları yaziyim canımı aşırı sıkan ve yakınlarıma söyleyemeyeceğim çirkin bi durum diye belki anlayışlı akıllı biri çıkar da bi şey der diye yazdım okumayın inanmıyorsanız
Sizi kızdırmak için yazmadım sadece aklımdan geçti okurken onu belirttim ama şu da geçti bu hayatta neler neler oluyor neler duyuyoruz hiç bir şeye imkansız ya da kesin yalan diyemeyiz tabiki inşallah sandığınız gibi degildir ama herşey olabilir malesf

Çocuk kaç yaşında?
Eşinizle alakalı böyle bir konuda milyonda bir şüpheniz varsa o evde durmanız çok felaket. Bir çocuktan bahsediyoruz. Bir yetişkinden değil.

yeni üye oldum biraz karışık geldi ve çocuk pek ilgilendirmiyor beni asıl odaklandigim başka da neyse 10 yaşında sanırım net bilmiyorum

Tamam iyi gidiosun. 10 yasindaysa gayeeet bile isteye bilincli yapiodur. Ben ilk orgazm oldugumda 6 yasindaydim. 7 yasinda siniftaki oglanlara popomu elletiodum baya hosuma gidiodu. Simdi yaptigi hareketlere bi tane somur örnek ver sakin ol anlamioruz çünkü. Düşündüğün gibi degildir belki adamin gunahini aliosundur.

bi baba abi sevgisi diyemeyeceğimiz anlatmaktan rahatsız olduğum bi sevgiliye yapılacak hareketler diyim size normal çocuklardaki çocuksu saflık olur ya bu öyle değil ilk kez karşılaşıyorum böyle bi çocukla ben de endişeleniyorum art niyetli biri kesin o kıza zarar verir

Bence cocuk annesiyle babasini o sekilde gordu. Ya da internete erisimi varsa uygunsuz seyler izlemis olabilir. Cocuk yani ne bilsin dogru olmadigini .

Esiniz de umarim dusundugunuz gibi degildir diyecegim ama normal de degil.

Yani evli ve kiz evlada sahip olan bir adamin empati yapmasi ve o hareketlere o kizin iyiligi icin izin vermemesi gerekiyor.. Ama uyardiginiz halde devam ediyor.

Ben sizin yerinizde olsam esimin internet gecmisini kontrol ederim.

Bir çok çocuk yüzü oksamayi sarılmayı opmeyi sever. Minicik kız nasıl anlatamayacaginiz hareket yapacak insanlar burda sevismesini tarif ediyor.
Evet esiniz ve siz pedofili olabilirsiniz ama minik melekte suc yok.
Esiniz izin verdigi için siz küçücük kızı kiskanip ay agzima alamayacagim hareketler yapıyor ayol deyip iftara attiginiz için

Son düzenleme:
Eşinize pedofili olduğunu ima ettiniz ve o da sessiz mi kaldı? Eğer şüpheniz doğruysa evden atıp boşamanız lazım, ama değilse de böyle bir ithamda bulunduğunuz için eşinizin sizi boşaması lazım.
Çok ciddi bir konu bu, çocuğun ailesine haber verin ve LÜTFEN KİMSENİN ÇOCUĞUNU EVİNİZE ALMAYIN !

Eşiniz ulu orta mı yapacak? Çocuk olduğu için belki kalbini kırmak istemiyor. Çocuğun fazla yakınlaştığını bile bile elalemin evine gönderen aile sorunlu. Ve siz apaçık adama pedofili muamelesi yapıyorsunuz. Öyle sinirim geçmez bilmem ne demekle olmaz emin olun adamda böyle bir eğilim var mı yok mu burdan yazdıklarınız sadece kıskançlık gibi okunuyor.

X