İlk başta sakince konuştum daha sonrasında ciddi anlamda rahatsız olduğumu ben böyle yapsam kendisinin ne hissedeceğini sordum kızarım dedi peki o zaman farkı ne dedim sen kalabalık yerde çalışıyorsun ben iki kişi çalışıyorum vs diyerek kendini savundu bende öyle diye bir mesafe olmayacak mı dedim konu sürekli kapandı düzelir gibi oldu sonra yineSüreçte çok pasif kalmışsınız.
Şu videoyu lütfen örneğe takılmadan izleyin (ilk 7 dakikasını bilhassa)
İşinize yarayacak cümleler var.
Aslında tam tersi çok fazla kız arkadaşı yok genelde erkek arkadaşları ile takılır fakat bu kişiyle sınırını ayarlamaması beni rahatsız ediyorSizin kocanızı bu kafayla çok kullanırlar, Ayşe gider Fatma gelir, bu tür heriflerin erkek arkadaşları ile araları limonidir, kadın için rahatlıkla satar harcarlar arkadaşlarını çünkü.
Hiç erkek arkadaşı yok demedim. Henüz araya kadın girmemiştir bir kısmı ile, girenle de araları az bozuktur, ama yol vermemişler idare ediyorlardır bi şekilde.Aslında tam tersi çok fazla kız arkadaşı yok genelde erkek arkadaşları ile takılır fakat bu kişiyle sınırını ayarlamaması beni rahatsız ediyor
Eşinizi tanımıyorum ancak biz de iş yerinde bazı arkadaşlarımız ile böyleyiz. Zaten birimde bir avuç insan çalışıyoruz diye. Abi abi deriz hep. Aklımızın ucundan geçmez böyle şeyler. Onların eşleri de boyle düşünüyorsa eyvah eyvah. Umarım sizin eşinizin çalıştığı kadın da benim gibi düşünüyordur.Merhaba herkese,
Eşimle yeni evlendik bir ara staj yaptığı işe yeniden başladı. Orda iki kişi olarak çalışıyolar. Çalıştığı kişi 36 yaşında hiç evlenmemiş bir kadın kendini genç sanan falan bir tip. İlk başlarda takmadım ama artık çok rahatsız oluyorum. Önceleri ne yapıyorsunuz dediğimde sevmiyorum o kızı sorma bana vs diyordu. Sonra sürekli birlikte iş yerinde bir şeyler yapmaya başladılar. Eşimin yakın arkadaşlarını eve çağırdık oda gelsin dedi bende tanışmıyorlar bile ne alaka dedim. Gelmesine izin vermedim.O hep çağırıyor bizi ayıp olmasın diye dedi.Kuyumcuya gidiyorlar. Yok markete gidiyorlar onun önerdiği şeyi alıyor eşim. Araba yıkamaya bile birlikte gittiler. Sonra bunun kirası ile sorunu vardı eşim yine avukat arkadaşıyla yardımcı olmuş. Sonra araba arıyormuş kız eşim ona wpden Öneri atmış. İşte nakit çekememiş atmden eşime atmış birlikte para çekmişler. En son doğum gününe bilerek kızı çağırdım ay seninle tanışmak çok istiyorum vs dedi bana geldi eşimin istediği bir şey vardı o şeyi unutmamış eşime onu almış. Ailesinin çok özel bir durumu vardı eşimin kıza onu bile anlatmış Eşime diyorum ki hani sevmiyordun neden bu kadar yakınsın her şeyi neden beraber yapıyorsun rahatsız oluyorum. Ne yapayım biz iki kişi çalışıyoruz diye kendini savunmaya çalışıyor. Aralarında cidd bir şey olduğunu düşünmüyorum ama bu yakınlıktan rahatsızım eşim ben kötü bir şey yapmıyorum sen abartıyorsun diyor kaileye almıyor gülüyor Ne yapmalıyım?
Bikaç ay önce acil yüklüce nakite ihtiyacım oldu. Bankaya gidemedim atm’den de belli miktarda çekebiliyoruz malum. İş arkadaşıma ve patronuma eft yaptım sonra birlikte gidip çektik.Çok saçma bir arkadaşlık. Saçma dememin sebebi birlikte yaptıkları aktivitelerin saçmalığı. Mesela atmden para çekememiş eşime söylemiş beraber çekmişler yazmışsınız. 90 yaşında amcalar atmden para çekiyor nesini çekememiş? Hayır atm kartı yuttu falan desem ona da eşinizin yapabileceği bir şey yok. Hayatımda hiç atmde işlem yapmak için başkasını çağırmadım.
Hani kadın bana şöyle bir izlenim verdi: sanki aşırı piremses, aşırı narin birisi. Hiçbir şeyi erkeksiz yapamıyor. Para çekmek, kuyumcuya gitmek, arabasını yıkatmak için bile yanında bir erkeğe ihtiyaç duyuyor gibi bir havası var.
