- 5 Nisan 2019
- 2.009
- 1.803
- 133
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
-
Adamı bilemem ama görünen o ki adam ne yaparsa yapsın sizin kabulleneceginizAdamın ne kadar pislik biri olduğunu daha net görüyorum, boşanmak istesem de şu an evliyiz sonuçta, üzülüyorum. Bazen beni sevdiğini düşünüyordum mesela tüm yaptıklarına rağmen.. ama yok diyorum bu yaptıklarını yaşadıkça yok sevmiyor yani. Her gelen kadınla böyle mi olcak bu adam?
2 Poğaça 2 çay içip güzel para bırakıyor ayağına kocadan olacam haberin olsun. Maksimum 100₺ ayda 3 bin için mi kocana aşkı diyen kıza susuyorsun. Hak ediyorsun demek ki?Merhaba kızlar, eşimin Kahvaltı salonu var birlikte çalışıyoruz.. börek poğaça vs.. ben tezgahta duruyorum satışı yapıyorum. Karşımızda beyaz eşya mağazasında çalışan bir kız var, bende eskiden beri tanıyorum ama samimiyetim yok. Nasıl biri bilmiyordum. Bizim müşterimiz olmaya başladı her sabah gelir kahvaltısını yapar çayını içer, hatta bende masasına giderim müsaitsem muhabbet ederiz sonra işine gider. Hakkında iyi şeyler duymadım kızın, başka bir tanıdık hakkında hiç iyi şeyler söylemedi. Bende önemsemedim dedikodudur öyle diye. Sonra bir gün beraber sohbet ederken dedim ki “kız sevgilin yok mu hala”dedim. “Yok canım ya valla ben akıllandım artık evli erkeklerle birlikte olmak istiyorum dedi. bir erkeğin 2. Kadını olanlar daha değer görüyor, bakıcam keyfime hatta 2 çocuk babası bile olabilir” dedi
Ben şok oldum tabi ki, saçmalama o kadına ve çocuklara yazık değil mi dedim. Alaycı bi şekilde gülümsedi ve gitti.
Her sabah kahvaltıya dükkana geliyor ve kapıdan girdiğinde ilk karşılaştığı kişi benim hemen tezgahtayım çünkü, arka taraf imalat oluyor. Eşim de orada mal yapıyor. Çok yılışık konuşma tarzı var kapıdan girer girmez bana değil eşime sesleniyor bana nerede diye soruyor, mehmetçim diyor aşko diyor. Bende eşime yüz vermemesi gerektiğini söyledim ama eşim de muhabbete giriyor onunla sinir oluyorum. Sosyal medyadan da ekledi eşim kızı.
Bizde çalışan bi tane daha usta var, dün birlikte eşimle kurabiye yapmışlar ben dükkandan eve gidince. Kızı da çağırmış eşim dükkana gel kurabiye yaptım al diye. Sosyal medyadan yazmış. Çevredeki bütün esnafa dağıtmış ama yapma dediğim şeyi yaptığı için çok sinir oluyorum. Dükkana çağırmak niye yani?ben yokken üstelik. Ona vermek zorunda değil. Defalarca uyardım eşimi sonuç yine aynı. Samimiyetini kesmiyor. Kızın ne yapmaya çalıştığını çözemiyorum. Eşimden de böyle ilgi görmek hoşuna gidiyor gibi. Bu kız yüzünden çok kavga ettik. Yine aynı yine aynı.. çok alışveriş yapıyor bizden kız güzel para bırakıyor diye diyordu eşim. Yoksa on kere terslemiştim sadece soğuk davranıyorum kıza şu anlık.
Senin eşine birisi asko derse sen ne yaparsınOlabilir msspare bana surekli erkek meraklisi diyor onun da bir erkek icin oyle bir sey yapmamasi gerek o zaman esi bile olsa
Adamın ne kadar pislik biri olduğunu daha net görüyorum, boşanmak istesem de şu an evliyiz sonuçta, üzülüyorum. Bazen beni sevdiğini düşünüyordum mesela tüm yaptıklarına rağmen.. ama yok diyorum bu yaptıklarını yaşadıkça yok sevmiyor yani. Her gelen kadınla böyle mi olcak bu adam?
