Eşimin iş yerinden kız arkadaşları ile yemeğe çıkması çok sinirimi bozuyor ne yapsam bilemedim

Daha öncede konu açmıştım eşim dörtlü arkadaş grubuyla bazen iş çıkışı çay kahve içiyor diye. (2 kız 2 erkek)Eşimle bu durumu daha önce düzgün dille de konustum kavga ederekte konustum bir süredir gitmiyordu geçen gün iş çıkışı gruptaki kızlardan biriyle yemek yemişler yarım saat sürmüştür tahmini çünkü iş çıkış saati ve eve geliş saatine bakınca o civarsa görünüyor ama sinir oldum. O kızla arasında o tarz bir şey olacağını düşünmüyorum kıza bazen iyi davranır bazen çok kötü davranır biliyorum eşimin hareketlerini eşimin bir de iş yerine giderken ğst başına dikkat etme gibi bir şeyi de yok hatta bazen ben değiştirirm kıyafetini bak bı çok kötü insan içine böyle gitme diye ama artık hiçbir şey demiyorum zaten.o kızında öyle bir niyeti olacağını düşünmüyorum açıkcası. Ama ben uyardığım halde rahatsız olduğumu bildiği halde böyle yapmasına sinir oluyorum. Kaç gündür sinirden çatlıyorum. Aynısını bende yapmak istiyorum sırf nasıl oluyormuş görsün diye ama öyle bir ortamım yok. Ama bir şey yapmam lazım yani sinir oluyorum şimdi konusmuyorum ama ne yapsam bilemiyorum somrası için. Sizden mantıklı fikirler istiyorum boşanmak dışında. Nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım bilemiyorum.
İşteyken iş arkadaşlarıyla zaten tüm gün yan yanayız. Yemek söylenip işteyken de yeniyor veya yemekhane varsa orada da mesai arkadaşları genelde birlikte yemek yiyor bunu kafanızda büyütmeyin bence. Kötü şeyler gelmesin yani aklınıza. Arkadaş grubu ile gidildiğinde ortamdaki kadınlar önemli değil ama ben eşimin herhangi bir kadın iş arkadaşı ile baş başa çıkıp oturmasını istemem. Eşime çok güvenirim ama bu bana doğru gelmediği için istemem, sonuçta insanlar art niyetli görüp yanlış anlayabilir laf çıkarabilir birileri. Veya karşıdaki kadının belki hisleri vardır bunu bir yeşil ışık olarak algılayabilir. Bu nedenle ben karşı cinsle baş başa oturmayı doğru bulmuyorum, kendim de yapmam. Eşimin yapmasını da hoş karşılamam. Eşinizin sizin rahatsız oldugunuzu bile bile bu davranışında ısrarcı olması kavga sebebi

Daha öncede konu açmıştım eşim dörtlü arkadaş grubuyla bazen iş çıkışı çay kahve içiyor diye. (2 kız 2 erkek)Eşimle bu durumu daha önce düzgün dille de konustum kavga ederekte konustum bir süredir gitmiyordu geçen gün iş çıkışı gruptaki kızlardan biriyle yemek yemişler yarım saat sürmüştür tahmini çünkü iş çıkış saati ve eve geliş saatine bakınca o civarsa görünüyor ama sinir oldum. O kızla arasında o tarz bir şey olacağını düşünmüyorum kıza bazen iyi davranır bazen çok kötü davranır biliyorum eşimin hareketlerini eşimin bir de iş yerine giderken ğst başına dikkat etme gibi bir şeyi de yok hatta bazen ben değiştirirm kıyafetini bak bı çok kötü insan içine böyle gitme diye ama artık hiçbir şey demiyorum zaten.o kızında öyle bir niyeti olacağını düşünmüyorum açıkcası. Ama ben uyardığım halde rahatsız olduğumu bildiği halde böyle yapmasına sinir oluyorum. Kaç gündür sinirden çatlıyorum. Aynısını bende yapmak istiyorum sırf nasıl oluyormuş görsün diye ama öyle bir ortamım yok. Ama bir şey yapmam lazım yani sinir oluyorum şimdi konusmuyorum ama ne yapsam bilemiyorum somrası için. Sizden mantıklı fikirler istiyorum boşanmak dışında. Nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım bilemiyorum.
Konu sahibi sana şunu diyebilirim ancak sen ne söylersen söyle kocan inadından vazgeçecek gibi durmuyor senin trip atman da çok umrunda değil bence çünkü ona göre normal birşey bu senin de ona baskı yaptığını düşünüyor sana tavsiyem kocanı o kadınla başbaşa yemeğe gönderme sen de git onunla evde oturup trip atmak bir işe yaramaz kocan iyice uzaklaşır senden öyle olacağına sen de onunla git başbaşa bırakmamış olursun hem de kocanla daha iyi vakit geçirmiş olursun güleryüzlü görsün seni hep asık suratlı durmak çözmez bence bunu.

1. Selin karacehennem değil İnci yeşilyurttan dinlemiştim o söylemişti bunun uygun olmadığını uzmanlardan daha iyi bilecek değilsin sen. 2. Eşinin karşı cinsle başbaşa yemeğe çaya gitmesine izin verenler saygılı eş değildirler medeni de değildirler çok mu normal görüyorsunuz kocalarınızın başka kadınlarla öpüşüp tokalaşmasını sarılıp dans edişini başbaşa yemek yiyişini normal bir insan kabul etmez bunları. 3. Ben evli değilim ki kalitesiz bir evliliğim olsun? Birilerine laf sokmak için kafanızdan birşeyler uydurmayın ben evlilik yapacak olsam sizinkinden daha kaliteli bir evliliğim olur.
Millete geniş derseniz sizin o çenenizi öyle genişçe bize karşı yaymanıza izin vermiycez. Tvlere terapistim diye çıkan bir insanı izleyip de “her terapist öyle diyor” diyip komik şekilde mağara devrinden kalma görüşünüzü savunamazsınız. Daha görüşünüzü bile millete hakaret etmeden savunamamışken ben sizin cahil kıskanç ezik bir kadın olduğunuzu düşünerek elbette ikna olamam. Yallah arabistana. Kocama da sarılırım erkek arkadaşlarıma da sarılırım kocam da kadın arkadaşlarına sarılabilir. sizin gibi insanlar hayatıma dil uzatırsa da o dilinizi koparırım.

Millete geniş derseniz sizin o çenenizi öyle genişçe bize karşı yaymanıza izin vermiycez. Tvlere terapistim diye çıkan bir insanı izleyip de “her terapist öyle diyor” diyip komik şekilde mağara devrinden kalma görüşünüzü savunamazsınız. Daha görüşünüzü bile millete hakaret etmeden savunamamışken ben sizin cahil kıskanç ezik bir kadın olduğunuzu düşünerek elbette ikna olamam. Yallah arabistana. Kocama da sarılırım erkek arkadaşlarıma da sarılırım kocam da kadın arkadaşlarına sarılabilir. sizin gibi insanlar hayatıma dil uzatırsa da o dilinizi koparırım.
Kimseye hakaret ettiğim falan yok fikrimi söylüyorum sadece neyse birşey demeyeceğim anlayacak gibi değilsiniz

X