Eşimin iş güzarlığı ve çıldırmam !!

O soru şurdan çıktı efem bişey istemiş kaynımda şu ara sıkışığım parasal anlamda 3-4 ay sonra alayım demiş kaynım da. bu da olmaz şimdi indirimde demiş kaynım da bekle demiş. ısrar edince kaynım o zaman şimdi ben seçerim hangisi olacağına karışmazsın ya da beraber öderiz demiş. sonra vay efendim param olmasa evlenmiycek miydi. bana mı güvendi param için mi evlenecek dedi bana.

vöhh, yine evlilik öncesi para meselesi, yine bu durumun birine yansıması. daha evlenmeden samimi olmuşsunuz fazla beraberlik ayrılık getirmiş. bunu nikahlarına gitmeme fikrinizden anlayabiliriz rahatlıkla

En baştan kızla siz konuşsaydınız keşke ; bak kırılmışsın ama niyetim böyleydi artı benle param için evleniyo diyen sensin ben seni ikna etmek istedim diye hala da söyleyebilirsiniz yani. Eskilerin açılması hoş olmasada bunu niye bu kadar sorun yapıyo insanlar anlamıyorum.

En baştan kızla siz konuşsaydınız keşke ; bak kırılmışsın ama niyetim böyleydi artı benle param için evleniyo diyen sensin ben seni ikna etmek istedim diye hala da söyleyebilirsiniz yani. Eskilerin açılması hoş olmasada bunu niye bu kadar sorun yapıyo insanlar anlamıyorum.

Ben artık güvenmem böyle birine. Yaptığı yanlış anlaşılmaya çok müsait bir şey. lafı cımbızlayan insandan korkarım ben. Tamam kaynıma benim söylediklerimi söyledin bende kabul ettim ama neye binaen söylediğimi de söylesin. beni nasıl bir zor duruüşürdü. Ki ben yinede kaynıma söylemedim. Nikahına gidecektim ama mesafeli olmayı düşünüyordum. Ama bugün pişkince ben kırgınım ona bana eski sevgilileri anlattı demesini duydum ya bende ipler koptu.

Para için evlencek biri değil dersiniz olur. eski sevgiliyi anlatmak nedir . kız size mesafe koymak da haklı . ve son olayı kayınvalidenize anlatmak çok yanlış olmuş .

Allah'ım beni ve tüm bekar arkadaşları, gelecekteki görümce, elti, kaynana kombinasyonunun içine düşürüp bohem bir hayat yaşamaktan alıkoyma yarabbim. evli olanları da aynı şekilde.. :KK17:

yine de eskilerden bahsetmeseniz iyi olurdu bence

Dedim ya kötü bir niyetim yoktu. Ne biliyim ben bu kadar takacağını. Detaylı anlatmadım yüzeysel çıktıkları oldu öğretmen vs. mevzu para olsa onlarla da evlenebilirdi. ama seni sevdi senle ciddi düşündü evlenmek istedi dedim. Hani çalışıyormuş para kazanıyormuş ya. Öyle diyor ben çalışmasam param olmasa nolurdu. param için mi evlendi dedi. Bende öyle dedim. böyle manyak olduğunu bileydim demezdim.

Bence şu saatten sonra bu konuyu kapatın kendinizce.
Tek yapmanız gereken başkaları için (bu kaynınız bile olsa) eşinizle aranızı bozmayın.
Nikahına da gidin vazifenizi yapın.
Çünkü siz gitmeseniz bile eşiniz gidecek ve sizin gitmemeniz sorun olacak olay büyüyecek ne gerek var?
Sonuçta aileye katılacak bu kişi ve baştan düşman olmaya ne gerek var bir yerlerde karşılaşacaksınız sonuçta.
Konu açılsa bile sen yanlış anlamışsın beni konu başka yerlere çekildi ama artık önemi yok deyin kısa kesin.
Zaten artık mesafenizi koyarsınız.
Başkasını iyi hissettirmek için bir başkasını örnek göstermeyin boşverin kendi huzurunuza bakın.
En sonunda düşman olanlar dost olur birbirlerine, olan sizin huzurunuza olur kendi aileniz dışında kimseyi bu kadar düşünmeyin.

