• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kazık kadar olmuş yeğenlerini çok sevmesi

Benim babam da aynı böyleydi. Yeğenlerine aşırı düşkündü. Bizim o zamanlar maddi durumumuz iyi değildi. Bize hiçbir şey almazdı ama yeğenlerini parasız bırakmazdı. Annem çok sabretti. Aradan yıllar geçti şimdi hepimiz evlendik. Ve o yeğenler babamı ne ararlar ne de sorarlar!!! Şimdi anlıyor yaptığı hatayı Oh babama çok iyi oldu.!! Sabredin birgün kazık yer merak etmeyin 🌹
En azından sizinki anlamış. Bizim babamız halen daha aynı.

adam daha ne desin bilemedim. onlar hakkinda olumsuz konusmayin demiş, yigenlerine saygi duyulsun istemis, belli ki kendisi onlardan memnun ki 25 yas ustu adamlarla.guzel bir diyalogu var. su durumda size saygi duymaktan baska ne dusuyor acaba. yani adam.cizgiyi çekmiş, otesine gecmek icin zorluyorsunuz. rahat birakin adamin yigenleriyle iliskisini. azicik yerinizi bilin.
Olayların bir kısmını diğer üyelere cevap olarak yazmıştım okumanızı tavsiye ederim . Benim dile getirdiğim şey amca olarak değer görmemesi ve eşimin buna rağmen hala yalakalanması . Evet yerimi biliyorum 20 yıllık eşiyim , hastayken baktım , parasız kalınca çalıştım . Keşke onlarda yerini bilseler ya da eşim bilse ...
O çocuklarda , benim iyi olduğum kadar iyi olsaydı bana ve aileme karşı böyle olmazdı .

Bende de var bi tane . Yalnız biz yeni evliyiz .Yiğen de on yaşında . Gerçi bizim ki sevmiyor tabiri caizse ağzının içinde yaşatacak yakında. Yiğen yüzünden azar yemişliğimde çoktur. Ben hamileyim insanın zoruna gidiyor ya şimdiden düşünmeye başladım . Benim evladımla yiğenini eş değer tutarsa o zaman nasıl tahammül edecm. Zorluk yaşamışlarsa yaşamışlar .Bide çocuğuna vuruyor onlar için Allah ıslah etsin . Ha ayrıca kocanız onların babası değil bi kendine gelsin.
Artık sinirlenip ağzımdan kötü laflar çıkacak diye çok korkuyorum . İşler dönülemez bir hale gelsin istemiyorum fakat ben de bir insanım . Eşim bu çocuklar küçükken de böyleydi . Büyüyünce ya da bizim çocuklarımı olunca farklı olur dedim ama o kadar da büyük bir fark olmadı . Elbette önceliğinin kızım ve oğlum olduğuna inanamıyorum fakat bu tek taraflı bir sevgi . Ne eşimi ne de beni sevdiklerine asla inanmıyorum .

Aynısı birebir bizde de oldu.
Bize alinmadi onlara alındı en iyileri.
Şimdi bayramlasmaya bile girmiyorlar.
Evlerine gitse hoşgeldin demiyor yanlarında bile oturmuyorlar.
Ohh benim babama da iyi oldu.
Eşimin durumu da böyle , evlerine çağırmazlar sadece lafta onların yeğenlikleri 😒 ama eşim hala onlardan taraf maalesef , ne zaman gözü açılacak bilmiyorum .

Olayın nasıl başladığını yorumlarda bir üyeye anlattım . Olay benim onlara durup dururken kötülemem değil . Bu çocuklar evli , aileden ayrı bir yerde oturuyorlar . Amcaları maddi manevi destek olmasına rağmen biri düğününde beni ve çocuklarımı güya annesi istemediği için istemedi . Ona bakarsanız annesi bunca yıl evime gelmesini de istemiyordu . O zaman sözünü dinlemedi de şimdi mi dinleyeceği tuttu . - onca olay var ama artık benim için en büyüğü bu olduğu için bunu yazıyorum .- Diyemez miydi “ Anne bu adamın ben yıllarca desteğini gördüm . Karısı bir ker bile bize kötü davranmadı . Bir kere bile önümüze kavganızı getirmedi “ . Diyemez miydi ? , keza diğeri kaç yıldır aynı şehirdeyiz bir kere amcasını iftara ya da oturmaya çağırmadı . Daha ne diyeyim

