EŞİMİN KARDEŞİNE OLAN YANLIŞ DÜŞÜNCELERİM

erkek yapar hata sonucta ama bayan iffetni korusun

birde eşimle ilk sevgili oldugumuz zamanlar 3 ay onu fazla kazimiyordum bir adam vardı benden hoşlanan bana bir zararı dokunma ama onla buluşurduk kız arkadaşımla resmen kullanirdik o adam bana sirnasmaya calısırdı ben izin vermezdim ama meyilli gibi davranirdim

bir keresinde yasli bir adam vardı beni mağaza götürdü yemek falan yedik bu adama onu beğeniyordum gibi yaptım 40 yas büyük benden
Valla şu düşünce şekline sahip,insanları kullanmaya çalışan birine üzülemedim maalesef. Gerçekten hoşlanıyor olabilir misiniz acaba bilemiyorum. Allah eşinizin yardımcısı olsun.

Valla şu düşünce şekline sahip,insanları kullanmaya çalışan birine üzülemedim maalesef. Gerçekten hoşlanıyor olabilir misiniz acaba bilemiyorum. Allah eşinizin yardımcısı olsun.
ayy bunun adına bir şey deniyordu da yazmayayım şimdi banlanırımmm.hayat kadını bile daha şerefli valla kuzum

ayy bunun adına bir şey deniyordu da yazmayayım şimdi banlanırımmm.hayat kadını bile daha şerefli valla kuzum
Valla bende birşey demek istemiyorum. Bana nedense safa yatıyor hastalığına sığınıyor gibi geldi. Yapıp yapıp erkek yapar ama kadın iffetini korusun diyor bi de kajdjsjd.

Valla bende birşey demek istemiyorum. Bana nedense safa yatıyor hastalığına sığınıyor gibi geldi. Yapıp yapıp erkek yapar ama kadın iffetini korusun diyor bi de kajdjsjd.
40 yaş büyük adamla buluşup parasını yemenin neresi hastalık?buyur burdan yakk :KK45: :KK53:

Evlenmeden önce yapmış bunu ama evlendikten sonra ay acaba ondan bundan hoşlandım mı diye takması saçma
eşini de sevgiliyken aldatmış .bence tüm erkeklerin ilgisi ben de olsun diyen herkes bana hayran sanan ve erkekleri parmağımda oynatabilirim kolayca diye düşünen bir kadın.böyle okb li olmaz

Allah yardımcınız olsun inşaAllah yenebilirsinz takıntılarınızı..
Bilinç altı anıları silmeyi araştırdnzmı hiç?
Bi araştırın derim belki işe yarar

konunun başında adamları sadece düşündüğünü acaba hoşlanıyormuyum diye endişe ettiğini hayat kalitesinin düştüğünü vs anlatmış.ama sonralarda eşini sevgiliyken nasıl aldattığını o diğer adamı nasıl kullandığını ama elletmediğini kendini de anlatmış.sonra da 40 yaş büyük adamla yemeklere gittiğini gezip tozduğunu hiç bir şey hissetmediğini onu da kullandığını anlatmış.bir çelişki yok mu burada?

konunun başında adamları sadece düşündüğünü acaba hoşlanıyormuyum diye endişe ettiğini hayat kalitesinin düştüğünü vs anlatmış.ama sonralarda eşini sevgiliyken nasıl aldattığını o diğer adamı nasıl kullandığını ama elletmediğini kendini de anlatmış.sonra da 40 yaş büyük adamla yemeklere gittiğini gezip tozduğunu hiç bir şey hissetmediğini onu da kullandığını anlatmış.bir çelişki yok mu burada?
Adamı nasıl kullanmış?

X