Eşimin karşımızda beyaz eşya mağazasında çalışan kızla olan samimiyeti

Hani bazı üyeler yorumları hazmedemeyip “kadın kadının kurduymuş”, “biri konu açsa da linçlesek diye bekliyorsunuz” vb. konular açıyor ya işte biz ne yapalım böyle kadınlara? Kadının kocası kadını bir dişçiye göndermedi 600 TL verip, ki apse çok tehlikelidir diş çok tehlikeli olabilir zamanında gidilmezse. Efendime söyliyim konu sahibinin arkadaşına azıp kadın gittikten sonra işini konu sahibiyle gördü, çöpçatan uygulaması kullanıyor konu sahibi de bunları sineye çekiyor hem de çoluk çocuk olmadığı halde. Kendine verdiği değer bu yani ama sorsan bizim yorumlar batıyor. Sen kendine değer veriyor musun da bu yorumlar sana batıyor demezler mi?

Kocanın gözü göz değil. Böyle kızlar hep var yani ona engel olamazsın. Aşko ne ya. Kocan diyecek ki sen bu dükkana gelme bacım.
Konuşmalarına dikkat et, bir daha da seni burda görmeyeyim deyip kovsaydın keşke. Terbiyesiz kadın yaa. Eşin de muhabbeti devam ettiriyorsa ilgisi var demek. Tavrını koy.

Önce eşimin saçını başını yolarım sonra kızın net.

Ooo asko diyor sesiniz çıkmıyor sizinde kocam diye seslense eşinize gene çıkmaz sesiniz ne düşünüyorsunuz ki eşiniz de yüz veriyor kızda çekinmiyor siz arada paravansiniz

Bu konuyu okuyunca canım panter kadınlarımızın sayısını görmüş olduk
saç yolan,asfalta kafası ezen,allahına kavuşturan ahah kızlar manyaksınız siz sizi seviyorum

Cidden 2 yorumda bir saçından sürüklerim, tokatlarimlar havada uçuşuyor...
Asla yapmayacağım şey, erkeklerin korunmaya ihtiyaçları olduğunu dusunmuyorum
Sinirlensem bile elin kadinlariyla saç baş yoluşup kendimi rezil edemem.

Erkekler istemezse kadinlar bir şey yapamaz, gelip aşko maşko da diyemez zaten hadi dedi o adam benden önce tepkisini verip bir daha oraya gelemeyecek şekilde bozmali.

Bu konu bana "komşu kızı " konusunu hatırlattı.belki hatırlayanlar vardır ablasına ziyarete gelen hanim kız komşunun eşiyle ilişki yaşamıştı.. motor gezisi muhabbeti falan vardi.o konuyu açan kişi şüpheleniyordu sonra yakaladı ve boşandı.
Bu konuda da içime hiç iyi şeyler doğmuyor.sadece kadından bir ışık yansa neyse diycem ama buradaki eş kişisi de dünden razı...Mehmetcigim aşko diyen kadına kurabiye yaptım gel al diyor.

Fake konu ya inanmayın. Kadın açıkça artık evli erkek tercih edecem diyecek , sonra gelip x nerde diye adamı soracak, külliyen yalan…

Bugüne kadar eşim benim onu kıskandığımı görmemiştir. Çünkü güvenirim ama biri ona aşko kuşko derse o ağzını yırtarım He ilk önce esimin hakkından gelirim sonra da o malın hakkından gelirim. O cafeyi onlara dar ederim. Hayir bide karısı yanında adamın ya sen nasıl öyle bisey dersin. Ayy okurken sinirlendim.

Böyle terbiyesiz kadın cooook.Hatta yanında erkek olup baskasinin yanındaki adama göz diken de çok.Siz de kusura bakmayın ama çok tepkisiz kalmışsınız.Esinizi hiç soylemiyorum bile.Esimin rahatsız olduğu insanla ilişkimi keserim net.Evimdeki huzuru başkası için bozamam.Esiniz gayet geniş davranıyor.Siz nasıl aşko kelimesine tahammül ettiniz peki.Bi kaç ay önce eşim ve bebeğimle kahvaltidaydik.Kizin biri yanında da sevgilisi varken eşime öyle bi bakiyodu ki nerdeyse masaya gelicekti.Kiza dönüp bişey mi var hanımefendi yardımcı olayım dedim.Kiz bı şoka girdi önüne döndü bı daha da kafasını çevirmedi.Bi de turistmis.Bebegimi kucağıma alıp içeri girince anladım.Biz mekanın disindaydik onlarda camın arkasında.Demem o ki kadınların da erkeklerden aşağı kalır yanı yok.

Aynen güzel para bıraktığı içindir kesin. İnstadan kızı ekliyor dükkana davet ediyor sohbet muhabbet üzüldüm sizin adınıza imkanınız varsa biran önce yol verin bence hersey ortada zaten

Aynen öyle canım işte bu noktada kocamızın yaptığı tavır önemli

Boşan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…