Bakın çocuklari sevmeyebilirisiniz,nefret de edebilirsiniz,ama eşiniz seviyor işte,o konuda yapacak bir seyiniz yok.Olaylar sizi etkilediği kadar etkilememiş demekki adamı.
Birakin sevsin yahu bosverin onların aralarindaki ilişkiyi.Siz evliliginize odaklanin, yeğenler hakkında da eşinizle tek kelime konuşmayın.

Asıl adam yerini bilecek . Yiğen için evlada tokat atmak nedir
Kızım sert sözler sarfetti lakin karşılığı sakinlik ya da ortamı terk etmek olmalıydı . Nasıl sakin kalsın? Diyenler olursa diye yazıyorum . Bal gibi olmalıydı . Yeğenleri yanında bacılarının dedikodusunu argo bir şekilde yaparken sakin kalıp gülen adam , her türlü sakin kalmalıydı bana ve kızıma karşı haksız mıyım ?

yeğenlerinin yaptığı bir sürü terbiyesizlik olmasına rağmen hala yalakalık yapıyor anlamıyorum . Diğer iki yeğenine karşı tutumu gayet normalken bunlara bu kadar tuhaf olması artık sabrımı taşırıyor fakat onların istediği de sabrımın taşması ve ayrılmamız
Sen de inadına kendi çocuklarına sarıl. En büyük cevabı zamanı gelince senin çocukların verir. Sen sabret

Babam da aynı yegeni 38 yasında hatta...hala o daha onemli sanki...bıktık biz yıllardır allahtan sonunda evlendi de gitti
Bizim ki evlenmesine hatta düğününe beni ve çocuklarımı istememesine rağmen değerli . Eşim tüm buna rağmen yeni gelini ve yeğenini evimize davet ettiği için çıldırıyorum .

Bakın çocuklari sevmeyebilirisiniz,nefret de edebilirsiniz,ama eşiniz seviyor işte,o konuda yapacak bir seyiniz yok.Olaylar sizi etkilediği kadar etkilememiş demekki adamı.
Birakin sevsin yahu bosverin onların aralarindaki ilişkiyi.Siz evliliginize odaklanin, yeğenler hakkında da eşinizle tek kelime konuşmayın.
Evet etkilememiş olabilir ama burası benim de evim . Düğününe bile çağrılmadığım adamı ve karısının evime gelmesini istemiyorum ve bunu dile getirdiğim için kötü ben oluyorum daha ne olsun ?

Benim yakinen tanidiklarim var boyle..
Kendk çocuğuna gelince elestiri yaģmuruna tutup , yiģeni veya başka kişileri el ustünde tutan..
Yani eger bu şekilde yapmiyorsa problem yok.
ama genelde bu kişiler biraz başkaci olur. Kendini asla hatali görmez ve o kişilerde buyük saygi gösterileri yapiyorsa hiç yere ğöğe sığdirmaz.
ama gercekten ayri bi sevgisi varsa bilemiyorum. Sizi rahatsiz eden konular varmi bu durumda? Konu tam olarak nedir mesela
bu yiģen meselesimi yoksa genelde başkalarina karşi dahami ılımli..
Tek yiģense sevgisindendir. Aslinda kimse karişamaz boyle seylere ama aileyi huzursuz eden ayrimciliklar varsa bu cok kotü.
Eğer yorumları verdiğim cevapları okuma fırsatınız varsa olayı daha net anlayacaksınızdır . Sadece o ikisine karşı tutumu öyle

Büyülü gibiler valla
Üstüne bir de düğüne çağrılmamamıza rağmen yani eşimde bunu çok iyi biliyor konuştuk fakat benim ve çocuklarım gelemeyişini yeni gelince hastaydı diye anlattı . Evet bir rahatsızlığım var ama yatalak hasta değilim çok şükür . Ayrıca gerçek neden de bu değil

adamin hassas noktasi yegenleri demekki, 50 yasina da gelseler onemli olacaklar anlasilan. cok sinir bozucu farkindayim ama madem bu kadar hassas yegenleriyle ilgili sizde pozitif seyler dusunmek zorundasiniz. ustune gitmeyin ne yazikki yapacsk bisey yok