Ben kavga etmem sadece gorusmemesini isterim gorusurse sikintiSenin eşine birisi asko derse sen ne yaparsın
O sana ne diyor bilmem ikiniz arasin da ama konu sevgili degilki evlenmiş eşi kocası olmuş rainnyy
Savunmasına bayıldım. Bana da erkek meraklısı diyor msspareSenin eşine birisi asko derse sen ne yaparsın
O sana ne diyor bilmem ikiniz arasin da ama konu sevgili degilki evlenmiş eşi kocası olmuş rainnyy
Bu arada bahsettiği evli ve iki çocuklu adam kocan olabilir. Kocana bu durumu söyleyeceğini düşündüğü için koçanı korkutmak istemiş de olabilir. Bak her an karına söylerim gibi.Merhaba kızlar, eşimin Kahvaltı salonu var birlikte çalışıyoruz.. börek poğaça vs.. ben tezgahta duruyorum satışı yapıyorum. Karşımızda beyaz eşya mağazasında çalışan bir kız var, bende eskiden beri tanıyorum ama samimiyetim yok. Nasıl biri bilmiyordum. Bizim müşterimiz olmaya başladı her sabah gelir kahvaltısını yapar çayını içer, hatta bende masasına giderim müsaitsem muhabbet ederiz sonra işine gider. Hakkında iyi şeyler duymadım kızın, başka bir tanıdık hakkında hiç iyi şeyler söylemedi. Bende önemsemedim dedikodudur öyle diye. Sonra bir gün beraber sohbet ederken dedim ki “kız sevgilin yok mu hala”dedim. “Yok canım ya valla ben akıllandım artık evli erkeklerle birlikte olmak istiyorum dedi. bir erkeğin 2. Kadını olanlar daha değer görüyor, bakıcam keyfime hatta 2 çocuk babası bile olabilir” dedi
Ben şok oldum tabi ki, saçmalama o kadına ve çocuklara yazık değil mi dedim. Alaycı bi şekilde gülümsedi ve gitti.
Her sabah kahvaltıya dükkana geliyor ve kapıdan girdiğinde ilk karşılaştığı kişi benim hemen tezgahtayım çünkü, arka taraf imalat oluyor. Eşim de orada mal yapıyor. Çok yılışık konuşma tarzı var kapıdan girer girmez bana değil eşime sesleniyor bana nerede diye soruyor, mehmetçim diyor aşko diyor. Bende eşime yüz vermemesi gerektiğini söyledim ama eşim de muhabbete giriyor onunla sinir oluyorum. Sosyal medyadan da ekledi eşim kızı.
Bizde çalışan bi tane daha usta var, dün birlikte eşimle kurabiye yapmışlar ben dükkandan eve gidince. Kızı da çağırmış eşim dükkana gel kurabiye yaptım al diye. Sosyal medyadan yazmış. Çevredeki bütün esnafa dağıtmış ama yapma dediğim şeyi yaptığı için çok sinir oluyorum. Dükkana çağırmak niye yani?ben yokken üstelik. Ona vermek zorunda değil. Defalarca uyardım eşimi sonuç yine aynı. Samimiyetini kesmiyor. Kızın ne yapmaya çalıştığını çözemiyorum. Eşimden de böyle ilgi görmek hoşuna gidiyor gibi. Bu kız yüzünden çok kavga ettik. Yine aynı yine aynı.. çok alışveriş yapıyor bizden kız güzel para bırakıyor diye diyordu eşim. Yoksa on kere terslemiştim sadece soğuk davranıyorum kıza şu anlık.
Valla rainy esin olsun heleki senin zor bulmuşun zaten fanusa koyarsınBen kavga etmem sadece gorusmemesini isterim gorusurse sikinti
Oha nasıl yaKonuya ciddi ciddi yorum yazacaktım da kim olduğunu anladım sonradan. Sizin evlllik için gayet normal şeyler canım. Akşama sevişirsin kocanla, geçer gider.
Eve gelen arkadaşına halleden kocanla onlar gider gitmez birlikte olmuş kadınsın sonuçta. Evlilikte görevin kocan için karın tokluğuna para kazanmak üzerine cinsel ihtiyaçlarını karşılamak.
