Eşimin karşımızda beyaz eşya mağazasında çalışan kızla olan samimiyeti

Adamı bilemem ama görünen o ki adam ne yaparsa yapsın sizin kabulleneceginiz

2
2 Poğaça 2 çay içip güzel para bırakıyor ayağına kocadan olacam haberin olsun. Maksimum 100₺ ayda 3 bin için mi kocana aşkı diyen kıza susuyorsun. Hak ediyorsun demek ki?

Olabilir msspare bana surekli erkek meraklisi diyor onun da bir erkek icin oyle bir sey yapmamasi gerek o zaman esi bile olsa
Senin eşine birisi asko derse sen ne yaparsın

O sana ne diyor bilmem ikiniz arasin da ama konu sevgili degilki evlenmiş eşi kocası olmuş rainnyy

Sanırım sizi hatırladım kocanızın sizinle iki evliliğiydi.

Hade kocanız pislik, ahlaksız terbiyesiz daha bilmem ne peki siz neyi bekliyorsunuz boşanmak için? Kadını eve sokmasını bekliyordunuz gerçekten. Adam alışmış Elden ayaktan düşene kadar ahlaksızlıklarına devam edecek.

Bu arada bahsettiği evli ve iki çocuklu adam kocan olabilir. Kocana bu durumu söyleyeceğini düşündüğü için koçanı korkutmak istemiş de olabilir. Bak her an karına söylerim gibi.

Ben kavga etmem sadece gorusmemesini isterim gorusurse sikinti
Valla rainy esin olsun heleki senin zor bulmuşun zaten fanusa koyarsın

Öyle konuşurum demezsin yolarsın tavuğa çevirirsin

Ha bide koca koca diyorsun bak Bdv ye neler oluyor bunu sana defalarca yazdım ama anlamıyorsun

Hayırlısını iste kocan imtihanın olmasin dedim bırak varsa gelir seni bulur dedim sende ısrarla devam ediyorsun

Hatta dedim ki bak yapma böyle insanlar seni farklı tanıyor tanıyacak dedim koca meraklısı durumunu sen kendim yapıyorsun insanlarda bunu diyor

Sende alınıyorsun yine diyeyim elini aç dua et inancın var Allah iyi insan çıkarsın dayatırsın ki yapıyorsun kotu biri çıkar uğraş dur cek çekebilirsen hayat kocadan ibaret değil

Konuya ciddi ciddi yorum yazacaktım da kim olduğunu anladım sonradan. Sizin evlllik için gayet normal şeyler canım. Akşama sevişirsin kocanla, geçer gider.
Eve gelen arkadaşına hallenen kocanla onlar gider gitmez birlikte olmuş kadınsın sonuçta. Evlilikte görevin kocan için karın tokluğuna para kazanmak üzerine cinsel ihtiyaçlarını karşılamak.
Görevlerini aksatip kapının önünde konma sakin.

Son düzenleme:
Oha nasıl ya

Haklisin canim iyi biri olmasi onemli yoksa cok zor.
Canim sen pek yorum yapmiyordun. Ozlettin

Karakter meselesi. Ben hiç hoşlanmam aşko kuşko muhabbetinden. Bazılarının ağzına çok yapışmış kimi görse öyle diyor, herkes art niyetli değil elbet ama kim kocasiyla x bir kızın samimi olmasını ister ki. Dünya iyisi bile olsa istemez yani. Erkeklerin de hoşuna gidiyor başka birinden ilgi görünce ağızları kulaklarına varıyor. Bir carpacaksin Allah'ım sinir oldum ya

Bize eksik bilgi veriyorsun. Kadın kocana aşko dediğine göre ilişki yaşadığını biliyorsunuz ki onlarda sizden saklama gereği duymamışlar. Gözünüze soka soka aşk yaşıyorlar sizde izliyorsunuz. Burda daha az tepki almak için sanki kocanla ilişkisi yokmuş gibi Bilgi veriyorsunuz. Ne diyelim devam edin böyle

Ayrıca o kız senin kocanla böyle cıvık cıvık takılsa da bahsettiği tarzda bir ilişki yaşamaz. Evli ama paralı adam derdinde o, büyük bir ihtimalle şuan yaşıyor da olabilir. Değer dediği şey para, hediye yani başka bir şey değil.
Ama o ilişkisi başka erkeklerle seviyesiz bir şekilde diyalog kurmasına engel olmaz tabi.

Davranışları çok değişik rahatsız edici tavrı var belli ki alışmış dükkana rahat hareket ediyor yüz görmüş

Ahahah parecim alintini simdi gordum, normalde alinitilari gormuyorum konuya bakip takip edince goruyorum kusura bakma. Dunmuydu bu gunmuydu benim de aklima geldi daha dogrusu birisi bana onu animsatti yakindir gelmesi :)

Kıza o cesareti eşiniz vermiş.Asko ne ya Bir lafa eşime 2 günü zehir ettim aşko,cımlı kelime beni katil ederdi Gerekirse müşteriden olacaksınız ama kızı sınırı siz çizeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…