Eşimin Kız iş arkadaşıyla telde konuşmasi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence siler onun yerinde kim olsa belki de ama kavga etmeyeceğim sadece ne konuştunuz diyeceğim konuşmanın içeriğini merak ettin diyeceğim

Travmanız olduğunu bilmiyordum, üzüldüm. Bende sizi suçlamak için yazmadım zaten, sadece eşinize çok baskı yaptığınızdan bahsettim. Aslında dolaylı yoldan kendinize baskı uyguladığınızı anlatmak istedim. Genel olarak arkadaşların çoğu bir problem olarak görmemiş, bence de değildir. Yani aldatma gibi bir olayı olsa illaki kısa kısa konuşma dökümleri görürdünüz,birşeyler hissederdiniz. Bence eşiniz sizi çok seviyor, aldığı kredi kartıyla size sürpriz hediye almasından belli. Yine rahat edemem diyorsanız sakin bir şekilde ne konuştuklarını sorabilirsiniz, eşinizin tersleyeceğini zannetmiyorum.

Bence siler onun yerinde kim olsa belki de ama kavga etmeyeceğim sadece ne konuştunuz diyeceğim konuşmanın içeriğini merak ettin diyeceğim
Kavga edilecek sebebiniz yoksa adamı niye didikliyorsunuz her konuşmasını size anlatmak rapor vermem zorunda mı. Ben eşinizin yerinde olsam hapse düşmüş gibi daralırım nefret ederim bana böyle hissettirenden

O zaman bu konuları aşıp öyle evleneceksiniz. Herkesin travmaları var ama çözümü de var.

Çalışmayan kadınları bu kadar aşağılamanın hiçbir anlamı yok.. Gerçekten size çok ama çok şaşırdım Birincisi benim mesleğim var öğretmenim Ama şu anda çocuğun olduğu için çalışmıyorum yani ben şimdi bir konuşmayı çalışmadığım için mı yapıyorum? çalışmayan kadınlara aşağılamak için yazdıysanız sızı bir öğretmen olarak size kınadım

Arkadas benmi cok rahatim yoksa sizmi cok pimpiriklisiniz anlamadim
Bi kere esin tlfnu karistirma olayi nedir? onuda gectim is arkadasidir konusur ne var ki bunda.
Ben Yukardaki erkek komsumla, yonetici oldugu icin konustugum zaman esim bana ne demesi gerek yani.
Ne esim benim tlfnumu karistirir nede ben onun.

, Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim bir arkadaşın da yazdığı gibi Keşke tramvaları halledip Öyle evlenseydim belkide daha mutlu olurduk bilemiyorum

Endişelerinizi anlıyorum, ailesinde aldatma olayı geçmiş biri olarak benim de güven sorunlarım vardı. Fakat bir psikolog dinledim her ilişkiye başlangıçta bir riske girmeyi göze alıyoruz. Eğer bahsettiğiniz gibi düzenli bir konuşma değilse cidden takmayın. Sevgilim de yeei geliyor 1 saat iş ile alakalı telefon görüşmesi yapıyor. Bu kuruntularla kendinizi bitirirsiniz.

Kavga edilecek sebebiniz yoksa adamı niye didikliyorsunuz her konuşmasını size anlatmak rapor vermem zorunda mı. Ben eşinizin yerinde olsam hapse düşmüş gibi daralırım nefret ederim bana böyle hissettirenden

Bılmem belkı oda nefret ediyordur.
Ben sadece merak ettim ne konusmus dıye

Bız 7 yıldır evliyız maalesef 2-3 yıl bende bıtırdım kendımı
Suan da oyle degılım

Aslında karıstrımak degıldı
Konusmaya gelınce
Sadece merak etmiştim ne konuştular diye Yoksa öyle kızma falan yok

Aslında karıstrımak degıldı
Konusmaya gelınce
Sadece merak etmiştim ne konuştular diye Yoksa öyle kızma falan yok
Anladim
Ben mesela sahit olsam boyle bir olaya ornek vericem
Hayirdir zeynep ablaylami konusuyodun ne diyomus bi sorun mu var derim
Ydirek o kisiden bahsederek sorarim ama yok dolayli yoldan diyosan ki tarzim degil zeynep ablayi ruyamda gordum nasil iyimi selamimi soyle derim oda konuyu acar acmazsada hic gorusmuyonuzmu isyerindz konusmuyonuzmu coluk cocuk nasillarmis falan derim

aşağılama değil hakikat.. çalışmayan kadınlar bütün gün evde durmaktan kafalarında bir sürü şey kuruyorlar işte net örneği bu konu. insan kendine pek çok meşgale bulabilir. çocuk bahane değil. kınamanızla filan da ilgilenmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…