- 24 Nisan 2020
- 1.324
- 4.419
- 83
- 45
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
-
Merhaba kızlar, eşimin Kahvaltı salonu var birlikte çalışıyoruz.. börek poğaça vs.. ben tezgahta duruyorum satışı yapıyorum. Karşımızda beyaz eşya mağazasında çalışan bir kız var, bende eskiden beri tanıyorum ama samimiyetim yok. Nasıl biri bilmiyordum. Bizim müşterimiz olmaya başladı her sabah gelir kahvaltısını yapar çayını içer, hatta bende masasına giderim müsaitsem muhabbet ederiz sonra işine gider. Hakkında iyi şeyler duymadım kızın, başka bir tanıdık hakkında hiç iyi şeyler söylemedi. Bende önemsemedim dedikodudur öyle diye. Sonra bir gün beraber sohbet ederken dedim ki “kız sevgilin yok mu hala”dedim. “Yok canım ya valla ben akıllandım artık evli erkeklerle birlikte olmak istiyorum dedi. bir erkeğin 2. Kadını olanlar daha değer görüyor, bakıcam keyfime hatta 2 çocuk babası bile olabilir” dedi
Ben şok oldum tabi ki, saçmalama o kadına ve çocuklara yazık değil mi dedim. Alaycı bi şekilde gülümsedi ve gitti.
Her sabah kahvaltıya dükkana geliyor ve kapıdan girdiğinde ilk karşılaştığı kişi benim hemen tezgahtayım çünkü, arka taraf imalat oluyor. Eşim de orada mal yapıyor. Çok yılışık konuşma tarzı var kapıdan girer girmez bana değil eşime sesleniyor bana nerede diye soruyor, mehmetçim diyor aşko diyor. Bende eşime yüz vermemesi gerektiğini söyledim ama eşim de muhabbete giriyor onunla sinir oluyorum. Sosyal medyadan da ekledi eşim kızı.
Bizde çalışan bi tane daha usta var, dün birlikte eşimle kurabiye yapmışlar ben dükkandan eve gidince. Kızı da çağırmış eşim dükkana gel kurabiye yaptım al diye. Sosyal medyadan yazmış. Çevredeki bütün esnafa dağıtmış ama yapma dediğim şeyi yaptığı için çok sinir oluyorum. Dükkana çağırmak niye yani?ben yokken üstelik. Ona vermek zorunda değil. Defalarca uyardım eşimi sonuç yine aynı. Samimiyetini kesmiyor. Kızın ne yapmaya çalıştığını çözemiyorum. Eşimden de böyle ilgi görmek hoşuna gidiyor gibi. Bu kız yüzünden çok kavga ettik. Yine aynı yine aynı.. çok alışveriş yapıyor bizden kız güzel para bırakıyor diye diyordu eşim. Yoksa on kere terslemiştim sadece soğuk davranıyorum kıza şu anlık.
Konuşmalarına dikkat et, bir daha da seni burda görmeyeyim deyip kovsaydın keşke. Terbiyesiz kadın yaa. Eşin de muhabbeti devam ettiriyorsa ilgisi var demek. Tavrını koy.Kocanın gözü göz değil. Böyle kızlar hep var yani ona engel olamazsın. Aşko ne ya. Kocan diyecek ki sen bu dükkana gelme bacım.
Olmuş bile zaten, devamı da gelecek.Her gelen kadınla böyle mi olcak bu adam?
Konuşmalarına dikkat et, bir daha da seni burda görmeyeyim deyip kovsaydın keşke. Terbiyesiz kadın yaa. Eşin de muhabbeti devam ettiriyorsa ilgisi var demek. Tavrını koy.
Önce eşimin saçını başını yolarım sonra kızın net.Merhaba kızlar, eşimin Kahvaltı salonu var birlikte çalışıyoruz.. börek poğaça vs.. ben tezgahta duruyorum satışı yapıyorum. Karşımızda beyaz eşya mağazasında çalışan bir kız var, bende eskiden beri tanıyorum ama samimiyetim yok. Nasıl biri bilmiyordum. Bizim müşterimiz olmaya başladı her sabah gelir kahvaltısını yapar çayını içer, hatta bende masasına giderim müsaitsem muhabbet ederiz sonra işine gider. Hakkında iyi şeyler duymadım kızın, başka bir tanıdık hakkında hiç iyi şeyler söylemedi. Bende önemsemedim dedikodudur öyle diye. Sonra bir gün beraber sohbet ederken dedim ki “kız sevgilin yok mu hala”dedim. “Yok canım ya valla ben akıllandım artık evli erkeklerle birlikte olmak istiyorum dedi. bir erkeğin 2. Kadını olanlar daha değer görüyor, bakıcam keyfime hatta 2 çocuk babası bile olabilir” dedi
Ben şok oldum tabi ki, saçmalama o kadına ve çocuklara yazık değil mi dedim. Alaycı bi şekilde gülümsedi ve gitti.
