Eşimin iş yerinden kız arkadaşları ile yemeğe çıkması çok sinirimi bozuyor ne yapsam bilemedim

Yagmur9248

Guru
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
508
84
Daha öncede konu açmıştım eşim dörtlü arkadaş grubuyla bazen iş çıkışı çay kahve içiyor diye. (2 kız 2 erkek)Eşimle bu durumu daha önce düzgün dille de konustum kavga ederekte konustum bir süredir gitmiyordu geçen gün iş çıkışı gruptaki kızlardan biriyle yemek yemişler yarım saat sürmüştür tahmini çünkü iş çıkış saati ve eve geliş saatine bakınca o civarsa görünüyor ama sinir oldum. O kızla arasında o tarz bir şey olacağını düşünmüyorum kıza bazen iyi davranır bazen çok kötü davranır biliyorum eşimin hareketlerini eşimin bir de iş yerine giderken ğst başına dikkat etme gibi bir şeyi de yok hatta bazen ben değiştirirm kıyafetini bak bı çok kötü insan içine böyle gitme diye ama artık hiçbir şey demiyorum zaten.o kızında öyle bir niyeti olacağını düşünmüyorum açıkcası. Ama ben uyardığım halde rahatsız olduğumu bildiği halde böyle yapmasına sinir oluyorum. Kaç gündür sinirden çatlıyorum. Aynısını bende yapmak istiyorum sırf nasıl oluyormuş görsün diye ama öyle bir ortamım yok. Ama bir şey yapmam lazım yani sinir oluyorum şimdi konusmuyorum ama ne yapsam bilemiyorum somrası için. Sizden mantıklı fikirler istiyorum boşanmak dışında. Nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım bilemiyorum.

Son düzenleme:
Daha öncede konu açmıştım eşim dörtlü arkadaş grubuyla bazen iş çıkışı çay kahve içiyor diye. (2 kız 2 erkek)Eşimle bu durumu daha önce düzgün dille de konustum kavga ederekte konustum bir süredir gitmiyordu geçen gün iş çıkışı gruptaki kızlardan biriyle yemek yemişler sinir oldum. O kızla arasında o tarz bir şey olacağını düşünmüyorum kıza bazen iyi davranır bazen çok kötü davranır biliyorum eşimin hareketlerini eşimin bir de iş yerine giderken ğst başına dikkat etme gibi bir şeyi de yok hatta bazen ben değiştirirm kıyafetini bak bı çok kötü insan içine böyle gitme diye ama artık hiçbir şey demiyorum zaten.o kızında öyle bir niyeti olacağını düşünmüyorum açıkcası. Ama ben uyardığım halde rahatsız olduğumu bildiği halde böyle yapmasına sinir oluyorum. Kaç gündür sinirden çatlıyorum. Aynısını bende yapmak istiyorum sırf nasıl oluyormuş görsün diye ama öyle bir ortamım yok. Ama bir şey yapmam lazım yani sinir oluyorum şimdi konusmuyorum ama ne yapsam bilemiyorum somrası için. Sizden mantıklı fikirler istiyorum boşanmak dışında. Nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım bilemiyorum.
Ben de sunu anlamıyorum. İnsanlar sadece yemek yiyip sohbet edebilirler gerçekten ne var bunda niye sizin her dediğini yapsın ? Tamam eşisiniz de bu prangalar niye? Sizin ortamınız yok diye onu kısıtlayamazsınız! Ayrıca ne demek “ben de aynısını ben de yapmak istiyorum sırf nasıl oluyormuş görsün diye”? Yani sizin de ortamınız olsaydınız arkadaşça dostça oturabilirdiniz bu normal eşinize nispet yapmaya çalısmanız anormal! Siz eşinize mi güvenmiyorsunuz?

Tüm karşı cinse mi karşısınız yoksa bu kadından mı özelikle rahatsız oluyorsunuz? Eşiniz sizin rahatsız olduğunuz birşeyi özellikle yapmaması lazım sordunuz mu ne diyor?
Bence hiçbir karşı cins ile olmaması lazım o kadının da rahatsız olacağım bir hareketini görmedim esiminde ona karşı o tarz bir yaklaşımını görmedim ama benim böyle şeylere kızdığımı bile bile eşimin bunu yapması sinirimi bozuyor

Aynı işyerinde çalışıyorlar akşam iş cıkısı demişsiniz
Ne alaka?
Gercekten kabul etmezdım

Toplu şirketin düzenledigi yemek olur ok

Ama boyle devamlı 3 4 kişi izin vermezdim
Eşimde zaten böyle bir şey yapmazdı

İzin vermeyin . Evli barklı ınsan neden dısarda baskalarıyla yemek yıyıp gelıyor
Zaten iş günü akşama kadar birlikteler

