Eşimin karşımızda beyaz eşya mağazasında çalışan kızla olan samimiyeti

yorumlardaki ablalar gibi şiddet içerikli düşünemiyorum da eşin neden sosyal medyadan ekliyor ?
kızı dövmek aptallık olur aşko dediği anda aşko mu kime diyorsun aşko diye açık açık sorardım anlardı heralde

Madem öyle,delil toplamak istiyorsunuz boşanmak istiyorsunuz,niye kocama sarkıyor kocam da şöyle böyle yapmış diye Burda şikayet ediyorsunuz
Adamın ne kadar pislik biri olduğunu daha net görüyorum, boşanmak istesem de şu an evliyiz sonuçta, üzülüyorum. Bazen beni sevdiğini düşünüyordum mesela tüm yaptıklarına rağmen.. ama yok diyorum bu yaptıklarını yaşadıkça yok sevmiyor yani. Her gelen kadınla böyle mi olcak bu adam?

Bazi erkekler evdeki hanımları ağır basli olsun ister ama cıvıl cıvıl, hareketli kadinlardan hoşlanır. Bu adam sizin daha coook basinizi agritir ben söyleyeyim

Hani erkek meraklisi degildin. Biri icin kizi hastanelik ediyorsun birde bana laf soyluyorsun...

. çok alışveriş yapıyor bizden kız güzel para bırakıyor diye diyordu eşim. Yoksa on kere terslemiştim sadece soğuk davranıyorum kıza şu anlık

Sırf kız sizden alış veriş yapıyor diye ses çıkarmamak başınıza ileride daha büyük işler açacak. Yerinizde olsam kıza direk bir daha buradan alış veriş yapmamasını söylerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…