Eşimin iş yerinden kız arkadaşları ile yemeğe çıkması çok sinirimi bozuyor ne yapsam bilemedim

Öğle arası mesela gidip yiyebilir normal.Ama akşam yemeğini benimle yemek yerine neden iş arkadaşıyla yesin,kadın da olsa erkek de olsa hoşuma gitmez.

Akşam yemeği hazırlamıyor musunuz neden birlikte yemiyorsunuz eşiniz dışarda yiyip geliyor ?

Daha öncede konu açmıştım eşim dörtlü arkadaş grubuyla bazen iş çıkışı çay kahve içiyor diye. (2 kız 2 erkek)Eşimle bu durumu daha önce düzgün dille de konustum kavga ederekte konustum bir süredir gitmiyordu geçen gün iş çıkışı gruptaki kızlardan biriyle yemek yemişler yarım saat sürmüştür tahmini çünkü iş çıkış saati ve eve geliş saatine bakınca o civarsa görünüyor ama sinir oldum. O kızla arasında o tarz bir şey olacağını düşünmüyorum kıza bazen iyi davranır bazen çok kötü davranır biliyorum eşimin hareketlerini eşimin bir de iş yerine giderken ğst başına dikkat etme gibi bir şeyi de yok hatta bazen ben değiştirirm kıyafetini bak bı çok kötü insan içine böyle gitme diye ama artık hiçbir şey demiyorum zaten.o kızında öyle bir niyeti olacağını düşünmüyorum açıkcası. Ama ben uyardığım halde rahatsız olduğumu bildiği halde böyle yapmasına sinir oluyorum. Kaç gündür sinirden çatlıyorum. Aynısını bende yapmak istiyorum sırf nasıl oluyormuş görsün diye ama öyle bir ortamım yok. Ama bir şey yapmam lazım yani sinir oluyorum şimdi konusmuyorum ama ne yapsam bilemiyorum somrası için. Sizden mantıklı fikirler istiyorum boşanmak dışında. Nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım bilemiyorum.
Yok sayın siz bu adamı .
Cok ciddiyım yemek mi yapıyorsunuz sadece kendinize yapın , dışarı çıkın gezin tozun , yokmus gibi davranın , kaale almayın.

Neden böyle davrandığınızı sorarsa da yapıştırırsınız cevabı belki akıllanır.

1 böyle bir durum asla boşanma nedeni değildir. 2 kendimden örnek vereyim iş yerinde abim dediğim insanlar var tesadüfi bir durum gelişir yemek yerim asla sorun olmaz, erkek arkadaşım yapsa yine asla sorun olmaz. ama sizde şunu görüyorum siz rahatsızsanız bunu üstelememeydi bu yok saymaktır. tavrınızı koyun. bu ara sosyalleşin ve kısasta hayat vardır

öğle molalarında gidilir yemekler yenilir sohbetler edilir keyifli oluyor bende çıkıyorum erkek arkadaşlar kız arkadaşlar toplu yemeklere ama iş çıkışı evine dönecek her gün her gün ne yemeği gelsin evinde yesin. bende rahatsız olurdum.

Daha öncede konu açmıştım eşim dörtlü arkadaş grubuyla bazen iş çıkışı çay kahve içiyor diye. (2 kız 2 erkek)Eşimle bu durumu daha önce düzgün dille de konustum kavga ederekte konustum bir süredir gitmiyordu geçen gün iş çıkışı gruptaki kızlardan biriyle yemek yemişler yarım saat sürmüştür tahmini çünkü iş çıkış saati ve eve geliş saatine bakınca o civarsa görünüyor ama sinir oldum. O kızla arasında o tarz bir şey olacağını düşünmüyorum kıza bazen iyi davranır bazen çok kötü davranır biliyorum eşimin hareketlerini eşimin bir de iş yerine giderken ğst başına dikkat etme gibi bir şeyi de yok hatta bazen ben değiştirirm kıyafetini bak bı çok kötü insan içine böyle gitme diye ama artık hiçbir şey demiyorum zaten.o kızında öyle bir niyeti olacağını düşünmüyorum açıkcası. Ama ben uyardığım halde rahatsız olduğumu bildiği halde böyle yapmasına sinir oluyorum. Kaç gündür sinirden çatlıyorum. Aynısını bende yapmak istiyorum sırf nasıl oluyormuş görsün diye ama öyle bir ortamım yok. Ama bir şey yapmam lazım yani sinir oluyorum şimdi konusmuyorum ama ne yapsam bilemiyorum somrası için. Sizden mantıklı fikirler istiyorum boşanmak dışında. Nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım bilemiyorum.
İster yobaz deyin ister geri kafalı, eşim benim dışımda hiçbir kadınla ( anne+abla hariç) yemek yiyemez. Hele de iş çıkışıysa evine gelsin evde yeriz zaten her akşam yemek yapıyorum. Boşanma dışında bir öneriiiii, uyardınız anlamadı yine yaptı. Yine yapacak. 🤨 ( bir de ben çok şahit oldum öyle bazı erkek kişisileri eşleri şüphelenmesin diye böyle iş yerinde ki kadınlara kulp takıyor sonra da onlarla görüşüyor. )

Öğle arası mesela gidip yiyebilir normal.Ama akşam yemeğini benimle yemek yerine neden iş arkadaşıyla yesin,kadın da olsa erkek de olsa hoşuma gitmez.

