esimin kariyer planlari beni cileden cikarmak uzere...

Aynenn katiliyorum, ben de ailemden uzaktayim,onun da sıkıntısı var bende. Ustune bir de yorucu olan işim var..

Ne guzel yorumlar bunlar boyle
Tesekkurler...

Katılmıyorum. En çok da "en akıllı erkek" kısmına katılmıyorum.

Sanırım insanin yaratıcı ve üretken olmasının ne demek olduğunu bilmiyorsunuz.
Ise gider gibi değil de bir hobiyle uğraşır gibi neşeyle çalışmamissiniz, cok belli.

O nedenle bir adamı paçasindan çekip kariyer yapmasına engel olabilirsiniz. Beklenir sizin mantalitenizden...

Aşkla sevdiği insanı, işinde ve hayatında daha mutlu olabilmesi için teşvik eden, yureklendiren kadınlara helal olsun.

Diğerleri...Paçasından aşağı çekenler de vay neden evliliğim sıkıcı, vay neden aldatildim diyor sonradan. E adamın hayatında senden başka bisey yok. Tabii aldatır... demek lazim bu kadinlara da.

Edit: verdiğiniz çocuk örneği de olmamış... çocuğun aklı ermiyor. Sizin?

Sanırım siz de evli değilsiniz ve mesaili çalışmanın ne demek olduğunu bilmiyorsunuz :)) Ve sanırım henüz doğum yapmadınız, ardından ciddi sağlık sorunları yaşamadınız ve o günlerde de eşiniz yanınızda olsun isterken 3 gün babalık izni bile kullanamaması gibi bir durum yaşamadınız? Aslında şu daha muhtemel, varlıklı bir aileden gelmiyorsunuz ve maddi gücün ve titrin mutluluğun asıl kaynağı olmayacağını tahayyül edemiyorsunuz.

Sizin tabirinizle "Paçasından aşağı çeken" neden aldatıldım konusuna gelirsek, size tek ve meşhur bir örnek vereyim. Hülya Avşar aldatıldığı zaman demişti ki, Kaya'yı tek bir konuda suçluyorum, ben çok yoğun çalışırken hep benim arkamdaymış gibi davrandı, hiç benim iş yoğunluğumdan şikayet edip de kendisini ihmal ettiğimi düşündüğünden bahsetmedi, ben de sandım ki eşim kariyerimin arkasında. Gördünüz mü, eşinin "paçasından aşağı çekmeyen" adamın yaptığını?

Evlilikler sandığınız ya da sizin yaşadığınız kadar materyalist değil, işin içinde sizin kafanızdaki modelden çok daha fazla duygu ve anı paylaşımı olmayınca 20 sene geçtiğinde onun adı ortak bir hayat yaşamışlık olmuyor, biriktirilmiş 2 ev ve yaşanmamış 2 hayat oluyor!

Ilgilenmek ne ki yani agzini acip sana mi bakmasi gerekiyor? Ha birlikte tv izlemissiniz ha o ders calismis sen tvye bakmissin. Daha 30 yasinda bile degil kocan. Azim yapmis calisiyor cabaliyor bir yerlere gelmeye calisiyor ki basariyor da. Tamam kisisel ego onceligi olabilir ama sana da faydasi var. Duz memurun maasiyla mufettis maasi bir mi? Sen de onun kadar calissan aksam sekizlerde eve gelmezdin kamuda kariyer meslek edinir keyfine bakardin mesela di mi? Hani adam ickiden kumardan evini ihmal eder ok ama kariyer icin cabalayan genc bir adam seni niye rahatsiz ediyor da bosanma laflari bile ediyosun? Tam tersi destek olmalisin. Cok uzun yazdim cunku cok uzuldum adamcagiza yapilan muameleye

Sen okumuyorsun galiba yazilanlari yada nasil bir bakis açın var anlayamadim. Sen ilgiyi ne saniyorsun?? Ben yanimda olsun hep,beni hic birakmasin,hic ders calismasin, benimle herzaman alisverislere gelsin, aman onun sporuna katilayim da tek kalmasin hic, ailesinin yanina o her gittiginde illa ben de gideyim, ben olmadan arkadaslariyla asla gorusmesin, kesinlikle dersi biraksin ders calismasin duz memur olsun, bana ne ben keyif istiyorum mu diyorum?? Yada siz hergun bunlari falan mi istiyorum saniyorsunuz??? Cok komiksiniz gercekten.
Hafta da bari diyorum 2 gunumuz var, en azindan onu kaliteli gecirelim, bari benle gecirdigin sürede aklina dersi getirme diyorum..kusura bakmasin hayat onun dersinden,kariyerinden ibaret degil. Evliligin anlami bu degil. Ozmn evlenmeyecekti, yada kendi gibi birini sececekti.

Benim ailemde bankaciydi. 1992 li yillar. Hersey manuel.. Annem gece 3 de gelirdi eve, en iyi ihtimalle 8_9 da. babam almaya gderdi onu isten. Kardesim havale gecirirdi annem ortada yok. Babam da bezmisti canindan,yine de meslektas oldugu icin anlardi onu. Babam 43 yasinda vefat etti. Annem 6_7_11 yaslardaki 3 cocukla kaldi. Ben bunu zaten cok iyi biliyorum,yine ayni seyleri yasamak istemiyorum. Hayat cok kisa cunku.

