- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
-
- Konu Sahibi Dilara55333
Normal sorması pek mümkün olmaz bence bu durumun. Rahatsız olur illaki eşiniz.Yorumunuz için teşekkür ederim eşime karşı kredim sınırlı zaten nitelik yazdım tramva yaşadım korkularım var çocukluktan gelen.
O nedenle bu konuda kavga ederek değil de normal sormayı düşünüyorum
Yoo aynen böyle yazdın sende dışarıda çalışmaktan pek yoruldun galiba
Yazdığını hatırlamayacak kadar hemde...
Bak aynen bunu yazdın
konuyu açan hanım belli ki çalışmayan ev hanımı bir kişi o yüzden 11 dakika gibi gayet normal bir konuşmayı bile büyütmüş kafasında 50 tane tilki geziyor..
bu yüzden genç kızlar çalışın, mesleğiniz olsun yoksa böyle kocanın telefon konuşmalarından 40 anlam çıkarmaya kalkarsınız.
Takintisi varsa aksam gelince o telefona bakar, izler gorur.dedikodu olmayan iş yeri var mı ama öyle kocam şu kadar dakika kimle konuştu diye sarmaz kimse ona eminim
kimse kimseyi kandırmıyor durum bu.. evde oturmak insanı yorar hele de şu dönemde
ben “bazı” çalışan kadınların yine kadınlar tarafından toplum baskısına maruz kaldıkları için çalışmak zorunda hissettiklerini, çalıştıklarını aslında imkanı olsa çalışmayacağını düşünüyorum. bunu da şuradan çıkarıyorum; sürekli çalışmalarıyla övünüp, karşıdakinin her sorununu çalışmamasına bağlıyorlar. Çalışmakla var olabiliyorlar. Kendilerini öyle bir şey sanıyorlar. Çalışınca saygıdeğer hissediyorlar. Şuanda çalışıyorum. Çalışmadığım uzunca bir zaman oldu. Benim ben olmam da fark yok. Eşimin tavrı değişmedi.. yerine göre çalışmak, kendi özgür alanın olması çok güzel. Ama modern kölelik güzellemesi yapmaya, çalışmayanı ezmeye gerek yok.
Takintisi varsa aksam gelince o telefona bakar, izler gorur.
Takintisi yoksa bile bakabilir.
Bu forumda kocalarini yakalayan kadinlarin hepsi calismayan mi? Herhalde öyle saniyorsun. Şu donemde evde oturmak neden yoruyor onu anlamadim. Tam tersine virus var daha rahat.
Yazilanlar konusulanlar dumduz algilanmaz. Okursun anlamina bakarsin. Illa bir sey demek icin o şeyin yazilmasi , soylenmesi gerekmiyor. Ima diye bir sey var Ben alinganlik yapmadim dogru gelmeyen bir seye yazmak alinganlik degil. Bu forum o sebeple varkimse kimseye öyle demiyor ki sen alınganlık gösterdin nerede parazit demişim
çalışmamak evde oturmak insanı yorar bu da kocaya sarmasına sebep olur bundan başka anlamlar çıkarmak senin meselen :)
Hayatlarina normal sartlarda devam etmedikleri, ailelerini bile goremedikleri, her an tetikte olduklari , yazi,bayrami bile yasayamadiklari , dert ustune birde bu hastalik illeti bindiği icin olabilir mi misal?virüs olduğu için yorar işte.. niye karantina da millet antidepresana başladı o zaman?
oh rahat diyip yatarlardı.
Herkese yazdım size de yazayımGeçmiş konulara baktım da hep bir dedektiflik...iki yil önce bile kızın teki 'abi' ile başlayan mesaj attı diye sinirlenip eşyaları kirip evi terketmeye yeltenen bir insansınız.
Bu kadar didiklemek, bu kadar kıskançlık falan tamamen özgüven eksikliğinden. Asla sevgiyle, yoğun duygularla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Ne güzel ogretmensiniz,geliriniz var. Aylık 2 seanstan toplam 300-400 TL bir masrafla bir terapiste gidin bence (doktorsitesi sitesinden bulunduğunuz şehirden , kalbinizin ısındığı birini seçebilirsiniz) . Gerçekten bunca kıskançlık hem size zarar,hem evliliğinize zarar.
Ve son olarak 11 dakika ne ki? Benim gözümde on saniyeden farksız. Adam hatırlamaz bile iki ay önce ne konustugunu
ben “bazı” çalışan kadınların yine kadınlar tarafından toplum baskısına maruz kaldıkları için çalışmak zorunda hissettiklerini, çalıştıklarını aslında imkanı olsa çalışmayacağını düşünüyorum. bunu da şuradan çıkarıyorum; sürekli çalışmalarıyla övünüp, karşıdakinin her sorununu çalışmamasına bağlıyorlar. Çalışmakla var olabiliyorlar. Kendilerini öyle bir şey sanıyorlar. Çalışınca saygıdeğer hissediyorlar. Şuanda çalışıyorum. Çalışmadığım uzunca bir zaman oldu. Benim ben olmam da fark yok. Eşimin tavrı değişmedi.. yerine göre çalışmak, kendi özgür alanın olması çok güzel. Ama modern kölelik güzellemesi yapmaya, çalışmayanı ezmeye gerek yok.
Yazilanlar konusulanlar dumduz algilanmaz. Okursun anlamina bakarsin. Illa bir sey demek icin o şeyin yazilmasi , soylenmesi gerekmiyor. Ima diye bir sey var Ben alinganlik yapmadim dogru gelmeyen bir seye yazmak alinganlik degil. Bu forum o sebeple var
Aldatilirsaniz anlayacak vaktınız yok mu yani bunu mu çıkarmak lazim ?
Ama bir ton calisan ve yakalayan kadin var onu diyorum 10 dakikadir.
K kalplerbirsedunyaguzel bence bu hanımefendi çok güzel yazmış oku istersen.. Belki de çalışmayana özenen sensindir.
Sadece ne konuştunz ki merak ettim diyecektim ama şuan sormasam mi acaba diye düşünüyorumEşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme diye bir deyim vardır. Aklında yokken böyle sorgularla aklına sokmanız mümkün gizlice gözlemleyin 11 dk çalışırken çok değil. Bende hep erkeklerle çalıştım ve daha uzun aradığım oldu hatta bazen iş saati dışında yetişmeyen iş için vs
Olursa da içimde tutamam galiba ama sabah değil de bir sohbet esnasında sormayı düşündm öylesineNormal sorması pek mümkün olmaz bence bu durumun. Rahatsız olur illaki eşiniz.
Sen gittin galiba ama pek işe yaramışa benzemiyor.
benim para için çalışmaya ihtiyacım yok şükür ki birikimim var yani öyle özeneceğim bir durum yok ama sana iyi bir psikolog tavsiye edebilirim.
Galiba.Abartıyorsun