Bence şu saatten sonra bu konuyu kapatın kendinizce.
Tek yapmanız gereken başkaları için (bu kaynınız bile olsa) eşinizle aranızı bozmayın.
Nikahına da gidin vazifenizi yapın.
Çünkü siz gitmeseniz bile eşiniz gidecek ve sizin gitmemeniz sorun olacak olay büyüyecek ne gerek var?
Sonuçta aileye katılacak bu kişi ve baştan düşman olmaya ne gerek var bir yerlerde karşılaşacaksınız sonuçta.
Konu açılsa bile sen yanlış anlamışsın beni konu başka yerlere çekildi ama artık önemi yok deyin kısa kesin.
Zaten artık mesafenizi koyarsınız.
Başkasını iyi hissettirmek için bir başkasını örnek göstermeyin boşverin kendi huzurunuza bakın.
En sonunda düşman olanlar dost olur birbirlerine, olan sizin huzurunuza olur kendi aileniz dışında kimseyi bu kadar düşünmeyin.

Zaten şu saatten sonra sembolik merhaba merhaba derim. Konuyu açmıycam eğer konuyu kendisi açıp büyütmezse. açıp büyütücek olsam çoktan büyütürdüm. Ne olursa olsun sebep olmak istemem kimseye. Nikaha da izin alamadım iş yerinden diyip gitmiycem hafta içi zaten nikah. Ama bu hafta sonumu mahvettiler bunu unutmam.

kaynına anlatmayıp da kv ne anlatman çok ayıp olmuş. anlatacaksan anlatacağın kişi kaynınmış. kız da acaipmiş yani hem dertleşmek ayağına sana anlatıyor sonra da kalkıp senden öğrendiğini kaynına anlatıyor o da büyük ayıp etmiş.

ama sen ikisinin arasındaki sorunu aileye yansıtarak iyice ayıp etmişsin. belki kaynın ilgisiz davranmıştır araları bozuktur nişan dönemi zaten hassas bir dönem herşeyden kırılıp farklı şeyler düşünebiliyor insan kız da öyle yanlış anlayıp düşünmüş olabilir. ikisi arasında bunu konuşup halledebilirdi. keşke kvne anlatmasaydın aralarındaki sorunu

Dedim ya kötü bir niyetim yoktu. Ne biliyim ben bu kadar takacağını. Detaylı anlatmadım yüzeysel çıktıkları oldu öğretmen vs. mevzu para olsa onlarla da evlenebilirdi. ama seni sevdi senle ciddi düşündü evlenmek istedi dedim. Hani çalışıyormuş para kazanıyormuş ya. Öyle diyor ben çalışmasam param olmasa nolurdu. param için mi evlendi dedi. Bende öyle dedim. böyle manyak olduğunu bileydim demezdim.
kötü niyetin olmadığını biliyorum ama aynı şekilde eltin eskilerin konusunu açsa hoş olur muydu?
ama eltinin büyüttüğü kadar da birşey yok ortada yani. o anda kapatılabilecek bir konuyu büyümüş.
nikah konusunda istediğini yapmakta özgürsün ama sadece eltin değil kaynının da nikahı yani eşinin kardeşi ve ben olsam eşimi tek başına bırakmazdım.ayrıca bir kere gimezsin yıllarca laf olur. benim fikrim bu yönde.

Voouuv çorba gibi yapmışsınız olayı. Kaş yapayım derken göz çıkarmışsınız. Baştan kıza eskileri anlatmanız çok yanlış. Siz kötü manada söylememişsiniz ama. Sonra eşiniz niye olayın içine girdi. Hadi o girdi diyelim kv'ye neden anlattınız. Bundan sonra bu konu hakkında hiç konuşmayın. Eltinizle de mesafe koymayın ama yanında konuşurken dikkatli olun.

kaynına anlatmayıp da kv ne anlatman çok ayıp olmuş. anlatacaksan anlatacağın kişi kaynınmış. kız da acaipmiş yani hem dertleşmek ayağına sana anlatıyor sonra da kalkıp senden öğrendiğini kaynına anlatıyor o da büyük ayıp etmiş.

ama sen ikisinin arasındaki sorunu aileye yansıtarak iyice ayıp etmişsin. belki kaynın ilgisiz davranmıştır araları bozuktur nişan dönemi zaten hassas bir dönem herşeyden kırılıp farklı şeyler düşünebiliyor insan kız da öyle yanlış anlayıp düşünmüş olabilir. ikisi arasında bunu konuşup halledebilirdi. keşke kvne anlatmasaydın aralarındaki sorunu