Kaldi ki kamuda personel olamam ben, kafam calismadigindan degil tercih meselesi. Memur mantigini sevmiyorum. Kaldi ki mudur yrd olsam 7bin net maasim olur, mudur olsam 10bin. mufettis dedigin adam 4700 le emekli olur devletten en fazla.
Ben ozel hastaneye giderken, esim devlet hastanelerinde sıra almaya calisiyor en basiti. Ben oyle devletle falan ugrasamam.
Kamu personeli olmak beni tatmin etmez,herkesin beklentisi farkli bilmem anladin mi?

Tekrar soyluyorum,
onun mufettis olmasi, azimli,caliskan,vizyon sahibi, planli programli olmasi, ona yapilan iltifatlar gercekten cok hosuma gidiyor. Gurur duyuyorum onunla. Esimi de seviyorum, sevmesem simdiye coktan ayrilirdik. Onunda beni sevdigini biliyorum. Bosanmak istedigimi nerden cikardin allah askina??
Tabiki de calisacak, kazanacak, yukselecek.
Duz memur olmasini basta ben kabul etmem,allah korusun.. zaten calisiyor,emek veriyor bunu biliyor ve goruyorum. Verdigi emeklerin bosa cikmasina,arkadaslarinin onu gecmesine,esimin uzulmesine daha da uzulurum.

Benleyken aklindan calisma planlari gectigini biliyorum, fiziken benimle ama ruhen degil.. o bana vakit ayirdigini saniyor sadece. ben bundan rahatsizim anladiniz mi simdi?
Yani sizin bahsettiginiz gibi onu engelliyor falan degilim, benleyken benimle olamayisindan bunaldim!!

Ha birde birisi demis ki boyle yapan kadin aldatilir tabi.. peki boyle yapan erkek karsisinda esinden istedigi ilgiyi goremeyen zayif karakterli bir kadin baska macera aramaz mi kendine?

dusunmesi bile igrenc..
yorumunuza katilmiyorum bu nedenle...
Sevmiyorsa biraksin o zaman, kimse kimseye tahammul etmek zorunda degil. Aldatmak da nedir?

Son düzenleme:
Mezigcim ben seni çok çok çok iyi anlıyorum. Burada kendini yıpratma, sen haklısın sonuna kadar, dünyanın yalan oluşunun farkındasın, geçip giden günlerin hayattan eksildiğini biliyorsun. Devlet memurluğunda kariyer yapmışların akşam normal saatlerde eve geldiğini zanneden dünyadan bihaberlerle yıpratma sinirlerini derim.En kötü ihtimalle bırak adam doğal sınırlarına ulaşsın, 35inden sonra hiçbi sınava giremez zaten :) En kötü ihtimalle aklına bunu getir. Bu bir teselli değil farkındayım, kara mizah.

Bizim toplumumuz halen para ve gösterişi ilk planda tuttuğu için para kazanan erkek yanlarındaki hayat paylaşan erkekten evladır onladır onlar için. Bilmezler ki öylelerine sadece koca denir, eş değil. Birşeye eşlik ettikleri yoktur çünkü !

Maddi gücün mutluluğun tek kaynağı olmadığını bilemiyormuşum ha... fakirmişim ondanmis. Ahahaah

Mutluluğun kaynağı maddi güçtür dedim mi ben? Daha okuduğunuzu anlamiyorsunuz. Mutluluğun kaynağı üretken olmaktir, hayatın her alaninda. Bitki gibi yasamak değil. Üretmek, verimli olmak, okumak, gezmek... kisacasi... eltiyle ev gezmesine gitmek değil..asdghfsaa

böylece yaşanmamış iki hayat olmuyor muhteşem yaşanmış hayatlar oluyor. Yapışık ikiz gibi degil. Birbirinize anlatacak şeyiniz oluyor.

Ama siz işe gitmeyi sadece para kazanmak için saniyorsunuz. Oysa Yapilan işte mutlu olmak mümkün. Öğrenin bunu. Paranız olsa calismayacaksiniz sanırım. Herkes sizin gibi degil. Uretken ve yetenekli insanlar da var. Keşke yaptığım işten örnek verebilseydim. Zengin olduğu halde çalışan iş arkadaslarimdan.. ama kimligimi açık etmeyeyim.

Bir de.. Türk kezbanları hulya Avşara çok şey borçlu. O olmasa kiminle teselli bulacaklardi, anlamsız hayatlarına.