Her sabah kahvaltıya dükkana geliyor ve kapıdan girdiğinde ilk karşılaştığı kişi benim hemen tezgahtayım çünkü, arka taraf imalat oluyor. Eşim de orada mal yapıyor. Çok yılışık konuşma tarzı var kapıdan girer girmez bana değil eşime sesleniyor bana nerede diye soruyor, mehmetçim diyor aşko diyor. Bende eşime yüz vermemesi gerektiğini söyledim ama eşim de muhabbete giriyor onunla sinir oluyorum. Sosyal medyadan da ekledi eşim kızı.
Bizde çalışan bi tane daha usta var, dün birlikte eşimle kurabiye yapmışlar ben dükkandan eve gidince. Kızı da çağırmış eşim dükkana gel kurabiye yaptım al diye. Sosyal medyadan yazmış. Çevredeki bütün esnafa dağıtmış ama yapma dediğim şeyi yaptığı için çok sinir oluyorum. Dükkana çağırmak niye yani?ben yokken üstelik. Ona vermek zorunda değil. Defalarca uyardım eşimi sonuç yine aynı. Samimiyetini kesmiyor. Kızın ne yapmaya çalıştığını çözemiyorum. Eşimden de böyle ilgi görmek hoşuna gidiyor gibi. Bu kız yüzünden çok kavga ettik. Yine aynı yine aynı.. çok alışveriş yapıyor bizden kız güzel para bırakıyor diye diyordu eşim. Yoksa on kere terslemiştim sadece soğuk davranıyorum kıza şu anlık.
Boşa gitsin ne hali varsa görsünKesinlikle zaten güvenilmez bir adam eşim.
Bu konuyu okuyunca canım panter kadınlarımızın sayısını görmüş olduk
saç yolan,asfalta kafası ezen,allahına kavuşturan ahah kızlar manyaksınız siz sizi seviyorum
Aynen güzel para bıraktığı içindir kesin. İnstadan kızı ekliyor dükkana davet ediyor sohbet muhabbet üzüldüm sizin adınıza imkanınız varsa biran önce yol verin bence hersey ortada zatenMerhaba kızlar, eşimin Kahvaltı salonu var birlikte çalışıyoruz.. börek poğaça vs.. ben tezgahta duruyorum satışı yapıyorum. Karşımızda beyaz eşya mağazasında çalışan bir kız var, bende eskiden beri tanıyorum ama samimiyetim yok. Nasıl biri bilmiyordum. Bizim müşterimiz olmaya başladı her sabah gelir kahvaltısını yapar çayını içer, hatta bende masasına giderim müsaitsem muhabbet ederiz sonra işine gider. Hakkında iyi şeyler duymadım kızın, başka bir tanıdık hakkında hiç iyi şeyler söylemedi. Bende önemsemedim dedikodudur öyle diye. Sonra bir gün beraber sohbet ederken dedim ki “kız sevgilin yok mu hala”dedim. “Yok canım ya valla ben akıllandım artık evli erkeklerle birlikte olmak istiyorum dedi. bir erkeğin 2. Kadını olanlar daha değer görüyor, bakıcam keyfime hatta 2 çocuk babası bile olabilir” dedi
Aynen öyle canım işte bu noktada kocamızın yaptığı tavır önemliBöyle terbiyesiz kadın cooook.Hatta yanında erkek olup baskasinin yanındaki adama göz diken de çok.Siz de kusura bakmayın ama çok tepkisiz kalmışsınız.Esinizi hiç soylemiyorum bile.Esimin rahatsız olduğu insanla ilişkimi keserim net.Evimdeki huzuru başkası için bozamam.Esiniz gayet geniş davranıyor.Siz nasıl aşko kelimesine tahammül ettiniz peki.Bi kaç ay önce eşim ve bebeğimle kahvaltidaydik.Kizin biri yanında da sevgilisi varken eşime öyle bi bakiyodu ki nerdeyse masaya gelicekti.Kiza dönüp bişey mi var hanımefendi yardımcı olayım dedim.Kiz bı şoka girdi önüne döndü bı daha da kafasını çevirmedi.Bi de turistmis.Bebegimi kucağıma alıp içeri girince anladım.Biz mekanın disindaydik onlarda camın arkasında.Demem o ki kadınların da erkeklerden aşağı kalır yanı yok.
BoşanMerhaba kızlar, eşimin Kahvaltı salonu var birlikte çalışıyoruz.. börek poğaça vs.. ben tezgahta duruyorum satışı yapıyorum. Karşımızda beyaz eşya mağazasında çalışan bir kız var, bende eskiden beri tanıyorum ama samimiyetim yok. Nasıl biri bilmiyordum. Bizim müşterimiz olmaya başladı her sabah gelir kahvaltısını yapar çayını içer, hatta bende masasına giderim müsaitsem muhabbet ederiz sonra işine gider. Hakkında iyi şeyler duymadım kızın, başka bir tanıdık hakkında hiç iyi şeyler söylemedi. Bende önemsemedim dedikodudur öyle diye. Sonra bir gün beraber sohbet ederken dedim ki “kız sevgilin yok mu hala”dedim. “Yok canım ya valla ben akıllandım artık evli erkeklerle birlikte olmak istiyorum dedi. bir erkeğin 2. Kadını olanlar daha değer görüyor, bakıcam keyfime hatta 2 çocuk babası bile olabilir” dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?