Kaynıma anlatmadım ayrılırlar flan sebep olmak istemedim kendi görsün banane dedim. kayınvalideme anlattım zira konu yanlış anlaşılmaya müsait. Yarın öbür çamur bulaşır üstüme diye anlattım bi de çok sinirlendim.

kötü niyetin olmadığını biliyorum ama aynı şekilde eltin eskilerin konusunu açsa hoş olur muydu?
ama eltinin büyüttüğü kadar da birşey yok ortada yani. o anda kapatılabilecek bir konuyu büyümüş.
nikah konusunda istediğini yapmakta özgürsün ama sadece eltin değil kaynının da nikahı yani eşinin kardeşi ve ben olsam eşimi tek başına bırakmazdım.ayrıca bir kere gimezsin yıllarca laf olur. benim fikrim bu yönde.

Laf falan umrumda değil. kim sen söylerse söylesin. tabi kılıfını hazırlayıp gitmiycem o ayrı.

Çok sinirlendim. Hem eşime hem eltime. Eşim hangi akla hizmet arasın der yaa. Benim böyle bir beklentim yok. Benden uzak olsunlar. Kıza sinirlendim beni düşürdüğü konuma bak yaa. Valla nevrim döndü. sinirden anlattım işte. Ama eşimde haksız.
Eltiniz sizi yakin gormus muhtemelen aranizda kalmasi gerektigi bir derdini paylasmis siz neden bunu cumle aleme anlatma geregi duydunuz?laf tasimis olmussunuz istemeden
Esinizin tutumu yanlis kimse kimseye falancayi ara diye direktif vermemeli cocuk degilsiniz ki eltiniz de cocuk degil cani isterse arar
Bu arada kayninizdan nasil bu kadar emin olabiliyorsunuz?memur kiz almak ev hanimi almaktan daha parali sonucta:KK66: maas kariyer sahibi kiz yani bu

Eltiniz sizi yakin gormus muhtemelen aranizda kalmasi gerektigi bir derdini paylasmis siz neden bunu cumle aleme anlatma geregi duydunuz?laf tasimis olmussunuz istemeden
Esinizin tutumu yanlis kimse kimseye falancayi ara diye direktif vermemeli cocuk degilsiniz ki eltiniz de cocuk degil cani isterse arar
Bu arada kayninizdan nasil bu kadar emin olabiliyorsunuz?memur kiz almak ev hanimi almaktan daha parali sonucta:KK66: maas kariyer sahibi kiz yani bu

Kaynımdan eminim mi dedim. Ama ne diyim paran için mi evlendi diyim ki kaynım gerçekten sevmese evlenmezdi. Para için evlenecek olsa iyi bir işi var, eli yüzü düzgün yine bulurdu. karşısına da çıkanlar oldu gerçekten. Ayrıca ben mi laf taşımış oldum aramızdaki konuşmayı eksik anlatım neye binaen söylediğimi anlatmayıp çarpıtıp ifşa eden elti. ben kendimi savundum.

Kaynımdan eminim mi dedim. Ama ne diyim paran için mi evlendi diyim ki kaynım gerçekten sevmese evlenmezdi. Para için evlenecek olsa iyi bir işi var, eli yüzü düzgün yine bulurdu. karşısına da çıkanlar oldu gerçekten. Ayrıca ben mi laf taşımış oldum aramızdaki konuşmayı eksik anlatım neye binaen söylediğimi anlatmayıp çarpıtıp ifşa eden elti. ben kendimi savundum.
Hayir ben kayninizla ilgili fikrinizi yazdiginizi gorup sordum parantez icinde demissiniz ya kizin memur oldugunu ne parasi olabilecegini
Bence eltinizle aranizdaki konusmadan hic kimseye bahsetmeseniz daha iyi olurdu cunku anlattiklarinizla istemeden laf tasimis olmussunuz eltiniz gidip kayniniza eski sevgililerini sormus bile olsa konu tekrar size geldiginde eltimle aramda ozel bir konusmaydi eski sevgilileri anlatmadim deyip konuyu kapatabilirsiniz ayrintiya girdikce olani harfi harfine anlatinca problem cikmis cunku normalde siz haklisiniz ama insanlar sizin hakkinizda yanlis dusunmus ve sizin agzinizin tadi kacmis kotu olmus onu demek istemistim
Nikaha gitmenizi tavsiye ederim cunku omur boyu yuzyuze bakacaksiniz esinizi yalniz birakmayin

X