Son düzenleme:

Yazını baştan sona kadar okuyup afakanlar basanlardan biri de benim. Ama sabrına hayran kaldım.
Yaşadıkların kesinlikle normal değil.
Bu adam seninle evlendi mi evet.
Tamam bazı basamaklar için birşeylere çabalamış olabilir ama sen onun annesi değilsin.
Sürekli arkasından pışpışlayıp sadece yemeğini yapıp ortalığını toplayacak biri hiç değilsin.
Hayatı boyunca gireceği sınavları, yapacağı eğitimleri mi dinleyeceksin?
Bana tuhaf gelen noktaları alıntıladım:
1)Verimli zamanınız yok, çünkü bir arada değilsiniz birlikte bile uyuyamıyorsunuz. Buna rağmen çocuk yapmak istiyorsunuz.
Çocuk senin oyalanma aracın değil ki. Kaldı ki sen de çalışıyorsun o çocuğa vakit brlikte ayırmanız lazımken sen mi üsteleneceksin herşeyi bir başına? İyice kopacaksınız birbirinizden eşinle.
2)Kayınvalidenin tutumu da ilginç geldi bana bu kıza yazık demesi vs, oğlunu fazlasıyla bencil yetiştirmiş. Şimdi de 'oğlum bu kıza yazık' diye seni avutuyor kendince. Bana samimi gelmedi. Bir de birlikte bile olamıyorsunuz demesi hiç hoş bir cümle değil. Düşünse bile söylememeli bunu sana.
3)Sen bebek planları yaparken eşin yurtdışında master hayalleri kuruyor, ortak bir yaşamınız bile yok evlilikte.
4)Adam kendi bakımından 5 senelik programını yapmış, bunların içinde sen neredesin? Hangi kıyıya köşeye sıkıştırdı seni? Ana öğe değil tamamlayıcı unsur gibi tutuyor adam seni hayatında.
5)Boşanmak için sadece küfür, hakaret ve aldatma gerekmez ki. Karşılıklı hayat felsefeleriniz farklı ve birbirinizden kopuk olmanız da boşanma sebebidir.

Ay nasıl okudum bilmiyorum böyle uzun yazıyı ama eşiniz bana normal geldi ya,işkolik olabilir fazla işkolik olabilir bilmiyorum bana normal geliyor ,evde tv karşısında oturamam cümlesini ayrıca alkışladım,böyle kabul edin bence

Kııızzzz Allah seni 2015 konusuymuş bu. Hortladı bak.

Ya asl
Aslında çok güzel eşiniz Çalışkan azimli birisi. Böyle insanlara hep özenmişimdir ve arkadaş olmak istemişimdir ama evlenmek asla… burada adamı eleştirenleri görmeyin bence çünkü kötü bir şey yapmıyor sadece size uymuyor. Sizin için ona bu kadar haz verem yaşam şeklini değiştirse, mutlu olabilir mi bilmiyorum. Bir evlilik terapisti eşliğinde bunu konuşabilirsiniz. Bu yaşam şeklini değiştirmese bile taviz vermesi gerektiğini fark etmeli, taviz verebilecek mi onu ciddi ciddi düşünmeli. Eğer o taviz veremiyorsa o zaman sıra size geçer, siz yaşam şeklinizden fedakarlık yaparak veya taviz vererek yaşayabilir misiniz? Siz de taviz vermemeyi seçerseniz sonuç boşanmak. İkiniz de yanlış değilsiniz sadece orta noktada buluşmalısınız, umarım eşinizin niyeti vardır çünkü siz şu ana kadar bol bol taviz vermişsiniz. Kim ne derse desin evlilik bu demek, birbiri için değişebilmektedir ve uyum yakalayabilmek. Ama ikiniz konuşarak çözemiyorsanız dediğim gibi 3. profesyonel kişi çözüverir çocuk düşünmeyin bu ara sakın

Çok şanslısınız ne güzel esiniz hep yükselme gayretinde ...Milletin esi pavyondan gelmiyor veya karısının parasına göz dikiyor icabinda kadını da delirtiyor ...tabii sizde ilgi istemek de cok haklisiniz yalniz hissetmissiniz.

Tv karşısında oturup ne yapacak?
İtlik pesinde kendisi efendim. Uslu uslu oturmak kesmez kendisini.

Konuyu hortlatanlar sayesinde ben de epey bilgilendim.
Ilk okudum pembe pembe kültürlü, azimli herif canim masallah dedim. Konu sahibinin akıbetini araştırınca tüp bebekli ikiz sahibi olduktan sonra bosandiklarini öğrenmiş oldum.
Çocukların bakımına zerre yardımı olmamış. Karısına yatakta iyi değilsin iması ile bosanalim demis sonra da aldattığı çıkmış ortaya zaten.

Ben de alkışlıyorum insan ancak bu kadar pis bencil olabilir.
Bir de harika baba olmayı başarmış gibi yeni karısından da çocuk yapmış.

Okurken beyni tükenmiş olsa gerek.
Salak herif.

Olayın sonu nereye gelmiş yaaa valla sağol nomu stalktan kurtardın beni

Ben okurken anladım bir sorun olduğunu saatlerce ayakta olup yoegunluktan tabiri caizse ayakta uyuyan biri bile 5 dk ayırır eşine en azından iyiki yanımdasın der adam masa başında tüm gün otursun ama yorgun

Çocuk yapmayın. Onun yukude sizin sırtınıza kalacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…