- 24 Nisan 2020
- 1.324
- 4.419
- 83
- 45
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Çocuğunuz yok, ne alacaksınız adamdan?
Poğaça
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuğunuz yok, ne alacaksınız adamdan?
Madem öyle,delil toplamak istiyorsunuz boşanmak istiyorsunuz,niye kocama sarkıyor kocam da şöyle böyle yapmış diye Burda şikayet ediyorsunuzSonunda beni anlayan biriiiii
yorumlardaki ablalar gibi şiddet içerikli düşünemiyorum da eşin neden sosyal medyadan ekliyor ?Merhaba kızlar, eşimin Kahvaltı salonu var birlikte çalışıyoruz.. börek poğaça vs.. ben tezgahta duruyorum satışı yapıyorum. Karşımızda beyaz eşya mağazasında çalışan bir kız var, bende eskiden beri tanıyorum ama samimiyetim yok. Nasıl biri bilmiyordum. Bizim müşterimiz olmaya başladı her sabah gelir kahvaltısını yapar çayını içer, hatta bende masasına giderim müsaitsem muhabbet ederiz sonra işine gider. Hakkında iyi şeyler duymadım kızın, başka bir tanıdık hakkında hiç iyi şeyler söylemedi. Bende önemsemedim dedikodudur öyle diye. Sonra bir gün beraber sohbet ederken dedim ki “kız sevgilin yok mu hala”dedim. “Yok canım ya valla ben akıllandım artık evli erkeklerle birlikte olmak istiyorum dedi. bir erkeğin 2. Kadını olanlar daha değer görüyor, bakıcam keyfime hatta 2 çocuk babası bile olabilir” dedi
Ben şok oldum tabi ki, saçmalama o kadına ve çocuklara yazık değil mi dedim. Alaycı bi şekilde gülümsedi ve gitti.
Her sabah kahvaltıya dükkana geliyor ve kapıdan girdiğinde ilk karşılaştığı kişi benim hemen tezgahtayım çünkü, arka taraf imalat oluyor. Eşim de orada mal yapıyor. Çok yılışık konuşma tarzı var kapıdan girer girmez bana değil eşime sesleniyor bana nerede diye soruyor, mehmetçim diyor aşko diyor. Bende eşime yüz vermemesi gerektiğini söyledim ama eşim de muhabbete giriyor onunla sinir oluyorum. Sosyal medyadan da ekledi eşim kızı.
Bizde çalışan bi tane daha usta var, dün birlikte eşimle kurabiye yapmışlar ben dükkandan eve gidince. Kızı da çağırmış eşim dükkana gel kurabiye yaptım al diye. Sosyal medyadan yazmış. Çevredeki bütün esnafa dağıtmış ama yapma dediğim şeyi yaptığı için çok sinir oluyorum. Dükkana çağırmak niye yani?ben yokken üstelik. Ona vermek zorunda değil. Defalarca uyardım eşimi sonuç yine aynı. Samimiyetini kesmiyor. Kızın ne yapmaya çalıştığını çözemiyorum. Eşimden de böyle ilgi görmek hoşuna gidiyor gibi. Bu kız yüzünden çok kavga ettik. Yine aynı yine aynı.. çok alışveriş yapıyor bizden kız güzel para bırakıyor diye diyordu eşim. Yoksa on kere terslemiştim sadece soğuk davranıyorum kıza şu anlık.
Adamın ne kadar pislik biri olduğunu daha net görüyorum, boşanmak istesem de şu an evliyiz sonuçta, üzülüyorum. Bazen beni sevdiğini düşünüyordum mesela tüm yaptıklarına rağmen.. ama yok diyorum bu yaptıklarını yaşadıkça yok sevmiyor yani. Her gelen kadınla böyle mi olcak bu adam?Madem öyle,delil toplamak istiyorsunuz boşanmak istiyorsunuz,niye kocama sarkıyor kocam da şöyle böyle yapmış diye Burda şikayet ediyorsunuz
kocana demedin inş kadın evlilere ilgili diye iştahını kabartmaBenim yaşadıklarım bu kadar inanılmaz şeyler mi gerçekten neden fake olduğunu düşünüyorsunuz:)
Adamın ne kadar pislik biri olduğunu daha net görüyorum, boşanmak istesem de şu an evliyiz sonuçta, üzülüyorum. Bazen beni sevdiğini düşünüyordum mesela tüm yaptıklarına rağmen.. ama yok diyorum bu yaptıklarını yaşadıkça yok sevmiyor yani. Her gelen kadınla böyle mi olcak bu adam?
Hani erkek meraklisi degildin. Biri icin kizi hastanelik ediyorsun birde bana laf soyluyorsun...Senin eşine aşko diyor ve sen kıza birşey yapmadın öyle mi ben olsam o kızın saçını başını yolmuştum şimdiye hastanede yoğun bakımda yatıyordu. Kusura bakma ama bu kadar sakin kalmana şaşırdım eşinde tam bir kaypakmış pes doğrusu o adamada bir güzel ders ver. Şerefsiz pis abaza.
Güzel para derken?kız güzel para bırakıyor diye diyordu eşim.
. çok alışveriş yapıyor bizden kız güzel para bırakıyor diye diyordu eşim. Yoksa on kere terslemiştim sadece soğuk davranıyorum kıza şu anlık
onlarda olmuş servet. pahalı ya herşey artıkGüzel para derken?
Börek ve kurabiyeden mi?
Rainy biri dememiş ki eşim demiş eşime laf ederse asko derse hastanelik ederim demişHani erkek meraklisi degildin. Biri icin kizi hastanelik ediyorsun birde bana laf soyluyorsun...
Aaa siz isminizi degistirmissiniz. 293772 kez bosanin dedik. Esyalar toplayip evinize donerken geri barismistiniz. Tam olarak ne bekliyosunuz anlayamadim ben
Aaa siz isminizi degistirmissiniz. 293772 kez bosanin dedik. Esyalar toplayip evinize donerken geri barismistiniz. Tam olarak ne bekliyosunuz anlayamadim ben
İnanamıyorum bunun öncesi de mi varmış.?
Nil55 işte Evlendiğinden beri boşanıyor
Evet. Adam cimri, 5 kurus para vermiyo, para vermedigi gibi kadinin dişi iltihaplaninca doktor parasi bile vermemisti.
Bi uye yukarda ozet yapmis eski konularindan. Bende ordan hatirladim. Bosanmak disinda nasil bi oneri bekliyo cozemedim ajdhs
Aldatmayı kanıtlamaya çalışıyor. Böylece tazminat alabilsin
Olabilir msspare bana surekli erkek meraklisi diyor onun da bir erkek icin oyle bir sey yapmamasi gerek o zaman esi bile olsaRainy biri dememiş ki eşim demiş eşime laf ederse asko derse hastanelik ederim demiş