Daha evlenmenizden önce bile, sözün 3 gece öncesi eski sevgilisiyle gece geçiriyor, evleniyorsunuz ama halâ eski sevgili ile görüşmeler devam ediyor, en son artık kadın, "kocanı al başımdan" diyor size... Yalanlar yalanlar "
inanmadım ama ..." diyorsunuz, devam ediyorsunuz.
Evlenince altınlarınızı alıp borç kapatıyor kim sorarsa, sonra kazandığı üç kuruşla yine kumar borcu yapıp bunu bir anlamda bedava çalıştırdığı size ödetiyor, o kadar yüzsüz o kadar rahat ki "borç bitsin boşanırız.." diyor size, siz boşanma lafı edince...
Sosyal medyada kadınlara açıkça yürüyüp duruyor, eve gelen kadın arkadaşlarınızın vücutlarına açıkça bakıp duruyor, sonrasında sizi yatağa götürüyor, "arkadaşımı mı hayal etti acaba" diye soruyorsunuz buralarda...
Adam size değer vermiyor, saygı görmüyorsunuz, emeğinizi sömürüyor bedavaya sizi çalıştırıp bir de " burası böyle mi süpürülür" diye azarlıyor sizi...
Bu sizden 10 yaş büyük adam, bu sizi sigortasız maaşsız bedavaya çalıştırıp yer süpürmenizi de beğenmeyen adam, üstelik sizi 600 lira harcamaya dahi lâyık görmüyor; Dişinizi 600 lira verip özelde çektirmek istiyorsunuz, çektiremiyorsunuz...
Daha ilk evlendiğinizde bir tartışmanızda "ben seni bu evde besleyemem çalışmazsan" diyor adam.
Çocuk yapmamanız bile, adamın tercihi, sizin çalışmanızı engellemesin diye.
Üstelik sizin ifadelerinizle: gençsiniz, güzelsiniz , çocuksuzsunuz, aileniz sizi prensesler gibi büyütmüş saygın bir aile, boşanacak olsanız tamamen destek olacaklar.
Tüm bunları aylardır yazıp durduklarınızdan biliyoruz... Artık sevmiyorum da diyorsunuz hatta...
Her seferinde insanların dilinde tüy bitiyor size nasihat vermekten, siz iki mızıldanıp devam ediyorsunuz.
Şimdi, bu beş para etmez adamın - velev ki- peşine düşmüş pespaye bir kadın sorun, öyle mi...
Siz tepki veriyorsunuz ama sizi kimse takmıyor, öyle mi...
Peki.
-----
Edit : Eski konuya baktım, eski sevgili ile gece görüşme meselesi sözlenmelerinden 1 gece önce değil, 3 gece önceymiş. Ona göre o kısmı düzenledim. Yanlış bir şey aktarmış olmayayım.