- 6 Aralık 2018
- 9.824
- 8.499
- Konu Sahibi merveguzel
Uyuyorum ben kızlar .Yarın iş var .Allah burun hastalara şifa dertlılere deva borçlulara da borcunu odeme gucu versın .Iyı geceler hepınızs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
paralarını yemiş işte adamların hatta arkadaşıyla beraber bile yapmış ama elletmemişte. okb tanısına pek uymuyor bu durum uyanıklık ve karakter sorununa daha uygunnAdamı nasıl kullanmış?
Evet tabii ki yalancı. Şizofren dedim diye duyar kasıcılar cevap yetiştirdi bir de hala daha beğenmedim atıyorlararaştırdım şimdi üye yalancı.2017 yılında nişanlıyım diye yazdıkları var.ama bu konuda 7 yıllık evliyim 2 de çocuğum var demiş.hesap yapalım bakalım 7 yıl oluyor mu?daha da baksam neler çıkar neler
kesinlikle haklısınız ya troll ya da ağır psikolojik sorunlu ama kesinlikle okb değil.Evet tabii ki yalancı. Şizofren dedim diye duyar kasıcılar cevap yetiştirdi bir de hala daha beğenmedim atıyorlar
Okudum. Bu durumun bir adı var ama okb değil sanki.paralarını yemiş işte adamların hatta arkadaşıyla beraber bile yapmış ama elletmemişte. okb tanısına pek uymuyor bu durum uyanıklık ve karakter sorununa daha uygunn
Evet ceycey okudum. Kronolojide hata var. Konuları çok abuk sabuk. Bakireydim sadece ters ilişki yaşadım diyor. Yalancı değilse kesin hasta bence.araştırdım şimdi üye yalancı.2017 yılında nişanlıyım diye yazdıkları var.ama bu konuda 7 yıllık evliyim 2 de çocuğum var demiş.hesap yapalım bakalım 7 yıl oluyor mu?daha da baksam neler çıkar neler
aynı fikirdeyim.her türlü hayatı var erkek arkadaşları olmuş anal oral sex yapmış ama ben bakireyim yazıyor her konuda başka da bir şey demiyor.bu konuda aşırı takıntılı.çok acayip konuları var okudukça ağzım açık kaldı.herşeyi yapıyor sonra da acaba hakkımda yanlış mı düşünürler diyorEvet ceycey okudum. Kronolojide hata var. Konuları çok abuk sabuk. Bakireydim sadece ters ilişki yaşadım diyor. Yalancı değilse kesin hasta bence.
Ceycey vajina ameliyatı konusu var. Yarın onu oku. Orda ağır saçmalamış. Güya ayağı yanmış, vajjnasından parça almışlar. Erkek demek ki. Hayal dünyası bu kadarına izin verdi.aynı fikirdeyim.her türlü hayatı var erkek arkadaşları olmuş anal oral sex yapmış ama ben bakireyim yazıyor her konuda başka da bir şey demiyor.bu konuda aşırı takıntılı.çok acayip konuları var okudukça ağzım açık kaldı.herşeyi yapıyor sonra da acaba hakkımda yanlış mı düşünürler diyor
Bence Mahmut abi vakası buaynı fikirdeyim.her türlü hayatı var erkek arkadaşları olmuş anal oral sex yapmış ama ben bakireyim yazıyor her konuda başka da bir şey demiyor.bu konuda aşırı takıntılı.çok acayip konuları var okudukça ağzım açık kaldı.herşeyi yapıyor sonra da acaba hakkımda yanlış mı düşünürler diyor
Hahshsh aklın yolu bir işte Ay gece gece hiç güleceğim yoktu ayağa vajinadan yama yapmakCeycey vajina ameliyatı konusu var. Yarın onu oku. Orda ağır saçmalamış. Güya ayağı yanmış, vajjnasından parça almışlar. Erkek demek ki. Hayal dünyası bu kadarına izin verdi.
Hangi konu baktım bulamadımCeycey vajina ameliyatı konusu var. Yarın onu oku. Orda ağır saçmalamış. Güya ayağı yanmış, vajjnasından parça almışlar. Erkek demek ki. Hayal dünyası bu kadarına izin verdi.
Benim beyin iptalKüçükken ayağım yanmış zaten ve vajinamin üst kısmından et almışlar ayağım çünkü deri gerekmis bende bu durumu kullandım braz açıkçası dedim vajinamin dudak kısmından almışlar dedim iz kalsa bile sorun olmaz heralde
Deriyi alacak başka yer mi bulamamislar neler okuyorum böyleCeycey vajina ameliyatı konusu var. Yarın onu oku. Orda ağır saçmalamış. Güya ayağı yanmış, vajjnasından parça almışlar. Erkek demek ki. Hayal dünyası bu kadarına izin verdi.
Monicim kusura bakma, ancak gördüm. Konu bu canım. Bir kaç yerde daha yazmış. Bana hiç inandırıcı gelmedi.Hangi konu baktım bulamadım
sonraki yıllarda da vajina dudaklarını küçülttürmüş ama.öyle bir konusu da var.allahımm aklıma mukayyet ol senBenim beyin iptal