Görevlerini aksatip kapının önünde konma sakin.
Haklisin canim iyi biri olmasi onemli yoksa cok zor.Valla rainy esin olsun heleki senin zor bulmuşun zaten fanusa koyarsın
Öyle konuşurum demezsin yolarsın tavuğa çevirirsin
Ha bide koca koca diyorsun bak Bdv ye neler oluyor bunu sana defalarca yazdım ama anlamıyorsun
Hayırlısını iste kocan imtihanın olmasin dedim bırak varsa gelir seni bulur dedim sende ısrarla devam ediyorsun
Hatta dedim ki bak yapma böyle insanlar seni farklı tanıyor tanıyacak dedim koca meraklısı durumunu sen kendim yapıyorsun insanlarda bunu diyor
Sende alınıyorsun yine diyeyim elini aç dua et inancın var Allah iyi insan çıkarsın dayatırsın ki yapıyorsun kotu biri çıkar uğraş dur cek çekebilirsen hayat kocadan ibaret değil
Evet gerçekten buna inanıyorum artıkInanarak mi yazdın, ona gore cevap vericem
Davranışları çok değişik rahatsız edici tavrı var belli ki alışmış dükkana rahat hareket ediyor yüz görmüşMerhaba kızlar, eşimin Kahvaltı salonu var birlikte çalışıyoruz.. börek poğaça vs.. ben tezgahta duruyorum satışı yapıyorum. Karşımızda beyaz eşya mağazasında çalışan bir kız var, bende eskiden beri tanıyorum ama samimiyetim yok. Nasıl biri bilmiyordum. Bizim müşterimiz olmaya başladı her sabah gelir kahvaltısını yapar çayını içer, hatta bende masasına giderim müsaitsem muhabbet ederiz sonra işine gider. Hakkında iyi şeyler duymadım kızın, başka bir tanıdık hakkında hiç iyi şeyler söylemedi. Bende önemsemedim dedikodudur öyle diye. Sonra bir gün beraber sohbet ederken dedim ki “kız sevgilin yok mu hala”dedim. “Yok canım ya valla ben akıllandım artık evli erkeklerle birlikte olmak istiyorum dedi. bir erkeğin 2. Kadını olanlar daha değer görüyor, bakıcam keyfime hatta 2 çocuk babası bile olabilir” dedi
Valla hem içten hem dıştan dikerimDikiş makinesinde overlok yaparım desen hah derdim valla kesin yapar minik
Kirazın son yorumları bana birini hatırlatıyor
Bosanicam ama delil ispat belge ama kesin bosanicam zaten kocam hep böyle diyor ya
Aynen Mavera bosanicam ama buzdolabı bulaşık makinesi zaten avukatla konuştuk şimdi gidicem yine yanına boşanma için belge dolduracağız evet birazdan gidicem az sonra deyip 10 gün sonra yine konu açardı uzun zamandır yok ne hakaretlerini işittik ama
Kıza o cesareti eşiniz vermiş.Asko ne yaMerhaba kızlar, eşimin Kahvaltı salonu var birlikte çalışıyoruz.. börek poğaça vs.. ben tezgahta duruyorum satışı yapıyorum. Karşımızda beyaz eşya mağazasında çalışan bir kız var, bende eskiden beri tanıyorum ama samimiyetim yok. Nasıl biri bilmiyordum. Bizim müşterimiz olmaya başladı her sabah gelir kahvaltısını yapar çayını içer, hatta bende masasına giderim müsaitsem muhabbet ederiz sonra işine gider. Hakkında iyi şeyler duymadım kızın, başka bir tanıdık hakkında hiç iyi şeyler söylemedi. Bende önemsemedim dedikodudur öyle diye. Sonra bir gün beraber sohbet ederken dedim ki “kız sevgilin yok mu hala”dedim. “Yok canım ya valla ben akıllandım artık evli erkeklerle birlikte olmak istiyorum dedi. bir erkeğin 2. Kadını olanlar daha değer görüyor, bakıcam keyfime hatta 2 çocuk babası bile olabilir” dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?