• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin karşımızda beyaz eşya mağazasında çalışan kızla olan samimiyeti

Daha evlenmenizden önce bile, sözün 3 gece öncesi eski sevgilisiyle gece geçiriyor, evleniyorsunuz ama halâ eski sevgili ile görüşmeler devam ediyor, en son artık kadın, "kocanı al başımdan" diyor size... Yalanlar yalanlar "inanmadım ama ..." diyorsunuz, devam ediyorsunuz.

Evlenince altınlarınızı alıp borç kapatıyor kim sorarsa, sonra kazandığı üç kuruşla yine kumar borcu yapıp bunu bir anlamda bedava çalıştırdığı size ödetiyor, o kadar yüzsüz o kadar rahat ki "borç bitsin boşanırız.." diyor size, siz boşanma lafı edince...

Sosyal medyada kadınlara açıkça yürüyüp duruyor, eve gelen kadın arkadaşlarınızın vücutlarına açıkça bakıp duruyor, sonrasında sizi yatağa götürüyor, "arkadaşımı mı hayal etti acaba" diye soruyorsunuz buralarda...

Adam size değer vermiyor, saygı görmüyorsunuz, emeğinizi sömürüyor bedavaya sizi çalıştırıp bir de " burası böyle mi süpürülür" diye azarlıyor sizi...

Bu sizden 10 yaş büyük adam, bu sizi sigortasız maaşsız bedavaya çalıştırıp yer süpürmenizi de beğenmeyen adam, üstelik sizi 600 lira harcamaya dahi lâyık görmüyor; Dişinizi 600 lira verip özelde çektirmek istiyorsunuz, çektiremiyorsunuz...

Daha ilk evlendiğinizde bir tartışmanızda "ben seni bu evde besleyemem çalışmazsan" diyor adam.

Çocuk yapmamanız bile, adamın tercihi, sizin çalışmanızı engellemesin diye.

Üstelik sizin ifadelerinizle: gençsiniz, güzelsiniz , çocuksuzsunuz, aileniz sizi prensesler gibi büyütmüş saygın bir aile, boşanacak olsanız tamamen destek olacaklar.

Tüm bunları aylardır yazıp durduklarınızdan biliyoruz... Artık sevmiyorum da diyorsunuz hatta...

Her seferinde insanların dilinde tüy bitiyor size nasihat vermekten, siz iki mızıldanıp devam ediyorsunuz.

Şimdi, bu beş para etmez adamın - velev ki- peşine düşmüş pespaye bir kadın sorun, öyle mi...
Siz tepki veriyorsunuz ama sizi kimse takmıyor, öyle mi...

Peki.

:işsiz:

-----

Edit : Eski konuya baktım, eski sevgili ile gece görüşme meselesi sözlenmelerinden 1 gece önce değil, 3 gece önceymiş. Ona göre o kısmı düzenledim. Yanlış bir şey aktarmış olmayayım.
Evet bunların hepsini ben yaşadım. Ama kimse beni anlamıyor ki, net deliller elde etmek istiyorum ki senelerce mahkemede yıpranmayalım. Alacaklarımı da alabileyim.

Beni yanlış anlamayın ama yani müşteri olarak gelir ve zıkkımlanır sonra da gider.
Siz ne diye kız sevgilin yok mu hala diye samimiyet kuruyorsunuz ve ağız arıyorsunuz :( bu şekilde sohbet sonrası gevşeklik daha da rahatlıkla yapılıyor işte size o kadar gereksiz iç açmasını sağlamak yerine yerinde davranmış sağlamsanız sizin daha yararınıza olurdu diye düşünüyorum.

Adam bu dünyada cenneti yaşıyor siz seyrediyorsunuz kendinizi kandırmayın razısınız bu duruma.. bedava eleman bedava se.. karşıdakiyle fingirdeşme

Evet bunların hepsini ben yaşadım. Ama kimse beni anlamıyor ki, net deliller elde etmek istiyorum ki senelerce mahkemede yıpranmayalım. Alacaklarımı da alabileyim.

Sizin amacınız belli. Adamı sadakatsiz olduğunu ispat edip öyle boşanmak. O zaman sorgulamayın yapacağını yapsın

Eşime askı kusko davrandığı an simit tepsinini gecirrirdim kafasina

Sizin esinizde hazırda bekliyormus kurabiye falan .

Yemin ederim ikisini birbirine harmanlayıp sürerim fırına :KK53:

Yahu bazı insanlar dedektif tutuyor da öyle kocasını yakalıyor, seninki gözünün önünde cilveleşiyor ve sadece uyarıyor musun?Kıza da sopa lazım adama da lazım.Resmen karşında sana kafa tutan bir kız var anlasın sert kayaya çarptığını, adamı da yatarken bağlayıp şöyle guzel bır dayak atacaksın ki içinin yaglari eriyecek.Sonra da boşanma davasını açacaksın bitecek bu iş.

Ay o muymus 2 gun sonra unutur nasilsa tatil yapamadik diye dert yanar.

Kirazın son yorumları bana birini hatırlatıyor

Bosanicam ama delil ispat belge ama kesin bosanicam zaten kocam hep böyle diyor ya

Aynen Mavera bosanicam ama buzdolabı bulaşık makinesi zaten avukatla konuştuk şimdi gidicem yine yanına boşanma için belge dolduracağız evet birazdan gidicem az sonra deyip 10 gün sonra yine konu açardı uzun zamandır yok ne hakaretlerini işittik ama 🤣🤣

Eşime askı kusko davrandığı an simit tepsinini gecirrirdim kafasina

Sizin esinizde hazırda bekliyormus kurabiye falan .

Yemin ederim ikisini birbirine harmanlayıp sürerim fırına :KK53:
Dikiş makinesinde overlok yaparım desen hah derdim valla kesin yapar minik 🤣🤣

Beklemek istemiyorum aylarca. Anlaşmalı olarak olsun bitsin istiyorum

Bu söylediklerin de var benim eşimde 🥳 defalarca yakaladım sanaldan birilerine yazmasını

Evet benim gibi enayi bulamaz o yüzden vazgeçmesi zor.

Düzelmez canım biliyorum. Cesaret edemiyorum ben ayrılmaya, kafam binbir Çeşit sorular var. Ama çok istiyorum şu an cesaret edemesemde ilk cesaretimi topladığım an yapacağım inanın boş konuşmuyorum

Kesinlikle haklısın canım tek ihtiyacım olan şey cesaret hep söylüyorum bunu

Kirazcim ara sira esine kizinca gel biz buralardayiz. Ha bir arada borclari odeyip oyle bosanmak istiyordun onu aramaya usendim.

Kesinlikle zaten güvenilmez bir adam eşim.
ee peki neden hala onlasınız diyeceğim olmayacak şimdi
aşko dediği anda lafı ağzına nasıl tıkmadınız
ben olsam kaşımla gözümle dövmüştüm öyle bir huyum var
sonra da çakmıştım lafı

eşinizle sağlam esaslı bir kavgaya girişin samimiyet devam ederse ayrılacağınızı söyleyin
aynısını bende diğer esnaflarla yapacağım aşko diyeceğim bakalım nasılmış diyin

baktınız dinlemiyor atın evden eşinizi
siz pasif kaldıkça oluyor bunlar!

Back