Eşimin iş yerindeki kadın

srbst

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2024
33
-8
25
Merhaba herkese,
Eşimle yeni evlendik bir ara staj yaptığı işe yeniden başladı. Orda iki kişi olarak çalışıyolar. Çalıştığı kişi 36 yaşında hiç evlenmemiş bir kadın kendini genç sanan falan bir tip. İlk başlarda takmadım ama artık çok rahatsız oluyorum. Önceleri ne yapıyorsunuz dediğimde sevmiyorum o kızı sorma bana vs diyordu. Sonra sürekli birlikte iş yerinde bir şeyler yapmaya başladılar. Eşimin yakın arkadaşlarını eve çağırdık oda gelsin dedi bende tanışmıyorlar bile ne alaka dedim. Gelmesine izin vermedim.O hep çağırıyor bizi ayıp olmasın diye dedi.Kuyumcuya gidiyorlar. Yok markete gidiyorlar onun önerdiği şeyi alıyor eşim. Araba yıkamaya bile birlikte gittiler. Sonra bunun kirası ile sorunu vardı eşim yine avukat arkadaşıyla yardımcı olmuş. Sonra araba arıyormuş kız eşim ona wpden Öneri atmış. İşte nakit çekememiş atmden eşime atmış birlikte para çekmişler. En son doğum gününe bilerek kızı çağırdım ay seninle tanışmak çok istiyorum vs dedi bana geldi eşimin istediği bir şey vardı o şeyi unutmamış eşime onu almış. Ailesinin çok özel bir durumu vardı eşimin kıza onu bile anlatmış Eşime diyorum ki hani sevmiyordun neden bu kadar yakınsın her şeyi neden beraber yapıyorsun rahatsız oluyorum. Ne yapayım biz iki kişi çalışıyoruz diye kendini savunmaya çalışıyor. Aralarında cidd bir şey olduğunu düşünmüyorum ama bu yakınlıktan rahatsızım eşim ben kötü bir şey yapmıyorum sen abartıyorsun diyor kaileye almıyor gülüyor Ne yapmalıyım?

İşte eşim arabayla bir arkadaşını bırakcakmış kızda demiş bende geliyim kuyumcuda benide bırakır mısın oda hayır diyememiş sonra eşimde onla gitmiş
Anlattığınız şeylerde hep kadının bir işi hallediliyor. Eşinizin bir kadının sürekli ona ihtiyaç duyması ve onun işlerini halleden erkek olması bence hoşuna gidiyor ve egosunu tatmin ediyor. Aralarında bir şey vardır demiyorum ama eşiniz kadın üzerinden erkeklik egosunu tatmin ediyor. Sürekli ihtiyaç duyulmak, sürekli iş halleden erkek olmak hoşuna gidiyor.

Bu arada eşinizin bunları gelip size bu kadar ayrıntılı anlatması da tamamen egosundan. Bak ben nasıl erkek oğlu erkeğim gör mesajı veriyor size de. Mantıklı bir erkek karısına gelip bunları anlatmaz.

Bende çalışan sosyal biriyim ama özellikle karşı cinsle olan mesafeme dikkat eden biriyim kendim böyle rahat ettiğim için hemde eşimi ve karşındakinin yanlış anlamaması için.

Bir zamanlar universitede bir arkadasim vardi onunda sevgilisi vardi benimde o kadar iyi arkadastik ki anlatamam. Arada bir hoslanti falan yoktu sadece birbirimizi cok sever vakit gevirmekte keyif alir ve col guvenirdik. Gel zaman git zaman seneler gecti okul bitti sevgililerle zaman icinde sorunlar oldu ayriliklar oldu. Bu arkadasimla hep yakindik hic kopmadik. Sonra ne mi oldu. 4 senelik evlilik bir tanede cocuk. O gun bu gundur kadinlarla erkeklerin hicbir zaman bu kadar vakit gecirmekten hoslanipta dipdibe gezmekten keyif alipta sadece arkadas olabilecegine inanmadim. Acikcasi farkinda olmasakta icten ice bir cekim oluyor ki bu kadar yakinlik oluyor. Artik buna samimiyetmi denir, uyum mu denir bilemem. Ama oluyor bir seyler.

Bende çalışan sosyal biriyim ama özellikle karşı cinsle olan mesafeme dikkat eden biriyim kendim böyle rahat ettiğim için hemde eşimi ve karşındakinin yanlış anlamaması için.
Ben de öyleyim. Zaten eşinizin siz rahatsız olacak kadar yakın davranmasını ben de doğru bulmadım. Sizi eleştirdiğim konu kadınla alakalı yazdıklarınız. Konuya eşimin iş yerinde bi kadın var böyle böyle yakınlar diye girip kadın hakkında eleştirilerde bulunmasaydınız tamamen size hak verirdim. Şu an da haksızsınız demiyorum.

Detaylar sorulacağı için belirtmek istedim

Kirasını çekcekmiş nakit çekim limiti olduğu için eşimdende çekmişler

Ama bu suç. Parayı eşine ne olarak gönderiyor? Yarın öbür gün kocan bunu nasıl kanıtlayacak? Üstelik o çekim limitini telefon uygulamasından arttırıyorsun. Daha önce kira almıştır daha önce nasıl yapıyormuş?

Kız kendi kirasını nakit ödeyecek

Öyle olsa bile kocana belli bir miktar para göndermiş, ister 5 bin ister 10 bin olsun. Sigara parası kadar bir para değil. Bu para kayıt dışı para oluyor. Kocana parayı telefondan gönderebilen birisi çok rahat uygulamadan limitini arttırır.

Bence sen bunları araştır. Para gönderip, beraber atmden para çekmek sonra o parayı kira diye yatırmak, kuyumcuya beraber girip çıkmak.

Sen sanırım olaya sadece "kocam iş yerindeki iş arkadaşına aşırı yardımcı oluyor" diye bakıyorsun ama işin içinde para var.

belki sadece arkadaşlardır bilemem ama eşiniz mesafeyi ayarlayamamış. bir de size anlattığına göre hep bir kadının işi oluyor, hep hayır diyemiyor, sanki zoraki yakınlıkmış gibi ama asla öyle değil. sonuçta eşiniz isteyerek araba bakıyor, atıyor. bunlar mecburi işler değil, demek ki iyi anlaşıyorlar. ne bileyim yobaz değilim ama benim de hoşuma gitmezdi herhalde bu kadar yakınlık

Normal şeyler değil fazla samimiler kesin ve net olarak sert şekilde uyarmanız gerekiyor kesin konuşmanız gerekiyor artık. Çok fazla ilerlemiş arkadaşlıkları daha çok flört gibi geliyor kulağa

Süreçte çok pasif kalmışsınız.
Şu videoyu lütfen örneğe takılmadan izleyin (ilk 7 dakikasını bilhassa)
İşinize yarayacak cümleler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…