EŞİMİN KARDEŞİNE OLAN YANLIŞ DÜŞÜNCELERİM

Size yatış verilsin ...yatarak tedavi şart size ..bu kaçıncı oldu

Keşke okumasa idim başka birini kotu bir sekilde hatırlattı kesinlikle tedavinizi olun hadi çevrendekileri boşverin bunu kendi iyiliginz için yapın Allah yardımcınız olsun

Şuan çok iyisiniz yani
Kendi kafanıza göre ilaç alıp ilaç bırakmışsınız.
Her sene daha kötüye gitmişsiniz.
Ama doktora gitmek yine zar zor
Başka doktora görünseydiniz farklı bir ilaç alıp alamayacağını sorsaydınız.

Kocamın kardeşini, arkadaşımı, yoldan geçen bir adamı, herhangi bir kadını güzel/yakışıklı/sempatik bulmak ondan hoslandigimix anlamına gelmez. Hemen gidip tedavi olun.

Insan beyni de organ gibi bozuluyo ,çok zor bir durum Allah yardimciniz olsun. Tedavi oluyonussunuz zaten benim size onerim Allaha daha cok yönelmeniz mesela esamul husnalar var cok ferahlatiyo insanin icini ,istegramda ilahiyatci tuba hoca var onu takip edin isterseniz onun dualari var,kitabi var cok uygun pahali degil alin onu dua terkiplerini yapin ,ben cok faydasini gordum Allahim içimi ferahlat ,dilimin baginj çöz ki anlasinlar .. diye icimden hep dua ederim sukurler olsunki icim ferah ,Allahim sifanizi versin insallah herseyin başi saglik.

aslında sizde farkındasınız takıntı yaptığınızın ve bu durumun gerçek olmadığının. siz eşinizi seviyorsunuz. anlık düşünceler hepimizin başına geliyor. olabilir düşünceleri bile normal karşılarım. ama takıntı haline gelmesi ve eşinize herşeyi anlatmak doğru değil. eşim diye herşeyi bilmek zorunda değil. insanın sadece kendine özel durumları olabilir. tedavi sürecini aksatmamalısınız.

Tedavinizi aksatmayın. Muhakkak gidin.
Kendinizi telkin edecek şeyler de yapın, gayret edin, böyle yaşanmaz.
Çocuklarınıza, eşinize yazık. Size zaten...
Çok enteresan..

Bu rahatsızlığınızın obsesif bozukluğa girdiğine emin misiniz? Her gördüğünüzü takıntı haline getirmeniz başka bir şey gibi. Herşeyi anlatıyor olmanız da başka bir rahatsızlık. Bence bir doktora görünün.

Konunuzu guzelce okudum,Çözümü varken neden yokmuş gibi davranıyorsunuz?Gidin tedavinizi guzelce olun,sonuna kadar ve birakmayin.Aman ise yaramadi iste deyip yarıda kesmeyin.Hersey sizin elinizde.Yani sizde soyluyorsunuz bu bir hastalik.Kendi kendine duzeltilebilecek psikolojik bir durum degilki.Biz sana burda telkin verelim de duzelsin.Tedaviyle duzelecek.Kendinizi hep olumsuza yoblendirmissiniz.Duzelecegim deyin,dusuncelerinizi alt edin.Hersey sizin elinizde.Lütfen bu konunun üstüne düşün.
Bakın benim de Okb var.Benimkisi el yikamayla alakali,saatlerce elimi yıkayabilirim.Durumumunda farkindayim tedavi olmayi da zman zman düşünüyorum.Nasılsa çözümü vardır diyorum.Ama siz bütün yollari kapatmissiniz..

Kocanızı tebrik ederim benim eşim bana gelip bunları anlatsa bir çekerim iki çekerim üçüncüye boşarım net. Bu sizin ilk konunuz da değil. Bu kadar hastalıklı bir hale gelene kadar ciddi bi tedavi almanız lazım. İlaçla desteklenmeniz lazım hatta siz sadece terapiden bahsediyorsunuz. İyi bi doktor bulun ve pahalı demeden başlayın tedavinize. Burası sizin çözüm bulacağınız mecra değil.

Psikolojik destek alin iyi degilsiniz

Eşinize her takıntınızdan bahsetmeyin, biraz dişinizi sıkın zor olsada, en azından hastalığınızı kabul ediyorsunuz, bu düzelmenin en etkili adımı. Tedavinizi aksatmayın, düzelmeyecek bir rahatsızlık değil sakin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…