- 10 Ekim 2018
- 1.052
- 5.525
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozaman alsin yeğenlerini dişarda görüşsün .Bakın çocuklari sevmeyebilirisiniz,nefret de edebilirsiniz,ama eşiniz seviyor işte,o konuda yapacak bir seyiniz yok.Olaylar sizi etkilediği kadar etkilememiş demekki adamı.
Birakin sevsin yahu bosverin onların aralarindaki ilişkiyi.Siz evliliginize odaklanin, yeğenler hakkında da eşinizle tek kelime konuşmayın.
+1Bence bu konuyu daha ustelemeyin siz dedikce o inada bindirmis durumu yoksa yıpranan siz olursunuz ne hali varsa görsün onlar için cocuguna bile tokat atmış kabul edilemez birgün aklı başına gelir ama iş işten geçer suan bende sinir oldum onlar yegeni siz kim oluyosunuz diyenleride anlamiyorum böyle erkekler evlenmemeli .
Kızınıza tokat attı demek.Yapacağınız şey çok basit,yeğenler eve mi davet edildi kızınızı alın gönlünüzce gezin o gün kafede sohbet edin ya da.Yeğenler gidene kadar evde olmayın izzet ikram olmayınca erken giderler zaten20 yıllık bir evliliğim var. Eşimle , herkes gibi iyi günlerimiz de oldu kötü günlerimizde lakin şu an pek iyi günlerde değiliz . İkizlerimiz var , yaşları 18 , çok şükür bugüne geldik . Eşimin yeğenlerinin yaşları 28 ve 27 anlayacağınız epey büyükler . Pek güzel bir çocuklukları olmamış - bazı olaylara bizzat şahit oldum - o yüzden eşim ve ailesi hala bu çocuklara çok düşkünler .Biz bu çocukların annesi ile 10 küsür senedir konuşmuyoruz - tüm aile tarafı haklılığımı kabul ediyor - Ama tüm bunlara rağmen bu çocuklara , annelerine olan öfkemi yansıtmadım . Evime geldiklerinde yemeğinden , mezesine ve tatlısına kadar ağırladım . Anneleri evimize gelmelerini de istemiyordu ama “ Biz büyüdük , özgürüz “ deyip geldiler .Fakat Aynı şehirde yaşamamamıza rağmen amcalarını akşam yemeğine bile davet etmediler - Ramazanda bile - . Büyük yeğen evlenirken aracımızı verdik , maddi ve manevi destek olduk . Yine de evine çağırmadı . Bunu da yuttum lakin küçüğün beni ve çocuklarımı güya annesinin istememesini bahane ederek - bence kendisi de istemedi - bizi düğüne çağırmadı . Eşim de bunu çok iyi bilmesine rağmen yeni gelini ve yeğenini bize davet ediyor . Normalde de eşimin ne zaman bu çocuklarla alakalı hoşuma gitmeyen - soran olursa ayrıntı verebilirim - bir fikrimi dile getirsem kavga çıkarması , onları koruması ve sanki meleklermiş gibi davranması -ikisi de oğlan - hatta kızım bunu dile getirdiği zamanlarda aynı tepkiyi ona göstermesi beni çok üzüyor . Çünkü çocukları yıllarca maddi ve manevi olarak büyüttüğü yetmediği gibi şimdi de tepkileriyle iyice tuhaf bir hale büründü . Ne zaman bu çocuklar yüzünden kavga etsek yatağını ayırıyor , bana küsüyor ve olayı daha karmaşık hale getiriyor . Yıllardır bu böyle olduğu için ve tabii çocukların hiç iyi niyetli yetişmemeleri sebebiyle onları hiç sevmiyorum . Buna rağmen asla bu durumu çocuklara yansıtmadım ve sabırlı davrandım . Fakat en son kızıma bunlar için Tokat atması bardağı taşırdı . Şimdi soruyorum size benim bu çocukları artık ağırlamak istememem normal değil mi ?
kızıma bunlar için Tokat atması