Akşam yemeği hazırlamıyor musunuz neden birlikte yemiyorsunuz eşiniz dışarda yiyip geliyor ?
O gğn benim işim vardı yemek yapamadım dışarda yersin sen demiştim o da saolsun sinirimizi bozdu

O gğn benim işim vardı yemek yapamadım dışarda yersin sen demiştim o da saolsun sinirimizi bozdu
Kendiniz söylemişsiniz dışarda ye diye.
Yalnız yemek istememiş ve yemeğini yiyip dönmüş belliki.
Kızda rahatsız olacağınız bir durum yoksa takmayın bence

Sakiiiin. Kendin söylüyorsun aralarında birşey yok diye. O zaman sen kendine sor. Ben tam olarak neden rahatsız oluyorum diye.

Ya insanlarin arkadaslari olabilir. Sizin yaptiginiz esinizi sosyal ortamdan soyutlamaya calismak. Isin sonunda yalnizlastirmak. Bu da psikolojik siddete giriyor.

Esiniz kadinlarla arkadaslik yapan biri. Evlenmeden once de bu boyleydi. Oyle begenip aldiniz. Simdi yalnizlastirmaya calismak neden?

Kizdan supheleniyor olsaydiniz cevabim farkli olurdu. Oyle bir durum da yok.

Öğle yemeğinde iş arkadaşları ile yemek yemek çok normal ama iş çıkışı yemek ne alaka ?
Kıskançlığı geçtim sizin belli yemek düzenininiz yok mu acaba? Denk gelmiyor musunuz?

Hadi denk geldi öğle yemegini birlikte yemiş olsalar neyse de iş çıkışı nedir yemek nedir ya? Ben acayip kizardim ki eşiniz zırt pırt akşam yemeklerini arkadaslariyla yiyor zaten.

Siz kendiniz söylemişsiniz dışarda ye diye. belki arkadaşına yemek yiyeceğim dedi o sırada kızda aa bende gelsem beraber yesek dedi ve gittiler. Spontane gelişmiş bir durum olabilir. İnsanların çalışma ve arkadaşlık dinamikleri farklı. Eşinizin alanını daraltıp baskı yapmaya devam ederseniz oda sizin dışınızda kendine bir alan açmaya çalışabilir.
Kadınlar ve erkekler birşey olmaksızın arkadaş olabilirler. Eğer iki tarafında hareketlerinde rahatsız edici tavırlar görmüyor ve hissetmiyorsanız. Sorun yaratacak birşey yok. Neden olsun ki?
Sizi rahatsız eden kısmı onun böyle dışarda arkadaşlarıyla vakit geçirecek bir ortamı olup sizin olmaması olabilir mi?

Bana da çok saçma geldi sizi de alması daha yakışık olurdu açıkçası. Arkadaşla tabii ki yemek yenebilir ama eşte davet edilmeli burada. Yani evli erkek arkadaşımla da yemek yemeyivereyim yahu
Benim eşim yapsa ben de sinir olurum bu arada haberim olmamış çağrılmamışım biraz saçma

Bacım nasıl yardım edelim sana boşanma dışında güvenmiyorsan boşan bitsin gitsin..:işsiz: haaa yok sen illa şartlar esitlensin istiyorsan kahvaneye git çay iç okey oyna ordakilerle arkadaş olmanda gerekmiyor masayı hemen çevirirler zaten karşı taraf aynı duygulari hissedecektir net :KK53:

Benim de erkek arkadaşımın da karşı cinsten kankalarımız vardır. Asla kıskanmam o da kıskanmaz. Herkes herkesin sevgili olduğunu bilmiyor mu niye karşı cins diye illa bir hoşlanma vs olması gerekiyor? Bir birimizi sevmiyorsak ilişkimiz olmaz. Bir şey görseniz eyvallah ama arkadaş olmayın demek sizin eleştirdiğiniz şeyden daha yakışıksız bana göre. Bunun hataymış gibi düzgün bir dille soylemelik bir durumu yok. Bu konudaki bakış açınızı değiştirmeniz gerekiyor bence

X