İlk başta sakince konuştum daha sonrasında ciddi anlamda rahatsız olduğumu ben böyle yapsam kendisinin ne hissedeceğini sordum kızarım dedi peki o zaman farkı ne dedim sen kalabalık yerde çalışıyorsun ben iki kişi çalışıyorum vs diyerek kendini savundu bende öyle diye bir mesafe olmayacak mı dedim konu sürekli kapandı düzelir gibi oldu sonra yine
Bankaya girip içerden çeksin ne münasebet yaKirasını çekcekmiş nakit çekim limiti olduğu için eşimdende çekmişler
Kirasını nakit ödemek için para çektiğini söyledi konu sahibi. Kirayı elden ödemek yasak. Zekasal bir problemi yoksa veya cahil değilse zaten kimse kirasını elden ödemez. TRde yaşayıp kirasını elden ödeyen varsa da buyursun alıntılasın. Dediğim gibi kadının adamı yanına çağırmak için bahaneler bulduğunu, adamın da bu durumdan çok hoşlandığını düşünüyorum. Yoksa kirasını nakit olarak ödeyecekmiş o yüzden çağırmış gibi bir gerekçe inanılmaz saçma. 36 yaşında iş güç sahibi bir kadın elden kira ödeyecek kadar cahil olamaz.Bikaç ay önce acil yüklüce nakite ihtiyacım oldu. Bankaya gidemedim atm’den de belli miktarda çekebiliyoruz malum. İş arkadaşıma ve patronuma eft yaptım sonra birlikte gidip çektik.
Geçen hafta da iş arkadaşım cüzdanını evde unutmuş, borç istedi. Nakit yoktu yanımda birlikte gidip çektik. Gayet olağan durumlar bunlar.
Sevgilisine alacağı hediyeyi hatta evlenme teklifi için tektaşı birlikte seçmişliğimiz, annesinin hastalığında birlikte doktor aramışlığımız var. Bir senelik iş arkadaşım bu adam. Sıradan olağan normal, cinsellikle ya da flörtle alakası olmayan iş arkadaşlıklarında yaşanabilecek şeyler bunlar. Anormal bir durum yok.
Sizi alıntılayıp yazdım ama konu sahibi ve genele aslında.
Kirasını nakit ödemek için para çektiğini söyledi konu sahibi. Kirayı elden ödemek yasak. Zekasal bir problemi yoksa veya cahil değilse zaten kimse kirasını elden ödemez. TRde yaşayıp kirasını elden ödeyen varsa da buyursun alıntılasın. Dediğim gibi kadının adamı yanına çağırmak için bahaneler bulduğunu, adamın da bu durumdan çok hoşlandığını düşünüyorum. Yoksa kirasını nakit olarak ödeyecekmiş o yüzden çağırmış gibi bir gerekçe inanılmaz saçma. 36 yaşında iş güç sahibi bir kadın elden kira ödeyecek kadar cahil olamaz.
Konu sahibinin anlattığı şeyler nasıl normal mesaide olabilecek şeyler?:)Hic evlenmemis olmasinin konu ile alakasi ne?
Dusunceleriniz coook kotu normal mesai de olabilecek seyler ve sizin tek olayiniz hic evlenmemis olmasi. Evli olsa akliniza bile gelmeyecek dimi su an potansiyel tehlike.
Konu sahibinin lokasyonu izmir gözüküyor profilinde. Deprem zamanı ev bulamamakla aynı durum değil. Ayrıca elden kira vermenin sakıncası vergi değil ki ev sahibi vergisini ödeyip ödememiş onunla ilgilenmem açıkçası. Ev sahibi, kiracı kirayı ödemedi diyip evden çıkarabilir ve tekrar kira ödemesi isteyebilir ki bu durum eskiden çok olurdu. Şu an bankayla yollamak zorunlu olduğundan tek tük bu tarz olaylar oluyor. Onda da genelde kırsal kesimde oluyor. İzmirde 36 yaşında iş güç sahibi bir kadın elden kira verecek kadar cahil değildir herhalde.Ya güneydoğuda hala çoğu ev sahibi elden istiyor ve hatta urfada yıllık istiyorlar ve elden. Ben malesef antepte deprem sonrası elden ödemek zorunda kalmıştım ev bulamadığım için. Bankadan göndermemi istemedi ev sahibi. Vergi kaçırmaya ortak olmuş oldum kısa bir süre ama çaresizlikten, ev yoktu.
Kirasını nakit ödemek için para çektiğini söyledi konu sahibi. Kirayı elden ödemek yasak. Zekasal bir problemi yoksa veya cahil değilse zaten kimse kirasını elden ödemez. TRde yaşayıp kirasını elden ödeyen varsa da buyursun alıntılasın. Dediğim gibi kadının adamı yanına çağırmak için bahaneler bulduğunu, adamın da bu durumdan çok hoşlandığını düşünüyorum. Yoksa kirasını nakit olarak ödeyecekmiş o yüzden çağırmış gibi bir gerekçe inanılmaz saçma. 36 yaşında iş güç sahibi bir kadın elden kira ödeyecek kadar cahil olamaz.
Ya güneydoğuda hala çoğu ev sahibi elden istiyor ve hatta urfada yıllık istiyorlar ve elden. Ben malesef antepte deprem sonrası elden ödemek zorunda kalmıştım ev bulamadığım için. Bankadan göndermemi istemedi ev sahibi. Vergi kaçırmaya ortak olmuş oldum kısa bir süre ama çaresizlikten, ev yoktu.