Eğer yorumları verdiğim cevapları okuma fırsatınız varsa olayı daha net anlayacaksınızdır . Sadece o ikisine karşı tutumu öyle
Ya yorumlar arasinda cevap aramak zor :)
Direk ornekler verilse daha kesin cevap olur.
Pek deģişmez ama sanirim bu durum en iyisi yaninda konusmayin ama evladiniz soz konusu oldugunda susmayin.

Evet etkilememiş olabilir ama burası benim de evim . Düğününe bile çağrılmadığım adamı ve karısının evime gelmesini istemiyorum ve bunu dile getirdiğim için kötü ben oluyorum daha ne olsun ?
Evinize gelmelerini istememek hakkınız.Madem size danışmadan çağırıyor,otursun kendi ağırlasin, siz de gezmeye gidin.
Sakince "Sen çok seviyor olabilirsin ama ben hoslanmiyorum,evimde de ağırlamak istemiyorum,ha ille gelsinler diyorsan da hazirligini yap çağır,benden bir şey bekleme" deyin.Birakin isterse koyun koyuna yatsınlar,ama sizi zorlayamaz,o konuda haklısınız.

Sizi Okdar iyi anliyorumki

Eşimin ailesinde de böyle bi kız var
Herkes ona tapıyo resmen onun adi gecince saymdiklari övgü iltifat kalmiyo

Evlendiğim ilk zamanlar eşimde çok üstüne düşuyodu o kızın surekli arar para gönderirdi evimizde durduk yere onun adı gecerdi hep

Bigün bizde oturuyoruz kv,kp gorumcem,esimin baska akrabaları ve eşim o kizdan bahsediyor övgü dolu sozlerle yine

Bi bagirmişim anlatamam size
yeter ya ne kızmiş onun adini bu evde duymak istemiyorum artik
× şöyle × böyle dilinizden düşmuyo bıktım artik dedim

Verdikleri cevap e işte onun anne babası ayrı niye öyle diyosun o bizim canimiz bitanemiz
Bizim icin cok kıymetli felan felan

Ben uzatmak istemiyorum rahatsiz oluyorum bidaha onun adini duymak istemiyorum dedim

Şimdi 9 senelik evliyiz eşim 6 senedir felan kesti artik onun hakkinda konuşmayı para göndermeyi
Ama kv,kp halâ tam gaz devam ediyor saçma bi şekilde

Hiç kimseyi çocuğumdan fazla sevemem.
Hiç anlayamıyorum eşinizin psikolojisini.
Ama çok sinir bozucu ve zordur sizin için.
Benim de bir yeğenim var 13 yaşında, o da zorluklarla büyüdü epey.

Çok şeyine müsamaha gösteriyoruz, ama herşeyin bir sınırı var, ki sonuçta 27 yaşında koca adamlar olduğunu düşünürsek fazlasıyla gereksiz bir hassasiyet.
Tek korkusu o çocuklarla bizim evin kapısı kapanması 🤷🏻‍♀️ Hayır böyle yapmasa yine sabrederim de bu hareketleri çileden çıkarıyor . Sanki melekler ....

adamin hassas noktasi yegenleri demekki, 50 yasina da gelseler onemli olacaklar anlasilan. cok sinir bozucu farkindayim ama madem bu kadar hassas yegenleriyle ilgili sizde pozitif seyler dusunmek zorundasiniz. ustune gitmeyin ne yazikki yapacsk bisey yok
Yorumlara verdiğim cevapları okuyup mu bunu yazıyorsunuz merak ediyorum

Eşim yeğeni için çocuğuna tokat atacak öyle mi bırakın yeğeni için atmasını atmamalı hele ki kız çocuğu hangi devirdeyiz tokatla eğitim mi olur
Ömür boyu yediririm o tokatı kendisine çocuğumun yüzüne hasret bırakırım eşinizin erkek çocuklarına ilgisi var ben başka bir yorum getiremedim

Son düzenleme:
Back