Ben de sunu anlamıyorum. İnsanlar sadece yemek yiyip sohbet edebilirler gerçekten ne var bunda niye sizin her dediğini yapsın ? Tamam eşisiniz de bu prangalar niye? Sizin ortamınız yok diye onu kısıtlayamazsınız! Ayrıca ne demek “ben de aynısını ben de yapmak istiyorum sırf nasıl oluyormuş görsün diye”? Yani sizin de ortamınız olsaydınız arkadaşça dostça oturabilirdiniz bu normal eşinize nispet yapmaya çalısmanız anormal! Siz eşinize mi güvenmiyorsunuz?
Ben hoşlanmıyorum evli bir insanın erkekli kızlı ortamının olmasından belirli bir seviyeye kadar olmalı dışarda yemek şu bu sevmiyorum. Ama eşim yaparsada evet ortamım olsa sırf ona inat olsun diye gözüne soka soka yapardım bende o yapıyorsa

Aynı işyerinde çalışıyorlar akşam iş cıkısı demişsiniz
Ne alaka?
Gercekten kabul etmezdım

Toplu şirketin düzenledigi yemek olur ok

Ama boyle devamlı 3 4 kişi izin vermezdim
Eşimde zaten böyle bir şey yapmazdı

İzin vermeyin . Evli barklı ınsan neden dısarda baskalarıyla yemek yıyıp gelıyor
Zaten iş günü akşama kadar birlikteler
Konustum kaç kere artık yapmıyor diyordum yine oldu ben kızınca da sanki ben naptım yemek yiyip geldim onlar benim iş arkadaşım diyor nasıl davranmam lazım bilemiyorum artık

Bence asıl sorun sizin üzüldüğünüzü umursamaması.

Boşanmayacaksanız onu yok sayın.

Kendi hayatınızı yaşayın.

Çünkü sizi bile bile üzen adama neden güleryüzle konuşacaksınız ki?
Bu hafta öyle yapıyorum zaten yemeğini verip suratına bile bakmıyorum umursamıyor gibi davranıyorum ama içten içe çok sinirliyim

Daha öncede konu açmıştım eşim dörtlü arkadaş grubuyla bazen iş çıkışı çay kahve içiyor diye. (2 kız 2 erkek)Eşimle bu durumu daha önce düzgün dille de konustum kavga ederekte konustum bir süredir gitmiyordu geçen gün iş çıkışı gruptaki kızlardan biriyle yemek yemişler yarım saat sürmüştür tahmini çünkü iş çıkış saati ve eve geliş saatine bakınca o civarsa görünüyor ama sinir oldum. O kızla arasında o tarz bir şey olacağını düşünmüyorum kıza bazen iyi davranır bazen çok kötü davranır biliyorum eşimin hareketlerini eşimin bir de iş yerine giderken ğst başına dikkat etme gibi bir şeyi de yok hatta bazen ben değiştirirm kıyafetini bak bı çok kötü insan içine böyle gitme diye ama artık hiçbir şey demiyorum zaten.o kızında öyle bir niyeti olacağını düşünmüyorum açıkcası. Ama ben uyardığım halde rahatsız olduğumu bildiği halde böyle yapmasına sinir oluyorum. Kaç gündür sinirden çatlıyorum. Aynısını bende yapmak istiyorum sırf nasıl oluyormuş görsün diye ama öyle bir ortamım yok. Ama bir şey yapmam lazım yani sinir oluyorum şimdi konusmuyorum ama ne yapsam bilemiyorum somrası için. Sizden mantıklı fikirler istiyorum boşanmak dışında. Nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım bilemiyorum.
Allah sabır versin ben çıldırırım yapamaz yani yaparsa sonucuna katlanır

Ben asla kabul bile etmezdim. Ne demek başbaşa yemek yemek en alaka ? İşinden çıksın yemeğini sizinle desin. Üstelik sizi yoksaysın istemediğinizi bildiği halde bu davranışa devam etsin, ben sizin yerinizde olsam yemeğini bile vermem

Bence hiçbir karşı cins ile olmaması lazım o kadının da rahatsız olacağım bir hareketini görmedim esiminde ona karşı o tarz bir yaklaşımını görmedim ama benim böyle şeylere kızdığımı bile bile eşimin bunu yapması sinirimi bozuyor
Valla iş yerinde kadın erkek olmamalı iş arkadaşı o kadın. Hem hemcinsinizi de zan altında bırakıyorsunuz. İkinizin orta yolda buluşması lazım. Sizin dediğiniz gibi asla olmaz, eşinizde biraz size uyacak iş çıkışı yemeğe gidilmez yani orta yolu bulacaksınız.

Bence bu yemeğin iş çıkışı olması çok sinir hadi öğlen vakit vardır yenir ama iş çıkışı eve gelinecek evde bekleyen biri var ne demek milletle yemek vs evdeki insanı bekletmek yine de ara sıra olsun ama öyle sık sık iş çıkışı ben evde onu beklerken kimseyle yemek yiyemez eşim

X